Prodej instalačního materiálu Uherské Hradiště a Zlínský kraj
Široký sortiment instalačního vodo topo plyn materiálu prodejny VTP Pelka ve Starém Městě u Uherského Hradiště uspokojí potřeby řemeslníků i kutilů. Firma svou činnost provozuje již od roku 2003 a zabývá se realizací zakázek v oboru vodo-topo-plyn i maloobchodním prodejem. Od roku 2006 je držitelem certifikátů ISO 9001:2000 a ISO 9001:2008.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Když sušárny obilí potřebují opravu či repasi, pomůže Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták
Sušárny obilí jsou velmi důležitou součástí nejen zemědělských družstev, ale i některých dalších výrobních podniků. Snížení obsahu vody v obilovinách je zapotřebí především pro další zpracování v potravinářském průmyslu. Aby mohly sušárny obilí a obilní linky dobře fungovat, musí mít náležitý servis. Ale kde takovou péči sehnat?
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Pracovní oděvy, nářadí i čisticí prostředky do každé firmy
ŘEMPO VEGA je předním českým průmyslovým distributorem speciálních jedincových a režijních materiálů a další široké palety zboží. Co si pod těmito pojmy ale konkrétně představit? Je to jednoduché - v naší nabídce najdete doslova vše, co byste ve své firmě mohli potřebovat - od pracovních oděvů, přes ochranné pracovní pomůcky, úklidové prostředky, ...
Vinylové podlahy dodají prostoru šmrnc a zároveň funkčnost
Při stavbě nebo rekonstrukci domu se musíme soustředit na spoustu aspektů. Všechny by do sebe měly navzájem zapadat, aby byl efekt uspokojivý nejen pro naše oči, ale také co se týče účelnosti. Až potom můžeme ladit nejrůznější detaily, jako jsou doplňky a podobně.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Štěrkové záhony a skalky prozáří vaši zahradu. Chtějte originální záhonové obruby i vy!
Je vaše zahrada už roky stejná? Máte sice předzahrádku, ale nevíte, jak ji oživit? Pak jsou řešením nevšední záhony. Moderní skalka s jedlými bylinami, stejně jako záhon z trvalek pomůže vnést na vaši zahradu nový život. A jeho realizaci pro vás zajistí společnost Zahrady Tomáš Vávra.
Recyklace plastů má smysl. Remiva Group vám ukáže, jak můžete plastové granuláty prakticky využít
Více než 17 let zkušeností v oboru recyklace plastů, profesionalita a rozličné obory činnosti, tak přesně to nabízí společnost Remiva Group. Díky zcela nové strategii a spojení několika firem vám nabízíme hned tři obory, ve kterých se na nás můžete spolehnout. Obrátit se na nás tak můžete nejen v otázce recyklace plastů, my vyrábíme také plastové ...
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Lakovaná dvířka T.lacq jsou trendem, který se bude držet
Lakovaná dvířka nachází díky svému unikátnímu a luxusnímu vzhledu využití nejen v kuchyních, ale také v obývacích pokojích, dětských pokojích, jídelnách či ložnicích. Ozvláštněte svou domácnost tímto neobvyklým prvkem, společnost Trachea je připravená Vám vyjít vstříc a poskytnout vysoce kvalitně lakovaná dvířka na míru.
Zahradní technika – Robert Bílka Modrá: Servis zahradní techniky
Ačkoli to za okny ještě tak nevypadá, je nejvyšší čas na servis zahradní techniky a její přípravu na jaro a novou sezónu. Postará se o to firma Zahradní technika – Robert Bílka, která poskytuje kompletní služby v oblasti zahradní techniky pro region Uherské Hradiště. Zajišťujeme jak prodej zahradní techniky, tak i její záruční a pozáruční servis ...
