Výkup a zpracování železného a kovového odpadu, likvidace autovraků
K ochraně životního prostředí patří také ekologické zpracování kovového odpadu včetně autovraků. Pokud i vy řešíte na své zahradě nebo ve firmě spoustu železného a kovového odpadu nebo se ekologicky potřebujete zbavit autovraku, tak se obraťte na zkušenou firmu HULMAN – kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Ekologická likvidace autovraku nově na provozovně v Moravském Krumlově
Máte vozidlo po havárii nebo už váš automobil dosloužil a potřebujete zařídit jeho ekologickou likvidaci? Obraťte se na IB – MET, kde se vám dostane kvalitní péče a osobního přístupu. Bez protokolu o ekologické likvidaci, který vystavíme zdarma, není možné automobil odhlásit z registru vozidel.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Firma M-SOFT, spol. s r.o. nabízí internet za bezkonkurenční ceny
Hledáte internet za opravdu nízkou cenu? Chcete mít bezdrátové připojení k internetu? Společnost M-SOFT, spol. s r.o. nabízí dokonce internet na 3 měsíce zdarma, když jim zprostředkujete zákazníka. Mnoho lidí z okolí Jihlavy, Telče nebo Dobronína tuto nabídku již využilo.
Zpracování projektových dokumentací pro průmyslové objekty nebo objekty občanské vybavenosti
Potřebujete využít služby firmy, která vám zpracuje projektovou dokumentaci? V tom případě vám může pomoci firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o., která se zaměřuje na zpracování projektové dokumentace. Často se jedná o projekty pro průmyslové objekty nebo objekty občanské vybavenosti.
Pronájem a stavba párty stanů, stánků, cateringových stanů a montovaných hal pro zastřešení jakékoliv firemní akce
Hledáte možnost jak zastřešit firemní akci? Potřebujete k tomu velký stan? Jedná se o velkou firemní událost, večírek či školení ve venkovním prostředí? Na počasí nikdy není radno spoléhat, protože to se může změnit během minuty a to i v horkém letním dni, kdy je sice osvěžení příjemné, ale pro ženy i muže v kostýmkách a kvádrech tak trochu ...
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Mytí zateplených paneláků a výškových budov profesionálně od ARS
Fasády paneláků a výškových budov jsou velmi namáhané. Proto je zapotřebí o ně pravidelně pečovat. Jestliže tuto starost necháte na odbornících, nemusíte se o svou nemovitost obávat. Společnost ARS působí po celé České republice a s mytím paneláků a výškových budov má mnohaleté zkušenosti.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Vymáhání pohledávek a exekucí s pomocí profesionálů
Situace, kdy je velmi těžké dohodnout se s dlužníky, jsou opravdu stresující a nepříjemné. Pokud se chcete vyhnout zbytečnému stresu a zdlouhavému, často neúčinnému procesu, přizvěte si na pomoc profesionály. Bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY vám při vymáhání pohledávek a exekucí pomůže a svou práci dovede k úspěšnému mimosoudnímu ...
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Bezpečnostní agentura Brno
Zajištění bezpečnosti na různých akcích, kulturních událostech, politických nebo i formou hlídání a střežení majetku a budov, to vše je bohužel v dnešním světě zapotřebí. Proto jsou zde naše komplexní služby, které mohou pomoci každému.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Výkup a prodej kovového odpadu CENTROMAT
Společnost CENTROMAT s.r.o. se již od roku 1994 zabývá výkupem, zpracováním a prodejem kovového odpadu. Může se chlubit nejmodernějšími technologiemi, které uplatňuje na svém šrotišti. Díky tomu se řadí mezi 10 nejvýznamnějších a největších dodavatelů kovového odpadu do českých hutních podniků.
CENTROMAT s.r.o.
Silikonové náramky na zakázku jako účinný propagační prostředek
Silikonové náramky jsou účinným a cenově dostupným propagačním a reprezentativním prostředkem všech kulturních či společenských událostí i firem či spolků. Díky moderním technologiím lze v krátké době vytvořit velké množství silikonových náramků, které díky přitažlivému vzhledu zaujmou širokou veřejnost. Tyto náramky jsou populární především u ...
IdentCORE s.r.o.
Dopřej svojí značce péči
Jedním ze základů úspěšnosti každé firmy je investice do kvalitní a účinné reklamy. Proto svým klientům nabízíme vytvoření kompletního reklamního servisu pod jednou střechou. Díky tomu budou jednotlivé prvky v dokonalé souhře a reklama přinese efektivní výsledky.
Skartace firemních, citlivých i tajných dokumentů, likvidace jakýchkoliv dokumentů
„Co je psáno, to je dáno“, pořekadlo, které jistě všichni známe. Papír a tužka se v dnešní moderní době používají spíše výjimečně, ale jakmile je použijeme, jde často o citlivé údaje nebo firemní informace. Jak zlikvidovat tyto nebo i jakékoliv jiné dokumenty? Na to nám odpoví firma OPAMETAL s.r.o.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Profesionální čištění fasád se zárukou a prevencí na 5 let
Chcete zvýšit estetickou hodnotu svého objektu? Nasnadě je profesionální chemické čištění, díky kterému dosáhnete původního vzhledu podkladu. Chemické čištění fasád navíc přispěje ke zlepšení úrovně bydlení a současně zvýší životnost fasády i střešní krytiny. Zlínská společnost, která čištění kvalitními profesionálními prostředky poskytuje, ...
