Prodej a servis zemědělské techniky na jednom místě, SYNPRO, s.r.o.
Hledáte zemědělskou techniku pro práce ve vinohradu, sadu, poli nebo komunální oblasti? Pak jste na správném místě! Společnost SYNPRO, s.r.o. vám nabízí široký výběr značkové zemědělské techniky, traktorů a malotraktorů. Nabízí také záruční a pozáruční servis zemědělské techniky v moderně vybaveném servisním středisku ve Velkých Bílovicích.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX - kvalita, úspora a šetrnost
Hledáte kvalitní a cenově dostupné hnojivo pro vaše rostliny? Vyzkoušejte pomalu rozpustná hnojiva SILVAMIX od firmy ECOLAB Znojmo. Tato hnojiva vám zajistí dlouhodobou výživu rostlin, sníží riziko spálení, úsporu času a práce a šetrnost k životnímu prostředí.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Výkup barevných kovů a železa u JM - KOVY  za výhodné ceny!
JM - KOVY s.r.o. nabízí nejen komplexní služby v oblasti výkupu kovového odpadu a jeho ekologického zpracování, ale i pronájem kontejnerů pro ekologickou likvidaci odpadu, prodej starého hutního materiálu, demontáže a odkup konstrukčních celků a technický servis v oblasti údržby a oprav strojů, kontejnerů apod.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Papriky a rajčata - výběr z mnoha atraktivních odrůd plodové zeleniny
Čerstvá zelenina z vlastní produkce je tím nejlepším, co můžete udělat pro své zdraví i skvělou chuť pokrmů. Výběrem odrůdy rozhodujete o tom, jak budou výsledné plody vypadat, chutnat, i kolik z rostlin vytěžíte v závislosti na podmínkách pěstování. Představíme vám ty nejlepší odrůdy paprik a rajčat pro domácí spotřebu i profesionální pěstování ...
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Naše společnost uvedla na trh roštový kontejner, který má mnohostranné využití.
Nejvíce je využíván jako trvanlivý, estetický a praktický kompostér. Jeho používání je naprosto jednoduché a umožňuje založit a zpracovávat kompost tradičním způsobem. Životnost kontejneru je přibližně 20 let a my na tento výrobek poskytujeme záruku 7 let. Ale ani po 20 letech není potřeba kompostér vyhodit. Stačí ho nechat otryskat, pak znovu ...
Kácení stromů rizikové a běžné profesionálně zajistí Král – zahradnické práce, Praha 5
Profesionální péče o zeleň s sebou přináší nejen samotnou výsadbu zeleně, ale také odstraňování nepotřebného. Platí to například při kácení stromů, kde je potřebné dodržet veškeré postupy a také bezpečnost. Při rizikovém i běžném kácení stromů se proto obraťte na firmu Král – zahradnické práce s.r.o., Praha 5.
Rodinné bazény, které si zamilujete - to jsou bazény Desjoyaux
Nový bazén od společnosti Bazény Desjoyaux bude nabitý rodinnou atmosférou. Může pro Vás být obývacím pokojem, knihovnou, hernou, masážní místností, tělocvičnou, jídelnou i místem pro večerní posezení s přáteli - zkrátka prostorem, který si zamilujete! Tuto lásku již zakusilo více než 202.000 rodin z 5 kontinentů!
S kácením a přesazováním vzrostlých stromů pomůže firma ZAHRADY HASTÍK
Pokácet nebo přesadit vzrostlý strom může být někdy problém. Veškeré tyto činnosti jsou totiž ošetřeném zákonem. Proto je dobré poradit se s odborníky, kteří nejen, že mají tyto zákony v malíku, ale poradí si i se samotným odstraněním stromu.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Zahradní hliníkové pergoly pro ochranu před slunečními paprsky i deštěm
Přemýšlíte o pořízení zahradní pergoly, která je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli, kde budete chráněni před přímými slunečními paprsky i deštěm? Firma Anděl CZ nabízí kvalitní hliníkové pergoly od renomovaných výrobců za výhodné ceny, jejichž montáž zvládne i méně zkušený uživatel.
Anděl CZ, s.r.o.
Zastřešení bazénů Desjoyaux bez kolejnic-vyšší komfort a bezpečnost
Bazén s kvalitním zastřešením je investice, která má mít dlouholetou životnost a zajistit veškeré praktické využití, bezpečnost a komfort pro celou rodinu. K tomu patří i dokonalý design. Pokud hledáte firmu, která bazény nejen vyrábí a prodává, ale také myslí na rodiny, firma Bazény Desjoyaux, s.r.o. je vám k dispozici.
Zahradnictví Petro Mělník: specialista na fuchsie a další květiny
Do každé zahrady, ale třeba také na terasy a balkony neodmyslitelně patří krásné květiny. V Zahradnictví Petro Mělník je najdete! Pěstujeme a prodáváme zahradní, balkonové, ale i pokojové rostliny a bylinky. Vybrat a koupit si je můžete v samoobslužném skleníku na Mělníku nebo na našem e-shopu.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Profesionální péči o zeleň a zahradu zajistí společnost Král – Zahradnické práce
Užívejte si naplno krásu vaší zahrady díky službám firmy Král – Zahradnické práce s.r.o. z Prahy. Poskytujeme nejrůznější zahradnické práce, naším cílem je údržba a dokonalá péče o zeleň i péče o stromy v soukromých zahradách i veřejných parcích. Disponujeme moderními technickými prostředky a díky vyškoleným pracovníkům uspokojíme jakékoliv ...
