Výroba a tisk samolepicích etiket a dalšího zboží – 28 let působení na trhu
Provoz podnikatelské a jiné činnosti vyžaduje také provoz různých druhů systémů, jako jsou pokladny či tachografy. Kromě toho také označení zboží či služeb nebo příslušenství k různým akcím. K těmto účelům potřebujete papírovou formu příslušenství, o které se postará firma TECOM paper s.r.o.
Dokonalý vzhled a dlouhodobá ochrana přírodního i umělého kamene
Přírodní i umělý kámen vyniká především svou dlouhou životností, i přesto se na něm zub času začne postupně projevovat. Ať už potřebujete dlažbu, obklad, terasu či jiný kamenný objekt vyčistit nebo ochránit před stárnoucími procesy, s produkty značky Finalit budete spokojeni. Systémy Finalit jsou vhodné pro všechny typy přírodního i umělého kamene ...
Zastavte čas pomocí koňského kolagenu
Už po pětadvacátém roce života začíná ubývat kolagen, který je zodpovědný za stav naší pleti. A s blížící se padesátkou začíná být stav přímo kritický. Je tedy jasné, že pokud ho tělu vrátíme, zabráníme i některým nežádoucím změnám.
H&H AUXILIA zaručuje citlivý přístup a profesionální pohřební služby
V těch nejtěžších chvílích, jako je loučení s drahou osobou, je dobré mít někoho, kdo vám pomůže zařídit vše potřebné. Využijte proto naši pohřební službu H&H AUXILIA s.r.o.,s tradicí už od roku 1991. Zajišťujeme kompletní kremační a pohřební služby. Díky citlivému přístupu vám můžeme chvíle smutku usnadnit. Vycházíme našim klientům maximálně ...
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Mezonitě - Slyšeli jste už o této metodě vyhlazení vrásek?
Plně vstřebatelný a tělu přátelský materiál mezonitě, magický lifting nebo také lifting o polední pauze. Takzvané mezonitě jsou zkrátka účinnou a šetrnou miniinvazivní metodou vypnutí pleti, vrásek nebo povislé kůže. Mezonitě změní kontury vašeho obličeje ambulatně, což jednoduše znamená, že po tomto zákroku estetické medicíny nemusíte omezovat ...
Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Pomáháme při posledním rozloučení - Pohřební služba Křelina, s.r.o.
Pohřební služba Křelina, s.r.o. sídlí v Turnově. Bohužel i služby pohřebního ústavu patří do lidského života. Zármutek, který cítíte, nedokážeme zmírnit, ale alespoň se vám pokusíme se všemi náležitostmi a starostmi okolo pohřbu blízké osoby pomoci.
Územní plánování – Třebíč, Vysočina, Velké Meziříčí
Podklady pro územní plánování jsou důležité pro realizaci obsahu územního rozvoje a týkají se jak samotné územně plánovací dokumentace, tak i změn, opatření a vztahů a dalšího rozhodování na vybraném území. Tyto podklady vyžadují odborné a kvalifikované zpracování i dle stavebního zákona a vy se můžete v regionech Třebíč, Vysočina a Velké Meziříčí ...
DISprojekt, s.r.o.
Překlady i tlumočení všech jazyků zvládne agentura TOP-PRESS
Technické i soudní překlady, překlady smluv i tlumočení. To všechno vám poskytne překladatelská agentura TOP-PRESS. Provádíme překlady do a ze všech světových jazyků v technických, právních a ekonomických oborech. Nabízíme i korektury a grafické zpracování překladů. Překládáme v krátkém čase a termín dodání přizpůsobíme zákazníkovi.
Průmyslové čištění technologií a technologických celků, výrobních linek i samotných průmyslových prostorů a podlah
Čištění průmyslových prostorů i dílčích výrobních částí vyžaduje znalosti a profesionální technické vybavení. Zajištění čistoty pracovních prostor, skladovacích míst, ale také technologií, celků a jednotlivých výrobních linek je velmi důležité. Společnost AVIAR cleaning company, s.r.o. se zaměřuje právě na zajištění úklidu jakékoliv místa či ...
Mince, medaile, odznaky a ostatní výrobky, nabízíme kompletní sortiment
Výroba mincí, medailí, odznaků a ostatních výrobků tohoto druhu ještě úplně z našeho světa nezmizela. Zabývá se jí firma Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK se sídlem v obci Pulečný v okrese Jablonec nad Nisou. Materiál, který zpracovávají je alpaka mědi, mosaz, slitiny mosazu, tombak, ocel, ale také drahé kovy jako je zlato a stříbro.
Pietní průběh obřadu, pohřební služby a pomoc s přípravou pohřbu
Smutnou povinností pozůstalých je prokázat zesnulému úctu pietním průběhem smutečního obřadu. Pomoc s přípravou pohřbu a ostatní pohřební služby nabízí Pohřební ústav hlavního města Prahy.
Telekomunikační zařízení Praha vám poskytne kompletní servis služeb
Právě vývoj a vývin technologií posouvá také tuto společnost neustále kupředu. Musejí dobře znát veškerou danou problematiku a učit se neustále novým věcem v této oblasti. Proto také nevynechávají žádná školení a snaží se být vždy kousek popředu.