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Efektivní a praktické třídění skleněného odpadu
Třídění odpadu se stalo důležitým a hlavně pozitivním detailem našeho života. Díky třídění se nepotřebné materiály recyklují a z recyklovaného materiálu se znovu vyrábějí potřebné produkty. A tím se odměňujeme jak přírodě, tak i sobě, protože to, jak dlouho a kvalitně budeme žít, záleží i na našem přístupu k životnímu prostředí. A v této myšlence ...
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Potisk textilií Jablonec nad Nisou
Nechejte si potisknout tričko, mikinu nebo kšiltovku! Firma SHADOWS PRESS zvládne jakýkoliv potisk textilií. Potisk triček, ale třeba také například čepic nebo polokošil je stále oblíbenější. Hojně se využívá na různé firemní akce, jako reklamní předměty pro reklamní kampaně, také na školní soutěže a pro mnoho dalšího.
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Ekologická likvidace vozidel a strojů
Vážení čtenáři, jistě jste se už setkali s tím, že se vám v garáži schovává autíčko již bez technické kontroly, značky máte uloženy v depozitu nebo se technická kontrola blíží ke konci platnosti. Oprava by stála více, než je hodnota vozidla, platíte za něj povinné ručení, které není zrovna nejlevnější… Platit jen za to, že nám auto stojí před ...
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Safetica Insight: dokonalý přehled o práci zaměstnanců i zabezpečení citlivých dat
Společnost ROOT IT s.r.o. přináší svým zákazníkům bezpečnostní nástroj Safetica Insight, který zajistí dokonalý přehled o práci zaměstnanců, její efektivitě, a ochrání citlivá data před zneužitím. Díky Safetica Insight tak máte příležitost zamezit zbytečnému plýtvání firemními zdroji.
ROOT IT s.r.o.
Trvalé připojení k internetu Profi internet
Rádi byste internet s garantovanou rychlostí? V tom případě by vaše požadavky dokázala uspokojit služba Profi internet, která pracuje na základě optické sítě nebo bezdrátové technologii, která funguje v licencovaném i bezlicenčním pásmu. O provedení v mnoha variantách se postará společnost Quantcom, a.s, Praha.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Reklama, která jde s dobou
Každá firma, která chce, aby se o ní vědělo, potřebuje dobrou reklamu. Záleží na grafickém zpracování, ale také na materiálu, ze kterého bude vyrobena. Současná doba nabízí mnoho různých možností, které kvalitní výrobci polepů a reklamních poutačů dovedou využít.
Světelná reklama Praha
Pohřební služba Křelina – důstojné poslední rozloučení a pohřby Turnov
Odchod blízkého člověka je pro každého velkou ztrátou. Ačkoliv váš smutek zmírnit nedokážeme, můžeme vám přesto ulehčit. Pohřební služba Křelina s.r.o. v Turnově vám totiž pomůže se zařízením všeho potřebného pro důstojné poslední rozloučení se zesnulým.
Výkup a likvidace autovraků a technologických zařízení a celků
Likvidace kovového odpadu je žádanou službou mezi jednotlivci i firmami. Kovový odpad obvykle překáží a ať už jde autovraky, stroje, technologická zařízení či kovový šrot jako takový, je třeba se jej zbavit. Firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích se ekologickou likvidací autovraků a výkupem, zpracováním i následným prodejem kovů ...
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výroba 3D reklamy
Moderní 3D reklamy vynikají vysokou efektivitou při vynaložení nízkých pořizovacích nákladů. Jedná se tedy o propagační formát, do kterého se rozhodně vyplatí investovat. Jednou z možností jsou například reklamní boxy, které najdou své uplatnění na mnoha frekventovaných místech. Použitím LED žárovek bude úsporný i provoz.
Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití
Potřebujete mít kontrolu nad svými zásilkami či důležitými dokumenty a mít jistotu, že se k nim nedostala neoprávněná osoba? Nejen k tomu slouží bezpečnostní security pečeticí pásky, které umožňují aplikaci na širokou škálu povrchů. Lze je použít na papír, kov, plasty i sklo a další materiály.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Světelná a nesvětelná reklama na míru i označování provozoven
Potřebujete si nechat vyrobit světelnou či nesvětelnou reklamu na míru, neonovou reklamu nebo třeba firemní štít? Se všemi těmito a mnoha dalšími souvisejícími činnostmi Vám může pomoci právě společnost MOOS s.r.o, která se jimi zabývá již více než dvacet let.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Využijte volných kapacit pro testování výroby součástí 3D tiskáren
Nejmodernější špičkové technologie umožní testování výroby trubiček, hadiček, malých profilků i strun do 3D tiskáren. Volné kapacity této linky jsou našim zákazníkům plně k dispozici. Díky minimálnímu vytížení zmíněné linky nebudete naprosto ničím limitováni a bude vám započítán pouze skutečný čas strávený testováním.
COMPUPLAST s.r.o. Stroje pro vytlačování vyfukování plastů