Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
Kvalitní kuchyně od českého výrobce za rozumnou cenu
Kuchyně je místem, kde se neustále něco odehrává. Často se považuje za srdce našeho domova a také se není co divit, protože kuchyně je zkrátka místem, které bychom si měli nechat vytvořit podle svých vlastních představ, potřeb a požadavků. V kuchyni se totiž odehrává mnoho věcí a zejména se zde koná příprava nejrůznějších jídel, obědů a večeří, a ...
Výroba dřevěných schodišť, židlí, stolů a atypického nábytku
Tradiční české výrobky jsou stále žádané, neboť splňují náročné požadavky nejenom na kvalitu, ale také na vzhled či cenu. Příkladem toho mohou být produkty Truhlářství pod Budínem, které nespadají do klasického sortimentu nábytku. Jde především o dřevěné výrobky z masivu, které nachází uplatnění jak v domácnostech, tak ve firmách.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Pouze kuchyňské linky na míru splní všechny představy
Pokud chceme, aby naše nová kuchyně splňovala přesně naše představy, je nezbytné nechat si ji vyrobit na míru. Firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK vám tu vaši představí ještě předtím, nežli se pustí do díla. Díky počítačovému programu si ji totiž budete moci prohlédnout v trojrozměrném obraze.
Truhlářství, které vyrábí kuchyňské linky a ostatní nábytek, nachází se v oblasti Brno – venkov
Sídlíme blízko Moravského Krumlova, ale za dobu naší působnosti jsme se rozšířili už i za hranice tohoto kraje. Snažíme se plnit všechny požadavky našich zákazníků. Vyrábíme i další nábytek do dětských pokojů, ale také například do kanceláří.
Kvalitní truhlářství poznáte podle několika kritérií
Vybavení interiéru kvalitním nábytkem a spotřebiči je finančně náročnější záležitost. Proto je velice důležitá správná volba firmy, která se právě tou vaší zakázkou bude zabývat. To, jak dopadne finální výsledek, můžete odhadnout už na začátku jednání. Truhlářství Aleše Víta vám pomocí speciálního počítačového programu hned na samém počátku ukáže, ...
Nábytek na míru pro interiéry vyrobí Truhlářství Matefi, Praha 9
Doby, kdy byly obývací pokoje nebo kuchyňské linky navlas stejné, už jsou naštěstí pryč. Dnes může mít každý nábytek podle svých představ. Pokud si chcete ten svůj sami navrhnout a k tomu mít jistotu, že bude kvalitní, pak kontaktujte Truhlářství Matefi v Praze 9.
Dokonalost kuchyňské linky dotváří vkusné kování i stylové spotřebiče
Kvalitní kování dovede prodloužit životnost kuchyňské linky o mnoho let. Proto firma ALEŠ VÍT NÁBYTEK spolupracuje pouze s dodavateli, kterým může v tomto ohledu důvěřovat. To samé také platí při výběru výrobců vestavěných spotřebičů. Pouze kvalita a dokonalý design je dostatečně dobrý pro zákazníky této renomované truhlářské dílny.
Vestavěné skříně vám přinesou pohodu
Dnešním trendem v oblasti bydlení je z jedné stany úspora místa a z druhé možnost mít co nejvíce úložných prostor. Tyto požadavky lze jednoduše skloubit tím, že si necháme vyrobit vestavené skříně přímo na míru do našeho interiéru a přesně podle našich představ.
Nechte si zvětšit byt
Doby, kdy celé rodině stačila jako úložný prostor jedna velká skříň, jsou už v nenávratnu. Dnešní moderní člověk je náročný v každém ohledu. Pomoci v ušetření místa a zároveň rozšíření úložných prostor může vhodně zvolený nábytek. Například formou vestavěných skříní.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Dejte svému interiéru nový kabát v podobě lakovaného nábytku
Nic neoživí váš interiér lépe než kvalitní lakovaný nábytek. Ve společnosti Draft Inc to víme, a proto se už od roku 1995 zabýváme výrobou a lakováním kuchyňských dvířek, ale i dalšího nábytku. To ale není vše. V našem interiérovém studiu v Brně vám pomůžeme vytvořit interiér snů od původního návrhu až po montáž poslední skříňky.
