Nový design kuchyňských dvířek
Máte rádi originalitu? Toužíte po výjimečnosti? Chcete mít domácnost útulnou, hezkou a příjemnou, ale zároveň moderní a stylovou? Pak si můžete vybírat z nejnovějších dekorů kuchyňských dvířek od firmy Trachea a.s. Holešov, které napodobují beton, dřevo a mohou se snoubit s jakýmikoliv dalšími materiály. Kuchyně je srdcem každého domova, a proto ...
Výhody akumulátorové zahradní techniky
Rozhodujete se mezi zahradní technikou akumulátorovou a benzinovou? Co člověk to jiné zaměření a co vyhovuje jednomu, nemusí se zalíbit druhému. Pokud se rozhodujete, jestli dáte přednost akumulátorové technice před benzinovou, tak vám bude zajisté dobrým rádcem prodejce lesní a zahradní techniky - firma PATRICK s.r.o. Zlín.
RAJCH Zlín: Průmyslové odsávání, odsávání zplodin a filtrace
Problémy s odsáváním v nejrůznějších průmyslových odvětvích vyřeší firma RAJCH, spol. s r.o., která navrhuje vhodné řešení pro průmyslové odsávání a odsávání zplodin. Poskytujeme kvalitní poradenské služby, dodáváme profesionální odsávací a filtrační technologie a zajišťujeme také rychlý záruční i pozáruční servis. Zaručíme vám navíc úsporu ...
Fasádní obklady odolné proti poškrábání, UV záření, teplu i chladu
Pro vaše provozní prostory, které denně navštěvují tisíce lidí, to chce opravdu originální a zajímavé řešení obkladů. Tradiční možnosti nejsou k zahození, ale pokud chcete opravdu nadchnout a vytvořit luxusní prostředí pro svoje klienty, tak zvolte něco, co doslova vyrazí dech. Třeba skleněný fasádní obklad, který vám pomůže realizovat společnost ...
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
TVT EURO-okna: Snížíme vám náklady na energie v domácnosti!
Významný český výrobce eurooken, dveří, garážových vrat a zimních zahrad, schodišť a dalších produktů špičkové kvality, společnost TVT EURO-okna, vám poskytne komplexní služby pro maximální úsporu nákladů.
Hrotový systém proti ptákům
Už máte dost létajících stvoření, která sedají všude, kam se dá? Obzvláště pak na střechy budov, na římsy, parapety a podobně? Řešením je hrotový systém, který může být v provedení ohebném i neohebném.
Tepelná čerpadla i klimatizace zvýší komfort vašeho bydlení
Nejedna rodina nebo firma čelí otázce, jak ušetřit na energiích. Ceny se neustále zvyšují a proto není na škodu podívat se, jaké trh nabízí alternativy. Musíte samozřejmě dobře zvážit, jak se vám změna vyplatí a která varianta bude nejvhodnější právě pro váš dům. Jednou z možností mohou být tepelná čerpadla, v dnešní době dosahující vysokých ...
Krbová kamna zajistí topení levně a s vysokou výhřevností
Topení dřevem v krbových kamnech přináší celou řadu výhod. Pokud zvažujete, že byste s topením v krbu začali i vy, obraťte se na profesionály. Firma Krby Polách se již 12 let zabývá stavbou krbových kamen. Klientům doporučí vhodný typ krbů i systému vytápění, a to s ohledem na pořizovací i provozní náklady i design.
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS
Automatické dveře posuvné i otočné SPEDOS nabízí vysoký komfort, pohodlný, bezbariérový průchod a moderní design.
Rekuperační systémy a instalační materiály k rekuperačním jednotkám nakoupíte v našem eshopu
Pokud chcete koupit rekuperační systémy nebo jen instalační materiál k rekuperačním jednotkám, neváhejte navštívit eshop nebo kamennou prodejnu firmy Ventilátory Zlín - Karel Ušela. Zabýváme se velkoobchodním a maloobchodním prodejem ventilátorů a stavební vzduchotechniky.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
Požární automatické dveře firmy SPEDOS
Skvělá varianta, jak vyřešit otevírání dveří moderním způsobem. V dnešní době už nepotřebujeme klasické dveře s madly nebo s klikami, mnohem praktičtější jsou automatické dveře, které se před Vámi samy otevřou. Hodí se do administrativních budov i obytných bytových domů.
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Od školních potřeb, přes kosmetiku až po barvy a laky – Drogerie Poruba
Drogerie je místem, kam člověk jde, když potřebuje nový šampón, barvu na zeď, nejnovější řasenku nebo třeba vybavit pouzdro svých dětí školními pomůckami. Je to místo, kde se dá sehnat prakticky vše, co vy a vaše domácnost potřebujete. Navštivte rozsáhlou Drogerii Poruba, pro kterou je spokojenost zákazníka slovním spojením, které lze vzít opravdu ...
