Pronájem nebytových prostor v Ostravě
Hledáte místo pro své obchodní či pracovní aktivity? Společnost TIMO profistavby s.r.o., specialista v oblasti stavitelství a stavebnictví, dokončuje výstavbu nové budovy na Slezské Ostravě a poskytují pronájem nebytových prostor. Budova se nachází na přístupném frekventovaném prostranství a disponuje parkovacími místy přímo před ní.
Chlebová i celozrnná mouka ze mlýna, luštěniny, těstoviny i další zboží domácí výroby
Luštěniny, těstoviny, chlebová mouka, celozrnná mouka i různé směsi pro pečení chleba. To i mnohem více na vás čeká v nabídce společnosti ALFA mlýn a balírna. K dispozici je u nás mlýn, těstárna i linka na balení sypkých a zrnitých potravin. Mouky, těstoviny i další výrobky zdravé a racionální výživy u nás díky tomu vyrábíme od začátku až do konce.
Potisk triček Praha: Široký sortiment reklamního a sportovního textilu
Firemní trička pro všechny vaše zaměstnance, potisk triček na speciální událost, týmová trička pro váš sportovní tým nebo trika s potiskem pro školní třídy a mnoho dalšího. Tak vypadá část nabídky potisku textilu naší obchodní a reklamní agentury, která byla založena již roku 1990 jako jedna z prvních tiskáren v České republice, zabývající se ...
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Technika pro akce Praha
Potřebujete zajistit překladatelské, tlumočnické, ozvučovací nebo cateringové služby? V tom případě se obraťte na firmu SAN SERVICE, s.r.o., která zajišťuje v této oblasti kompletní servis. Ptáte se, kdo takovéto služby může potřebovat? Zajišťujeme kongresy s mezinárodní účastí, semináře, workshopy, prezentace a večírky, běžné zábavní akce, ale ...
Ochrana majetku, úklidové služby, kamerové systémy
Chráníte dostatečně svůj majetek? Střežení objektů kamerovými systémy je výhodné, ale ne vždy se najde pachatel, proto jsou zde i jiné možnosti, které můžete využít. V případě, že máte o toto téma nadále zájem, veškeré služby Vám zprostředkuje společnost A-ROYAL Service s.r.o.
Mytí oken není adrenalinový sport, ale přesto potřebujete správné jištění
Výškové budovy nejsou v dnešní době záležitostí už jen New Yorku nebo Dubaje. Stále více a více firemních staveb roste i u nás do podoby mrakodrapů, ve kterých sídlí společnosti, konají se zde důležité obchodní schůzky, točí se byznys. A právě proto je třeba, aby se společnost navenek prezentovala co možná v nejlepším světle. Nejde jen o upravené ...
Kopírovací a tiskařské služby v Plzni
Marie Šimáňová – reproslužby, to jsou veškeré práce spojené s tiskovými a kopírovacími službami. Zabývají se výhradně výkresovou dokumentací. Parametry dané výkresové dokumentace mohou být do šířky 914 mm a může to být jak ve formě originálního dokumentu, tak i jakékoliv kopie.
Pohřební služba Trutnov s nonstop pohotovostí 24 hodin denně
Rozloučit se s milovanou osobou je pro člověka tím nejtěžším. Buďte si proto alespoň stoprocentně jistí, že to proběhne seriózně, na úrovni, soukromě, pietně, a zkrátka tak, jak by si to zesnulý přál. Pohřební ústav S.R.G. zajišťuje komplexní služby, díky kterým budete mít, co se týče organizace, co možná nejméně starostí.
Zemní práce firmy Zipr s.r.o., zahrnují strojové a ruční výkopové práce, vodovody a kanalizace, ale mají k dispozici také nepřeberné množství kontejnerů
V oblasti vodovodů a kanalizací se zaměřují na širokou škálu svých služeb. Budují a staví nové sítě, udržují ty stávající v provozu nebo také opravují potrubí. Zemní práce jsou jejich každodenní činností. Mezi jejich další hlavní náplň práce se řadí poskytování kontejnerové dopravy.
Pohřební služba Praha - komplexní servis od převozu zemřelého až po parte a smuteční obřad
Pohřební služba není společnost, na kterou byste se obraceli s radostí. Je totiž přímo spjata s událostmi, které nikdo z nás nezažívá rád. I tak těžké situace, jako je smrt někoho blízkého, však dříve či později potkají každého. A proto je obzvlášť důležité, aby byl přístup pohřební služby citlivý a spolehlivý.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. je akreditovaná zkušební laboratoř především se zaměřením na zkoušky betonu
Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. je akreditovaná zkušební laboratoř. Nabídka jejich služeb se specializuje pro dodavatele staveb nebo dodavatele stavebních prací, hmot, polotovarů a výrobků. Také se zaměřují na služby pro stavebníky, investory, stavební dozorce, projektanty, technology a vývojáře.
DAGETT 66 zajišťuje veškeré stavební práce, řezání železobetonu i stavbu obchodních center
Nebaví vás kvůli několika stavebním úpravám obvolávat vždy různé dodavatele? Pak se spolehněte na nás. Veškeré stavební práce, inženýrskou činnost i technický servis zajišťuje DAGETT 66. S námi budete mít vše pohromadě. Zabýváme se také stavbami obchodních center.
