Agentura práce Personal fabric pomáhá zaměstnancům i zaměstnavatelům
Jako jedna z nejvýznamnějších agentur práce v České republice zprostředkovává společnost Personal fabric práci dělníkům a řemeslníkům a zároveň pomáhá najít firmám a společnostem pracovníky, kteří nejlépe vyhovují jejich požadavkům. Agentura práce Personal fabric se specializuje především na dočasné přidělování a zprostředkování zaměstnanců ...
Personal fabric - agentura práce, a.s.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pobočky firmy Jiří Drašar, a.s. najdete v Brně, Jihlavě nebo Třebíči, ovšem nemusíte tyto provozovny navštěvovat, protože mnoho věcí se dá vyřešit a vyřídit online. A právě do této tématiky spadá i online správa nemovitostí, bytů a bytových družstev.
S prodejem firem i s jejich nákupem si nechte poradit
Touha vyzkoušet něco nového, dlouhodobá únava, změny na trzích a desítky dalších důvodů vedou dnešní podnikatele po letech tvrdé práce k rozhodnutí prodat firmu. Na trhu tak nyní najdete řadu ziskových firem, které hledají nového majitele. A právě zde přichází na řadu společnost OMEGA, spol. s r.o. Pomůžeme vám jak s prodejem vaší firmy, tak s ...
Ofsetový tisk, vazba diplomových prací a další knihařské práce od Tomos Praha
Každý je jednou potřeboval nebo potřebovat bude - odpovědi na otázky typu "kde si nechat svázat diplomovou práci", "kde vytisknout svatební oznámení" nebo "kam pro kvalitní vizitky". Nejen v Praze a okolí už si s podobnými odpověďmi dávno hlavu lámat nemusíte. Tomos Praha se totiž profesionálním tiskem a knihařskými pracemi zabývá již dlouhá léta, ...
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Investiční činnost a správu nemovitostí zajišťuje firma A.K.F. Správa nemovitostí a.s.
Dlouholeté zkušenosti se správou budov jsou naší oporou při dalších jednáních. Mezi tyto služby zahrnujeme správu nemovitostí, prodej a pronájem nebo také údržbu a to po celé Praze. V této oblasti zajišťujeme kompletní servis.
Poslední rozloučení – objednávka a kompletní zajištění pohřbu
Poslední rozloučení se zemřelou blízkou osobou je naší nepsanou povinností. Pohřební ústav hlavního města Prahy pomáhá pozůstalým s kompletním zařízením pohřbu v Praze, včetně kremace či dodání úmrtního listu. Pohřby lze v Praze objednat v 10 objednávkových kancelářích se snadnou dostupností MHD i automobilem.
Tiskový stroj UJV 55-320 Mimaki
Ve firmě V PRINT, s.r.o. tiskneme profesionálně a rádi. Nyní máme k dispozici jedinečný a unikátní stroj UJV 55-320 Mimaki, který umožňuje velkoformátový tisk v té nejlepší kvalitě.
Hledáte vhodné místo pro své podnikání? Potřebujete kancelář, kontaktní centrum, výdejnu e-shopu nebo obchod?
Podívejte se na možnosti, které nabízí areál BB Centra na Praze 4. Není jednoduché začít budovat vlastní firmu, nebo ji zvětšovat a zajišťovat všechno potřebné k jejímu chodu. Ať už začínáte nebo se rozrůstáte, vždy k tomu potřebujete správné prostory.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Ječné kroupy, loupaný hrách a zrniny
České výrobky z Česka. Přesně těmito slovy se dá popsat výroba firmy ALFA mlýn a balírna. Tato společnost je ryze českého původu a čerpá z dlouholeté tradice, která se dědí po dlouhé generace. Nabízí, vyrábí, balí a prodávají řadu kvalitních tuzemských potravin. Patří sem mouky, těstoviny, ale i kroupy, hrách a ostatní produkty.
Potřebujete jako firma využít natisknutí letáků, katalogů, vizitek, prospektů nebo kalendářů? Pak se obraťte na odborníky v oboru
Firmy se zde mohou vyřádit ve velkém, zajištění kompletních tiskových služeb je opravdu bohaté. Dají se vytisknout kalendáře pro prezentační účely nebo jako reklamní předměty. Velice oblíbené však zůstávají letáky a jejich široké využití ve všech odvětvích. Nízká pořizovací cena je jejich velkou výhodou.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Defektoskopie - kurzy a služby nejvyšší kvality přináší DEKRA CZ a.s.
V defektoskopii je hlavní důraz kladen na odbornost. Systém vzdělávání je nastaven tak, že pracovník je po absolvování vzdělávacího programu a získání certifikátu plně způsobilý vykonávat danou činnost bez potřeby dozoru. Aby tomu bylo opravdu tak, je třeba zvolit kvalitní kurzy. Jedním z poskytovatelů, na které se můžete plně spolehnout, je DEKRA ...
Výroba a prodej etiket a jejich možnost využití na milion způsobů
Etikety dneska frčí, tak nebuďte zbytečně v křeči. I těmito slovy by se dala popsat naše výroba a spolupráce se zákazníky. Někteří lidé si totiž dělají zbytečné starosti, přitom v našem sortimentu najdete všechny možnosti a mnoho různých způsobů jak využití tak jejich konečného použití.
