EEIP vám poradí, jak na fúze a akvizice
Společnost EEIP je českou poradenskou společností, která má své pevné místo v oboru poradenství v oblasti fúzí a akvizic, ale také restrukturalizací a firemních financí. Vedle toho se však EEIP zabývá také finančně–ekonomickými analýzami a jejich zpracováním a také hodnocením dopadů regulace (RIA).
Jak předejít přemnožení much ve zvířecím chovu?
Podestýlka a hnůj představují ideální životní prostředí pro mouchy. Je to právě teplý a čerstvý hnůj, kam mouchy nejraději kladou svoje vajíčka a kde larvy uskutečňují svůj vývoj a růst. Podestýlka a hnůj však představují také komplexnější ekosystém, v kterém vedle much žijí také přirození muší predátoři, jako jsou brouci, roztoči nebo vosy, které ...
Konec problémů s mouchami - komplexní program likvidace much od Novartis
Přicházející léto a prodlužující se dny jsou bezesporu vítanou změnou pro řadu z nás a mnoho živočichů. Nicméně s příchodem teplých slunečných dnů se zvýší taktéž aktivita hmyzu, včetně much. A pro většinu lidí nejsou tyto zkušenosti nijak příjemné. Lidé se ale oproti jiným živočichům mohou mouchám bránit mnoha způsoby. Zvířata bohužel takovou ...
Komplexní komunální služby na jednom místě: nakládání s odpady, údržba zeleně i údržba komunikací a areálů
MIKAPA plus, s.r.o. je všestranným poskytovatelem služeb v oblasti odvozu a nakládání s odpady. Nadto je zároveň specialistou na letní i zimní údržbu komunikací a areálů včetně údržby zeleně. Všestrannost je hlavní výhodou spolupráce se společností MIKAPA plus, s.r.o. –nemusíte se zdržovat hledáním dalších firem a šetříte čas.
Společnost WorksPro s.r.o. představuje své projekty na poli českého internetu
Dovolte nám, abychom Vám představili naši společnost WorksPro s.r.o., působící na trhu IT služeb již od roku 2007. Takřka šest let pracujeme na tom, aby služby, které Vám poskytujeme, byly nejlepší. Vše začalo službou pro lékaře, kteří na poli českého internetu neměli příliš mnoho šancí získat službu, která by byla cenově dostupná a zároveň ...
Zajistíme bezpečnost Vaši i Vašeho majetku
Bezpečnostní agentura WAKKENHAT SECURITY a.s. se zabývá bezpečnostními službami po celé České republice od zabezpečovacích systémů přes detektivní služby až po ochranu V. I. P. osob. Bohaté zkušenosti profesionálního týmu a nejmodernější technika zaručují maximální ochranu majetku i osob diskrétně a za dobrou cenu.
Trápí Vás překlady nebo tlumočení? Už nemusí.
Společnost I.T.C. Jan Žižka (www.itc.cz) – překlady a tlumočení - byla založena roku 1998. Od té doby poskytuje komplexní překladatelské služby firmám, institucím i soukromým osobám, a to jak v Čechách, tak v dalších 12 zemích světa.
Kopírovací centrum Praha 13 nabízí i prodej a servis kancelářské techniky
Společnost ALDIG, s.r.o. Praha 13, Nové Butovice, poskytuje komplexní kopírovací a tiskové služby nejen pro firmy či jednotlivce, postará se i o rychlou a profesionální opravu kancelářské techniky po celé ČR. Dlouholeté zkušenosti a ocenění „Spolehlivá firma 2011, 2012, 2013“ jsou zárukou kvalitní péče o každého zákazníka.
AVE CZ je špička v oblasti odpadového hospodářství
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství a zajišťuje nejvyšší technologickou a ekologickou kvalitu zpracování odpadu od sběru přes svoz odpadu až po zpracování či likvidaci odpadu, pokud není možné jeho znovuzhodnocení.