Sběrné suroviny a kovošrot Demonta T, s.r.o. - výkup železa i výkup barevných kovů, výkup papíru v sedmi městech ČR
Provedli jste úklid garáže nebo dvora a našli spoustu kovového odpadu, který už nepotřebujete? Nebo vám na zahradě už roky stojí vrak auta? O veškerý železný šrot a další kovový odpad se postará společnost Demonta T, s.r.o., a ještě vám dá vydělat slušné peníze. Tyto sběrné suroviny a kovošrot vám nabízejí výkup kovů, výkup železa i výkup ...
Demonta T, s.r.o. - Centrála Výkup kovošrotu, barevných kovů
Železo a železný šrot vykoupíme za nejlepší ceny – Krnov
Hledáte možnost, kam prodat železný šrot? Každý se samozřejmě také dívá na cenu a chce se svého šrotu vytěžit co nejvíce. Proto se naše společnost, MR STEEL GROUP s.r.o., zaměřuje na výkup železa a železného šotu za nejlepší a nejvýhodnější možnou cenu, a to v Krnově.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Životní prostředí je u nás na prvním místě
Mnoho firem se snaží o zelenou politiku. Tedy alespoň na papíře, skutečné hodnoty pak můžou ukazovat pravý opak. My však nejsme jednou z nich. Jsme Opametal a ochranu životního prostředí jsme si vytyčili jako hlavní činnost. Nabízíme proto komplexní služby v oblasti zpracovávání druhotných surovin.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kovošrot si se zbytečným odpadem ekologicky poradí
Ke svému každodennímu životu využíváme velké množství prostředků. Kuchyňský robot nám každé ráno připraví skvělou snídaní, auto nás odveze do práce a za odměnu si večer dáme vychlazené pivo, které je v láhvi nejen kvůli trvanlivosti pevně uzavřeno kovovým víčkem. Každá z těchto věcí má v okamžik používání jasný úkol a své poslání. Ale robot i auto ...
Šedá strojní lepenka a výrobky z ní - na to se specializuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA
Výroba a prodej šedé lepenky ze sběrového papíru, výrobky ze strojní lepenky, ale také výkup a recyklace sběrového papíru či skartace. To jsou činnosti, kterými se zabývá společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. z Novosedlic.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
MR STEEL GROUP: Výkup železa a barevných kovů  za nadstandardní ceny
Máte zájem o výkup železa, katalyzátorů nebo autobaterií za výhodnou cenu? Naše firma MR STEEL GROUP vám na svých pobočkách v Opavě, Bruntálu a Krnově zaručuje kompletní servis a profesionální přístup. Spokojenost zákazníka je pro nás vždy na prvním místě.
MR STEEL GROUP s.r.o.
Máte spoustu odpadu či suti? Nechte si přistavit kontejner
Při rekonstrukcích, stavbách i demolicích se velmi často nahromadí velké množství odpadu, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Bez těžké techniky by odvoz odpadu trval velmi dlouho a znamenal by spoustu práce. Ideálním řešením je přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu či suti s možností likvidace.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Výkup železa a barevných kovů za bezkonkurenční ceny, to je MR STEEL GROUP
Výkup železa a výkup barevných kovů výhodně? To vám nabízí společnost MR STEEL GROUP. Na pobočkách v Opavě, Krnově a Bruntále vykupujeme železo, barevné kovy, autobaterie i katalyzátory. Jsme ideální volbou pro všechny, kdo hledají bezkonkurenční ceny a profesionální služby.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Recyklace plastů má smysl. Remiva Group vám ukáže, jak můžete plastové granuláty prakticky využít
Více než 17 let zkušeností v oboru recyklace plastů, profesionalita a rozličné obory činnosti, tak přesně to nabízí společnost Remiva Group. Díky zcela nové strategii a spojení několika firem vám nabízíme hned tři obory, ve kterých se na nás můžete spolehnout. Obrátit se na nás tak můžete nejen v otázce recyklace plastů, my vyrábíme také plastové ...
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
FERRUM: hutní materiál, ocelové rošty, zámečnictví a mnohé další
Hutní materiál, ocelové rošty, ale i kovošrot a likvidace autovraků. To je jen malá část činností, kterými se zabývá společnost FERRUM s.r.o. Kromě toho mezi naše služby patří pálení trubek a plechů laserem i plazmou, výroba sítí do betonu a v neposlední řadě také zámečnictví a mnohé další.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kovošrot Znojmo, Moravský Krumlov, Hrušovany nad Jevišovkou
Všude se najde nepotřebný materiál v podobě různých kabelů, drátů a kovů. Mnohdy je problém s odvozem nebo s místem, na kterém byste kovový odpad mohli nechat. Co byste však řekli na to, kdyby vám někdo poskytnul nejen místo, ale také odvoz a ještě za to zaplatil? Přesně takové služby poskytuje kovošrot firmy IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Kovový odpad vykupuje HULMAN – kovošrot
Nevíte, kam s kovošrotem či jiným kovovým odpadem? Poradí si s ním HULMAN – kovošrot s.r.o. Jsme česká společnost, která se už více než dvacet let zabývá výkupem, zpracováním a následným prodejem železného a kovového odpadu. Najdete nás v Pohořelicích a dalších provozovnách.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Recyklace plastů, plastové regranuláty, kompostéry, ekologie a výkup víček z PET lahví, ochrana výrobních technologií
Zlínská společnost JELÍNEK-TRADING je předním českým zpracovatelem plastového odpadu. Převážně se věnuje odborné recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů. Ve skutečnosti je však na tento základ navázána celá řada dalších činností, jako je vstřikování plastů a výroba plastových výrobků, kompostérů, blatníků a mnoha dalších výrobků z plastů. ...
