Zlatnictví Ivančice: výroba originálních šperků i klenotnický a hodinářský servis
Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích nabízí výjimečné zlaté, stříbrné i ocelové šperky. Vybírat můžete z krásných prstenů, náušnic, přívěšků, souprav či náramků. Originální šperky vyrábíme, ale v nabídce jsou i pečlivě vybrané šperky od našich prověřených dodavatelů. S důvěrou se na nás můžete obrátit také v případě, že si váš šperk žádá ...
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Prodej hliníkových a nerezových profilů
Sháníte spolehlivou firmu, která bude mít vlastní skladové zásoby, atesty a dopravu zařídí kamkoliv? Pak si vyberte osvědčenou firmu, která v této oblasti má rozhodně co poskytnout. Prodáváme nejenom hliníkové a nerezové profily, ale i mnoho dalších produktů.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Výroba dřevěných palet a beden
Palety se používají nejenom na skladování, ale také pro přepravu zboží. Toto téma však zahrnuje i dřevěné bedny a další výrobky ze dřeva jako jsou přepravní a externí boxy a průmyslové obaly.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Průmyslová maziva, maziva pro zemědělskou a stavební techniku, maziva a oleje pro autodopravy - velkokapacitní balení
Každý stroj potřebuje péči a lásku, aby se Vám odvděčil. Je to daleko prostší, potřebuje kvalitní mazání a dobré oleje, aby mohl fungovat správně a aby se nezadrhával, což je jak u strojů, tak u automobilů nežádoucí projev.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Polep vozidel ochrání zatěžované části
Vyblednutí laku vozidla vlivem UV záření či poškrábání odlétajícími kamínky či ostrými předměty. To jsou nejčastější nešvary, které se dříve či později projeví na nechráněných částech karoserie a sníží tak estetickou, ale také finanční hodnotu vozu. Polep vozidel pomocí 3D fólií na auto přitom dokáže zatěžované a rizikové části vozu ochránit, ať ...
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Česká firma PLETEX: výroba pletených čepic na zakázku
Hledáte pletenou čepici, která vás v zimě zahřeje, a navíc vypadá skvěle? Obraťte se na firmu PLETEX s.r.o., výroba pletených čepic je totiž naší parketou. Ať už potřebujete čepice na normální nošení, reklamní čepice či pletené klubové čepice, vyberte si v našem katalogu nebo si je u nás nechte vyrobit přesně podle vašeho přání. Neváhejte a ...
PLETEX s.r.o.
Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití
Potřebujete mít kontrolu nad svými zásilkami či důležitými dokumenty a mít jistotu, že se k nim nedostala neoprávněná osoba? Nejen k tomu slouží bezpečnostní security pečeticí pásky, které umožňují aplikaci na širokou škálu povrchů. Lze je použít na papír, kov, plasty i sklo a další materiály.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Modely, hračky a stavebnice pro děti
Děti milují různé hračky, obzvláště když mají tvar automobilu, traktoru, náklaďáku nebo zemědělské techniky. Ovšem malé princezny samozřejmě nepohrdnou ani panenkami. Všechny tyto hračky najdete v e-shopu naší firmy AGS Ing. Beneš.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Vše potřebné pro svařování pořídíte u firmy FORMICA WELD
Při sváření se neobejdete bez kvalitních strojů a pomůcek. Jejich široký výběr poskytuje firma FORMICA WELD spol. s r.o., která je zastoupením společnosti FORMICA Nitra. Vyvíjíme a vyrábíme svařovací stroje a materiály pro svařování, ale také bodovací či plazmové stroje. Všechny jsou určeny do průmyslových provozů, které kladou důraz na vysokou ...
FORMICA WELD spol. s r.o.
O kvalitní a přesné plastové výlisky se postará lisovna plastů Josefa Krčmy
Získejte kvalitní plastové produkty přímo od výrobce. Na vstřikování plastů se specializuje společnost Josef Krčma – lisovna plastů, která vznikla už v roce 1995. Provádíme lisování, montáž a kompletaci kvalitních a přesných produktů z různých polymerních materiálů. Lisovna plastů sídlí vde Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Pro výrobce autosedaček disponujeme širokým sortimentem ochranných povlaků na autosedačky, ale v dnešní době je výroba rozšířena na další obalový materiál: pytle a sáčky nebo pytle na pneu
Často používané ochranné obaly vidíte v autoservisech nebo přímo u výrobce auto sedadel běžně. Používají je snad každý den, takže se jich spotřebuje velké množství. Tento speciální produkt však také musí někdo správně vyrobit. V této oblasti má naše firma mnoho znalostí.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Produkty jednorázové osobní hygieny – papírové ručníky, toaletní papíry či mýdla
Zajištění dodávky dostatečně kvalitních produktů jednorázové osobní hygieny v požadovaném množství je zásadní pro všechny umývárny i sociální zařízení. Společnost ZVG Zellstoff-Verarbeitung AG, odborník na řešení čistoty, hygieny a pracovní ochrany, poskytuje dodávku papírových ručníku, toaletních papírů, mýdel či krémů na ruce. Své produkty ...
ZVG CZ s.r.o.