BROTEL, s.r.o. Telekomunikační zařízení Praha
TOPAS - čistírny odpadních vod
Komplexní řešení čištění odpadních vod nabízí firma TopolWater, s.r.o. Tato společnost vyrábí kontejnerové čistírny TOPAS. Výroba se uskutečňuje v Čáslavi, odkud firma pochází. Mají vlastní originální řešení a speciální technologické řešení, které je chráněno patentem.
Bezpečnostně ochranné služby
Zajištění ostrahy objektů, majetku a osob patří k žádaným službám dnešní společnosti. Jde nejen o to chránit majetek, ale také zdraví a životy lidí a eliminovat výtržnosti a kriminální činnost. A takovou ochranu si můžete zajistit i vy díky společnosti FALANX PATRON spol. s r.o. se sídlem v Hradci Králové.
Adecco: Personální agentura s lidským přístupem
Poskytneme vám pomocnou ruku při výběru práce či zaměstnanců. Jsme personální agentura Adecco, která v České republice pomáhá zaplňovat pracovní trh už od roku 1992. V naší databázi na vás čeká mnoho volných míst nebo ideálních zaměstnanců. Tak na co ještě čekat?
Výkup a sběr barevných kovů
Nevíte, kam jít s kovovým odpadem? Jak se ho zbavit, nebo kam jej umístit? Právě výkup a sběr barevných kovů a veškerého kovového a železného šrotu zajišťuje společnost JARÝ s.r.o., která se stará o veškerý tento materiál. Sídlí v Pardubicích, kde se nachází sběrný dvůr.
Hledáte nové obchodní partnery nebo zajímavé produkty, které u nás nenajdete?
Jak ale získat veškerý přehled o těchto obchodnících? Jak se mezi nimi vyznat a ještě hůře, jak je vlastně kontaktovat? Na tyto otázky známe odpověď. Ecoplus International Tschechien s.r.o. je společnost, se kterou v těchto ohledech můžete úzce spolupracovat.
Počítače, téma, které jedním slovem dokáže popsat celou problematiku
Oblast počítačů skýtá mnoho zajímavých oborů. Počítače se dají sestavit na zakázku a přímo na míru danému majiteli. Díky tomu můžete mít přesně sestavenou sestavu tak, aby Vám naprosto vyhovovala.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Jak na pracovní příležitosti: Stáže ve firmách jsou skvělou možností praxe
Není tajemstvím, že dostatek praxe včetně třeba absolvování stáže ve firmách, jsou velmi podstatným kritériem pro získání pracovní příležitosti. Bez praxe to dnes zkrátka nejde a absolventi, byť prestižních škol, se v určité chvíli často dostávají do nelehké situace – zaměstnavatelé o ně jednoduše nestojí z důvodu nedostatku praktických ...
AVE CZ – úklidové služby, technická správa budov i další služby pro úspěch vašeho podnikání
Společnost AVE CZ patří již od roku 1993 k jedničce v oboru odpadového hospodářství po celé České republice. Protože se ale snažíme vyhovět všem vašim požadavkům a podpořit vaše podnikání, nabízíme vám i další užiteční služby. K dispozici je vám tak naše technická správa budov či úklidové služby, rádi pro vás ale zajistíme i schopné recepční, ...
Pohřební služba s pochopením, respektem a úctou
Smrt blízkého není nic jednoduchého. Ať už emočně, nebo organizačně. Kromě obrovského smutku, který cítíte, musíte také nebožtíkovi vzdát úctu uspořádáním důstojného pohřbu. Naštěstí jsou tu lidé, kteří udělají maximum, aby vám pomohli. Pracují v pohřebním ústavu Auriga, jehož hlavní sídlo najdete v Litoměřicích.
Ochrana majetku a požární služby v jednom? To je Agentura Hřivna Barrandov
Každý z nás si cení svého majetku a chce pro něj zajistit tu nejlepší možnou ochranu. Hrozba požáru, násilné vniknutí do objektu, následná krádež i povodeň. Žádná z těchto pohrom se neohlašuje dopředu a může nás překvapit v době, kdy to nečekáme. Proto je potřeba být na takové nepříjemné události připravený a předem zamezit jejich vzniku. Od toho ...
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Agentura práce Personal fabric pomáhá zaměstnancům i zaměstnavatelům
Jako jedna z nejvýznamnějších agentur práce v České republice zprostředkovává společnost Personal fabric práci dělníkům a řemeslníkům a zároveň pomáhá najít firmám a společnostem pracovníky, kteří nejlépe vyhovují jejich požadavkům. Agentura práce Personal fabric se specializuje především na dočasné přidělování a zprostředkování zaměstnanců ...
Personal fabric - agentura práce, a.s.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pobočky firmy Jiří Drašar, a.s. najdete v Brně, Jihlavě nebo Třebíči, ovšem nemusíte tyto provozovny navštěvovat, protože mnoho věcí se dá vyřešit a vyřídit online. A právě do této tématiky spadá i online správa nemovitostí, bytů a bytových družstev.