Nábytek na míru od profesionálů s dlouholetou praxí
Nevíte si rady s vhodným nábytkem do bytu, rodinného domu či kanceláře? Přenechte starosti zkušeným odborníkům, kteří díky dlouholeté praxi dokáží správně poradit, zpracovat profesionální návrh a zrealizovat veškerá přání na míru jak přáním zákazníka, tak prostorám jakéhokoliv interiéru.
Moderní vestavěné skříně na míru nejen ušetří spoustu prostoru, ale také dodají interiéru šmrnc
Kvalitní vestavěné skříně zajistí maximální využití prostoru a jsou vybaveny efektivním systémem pro ukládání nejen oblečení, ale také bot, spotřebičů a dalších věcí, které nemusíte mít po ruce každodenně. Moderní dekory na vestavěné skříně navíc zajistí, že se z jinak nudného interiérového prvku stane designový doplněk.
Nechte si poradit při výběru vhodného nábytku od zkušených odborníků
Více než 20 let zkušeností v oblasti prodeje kvalitního nábytku a spousta spokojených vracejících se zákazníků poskytuje firmě Nábytek Kafka & Šuba stabilní zázemí a možnost rozšiřovat prostory i služby společnosti tak, aby všem klientům mohla nabízet ten nejlepší servis spojený se zařízením interiéru.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Nábytek na zakázku dokáže využít každého koutu Vašeho domova
Elegance, praktičnost a kvalitní materiály nábytku na zakázku od společnosti TODAP spol. s r.o. dají interiéru Vašeho domu, bytu či kanceláře zcela novou moderní tvář.