DROGERIE Petr Poruba
Novinka od Slovlak CZ s.r.o. - asfaltohliníková nátěrová hmota Renolast
Tato firma sídlí ve Zlíně. Najdete u nich univerzální produkty ale také specifické. Mají své vlastní produkty a novinkou, kterou představují je právě asfaltohliníková nátěrová hmota pod značkou Renolast.
Krbová kamna nebo kachlové krby příjemně oživí domácnost
Ozdoba, zdroj tepla, zlepšovač nálady – tím vším a mnohým dalším můžou krby nebo kamna být. V důsledku vyvíjení nejnovějších technologií jsme zapomněli, jak moc nám oheň dává. Jsme zajatci doby, kdy musíme neustále někam spěchat a být ve stresu. Změňte to a ještě se zahřejte – pořiďte si kachlové krby nebo krbová kamna od Krby Polách!
Společnost SALVATOR STŘECHY je tím pravým partnerem při rekonstrukci střech
Když před čtvrt stoletím vznikla firma Salvator střechy, specializovala se pouze na prodej materiálu a potřeb pro klempíře z okolí Bystřice pod Hostýnem. Postupně se rozšiřovala a dnes se prezentuje jako úspěšná společnost, která disponuje klempířským centrem i půjčovnou strojů.
Posuvné, bezbariérové dveře nebo odolná plastová okna
Praktické a stylové posuvné dveře, které se skvěle hodí do každého interiéru, bezbariérové dveře s bezbariérovým prahem a HTS portálem, které umožní každému pohodlný vstup. Ale také odolné plastové dveře nebo plastová okna, která jsou nenáročná na údržbu a navíc skvěle vypadají – to vše je nabídka SLOVAKTUAL Zlín.
Plastová okna Zlín
Pusťte si do domu sluníčko pomocí velkých a krásných oken. Naše společnost je autorizovaným obchodním zástupcem výrobní společnosti SLOVAKTUAL s.r.o. Naše portfolio produktů zahrnuje okna a dveře z plastových profilů německé výroby. Pomůžeme s vhodným výběrem oken nejenom do běžných rodinných domů, bytů, ale také do firem, kanceláří a na další ...
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13
Hledáte vhodnou příležitost, jak získat montážní plošinu? Jedinou možností je pro vás pronájem, ať již krátkodobý nebo dlouhodobý? V tom případě se můžete obrátit na společnost ELPO systém s.r.o., která nabízí pronájem montážní plošiny AVIA MP13.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v uplynulých několika letech řadu významných titulů a ocenění
Chropyňská strojírna a.s. je mateřskou společností firem Chropynska Deutschland GmbH, Slavia Production Systems a.s., SC Ramira SA a vlastníkem 50% podílu Shanghai Chropynska Automation Technologies Co., Ltd.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Originální smaltované tabule a štítky, označení budov, erby měst nebo státní znaky
SMALTOVNA TUPESY, a.s. vyrábí různé produkty ze smaltu. Dokonce si sami můžete navrhnout například číslo popisné Vašeho domu nebo název ulice. Dáte si tam vlastní text a zvolíte si barvu. Takto provedenou objednávku zašlete online, jednoduché a praktické.
GARD&N: Vkusná realizace zahrad a veřejné zeleně
Co je součástí každého města i vesnice a pomáhá vytvářet jeho celkový dojem? Je to zajisté veřejná zeleň a také městský mobiliář. Náměstí se spoustou květin, stromů a míst k odpočinku působí vždy lépe, než holá plocha bez čehokoliv živého. Přesně na to myslí společnost GARD&N, která se kromě realizace zahrad soukromých osob zabývá i projektováním ...
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
České skleněné vánoční ozdoby a dekorace do bytu. IRISA slaví 60 let
Zdobení vánočního stromečku je v čase vánočním záležitostí naprosté většiny českých rodin. Je to zkrátka tradice, která k vánocům patří stejně, tak jako k prvnímu máji jarní polibek pod rozkvetlou třešní. Každým rokem tak na Štědrý den „oblékáme“ stromeček pomocí vánočních ozdob do zbrusu nového kabátku. Někteří v oblasti vánočních ozdob zůstávají ...
Výhody vinylových podlah
Podlaha tvoří vždy jakýsi základ místnosti. Nejdříve se díváme na celý prostor, ale hned v zápětí si všímáme podlahy. A právě proto by měla být podlaha příjemná, hezká na pohled, pohodlná při nášlapech a snadno udržovatelná při úklidu. Chcete nahlédnout do světa podlahovin? V tom případě vás vítá firma HARMONIE DESIGN, která sídlí ve městě Vsetín.