DAGETT 66, s.r.o.
Jak získat granty a dotace z EU? To je složitá otázka, na kterou vám odpoví společnost Stelma a pomůže vám i s celkovou realizací dané dotace
Abychom si lépe přiblížili, čím se tato společnost zabývá, začneme tím, že se jedná o společnost, která byla založena za účelem vzdělávání dospělých občanů. Mezi jejich hlavní úkoly patří zrealizování rekvalifikací, vytváření analýz a organizační zajišťování. Pomohou každému s dotacemi i nejrůznějšími fondy. Vzdělávací činnost poskytují v oblasti ...
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Nového zaměstnance do vašeho týmu spolehlivě najde personální agentura ADECCO
Máte problém s vašimi zaměstnanci, kteří neplní své povinnosti? Máte špatný odhad na lidi a často se při výběru kandidátů spálíte? Pak přenechejte nábor zaměstnanců na odbornících. Personální agentura ADECCO je největší na světě a v oboru působí už více než 55 let. Na naše zkušenosti a znalosti o personálním managementu se tedy můžete spolehnout.
Zpracování a potisk papíru – lístky, vstupenky, kotoučky, pokladní pásky
Provozování zařízení jako jsou parkovací automaty, pokladny, bankovní automaty, tachografy a mnoho dalšího vyžaduje také kvalitní potisk papíru do rolí a dalších formulářů, které se následně vystavují zákazníkům. Aby takový podklad byl kvalitní, tak o to se postará zkušená společnost EPOS spol. s r.o.
EPOS spol. s r.o. Jízdenky, vstupenky s ochrannými prvky
Moderní technologie, telefony a počítačové sítě na pracovišti
Firma TVR data a komunikace s.r.o., jak už z názvu napovídá, působí v oblasti dat a datových komunikací. Zajímají se o telekomunikace a samozřejmě o moderní elektronická zařízení. Poskytují kompletní služby. Zajistí instalaci i správu systémů.
Zbavte se odpadu a ještě na něm vyděláte
Hromadí se vám doma starý papír od novin až po knihy a časopisy? K tomu odpad kovový a vám jde z toho nepořádku hlava kolem? Tak si pojďte nejen uklidit, ale také vydělat. Díky službám firem, které mají na odpad svůj systém, dokážete s odpadem nakládat tak, aby vás neobtěžoval, ale naopak vám přinesl i nějakou tu korunu navíc. Stejně tak to chodí ...
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Nechejte si vyrobit snubní prsten svých snů
Kde Vám snubní prsten vyrobí dle Vašich požadavků a Vašich přání? Přece ve firmě Zlatnictví a svatební salon ADONIS. Zlatnická dílna se zaměřuje na výrobu snubních prstenů přímo na míru, zatímco ve svatebním salonu Vás na svatbu krásně obléknou. Ve Frenštátě pod Radhoštěm pořídíte také veškeré doplňky, kytice a mnoho dalšího.
Výkup šrotu a barevných kovů
Chcete se zbavit přebytečného, starého a nepotřebného kovového odpadu a ještě za něj dostat zaplaceno? Pak navštivte některé z mnoha středisek společnosti Demonta T, s.r.o. Najdete je ve městech Moravskoslezského kraje například v Ostravě, Petřvaldě, Českém Těšíně, Havířově, Karviné, nebo i Severních Čechách – Kněževes, Kladno, Louny.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Špičkové firmy spolupracují se SAN SERVICE
Základem každého podnikání nebo veřejné činnosti je dát o sobě vědět. Říká se, že špatná reklama je taky reklama, ale my v SAN SERVICE máme jiný názor. Prezentace firmy, občanské společnosti nebo jakéhokoliv sdružení by měla být perfektní. A to je naše motto. Právě proto s námi spolupracují významní partneři, kteří se na nás rádi spoléhají.
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Smuteční rozloučení a pohřby v Příbrami
Poskytnout poslední službu člověku je důležitou povinností nejbližších. Již více než 16 let pomáhá Pohřební služba Příbram ulehčit veškeré starosti, spojené s odchodem blízkého člověka, a poskytnout co nejkvalitnější služby v této oblasti. S ochotou zajistí veškeré služby, spojené se smutečním rozloučením či pohřbem, a to s ohledem na veškerá ...
Výživové poradenství, kruhový trénink i konzultace s trenérem ve Frýdku-Místku
Stravovací návyky a pohyb jsou součástí našeho každodenního života, a jakmile nefunguje správně jedno nebo druhé, tak i náš životní styl ztrácí na kvalitě. O svoje zdraví musíme pečovat, a když si nevíme rady, tak je na místě odborné poradenství v oblasti zdravého stravování i vhodného pohybu. A se startem i pokračováním vám nejen poradí, ale také ...
Výhodný výkup kovového odpadu pro Ivančice a okolí
Potřebujete se zbavit starého nádobí, železného šrotu, hliníkových dřezů a dalšího nepotřebného kovošrotu? Pokud ano a jste navíc z Ivančic a okolí, určitě se vám bude hodit firma Karel Bašta EKOMETAL, která nabízí výkup kovového odpadu, a sice z různých, i barevných kovových materiálů.