Bezpečnostní poradenství Kraus & Partners pomůže vaší firmě
Ať už se jedná o politické strany, obchodní společnosti nebo jednotlivce, každý z těchto subjektů by se měl snažit eliminovat rizika spojené s jeho činností. Je velice důležité si dopředu vytvořit strategii, podle které budete při podnikání či politické aktivitě postupovat. Současně byste měli také snížit možná rizika a pracovat na efektivním ...
Využijte svůj potenciál pomocí podnikatelského poradenství
Skutečných odborníků na svou práci je ve světě málo. Zaměstnanci se v dnešní době snaží být pro své zaměstnavatele všestrannými pomocníky a zapomínají se na jednu věc soustředit pořádně. Platí to i v oblasti revitalizace podniků. Naštěstí se ještě najdou tací, kteří jsou skutečnými odborníky na své řemeslo.
Prodej firmy se vám díky NBB skutečně vyplatí
Prodej firmy je pro každého majitele významnou událostí. O to, abyste nenaletěli a léta tvrdé práce se vám skutečně vrátila, se postará společnost NBB. Jsme totiž odborníky na prodej firem, jejich ohodnocování i slučování a zaručíme vám hladký průběh celé transakce.
Šest technologických trendů, které změní rovnováhu sil v digitálním světě ve prospěch velkých firem
Dokonalé zvládnutí digitálních technologií je stále zásadnější pro konkurenceschopnost firem. Zdá se, že éra inovativních a na moderní technologie zaměřených start-upů coby subjektů, které na trhu udávají tón a které díky tomu rostou rychleji než jejich velcí a zavedení konkurenti, je podle aktuální studie společnosti Accenture (NYSE: ACN) ...
EEIP vám poradí, jak na fúze a akvizice
Společnost EEIP je českou poradenskou společností, která má své pevné místo v oboru poradenství v oblasti fúzí a akvizic, ale také restrukturalizací a firemních financí. Vedle toho se však EEIP zabývá také finančně–ekonomickými analýzami a jejich zpracováním a také hodnocením dopadů regulace (RIA).