Nejnovější půdní kondicionér se speciálním vyvinutím pro sázení stromů a keřů
Půdní kondicionéry poskytují pěstovaným rostlinám přísun všech potřebných živin a látek, podporují růst kořenů do hloubky a zajišťují dostatečné udržení vody. Pro zdravý růst stromů a keřů společnost TerraCottem CZ, s.r.o. vyvinula novinku kondicionér TerraCottem Arbor.
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Diamantové pily a ruční řezačky pro profesionální využití, Praha
Profesionální diamantové pily a ruční řezačky využívají ve své každodenní praxi obkladači, kameníci i stavební firmy. Aby byla jejich práce bezproblémová, musí toto profesionální nářadí splňovat celou řadu důležitých parametrů. Italská společnost Battipav jako největší a nejkvalitnější evropský výrobce diamantových pil, ručních řezaček a dalšího ...
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Údržba zeleně po celé Praze - jedině od Zahradnictví Král
Aby veřejná zeleň vypadala stále k světu, je potřeba se o ni náležitě starat. Od toho je tu Zahradnictví Král, které nabízí veškeré zahradnické práce. Naši činnost nezaměřujeme pouze na veřejná prostranství, ale i na zahrady u rodinných domků. S naší péčí bude i vaše zahrada vypadat skvostně.
Potřeby pro zahrádkáře a chalupáře Bruntál - od nářadí až po hadice, konve a fólie
Léto je období, které obzvlášť přeje všem zahrádkářům i chalupářům. Krásné počasí a teplé letní dny přímo lákají k trávení času venku na zahradě, ať už péčí o rostliny či vlastnoručně zasazenou zeleninu, nebo zvelebováním zahrady.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Rohože pro zpevnění štěrku – voštinové rohože NIDAGRAVEL
Potřebujete příjemným způsobem vyřešit povrch přístupové cesty, zahrady, parkovací či jiné plochy? V případě, že hledáte nejen kvalitu, ale také výjimečnost, tak se můžete spolehnout na štěrkové rohože NIDAGRAVEL, které poskytují pevnost, stabilitu povrchu a také estetický design.
Dovoz vody do bazénu po celý rok
Venkovní bazén už dnes patří k běžnému vybavení rodinného domu. V létě poskytuje prostor k ochlazení a zábavě zároveň. Napouštění venkovního bazénu zahradní hadicí by ale trvalo týden a stálo spoustu peněz. Od toho je tu Agentura Hřivna Barrandov, která zajišťuje dovoz vody do bazénu po celé Praze i okolí.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Rozvoz a dovoz vody do vašich bazénů a ochrana majetku a budov pomocí PCO
V letních dnech je to rozhodně k nezaplacení. Mít se kde osvěžit a ovlažit. Bazény jsou velice oblíbené, a proto je zde tato unikátní možnost, jak si nechat napustit plný bazén vody. Dokonce je možná i teplá voda do vašeho bazénu.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Plastové bazény dlouho vydrží a jsou téměř bezúdržbové
Přemýšlíte, že uděláte své rodince radost krásným novým bazénem? Skvělý nápad! Dejte si ale pozor, abyste zvolili ideální řešení odpovídající vašim požadavkům. Pokud si přejete bazén, který bude mít dlouhou životnost a nebude vás stát mnoho peněz ani starostí, jsou ideální volbou plastové bazény. Ty seženete například u společnosti Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Ovocné stromy, jabloně, hrušně, třešně, meruňky, broskvoně, i keře - pěstování a prodej Brno
Máte vlastní zahradu či kousek volného místa kolem domu? Ideální místo pro pěstování zeleně, ale také stromů a keřů. Každá zahrada si zaslouží míst kvalitní osazenstvo, které nám bude hezky růst a bude nám přinášet něco dobrého a zdravého z přírody přímo na náš stůl. ZAHRADNICTVÍ Urban vám dodá ovocné stromy, keře nebo dokonce i růže podle vaší ...
Zahradní technika – prodej i servis na jednom místě
Prodejců zahradní techniky je v České republice celá řada. Servis zahradní techniky ale nabízí málokdo. V případě, že se vám vaše zahradní technika rozbije, musíte hledat vhodného opraváře a přiděláváte si starosti. U společnosti Robert Bílka je to ale jinak. Naším oborem je zahradní technika, a to se vším všudy. U nás si vyberete vše od sekaček ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Dokonale upravený trávník bez námahy zajistí robotická sekačka
Je krásný den, vy si užíváte chvíle odpočinku s rodinou a vaše sekačka mezitím sama pracuje na zahradě. Zdá se vám to nemožné? Tak to ještě neznáte robotické sekačky na trávu Gardena, které vám nabízíme v prodejně zahradní techniky Robert Bílka. Díky této revoluční robotické sekačce si i vy můžete splnit sen o krásné zahradě a dokonalém trávníku. ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Zahradnictví Havlíček se zaměřuje na pěstování a prodej okrasných rostlin
Zahrady kolem domu se dají rozdělit do dvou částí. V té praktičtější, které se říká užitková část, máme většinou ovocné stromy, plodící keře, nebo také zahrádku vysázenou zeleninou. Druhá část se týká spíše estetického cítění a jde o část takzvaně okrasnou.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové