Firma, která nabízí sortiment instalačního materiálu pro vodu, plyn, kanalizaci, topení a mnoho dalšího
Nabídka opravdu širokého sortimentu nám zajišťuje uspokojení mnoha zákazníků. Jistě si také vyberete z komplexního instalačního materiálu pro rozvod vody, plynu, topení nebo kanalizace. Máme také nabídku domácích vodáren, čerpadel, kompletní zařízení koupelen a WC. Samozřejmostí jsou naše nákladní vozidla, která pravidelně rozváží našim zákazníkům ...
Jak dostat do školních tříd čerstvý vzduch?
Zdravé prostředí je pro děti základem zdravého vývinu. Platí to i v případě čerstvého vzduchu, kterého je právě ve školních třídách nedostatek a je střediskem škodlivin, které děti musí dýchat. Že děti nedýchají ve třídách zdravý vzduch, prokázalo i měření zdravotního ústavu Břetislav Lapisz. S novým způsobem zajištění čerstvého vzduchu přichází ...
Zajištění ozvučení a osvětlení je při pořádání akcí velmi důležité
Chystáte se pořádat koncert, konferenci, sportovní událost nebo jinou více či méně veřejnou akci? Ať už budete mít vše do posledního detailu naplánováno, špatné ozvučení a osvětlení může celkový dojem z akce pokazit. Využijte služeb profesionálů, kteří se postarají o kompletní ozvučení i osvětlení akcí různého rozsahu.
Detail, na kterém záleží konečný výsledek
Současná doba dává mnoho prostoru odborníkům na designové návrhy interiérů i exteriérů. Můžeme mít nejnovější výstřelky, ale také například světla ve stylu retro. Co však zůstává vždy stejné, je požadavek na nejvyšší kvalitu. A pokud se k tomu přidá doprava zdarma, pak už není co řešit.
Odolný nábytek z hevea brasiliensis vyrábí ŠP Truhlářství
Hledáte kvalitní a odolný dřevěný nábytek za příznivé ceny? Na zakázku jej už dvacet let vyrábí společnost ŠP Truhlářství. Používá k tomu materiál hevea brasiliensis, tedy kaučukovník brazilský. Dřevo tohoto stromu je kvalitní, mimořádně odolné, zaručuje dlouhou životnost a lze snadno a jakkoli zpracovat. Příznivá je také jeho nízká cena.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Správný výběr pracovního stolu a křesla vás zbaví zdravotních problémů
Bolí vás často záda při práci u stolu? Pak může být na vině nesprávný výběr nábytku. Jednou z možností, jak se těmto zdravotním potížím vyhnout, je pořízení elektricky nastavitelného stolu, který se vašim momentálním požadavkům přizpůsobí.
ZWORK
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
České skleněné vánoční ozdoby a dekorace do bytu. IRISA slaví 60 let
Zdobení vánočního stromečku je v čase vánočním záležitostí naprosté většiny českých rodin. Je to zkrátka tradice, která k vánocům patří stejně, tak jako k prvnímu máji jarní polibek pod rozkvetlou třešní. Každým rokem tak na Štědrý den „oblékáme“ stromeček pomocí vánočních ozdob do zbrusu nového kabátku. Někteří v oblasti vánočních ozdob zůstávají ...
Frézované úchytky kuchyňských dvířek a kuchyní
Kuchyně a kuchyňské linky jsou součástí každého interiéru v domácnosti a jsou jedním z hlavních bodů prostředí. Proto i pozornost na ně je vysoce důležitá a jde i o ten nejmenší detail jako jsou třeba úchytky na dvířka. O dokonalost kuchyní se ve všech směrech postará firma Draft Inc., s.r.o., Židlochovice.
Vzduchotechnika - větrání vzduchu s rekuperací tepla
Mít moderní domácnost si přeje každý z nás. Toužíte také po moderním vybavení a nejkvalitnějších technických přístrojích, které jsou na dnešním trhu dostupné? V tom případě se obraťte na společnost SEFEN spol. s.r.o., která zajistí speciální systém vzduchotechniky, díky které budete moci větrat místnosti s pomocí rekuperace tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Výroba a zpracování přírodního a umělého kamene
Kámen je materiál, který poskytuje nejen kvalitu, ale také nezaměnitelný design vhodný nejen pro interiéry, ale také exteriéry. Přírodní materiály jako mramor, žula, travertin, onyx nebo pískovec můžete vidět v prostředí domácností i firem. Pokud i vám imponuje tento materiál, tak si nenechte ujít výrobky a služby společnosti PRVNÍ KAMENIA CZ, ...
Chcete kvalitní krb, aniž byste museli přiložit ruku k dílu? Pak si jej nechejte postavit od profesionálů
Je mnoho důvodu, proč se bát stavět právě krb. Nemusí jít nezbytně jenom o šikovnost, ale mnoho z nás si zkrátka netroufá na tak vážnou stavbu, jakou je právě krb. Proto jsou zde specializované firmy, které vám postaví celý krb na klíč, aniž byste se museli vy sami něčemu učit, nebo zbytečně nad tímto úkolem ztrácet čas.
Výrobce kuchyní a truhlářství Znojmo, Moravský Krumlov, Pohořelice, Ivančice
Kvalitní nábytek, který splní představy dizajnové i účely praktické, si přeje asi každý. Často však natrefíte na nábytek z hotové výroby, který je hezký, ale není podle vašich přesných představ. A to platí i v případě kuchyní. Pokud máte představu, o kterou nechcete přijít, tak jí svěřte do rukou firmy Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. s působením ...
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.
Ploty, pletiva a oplocení - Gaves
Chcete ohraničit svůj pozemek? Nechcete, aby na něj někdo nezákonně vstupoval? Plot je základním prvkem, který tvoří jakýsi mezník mezi naším vlastním pozemkem a pozemkem někoho jiného. Pokud se více zajímáte o styly a druhy oplocení, pak se obraťte na firmu Ploty Gaves. Zabývají se samotnou výrobou, ale i prodejem a samozřejmě také montáží všech ...
Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Interiérové dekorace, které vytvoří z vašeho domu ideální domov
Každý interiér si zaslouží zútulnění prostřednictvím vkusných designových prvků. Některé interiérové dekorace jsou navíc i praktické. Řeč je o stínící technice, jako jsou například závěsy, látkové rolety, římské rolety nebo panelové posuvné stěny. Pokud máte zájem posunout své bydlení o úroveň výš, obraťte se na společnost REGA interier.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Zastínění oken od profesionálů pro útulný a praktický interiér
Zastínění oken pomocí vhodně zvolených záclon, závěsů, žaluzií či modernějších způsobů je základem útulnosti každého interiéru - ať už se jedná o obytný či kancelářský prostor.
Garážová vrata a brány a prodej jejich náhradních dílů do celé Evropy
Máte už nová garážová vrata nebo luxusní bránu? Věděli jste, že od společnosti Hanoka, která vyrábí, prodává a montuje právě garážová vrata a různé další doplňky, je možné si zakoupit i náhradní díly? Jsou k dostání po celé Evropě. Nemusíte se tak ničeho obávat, pokud se vám pokazí nějaký díl, nemusíte měnit hned celý produkt. Velice snadno vymění ...
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno