Ocelové konstrukce pro jeřábové dráhy
Bez kovových konstrukcí se dnes v některých oborech jen těžko obejdeme. Potřeba jsou pro strojírenské, stavební i přepravní systémy. Pokud hledáte opravdu kvalitní ocelové konstrukce, pak je může pro Vás nabídnout firma Gantry Rail. Vyrábíme, dodáváme, svařujeme i montujeme ocelové konstrukce na míru.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Výroba zakázkových výkovků v zápustkové kovárně
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. se pyšní mnohaletou tradicí a propracovanou technologií výroby zakázkových zápustkových výkovků. V roce 2016 přesunula výrobu do areálu Dědov u Teplic nad Metují, čímž rozšířila své výrobní kapacity. V procesech tepelného opracování provádí různé typy žíhání, povrchové úpravy či obrábění.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky nebo pro stříkací kabiny
Ve firmě KOVOBA s.r.o. se zaměřují na výrobní linky a výrobu ventilátorů. Mohou zhotovit kryty na stroje nebo vás překvapit držákem pyrometru či zámečnických součástí. Zhotovují zakázky dle přání zákazníka a vždy dbají na přesné dodržování daných termínů.
Výroba pryskyřicových modelů
SLÉVÁRNA ANAH Prostějov s.r.o., se řadí mezi tradiční české firmy s ryze českým kapitálem. Jako rodinná firma byla tato společnost založena již v roce 1882. V tomto roce byla poprvé zahájena výroba litiny. Od té doby se mnohé změnilo a nyní se společnost zaměřuje nejen na odlitky z šedé litiny, ale také například na výrobu pryskyřicových a mnohých ...
Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.
Ochrana kovů formou galvanického zinkování
Záleží vám na povrchové úpravě materiálu a výrobků? Galvanické zinkování nebo také jinak zvané elektrolytické patří mezi nejrozšířenější metody. Účelem je ochrana základního materiálu, kovu, oceli. Taková úprava vyžaduje profesionální a odborný přístup, který vám poskytne firma FESTA SERVIS spol. s r.o.
Chemické úpravy hliníku – pasivace přípravkem Bonderite 2040 (původní název Alodine 2040)
Úprava materiálů moderními přípravky a technologií vede ke zvýšení kvality pro další použití a také k prodloužení životnosti. V případě pasivace jde o moření jednotlivých dílů z hliníku a aplikaci chemických přípravků Bonderite (Alodine) 2040. O kvalitní zajištění pasivace hliníkových dílů a galvanické pokovení kovových materiálů se s odborným ...
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Hledáte vhodný doplněk do vašeho domova? Máte rádi kovové předměty? Pak se spolehněte na špičkové zpracování kovu Romana Mičky, který se věnuje i uměleckému zpracování.
Z tohoto materiálu se dají vyrobit různé předměty, ať už okrasného charakteru nebo například také praktického. Můžete sdesignovat venkovní prostředí. Na zakázku nebo podle přání zákazníka se dají vyrobit okrasné židle, doplňky, kryty.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.
Kovoobrábění je téma, které se velice blíží CNC gravírování a také značení výrobků
Strojírenství obecně má v naší republice velice příznivé klima, protože se v tomto ohledu dokážeme rychle rozvíjet, ale přitom jsme přesní a dodržujeme vysoké standardy. Tyto kvality mají i firmy, které se právě za pomocí různých CNC strojů vypracovávají až na špici, kde se snaží udržet vysokou laťku pro své zákazníky. Neustále se zlepšují a ...
Ohraničte svůj pozemek stylových plotem a zábradlím
Ukažte všem okolo, kdy začíná a kde končí váš pozemek. Žádná nemovitost se neobejde bez kvalitních plotů a zábradlí, které dokážou jasně určit, co je vaše, a kam nikdo bez vašeho svolení nesmí. HSV Zámečnictví vám vyrobí kvalitní ocelový plot na zakázku, čímž dodá vašemu pozemku na úplnosti.
Výrobce kovových i plastových dílů pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Sháníte kovové nebo plastové díly pro automobilový nebo elektrotechnický průmysl? Pak nezoufejte, v obou těchto odvětvích vám bude skvělým partnerem společnost FOREZ s.r.o., jenž vyrábí jak plastové, takt také kovové díly.
Objevte kouzlo kovu, umělecké kovářství a pasířství Roman Mička vám v tom pomůže
Je pro vás kov studený a netvárný materiál? Tak to ještě neznáte společnost Roman Mička Opava. My totiž umíme s kovem zázraky a nabízíme vám umělecké řemeslné zpracování kovů (nerez, hliník, bronz, mosaz), pasířství, restaurování, zámečnictví, kovářství. Umíme tak vytvořit jedinečné designové doplňky do bytu, dobové předměty, brány, zábradlí i ...
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Zpřístupněné prostory jsou pro nechodící úleva
Být celoživotně nebo dočasně odkázaný na pomoc druhých, tak kdo to nezažil, asi nepochopí, jak těžké to je. Všude kolem jsou bariéry, které jsou složité překonat i pro zdravého člověka. Naštěstí společnost MANUS Prostějov spol. s r.o. myslí na všechny a umožňuje život lidem usnadnit pomocí plošin, schdodolezů i nájezdových ramp.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
AD SECURITY – Bezpečnostní dveře pro váš domov
Dveře jsou vstupní branou do vašeho domu, kanceláře, nebo skladu. Dveře jsou také to, s čím se zloděj setká jako první a často je bez větších problémů překoná. Zajistěte bezpečí pro váš domov a podnikání - vyberte si vhodné bezpečnostní dveře, které jsou díky zesílené konstrukci odolné proti hrubému násilí a splňují požadavky pojišťovacích ...
Tlustostěnné a tenkostěnné svařování oceli, hliníku, nerezu a dalších materiálů
Výroba vzduchotechniky, části zemědělských strojů i netlakových nádob, nerezových i dalších mechanických produktů téměř vždy vyžaduje proces svařování. Společnost ABA Šumperk se zabývá výrobou výše zmíněných i dalších produktů, přičemž klade velký důraz na finální operace svařování.
Vrtání a řezání betonu diamantem je rychlé, účinné a přesné
Odstraňování či úprava betonu byl ve stavebnictví vždy komplikovaný, zdlouhavý a náročný proces. S moderními diamantovými nástroji je to však hračka! Vrtání a řezání betonu diamantem je totiž velice přesné, úsporné a rychlé řešení s efektivními výsledky. A navíc s minimem hluku, prachu a odpadní suti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Hutní materiál Pardubice – velkoobchod
Hutní materiál se používá v mnohých odvětvích výroby, například ve strojírenství, stavebnictví i dalším průmyslu. Pokud hledáte společnost, od které můžete hutní materiál odebírat, pak se obraťte na naší firmu Ocelservis.
Výrobce převodovek TOS ZNOJMO, akciová společnost
TOS ZNOJMO je česká společnost, která vyrábí různé typy převodovek. Velice rychle se dostala do povědomí zákazníků a získala si celosvětový respekt. Díky dlouhodobé působnosti a také vysoké kvalitě si ji cení i v ostatních zemích EU. V dnešní době působí na českém trhu, ale také v rámci zahraničí.