Ekologické rakve splňují všechny potřebné požadavky, nabízí ale i něco navíc
Výběr rakve je většinou spojen se smutkem a nepříjemnými životními okamžiky. Přesto je to věc, na které si pozůstalí dávají velmi záležet. Atributů, které hrají při výběru rakve je přitom hned několik. Důležitý je vzhled a velikost rakve, ale i její cena. Ve společnosti KOMES na tyto věci nezapomínáme, přidáváme ale i další proměnnou, na kterou je ...
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
TWI (Training within industry) - metoda, jejíž kouzlo objevují české firmy
TWI je metoda původně vyvinutá pro efektivní fungování válečného průmyslu v USA. Za 70 let své existence prošla velkým vývojem. Zásadní bylo její využití jako základu pro Toyota Production System – prvního programu Lean Manufacturing na světě. Poté se TWI vrátila do USA, kde prošla dalším zdokonalováním. Výsledkem je dynamický program praktického ...
Corporate design – návrhy logotypů a firemních tiskovin
Nejen produkty a služby dělají firmu úspěšnou, ale také prostředky prezentace jako loga, vizitky, etikety, letáky a podobně. A jedině kvalitními návrhy a zpracováním dosáhnete touženého výsledku a úspěchu. Pokud chcete vsadit na originalitu, jedinečnost a kvalitu, tak to a mnohem více vám poskytne Marek Macháček s kanceláří ve Zlíně.
Online ostraha je účinnou a méně nákladnou alternativou, jak ochránit majetek
Bezpečí a ochrana majetku jsou velmi důležité. V některých případech, a to zejména u objektů menšího rozsahu, však bývá přímá fyzická ostraha poměrně finančně náročná. Možností, jak ušetřit a zároveň si zajistit kvalitní ochranu, je speciální typ ostrahy a ochrany majetku, která je vysoce efektivní a méně nákladná – takzvaná online ostraha.
ZeNa, chráněná dílna poskytuje pracovní příležitosti pro lidi s částečným i plným invalidním důchodem
Pomáhá také firmám a to v tom ohledu, že umožní uplatnění náhradního plnění. Naše firma vytváří pracovní místa pro lidi se zdravotním znevýhodněním. Mohou to být lidé se zdravotním postižením OZP, v minulosti označovaní jako ZPS, osoby se změnou pracovní schopnosti.
Čištění průmyslových podlah, které vám může zachránit peníze
Pokud pracujete v průmyslovém prostředí nebo se dokonce podílíte na vedení jeho chodu, pak jistě víte, že udržet pořádek na pracovišti není vůbec nic jednoduchého. Zejména podlahy dostávají co do čistoty velmi zabrat a tak je na místě nejen běžný pravidelný, ale čas od času také generální úklid celé firmy. A třeba také právě čištění průmyslových ...
Profesionální výroba maskotů všech tvarů, barev i velikostí
Maskot je ve své podstatě reklamní kostým, který by měl kvalitně reprezentovat svou firmu. Výroba maskotů by proto měla být vždy svěřena do rukou profesionálů, aby byly výsledky kvalitní, poutavé a dobře zapamatovatelné. Společnost Image on Stage se výrobou maskotů zabývá více než dvacet let.
Hledáte vhodnou společnost pro výrobu a dodání samolepicích a ostatních etiket?
Vyrábíme samolepicí etikety, visačky, vstupenky a štítky bez tisku a také s možností tisku až 8 barev v duchu našeho hesla „Rychlost + Kvalita = ZEBRA“.
AVAPO – realitní kancelář, která má špičkové reference a doporučení
Hledáte realitní kancelář, která vám pomůže s nákupem či prodejem nemovitosti? Dejte na skvělé reference a doporučení, které má AVAPO – realitní kancelář Opava. Specializujeme se na prodeje a pronájmy bytů, prodeje rodinných domů, pozemků, ale také kanceláří v Opavě a okolí. Na našem webu si můžete přečíst i zkušenosti našich předchozích klientů.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Šaty dělají reklamu
Chodící reklama jistě není nic nového. Vy ji ale můžete pomocí zkušené a uznávané agentury dovést k dokonalosti. Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt je vyhledávaným tvůrcem propagačních předmětů. Přidejte se i vy k jeho spokojeným zákazníkům.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Digitalizace a robotika ve vojenství
K odhalování možných nebezpečí slouží vojenským jednotkám robotické bezposádkové stroje, které šetří životy samotných vojáků. V dílnách vojenského podniku VOP CZ, s. p. se proto vyvíjejí systémy, které jsou určené pro kontrolu objektů i pro využití přímo v boji.
Pocitu bezpečí se nic nevyrovná
Člověk si může zabezpečit svůj dům několika způsoby. Některé jsou účinné a některé jsou na tom hůře. V současné době mnoho lidí spoléhá na sofistikované systémy, které patří k těm spolehlivým. Někdy je ale potřeba doplnit vše lidským faktorem.
Program AW Caesar 8 vám zajistí perfektní plánování IT
Chcete si usnadnit řízení a plánování ITSM procesů? V současné době je přehled o instalovaných programech na vašich počítačích a serverech nezbytný. Se zvýšením ochrany a bezpečnosti vašich počítačů vám pomůže a poradí ostravská firma Free RW-Soft s nejnovější verzi jejich programu AW Caesar 8.