Kuchyně Matouš: Kuchyně, vestavné skříně a další nábytek na míru Praha
Zařiďte si domácnost podle svého přání. Kuchyně na míru, vestavné skříně i další nábytek vyrábí firma Kuchyně Matouš sídlící v Praze. Ať už potřebujete vybavit ložnici, šatnu, koupelnu, ale také pracovnu či kancelář, obraťte se na nás. Na trhu působíme od roku 1993, takže máme bohaté zkušenosti a vyrábíme tak nábytek nejvyšší kvality za ...
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Nábytek na míru do běžných i atypických prostorů
Potřebujete do svého malého, velkého, podkrovního nebo zcela atypického bytu dostat skříně, kuchyni a další nábytek? Ve všech případech vaše potřeby, možnosti i představy splní právě ten vestavěný, tedy nábytek na míru. A tyto potřeby a přání dokáže uspokojit kvalitou, profesionalitou i designem společnost MG-INTERIER s.r.o., Slušovice.
ŠP Truhlářství: Nábytek na míru každému prostoru
Ať už řešíte interiérový nábytek na míru v novostavbě nebo přemýšlíte o rekonstrukci, poraďte se s odborníky s bohatými zkušenostmi a nechte náročnou realizaci na nich. Truhlářství zajistí návrh, výrobu i montáž kuchyňské linky, dřevěného schodiště, vestavěné skříně a spousty dalších druhů nábytku tak, aby vyhovoval jak požadavkům klienta, tak i ...
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Jakýkoliv nábytek na míru vám vyrobí rodinná firma Michal Pavlík s dlouholetou tradicí
Máte představu, jak by měl váš nábytek vypadat, ale doposud jste na něj nikde nenarazili? Nezoufejte a obraťte se na firmu Michal Pavlík, která se v této oblasti pohybuje už více než 20 let. Na zakázku vám vyrobíme jednotlivé typy nábytku – od nábytku do obývacího pokoje, přes kuchyně až po nábytek do dětského pokoje. Všechen nábytek je navíc ...
Návrh kuchyně zdarma? V Truhlářství Rehberger Znojmo samozřejmost
Čeká vás stavba či rekonstrukce kuchyně? Nepodceňte přípravy a vyhledejte opravdové odborníky. Kuchyně na míru vyrábí řada firem, ale ne vždy jsou výsledky dostatečně kvalitní a odpovídající vašim představám. V Truhlářství Rehberger ale zklamaní nebudete. Připraví vám návrh kuchyně zdarma a najdou originální řešení na míru pro jakýkoli prostor.
Zakázková výroba nábytku pro kanceláře, showroomy i školy a školky
Kanceláře, showroomy, ale i školy a školky. Jde o prostory, které jsou často koncipovány tak atypicky, že vyžadují individuální přístup. Do těchto prostorů se klasický sektorový nábytek zkrátka vždy nehodí. Rodinná firma Vašitruhláři.cz se specializuje právě na zakázkovou výrobu kancelářského nábytku a nábytku pro školy tak, aby byly splněny ...
BELLA IDEA PRAHA poskytuje stylové návrhy interiérů podle moderních trendů
Vlastníte malý obchod nebo celý obchodní dům a hledáte někoho, kdo vám zařídí jeho interiér? Pokud chcete funkční návrh interiéru, do kterého se zákazníci rádi vracejí, neváhejte se obrátit na firmu BELLA IDEA PRAHA. Profesionálové s mnohaletými zkušenostmi v oboru se specializují na výrobu, dodání a následnou instalaci interiérů v obchodních ...