Hotel Jezerka – ubytování, wellness i lahodná kuchyně u Sečské přehrady
Hotel, který nabízí kompletní služby pro firmy, páry i rodiny s dětmi? To je Hotel Jezerka v Seči. Nabízíme útulné ubytování, luxusní wellness & spa, plně vybavené konferenční sály i vybrané speciality české i zahraniční kuchyně. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo firemní večírek, u nás si přijdete na své.
Krása a možnosti neinvazivní estetické medicíny
Není třeba chodit na plastické operace a nechat ze sebe udělat umělou figurínu. Kráse stačí občas jen trochu vypomoci ambulantní estetickou medicínou. Řeč je o faceliftingu, odstraňování akné, strií či vrásek, neinvazivní liposukci, populární trvalé epilaci, ale také o celkové péči o pleť a regeneraci pokožky. Čas je nemilosrdný a ne každému ...
Kosmetický salon v Uherském Hradišti vám pomůže zbavit se nedokonalostí
Chcete být krásní v každém věku? Kosmetička Zdeňka Blahová vám ve svém kosmetickém studiu v Uherském Hradišti pomůže stát se dokonalejšími. Pracuje s kvalitní profesionální kosmetikou z farmaceuticky čistých produktů Janssen Cosmetics a dekorativní kosmetikou Arabesque. Díky tomu, že je smluvním partnerem Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ...
Laserové odstranění tetování, pigmentace i popraskaných žilek
Uvažujete o tom, že už přišel čas na odstranění tetování, které nebylo v minulosti vhodně zvolené? Anebo vás trápí nevzhledné pigmentové skvrny či popraskané žilky? Ve všech případech vás trápení zbaví centrum laserové chirurgie a kosmetiky Chirmedica s.r.o. ve Znojmě.
Trápí vás zarostlé nehty? Nehtová špona je řešení.
Trápí vás zarůstající či deformovaný nehet? Chcete se zbavit bolesti a bojíte se chirurgického zákroku? Ideálním řešením jsou nehtové špony, které uleví od bolesti, vyléčí nehet a po dobu léčby vás na rozdíl od návštěvy chirurga nevyřadí z provozu.