Vše pro hromosvody a uzemnění
Hromosvody a uzemnění jsou důležitou součástí každé stavby, zejména z důvodů bezpečnosti. Společnost Kovoblesk KPS Opava s. r. o. je výrobcem těchto součásti pro hromosvody a uzemnění a zásobuje těmito součástmi své největší obchodní partnery (Argos Elektro a. s. a Stavebniny DEK a. s.)
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Tradiční česká výroba pevných i pružných stuh
Textilní výroba přináší mnoho úspěšných produktů, díky kterým je náš život modernější a komfortnější a to od oblečení až po předměty denní potřeby. K těmto výrobkům patří také stuhy, které neupadly do zapomnění a mají svoje důležité místo na trhu jako i firma ELAS, společnost s ručením omezeným.
Bohatá nabídka prvotřídních vozidel a skvělý servis
Při koupi nového vozidla se skutečně odehrává hodně různých scénářů a otázkou je, jaký automobil by měl být tím pravým. Je pravdou, že stále platí, že Škoda Auto je dlouhodobě největší českou firmou, která má bohatý výběr jak pro jednotlivce, tak rodiny s dětmi.
Švestková povidla v dárkovém balení pro firmy nebo dle individuálních požadavků zákazníků
Švestky v tekutém stavu jsou na Moravě přepychovou medicínou, kterou lze léčit téměř veškeré bolístky. Ovšem i švestky zpracované do povidel jsou výbornou dobrotou, kterou si nyní můžete u firmy: Švestková povidla Jiří Netopil, objednávat formou dárkových kazet, balíčků a košů. Tato služba je připravená pro firmy. Pro zákazníky, kteří by si chtěli ...
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Výroba různých druhů palet podle přání odběratelů
Když se řekne europaleta, tak jde o čtyřstrannou dřevěnou paletu splňující mezinárodní předpisy, tedy normy, která je vhodná i pro manipulaci s vysokozdvižným vozíkem. Pro uspokojení požadavků každého zákazníka se vyrábí různé druhy palet, které se liší rozměry, nosností, hmotností, celkovým zpracováním a konečným využitím. A široké spektrum palet ...
Výroba šedé lepenky
Chráníme naše lesy, a proto se opětovně snažíme zpracovat jakýkoliv časopis, noviny nebo jinou formu papíru a vytvořit z toho kvalitní lepenku, která se dá nadále použít jako nový výrobek. Vyrábíme lepenky v šedé, hnědošedé, bílošedé nebo dekorativní barvě. Můžeme zajistit ručně vyráběnou kartonáž potahovanou nebo speciální slepovanou lepenku.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Výroba a prodej pracovních oděvů, obuvi a ochranných prostředků
Pracovní prostředí vyžaduje nejen prostředky, díky kterým budete moct plnit pracovní úkoly, ale také oděvy, obuv a ochranné pomůcky, díky kterým se budete cítit pohodlně a bezpečně. Vyberte si proto kvalitu, která je známá ve světě a poskytuje široký sortiment produktů jako společnost Industrial Starter Czech s.r.o.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Potřeby pro zahrádkáře a chalupáře Bruntál - od nářadí až po hadice, konve a fólie
Léto je období, které obzvlášť přeje všem zahrádkářům i chalupářům. Krásné počasí a teplé letní dny přímo lákají k trávení času venku na zahradě, ať už péčí o rostliny či vlastnoručně zasazenou zeleninu, nebo zvelebováním zahrady.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Obalový materiál zejména bublinkovou fólii vyrábí firma HB pack s.r.o.
Bublinková fólie. To je něco, co zná zřejmě každý z nás minimálně ze svého dětství. Někteří následně i z dospělosti. Praskání bublinek je populární mezi dětmi i v dnešní době, ale tato fólie se vyrábí především proto, že je to skvělý obalový materiál, který má mnoho výhod.
HB pack s.r.o.
Nábytek z palet na zakázku vyrábí firma Pila Benda
Dřevěné palety slouží k převážení nejrůznějšího zboží po silnici, kolejích i po vodě. Využívají se také v supermarketech. Hodit se vám ale budou také doma. K čemu? Vyrábí se z nich nábytek do interiéru i na zahradu. Vyzkoušet můžete třeba postel z palet, konferenční stolky či venkovní posezení. Nábytek z palet všeho druhu v různých povrchových ...
Nenechávejte výměnu pneu na poslední chvíli, využijte služeb profesionálního pneuservisu
S nadcházejícím zimním období čeká každého majitele vozu rutinní záležitost – přezutí pneumatik na zimní. Pneuservisy doporučují svým klientům nenechávat výměnu na poslední chvíli, protože s nadcházejícím zimním obdobím je počet klientů obrovský. Pneu a auto servis Znojmo, fungující již od roku 2003, zajišťuje svým klientům nadstandardní „all ...
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Rohože pro zpevnění štěrku – voštinové rohože NIDAGRAVEL
Potřebujete příjemným způsobem vyřešit povrch přístupové cesty, zahrady, parkovací či jiné plochy? V případě, že hledáte nejen kvalitu, ale také výjimečnost, tak se můžete spolehnout na štěrkové rohože NIDAGRAVEL, které poskytují pevnost, stabilitu povrchu a také estetický design.