Prodej i servis jízdních kol nejen pro Opavu a okolí
Ať už potřebujete nové jízdní kolo a cyklopříslušenství, nebo sháníte spolehlivý servis jízdních kol, a jste z okolí Opavy, obraťte se na prodejnu a opravnu jízdních kol KOSKA Bike. V Hradci nad Moravicí, jen pár kilometrů od Opavy, nabízí zkušení profesionálové kompletní sortiment pro cyklisty a zajistí i servis odpružených vidlic.
Zajištění bezpečnosti na kole s kvalitním vybavením pro cyklisty
Jízda na kole je příjemným relaxačním koníčkem i sportovní aktivitou, ale také skvělým dopravním prostředkem na každodenní využívání. Vzhledem k tomu, že jde o prostředek, který nijak svého uživatele nechrání, tak si každý musí bezpečnostní prvky zajistit tak, aby v každém případě neohrožoval sebe ani ostatní. A to chce především kvalitu a široký ...
Při výběru kola využijte rady odborníků
Výběr kola je vždy náročnou disciplínou, ať už jde o kolo horské, silniční, trekové či dětské. Společnost KOSKA Bike se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá prodejem kvalitních kol a cyklistických potřeb, v tomto oboru má bohaté zkušenosti a znalosti. Ptali jsme se, jak při výběru kola postupovat.
Jízdní kola, elektrokola, cykloservis, náhradní díly, cyklistické oblečení a doplňky
Zimní měsíce sice jízdě na kole nepřejí tolik, jako období od jara do podzimu, avšak na cyklistickou sezónu se můžete připravit již nyní – s příchodem prvních jarních dnů vás pak nic nepřekvapí a budete moci ihned vyrazit na první projížďku. Jízdní kola a vše, co s nimi souvisí, najdete v Cyklosportu HaF.
Jízdní kola Author a kola Scott nadchnou celou rodinu
Kola Author a Scott patří dlouhodobě ke světové špičce v oblasti cyklistiky. Pokud i vy hledáte kvalitní jízdní kola na míru vašim potřebám, neváhejte a navštivte společnost KOSKA Bike Hradec nad Moravicí. Kola Author i kola Scott pro vás máme připravena v nejrůznějších variantách včetně potřebného příslušenství i servisu.