Půjčovna kol - ideální volba pro vaši dovolenou v Lednicko-Valtickém areálu
Lednicko-Valtický areál je jedním z nejkrásnějších a nejbohatších kulturních krajů České republiky. Pokud chcete poznat jeho krásy na kole, půjčovna kol je tou pravou adresou pro vás. Firma se zabývá půjčováním jízdních kol, elektrokol a doplňků již od roku 2000. Nabízí kola různých typů a velikostí, včetně dětských kol, horských kol, krosových ...
Půjčovna kol Lednice
Cyklosport Švec: Váš partner pro kolo i další sporty
Jste nadšený cyklista, který hledá kvalitní kolo, elektrokolo, koloběžku nebo sportovní oblečení či vybavení a chcete si vybrat z široké nabídky značek, modelů, velikostí a barev? Nebo potřebujete profesionální servis a poradenství? Pak je pro vás ideální volbou rodinná firma Cyklosport Švec, která se zabývá prodejem a servisem jízdních kol, ...
Prožijte nezapomenutelné výlety na kole po Lednicko-valtickém areálu
Máte rádi cykloturistiku a zároveň vás zajímá historie a kultura? Pak je pro vás ideálním cílem Lednicko-valtický areál, který je zapsán na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Tento areál nabízí nespočet možností, jak si užít nádherné výlety na kole plné zajímavých zastavení, kde se dozvíte o bohaté historii a tradici knížecí rodiny ...
Půjčovna kol Lednice
Prodej i servis jízdních kol nejen pro Opavu a okolí
Ať už potřebujete nové jízdní kolo a cyklopříslušenství, nebo sháníte spolehlivý servis jízdních kol, a jste z okolí Opavy, obraťte se na prodejnu a opravnu jízdních kol KOSKA Bike. V Hradci nad Moravicí, jen pár kilometrů od Opavy, nabízí zkušení profesionálové kompletní sortiment pro cyklisty a zajistí i servis odpružených vidlic.
Prodejna a eshop s elektrokoly
Široký výběr elektrokol, báječné ceny, zkušenosti a odborné rady, to všechno najdete v prodejně Svět kol a elektrokol. Prodejna se nachází v Hulíně a nazývají se bike-centrum.cz. Pod tímto názvem najdete na internetu také jejich e-shop, který skýtá neuvěřitelné množství různých značek kol i elektrokol.
Zajištění bezpečnosti na kole s kvalitním vybavením pro cyklisty
Jízda na kole je příjemným relaxačním koníčkem i sportovní aktivitou, ale také skvělým dopravním prostředkem na každodenní využívání. Vzhledem k tomu, že jde o prostředek, který nijak svého uživatele nechrání, tak si každý musí bezpečnostní prvky zajistit tak, aby v každém případě neohrožoval sebe ani ostatní. A to chce především kvalitu a široký ...
BIKESPACE Tábor: Stavba kol na zakázku podle vašich přání a potřeb
Nemůžete najít kolo, které by splňovalo všechny vaše představy a odpovídalo vašim potřebám? Nechte si své vysněné kolo sestavit na míru! Stačí se obrátit na společnosti BIKESPACE ve městě Tábor, která se zabývá stavbou kol. Vyrábíme kola na zakázku a upravujeme vaše stávající kola přesně podle vašich požadavků a přání.
Stavba jízdních kol podle představ zákazníka
Chcete vlastní originální kolo nebo překvapit někoho jiného? Potom vás bude zajímat skvělá možnost nákupu kola přímo na míru vašim představám a požadavkům. Můžete si nechat zdokonalit to svoje stávající nebo vymyslet zcela nové, jaké jinde nenajdete. A o to se s radostí postará cyklo obchod BIKESPACE z Tábora.
Jízdní kola různých typů, spolehlivý cykloservis i cyklovybavení – od cyklistické přilby až po funkční prádlo
Cyklistika je ideální sport pro každého, bez ohledu na věk, váhu či fyzickou kondici. Jízdní kola umožňují pohyb, který nezatěžuje klouby, lze si zvolit zátěž, délku trasy i tempo, a proto si může pohyb venku na čerstvém vzduchu užívat každý. Od malých dětí přes seniory, kteří chtějí zůstat aktivní, až po profesionální sportovce a závodníky. A ...
Při výběru kola využijte rady odborníků
Výběr kola je vždy náročnou disciplínou, ať už jde o kolo horské, silniční, trekové či dětské. Společnost KOSKA Bike se sídlem v Hradci nad Moravicí se zabývá prodejem kvalitních kol a cyklistických potřeb, v tomto oboru má bohaté zkušenosti a znalosti. Ptali jsme se, jak při výběru kola postupovat.
PREmobilita – jízda na elektřinu
Automobily, motocykly, kola, koloběžky, tříkolky a další dopravní prostředky v čím dál větší míře využívají ke svému pohybu elektřinu. Obrovskou výhodou tohoto způsobu dopravy jsou minimální náklady na provoz, schopnost všech řešení nabíjet z klasické zásuvky a s tím související prakticky neomezená mobilita. Služba PREmobilita společnosti Pražská ...
AUTOCENTRUM M.L.M zajistí kompletní servis vašemu vozidlu.
Hledáte veškeré služby pro váš automobil na jednom místě? Firma AUTOCENTRUM M.L.M nabízí kompletní rychlý servis osobních i dodávkových vozů, prodej ojetých vozů a mnoho dalších služeb, díky kterým ušetříte čas i peníze.
Autorizovaný servis je dnes už přežitkem
Ztráta záruky při opravě auta v neautorizovaném autoservisu? Nesmysl, který je dnes už naštěstí překonán. Už i vláda začala uznávat poctivou práci autoservisů nespadajících pod žádnou automobilovou značku, a vy tak o záruku na svůj nový automobil rozhodně nepřijdete.
Jízdní kola, elektrokola, cykloservis, náhradní díly, cyklistické oblečení a doplňky
Zimní měsíce sice jízdě na kole nepřejí tolik, jako období od jara do podzimu, avšak na cyklistickou sezónu se můžete připravit již nyní – s příchodem prvních jarních dnů vás pak nic nepřekvapí a budete moci ihned vyrazit na první projížďku. Jízdní kola a vše, co s nimi souvisí, najdete v Cyklosportu HaF.
Jízdní kola Author a kola Scott nadchnou celou rodinu
Kola Author a Scott patří dlouhodobě ke světové špičce v oblasti cyklistiky. Pokud i vy hledáte kvalitní jízdní kola na míru vašim potřebám, neváhejte a navštivte společnost KOSKA Bike Hradec nad Moravicí. Kola Author i kola Scott pro vás máme připravena v nejrůznějších variantách včetně potřebného příslušenství i servisu.
Jízdní kola do města i do terénu, to je BIKESPACE
Máte rádi cyklistiku, ale vaše kolo už pomalu dosluhuje? Navštivte prodejnu jízdních kol BIKESPACE a vyberte si nový model přesně podle vašich představ. Nabízíme kola horská i silniční nejrůznějších značek, to pravé jízdní kolo si u nás vybere sváteční jezdec i milovník náročných terénů.
Rider Sport je zárukou kvality jízdních kol, lyží a snowboardů
Rider Sport vám po celý rok nabízí služby, které ocení každý sportovec. V zimě naši odborní zaměstnanci zajišťují kompletní servis lyží i snowboardů, v létě zase prvotřídní servis jízdních kol. Staráme se o to, aby bylo vaše sportovní náčiní ve skvělé formě a dobře vám sloužilo po celou sezónu. Nově nás najdete v Praze 10 a na webových stránkách ...
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.