Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Požární automatické dveře firmy SPEDOS
Skvělá varianta, jak vyřešit otevírání dveří moderním způsobem. V dnešní době už nepotřebujeme klasické dveře s madly nebo s klikami, mnohem praktičtější jsou automatické dveře, které se před Vámi samy otevřou. Hodí se do administrativních budov i obytných bytových domů.
Od školních potřeb, přes kosmetiku až po barvy a laky – Drogerie Poruba
Drogerie je místem, kam člověk jde, když potřebuje nový šampón, barvu na zeď, nejnovější řasenku nebo třeba vybavit pouzdro svých dětí školními pomůckami. Je to místo, kde se dá sehnat prakticky vše, co vy a vaše domácnost potřebujete. Navštivte rozsáhlou Drogerii Poruba, pro kterou je spokojenost zákazníka slovním spojením, které lze vzít opravdu ...
DROGERIE Petr Poruba
Novinka od Slovlak CZ s.r.o. - asfaltohliníková nátěrová hmota Renolast
Tato firma sídlí ve Zlíně. Najdete u nich univerzální produkty ale také specifické. Mají své vlastní produkty a novinkou, kterou představují je právě asfaltohliníková nátěrová hmota pod značkou Renolast.
Společnost SALVATOR STŘECHY je tím pravým partnerem při rekonstrukci střech
Když před čtvrt stoletím vznikla firma Salvator střechy, specializovala se pouze na prodej materiálu a potřeb pro klempíře z okolí Bystřice pod Hostýnem. Postupně se rozšiřovala a dnes se prezentuje jako úspěšná společnost, která disponuje klempířským centrem i půjčovnou strojů.
Posuvné, bezbariérové dveře nebo odolná plastová okna
Praktické a stylové posuvné dveře, které se skvěle hodí do každého interiéru, bezbariérové dveře s bezbariérovým prahem a HTS portálem, které umožní každému pohodlný vstup. Ale také odolné plastové dveře nebo plastová okna, která jsou nenáročná na údržbu a navíc skvěle vypadají – to vše je nabídka SLOVAKTUAL Zlín.
Plastová okna Zlín
Pusťte si do domu sluníčko pomocí velkých a krásných oken. Naše společnost je autorizovaným obchodním zástupcem výrobní společnosti SLOVAKTUAL s.r.o. Naše portfolio produktů zahrnuje okna a dveře z plastových profilů německé výroby. Pomůžeme s vhodným výběrem oken nejenom do běžných rodinných domů, bytů, ale také do firem, kanceláří a na další ...
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Pod logem Okentěs jsme na trhu 25 let
Naše společnost je pod logem Okentěs na trhu již 25 let a obsluhuje více než 8 tisíc klientů z různých průmyslových oblastí, stavebnictví, truhlářství apod. Náš standardní sortiment včetně technických a cenových informací je k dispozici na našich internetových stránkách s možností objednání v e-shopu. Během roku informujeme klienty formou ...
Plechové střechy a prodej střešních krytin Zlín
Výběr střešních krytin nebývá vždy záležitost jednoduchá, a proto se hodí nejen pestrý výběr, ale také dobrá rada od odborníka. V případě, že hledáte obojí a široké spektrum produktů v oblasti střešních krytin, tak se o vás ve všech směrech postará firma SALVATOR STŘECHY s.r.o. s pobočkou i ve Zlíně.
Potrubní průmyslové rozvody zajistí firma MONTEMA z Otrokovic
Firma MONTEMA, spol. s.r.o. sídlí v Otrokovicích a poskytuje kompletní služby v oblasti průmyslových odvětví, jako je gumárenství, strojírenství, stavebnictví, potravinářství a chemický průmysl. Zabývá se službami, prací i dodávkou materiálu. Zaměřuje se na potrubní průmyslové rozvody.
Dřevěné dubové podlahy
Společnost FRANC spol. s. r.o. se více jak 15 let zabývá prodejem bytových doplňků, textilu a veškerých podlahových krytin. Zaměřují se samozřejmě i na dřevěné dubové podlahy, které jsou v posledních letech velice oblíbené a to jenom z pohledu praktičnosti, ale také z pohledu estetického cítění, protože si uchovávají krásný vzhled a půvabný ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Okrasné kmeny Carapanauba pro výrobu rustikálního nábytku
Přemýšlíte nad výrobou moderního originálního nábytku z netradičního materiálu? Exotické dřeviny se k tomuto účelu hodí nejlépe. Okrasný kmen Carapanauba, nový produkt společnosti Woodcité, je toho jasným důkazem. Díky netradičnímu tvarování, tvrdosti a dobré zpracovatelnosti je zajímavou alternativou pro výrobu interiérového i exteriérového ...
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Výrobce lepidel pro obuvnictví, galanterii i jiná průmyslová odvětví a vulkanizačních cementů pro výrobu a protektorování pneu
Specifické téma, na které jen tak běžně nenarazíte, to je výroba lepidel pro obuvnictví, galanterii a další průmyslová odvětví. Právě výrobou lepidel a dalšími činnostmi se zabývá firma PLASTSERVIS, a.s. Co ještě můžete v této firmě objevit? Například vulkanizační cement pro výrobu a protektorování pneu.
Bezpečný a útulný domov přes hliníkové dveře a okna Zlín
I malé děti kreslí na svoje první výkresy domečky, zahrádky a rodinu. A když jde o domečky, tak každý z nich má hlavně okna a dveře. To znamená, že už od malinka člověk ví co je základem kvalitního bydlení. Kvalitní hliníkové okna a dveře Zlín jsou i ve snech dospělých.
Jaké výhody přináší promyšlené návrhy interiéru a nábytek na zakázku?
Při plánování interiérů se po letech, kdy byly na výsluní moderní a často syntetické materiály, se opět čím dál častěji dostává ke slovu klasické dřevo. Tento přírodní materiál pro návrhy interiérů a jejich realizace se skvěle hodí nejen do interiérů rodinných domů, ale také do bytů včetně novostaveb, kde bývalo dřevo mnohdy neprávem podceňováno. ...
Jarní a podzimní bonusový program PRO-BONUS – získejte odměnu za nákup stavebnin
Nakupujete stavebniny? A co říkáte možnosti získat k nákupu navíc i odměnu? PRO-DOMA STAVEBNINY vám to umožní. Pro naše zákazníky jsme připravili věrnostní program PRO-BONUS. Po celé jaro i podzim tak u nás můžete nakupovat stavební materiál, sbírat za to body a ty poté vyměnit za odměnu dle vašeho výběru.
Skleněné obklady dodají punc luxusu každé kuchyni i koupelně
Hledáte šikovné sklenářství, které by bylo schopné realizovat vaše specifické požadavky na skleněné obklady kuchyní a koupelen? Sklenářství Sedláček se sídlem v Kroměříži zajišťuje výrobu skleněných obkladů do domácností i komerčních prostor na míru. Ozvláštněte tímto zajímavým a luxusním prvkem svůj interiér i Vy.
CLARA – plechová střešní krytina s prokazatelným původem materiálu
Hledáte vhodnou střešní krytinu na svůj dům? Krytinu, u které si budete moci být jistí původem a kvalitou materiálu? V tom případě si vyberte ze sortimentu společnosti KLEMPOS – STŘECHY s.r.o. Zajišťujeme kompletní dodávky střech a navíc máme vlastní značku střešní krytiny CLARA, u které garantujeme původ materiálů použitých na její výrobu.