Prodejna a eshop s elektrokoly
Široký výběr elektrokol, báječné ceny, zkušenosti a odborné rady, to všechno najdete v prodejně Svět kol a elektrokol. Prodejna se nachází v Hulíně a nazývají se bike-centrum.cz. Pod tímto názvem najdete na internetu také jejich e-shop, který skýtá neuvěřitelné množství různých značek kol i elektrokol.
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
Autorizovaný servis je dnes už přežitkem
Ztráta záruky při opravě auta v neautorizovaném autoservisu? Nesmysl, který je dnes už naštěstí překonán. Už i vláda začala uznávat poctivou práci autoservisů nespadajících pod žádnou automobilovou značku, a vy tak o záruku na svůj nový automobil rozhodně nepřijdete.
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.