Výroba kvalitního českého vína s rodinnou tradicí
Kdo by aspoň jednou v životě neochutnal lahodný červený nebo bílý mok z hrozen zvaný víno? Ten, který dokáže zpříjemnit večery a nutí říkat pravdu? Právě naše země se pyšní spoustou vinařských oblastí, ve kterých víno má tradici a svůj příběh. Stejně jako Vinařství Líbal s.r.o. založeno v roce 2001, které se stalo rodinným bohatstvím.
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Hotel Kraví Hora Bořetice – ideální pro firemní akce i rodinné dovolené
Firemní akce, rodinný výlet, romantický víkend plný wellness nebo noc strávená ve vinném sklepě? To vše nabízí Hotel Kraví Hora Bořetice. V našem hotelu najdete pohodlné ubytování, skvělou restauraci, konferenční místnost i řadu možností, jak trávit volný čas, a to po celý rok.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Návštěva vinného sklepa a degustace dobrého vína k pobytu na jižní Moravě neodmyslitelně patří
Budoucnost patří poctivým rodinným podnikům a jistě nebudeme lhát, když řekneme, že v případě výroby vína a vinařské turistiky to platí dvojnásob. Neopakovatelná atmosféra vinného sklepa, degustace s lidmi, kteří vínu skutečně rozumí, neboť jej již léta vyrábějí, chutné občerstvení a také příjemné ubytování v rodinném penzionu skýtají skvělou ...
Útulné ubytování, tradiční vinné sklepy a krásné prostředí najdete ve Velkých Bílovicích.
Krásná příroda, dobré jídlo, pití i zábava? To vše najdete v Penzionu u Hroznu. Nabízíme vám ubytování v malebném penzionu přímo v centru Velkých Bílovic. S rodinou, partou kamarádů, nebo třeba firemními partnery si tak můžete vychutnat pohostinnost krajů jižní Moravy a navštívit místní vinné sklepy i kulturní skvosty.
Zpříjemněte si kongresovou turistiku pobytem ve wellness centru
Je důležité umět při práci i relaxovat. K obojímu máte perfektní podmínky v našem čtyřhvězdičkovém hotelu v Bořeticích, který funguje i jako školící centrum. Přes den pracujete v našem konferenčním sále či školícím altánu, a večer relaxujete v našem špičkovém wellness centru. Pěkná představa, že ano? Prostředí okolo hotelu je navíc velmi vhodné ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pro firemní akce jsou Velké Pavlovice jako stvořené
Firemní školení, večírky, „výjezdní zasedání“ a jiné firemní akce. Více nebo méně často je mívá každá firma, ať má pouze několik nebo celé desítky zaměstnanců. Proč pro firemní akce či školení nespojit příjemné s užitečným a neuspořádat je v dosahu vinných sklepů jihomoravského vinařského města Velké Pavlovice?
Degustace vína, dobré jídlo i netradiční zážitky – to nabízí Valtické podzemí
Jste milovníkem vína a zajímá vás zážitková vinařská turistika? Navštivte Valtické podzemí na Jižní Moravě. Zdejší vinné sklepy nabízí řízené degustace vína pro malé i větší skupiny, příjemné prostředí a skvělou zábavu. Nezáleží na tom, jestli jste zkušený vinař nebo jen turista, který chce zkusit něco nového. VINAŘSTVÍ LEDNICE ANOVINNO nabízí ...
Pro kvalitní víno zvolte Velké Pavlovice
Jen tak chvíli posedět a vychutnat si víno, to se vám běžně stane na mnoha místech Moravy. Ale jen tak chvíli posedět a vychutnat si opravdu delikátní víno, to se vám stane jen ve Velkých Pavlovicích, konkrétně v Pavlovíně. Naše vína chutnají laikům i odborníkům a sbírají jednu vinařskou cenu za druhou.
Vinný sklep vinařství Baraque – tam, kde má víno osobnost
Vinných sklípků jsou na Moravě tisíce, dobré víno téměř v každém z nich. Řízené ochutnávky se podobají jedna druhé - až na tu ve sklepě vinařství Baraque. Degustace tady vede vinařova žena, která Vás seznámí s jejich filosofií – po vzoru Karla Čapka totiž s manželem Františkem Machovským vína charakterizují jako lidské bytosti. A tak v nabídce ...
Hotel Jezerka – ubytování, wellness i lahodná kuchyně u Sečské přehrady
Hotel, který nabízí kompletní služby pro firmy, páry i rodiny s dětmi? To je Hotel Jezerka v Seči. Nabízíme útulné ubytování, luxusní wellness & spa, plně vybavené konferenční sály i vybrané speciality české i zahraniční kuchyně. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, romantický víkend nebo firemní večírek, u nás si přijdete na své.
Vinařství Čech s.r.o. -  to jsou kvalitní vína přívlastková, vína ledová a barikovaná z Tvrdonic
Vinařství Čech s.r.o., které najdete v obci Tvrdonice a které patří do Slovácké vinařské podoblasti - to je původně velmi úspěšná vinařská firma ČEBAV, která byla ověnčena vavříny z mnoha tuzemských i zahraničních soutěží. V roce 2010 se přejmenovala na Vinařství Čech a její sklepmistr a majitel Jan Čech dokázal svými víny vynést tuto firmu na ...
Jižní Morava je pro firemní akce jako stvořená
Firemní akce, kongresy a konference. To jsou velmi častá využití hotelu Zámeček Mikulov. Díky strategické poloze a především výborně uspořádaným prostorům nabízejícím vše potřebné se skvěle hodí nejen pro pořádání svateb a rodinných oslav, ale také například pro firemní školení velkých i menších společností nebo organizací.
Restaurace a hotel U Hejtmana Šarovce Uherské Hradiště: Čtvrtou hvězdu si zasloužíme
Vyhlášený hotel U Hejtmana Šarovce představuje velmi příjemnou možnost luxusního ubytování s restaurací v centru Uherského Hradiště v blízkosti Smetanových sadů. Pokud se rozhodnete pro cestu na Slovácko z pracovních důvodů, jedete za kulturou nebo jste z okolí a sháníte to pravé místo, kde se dobře najíst či kde uspořádat rodinnou oslavu, s ...
Penzion Kristýna Novosedly a vinařství Víno Kovacs: Ubytování na Pálavě a výborné víno v jednom
Pálavské vrchy, Aqualand Moravia, Novomlýnské nádrže a neodmyslitelná vinařská turistika či cykloturistika. Ať už plánujete o své dovolené na Pálavě stihnout tohle všechno nebo mnohem víc, skvělou variantu ubytování na Pálavě vám k tomu poskytne rodinný Penzion Kristýna Novosedly. Tak vezměte kola i děti a hurá na jižní Moravu!
Nový ročník růžových vín přichází!
Vinařství VINO HORT zve všechny milovníky lahodného vína na ochutnávky vín do Dobšic u Znojma, oblasti, ve které je tradice vinařství hluboko zakořeněna a dále rozvíjena díky poctivé práci zdejších vinařů a vinohradníků.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Penzion Villa Rozárka nabízí relaxační pobyt, sport i kulturu
Rodinný penzion Villa Rozárka se nachází v rekreačně-sportovní části Starého města u Uherského Hradiště ve Zlínském kraji. Kromě možnosti ubytování u nás najdete i unikátní Cafébar vybavený na oslavy, svatební hostiny či firemní akce.