Ekologická likvidace autovraků
Naše firma Lukas trade s.r.o., zajistí výkup kovů, likvidaci autovraků i recyklaci odpadů. Zbavte se přebytečného odpadu a kontaktujte naši firmu. Svoz odpadu zajišťujeme na vlastní náklady. Pokud byste spíše potřebovali zvolit likvidaci vašeho starého automobilu, pak neváhejte a využijte našich ekologických služeb. A kde nás najdete? Jedná se o ...
Firma EKOMETAL Ivančice vykupuje veškerý kovový odpad
Pokud bydlíte v okolí Ivančic, Pohořelic nebo Rosic, pak je právě pro vás určena nabídka na odvoz a výkup barevných kovů, kovošrotu a kovového odpadu. Jestliže se jedná o vzdálenost do deseti kilometrů a hmotnost nad tisíc kilogramů je odvoz zdarma.
Výkup plastů, papíru i železa za výhodných podmínek
Pokud třídíte odpad, každý den pomáháte přírodě a životnímu prostředí. Nemusíte však papír, plasty či kovy pouze vyhodit do speciálních kontejnerů. Za svou snahu a péči můžete dostat zaplaceno. Jak? Dovezte nepotřebné materiály do firmy Suroviny Jaromír Plundra, která se zaměřuje na výkup železa, plastů, papíru a dalších materiálů.
Projekt výstavby nového výrobního závodu a komplexní nabídka silo systémů a gravimetrických dávkovačů
Společnost Remiva, s.r.o. působí v oblasti plastikářského průmyslu již více jak 20 let a je předním výrobcem technických compoundů, plastových regranulátů a poskytovatelem dalších služeb v oblasti recyklace, testování a R&D. Kromě toho je výhradním zástupcem izraelské společnosti Sysmetric.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Kovošrot OPAMETAL: Výhodný výkup železného šrotu nejen na Znojemsku
Velmi výhodná výkupní cena železného šrotu, kompletní služby i ekologické zpracování odpadu, to vše nabízí kovošrot OPAMETAL. Nabízíme výkup železného šrotu, barvených kovů i dalšího zboží, velké skladovací prostory, moderní techniku i vybavení pro svoz odpadu, a to hned na sedmi provozovnách. Pokud nevíte, na koho se v této oblasti obrátit, náš ...
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Výkup a sběr barevných kovů
Nevíte, kam jít s kovovým odpadem? Jak se ho zbavit, nebo kam jej umístit? Právě výkup a sběr barevných kovů a veškerého kovového a železného šrotu zajišťuje společnost JARÝ s.r.o., která se stará o veškerý tento materiál. Sídlí v Pardubicích, kde se nachází sběrný dvůr.
AVE CZ – úklidové služby, technická správa budov i další služby pro úspěch vašeho podnikání
Společnost AVE CZ patří již od roku 1993 k jedničce v oboru odpadového hospodářství po celé České republice. Protože se ale snažíme vyhovět všem vašim požadavkům a podpořit vaše podnikání, nabízíme vám i další užiteční služby. K dispozici je vám tak naše technická správa budov či úklidové služby, rádi pro vás ale zajistíme i schopné recepční, ...
Zbavte se odpadu a ještě na něm vyděláte
Hromadí se vám doma starý papír od novin až po knihy a časopisy? K tomu odpad kovový a vám jde z toho nepořádku hlava kolem? Tak si pojďte nejen uklidit, ale také vydělat. Díky službám firem, které mají na odpad svůj systém, dokážete s odpadem nakládat tak, aby vás neobtěžoval, ale naopak vám přinesl i nějakou tu korunu navíc. Stejně tak to chodí ...
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Výkup šrotu a barevných kovů
Chcete se zbavit přebytečného, starého a nepotřebného kovového odpadu a ještě za něj dostat zaplaceno? Pak navštivte některé z mnoha středisek společnosti Demonta T, s.r.o. Najdete je ve městech Moravskoslezského kraje například v Ostravě, Petřvaldě, Českém Těšíně, Havířově, Karviné, nebo i Severních Čechách – Kněževes, Kladno, Louny.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Výhodný výkup kovového odpadu pro Ivančice a okolí
Potřebujete se zbavit starého nádobí, železného šrotu, hliníkových dřezů a dalšího nepotřebného kovošrotu? Pokud ano a jste navíc z Ivančic a okolí, určitě se vám bude hodit firma Karel Bašta EKOMETAL, která nabízí výkup kovového odpadu, a sice z různých, i barevných kovových materiálů.
Vyspělé technologie pro zpracování a využití odpadů
Každý den se na zemi vyprodukuje přes 10 milionů tun odpadu. Společnost SUEZ se u nás i ve světě zabývá ekologickým a bezpečným zpracováním a následným využitím odpadů s pomocí moderních technologií. Tím výrazně snižuje zatížení a zmenšuje množství vyprodukovaného odpadu. Představujeme několik případových studií SUEZ, představující moderní způsoby ...
MHM Eko Praha 8 - Výkup elektroodpadu a odborná recyklace odpadů
S odpady a obzvlášť se těmi, které obsahují elektronická zařízení, se musí nakládat velmi opatrně. Látky obsažené v elektroodpadu by totiž mohly závažně ohrozit okolní prostředí. Přesně proto je tu společnost MHM Eko z městské části Praha 8. Výkup elektroodpadu a následná recyklace odpadů je totiž naší specialitou. I stará elektronická zařízení ...