Robert Bílka - Zahradní technika
Bydlení uprostřed přírody? Mobilní domy a zahradní jezírka od firmy Jezírko Servis
Zahradní jezírka ozdobí každou zahradu a dotáhnou její vzhled k dokonalosti. Koupací jezírka, jezírka okrasná i pro chov ryb realizuje firma Jezírko Servis Uherské Hradiště, která se zabývá zahradní architekturou. Zajistíme také údržbu a servis jezírek. Kromě toho také stavíme mobilní domy. Působíme ve Zlínském a Jihomoravském kraji.
Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Přesné a rychlé průmyslové značení zajistí firma VABEX
Potřebujete označit či očíslovat součástky nebo celé produkty? Odborníkem na průmyslové značení je společnost VABEX s.r.o. Dodáváme nástroje pro průmyslové značení a působíme jako výrobce a prodejce také dalšího vybavení kovoobráběcích dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Zahrada, kde se budete cítit jako v ráji
Zahradní jezírko s vodopádem nebo koutek, ve kterém by se daly na grilu připravovat voňavé dobroty. A co vlastní zelenina ze zahrádky? To vše není problém mít. Stačí se obrátit na někoho, pro koho je zahradní architektura srdeční záležitostí.
Nechte slunce svítit, když máte kvalitní a estetické stínění
Denní světlo a přímé sluneční louče nejsou na škodu, ale když je něčeho příliš, tak to může začít lézt na nervy. Proč si tedy znepříjemňovat den, když můžete přežít se sluníčkem doma i v zaměstnání? Zatím co si bude vesele svítit do vašich oken, vy budete pod ochranou stínění, které vám zařídí společnost Černík s.r.o. z Uherského Brodu.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
VTP PELKA  - kompletní práce v oblasti vodo topo plyn pro jednotlivce i firmy
Realizace zakázek v oboru vodo topo plyn – přesně to nabízí společnost VTP PELKA Staré Město u Uherského Hradiště. Nezáleží na tom, zda potřebujete opravit koupelnu, zavést topení nebo zajistit kompletní plynařské práce pro velkou zakázku. My nabízíme vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce včetně dodávky materiálu a zboží pro každého. V ...
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce – u firmy FRANC si vybere každý
Vybrat správnou podlahu nemusí být snadné. Musí totiž splňovat hned několik podmínek – být funkční, odolná, vydržet zátěž a také skvěle vypadat. Hledáte i vy obchod, kde nabízí kvalitní podlahy různých druhů? Navštivte společnost FRANC. Prodáváme a pokládáme PVC podlahy, laminátové podlahy, dřevěné podlahy i koberce.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Rekuperace je systém řízeného větrání, ideální způsob jak udržet kvalitu vzduchu v interiéru domu i bytu
Rekuperace je novodobý systém větrání, pořídit jej můžete u firmy Karel Ušela - Ventilátory Zlín. Tento systém řízeného větrání vám mohou zajistit na klíč, postarají se o dodání a montáž, ale poradí i při realizaci svépomocí.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Společnost MG – INTERIER 100% kvalita s 22 % slevou
S pomocí nejmodernějších technologií vytváří firma MG – INTERIER v Březové u Slušovic veškeré dřevěné prvky nejen do soukromých interiérů, ale i do veřejných budov. V nabídce je klasika a také atypické prvky všeho druhu.
RYBÁRIK – kompletní demoliční práce nejen pro Buchlovice
Demoliční práce a bourací práce patří mezi obory společnosti RYBÁRIK Buchlovice. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru a použití té nejmodernější techniky zajistíme demolice jakýchkoli objektů. Bezpečně a rychle zboříme staré průmyslové areály, komíny i výškové stavby.
Hlavní přednosti trapézových plechů a jejich využití ve stavebnictví
Trapézové plechy patří mezi hojně využívaný stavební materiál, který je oblíbený pro své vlastnosti, široké možnosti použití a nízké pořizovací ceny. Ve Zlínském kraji se výrobou této střešní krytiny zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Na trhu působí od roku 2013 a zajišťuje vlastní výrobu trapézových plechů, přičemž ...
Kvalitní a pohodlná sedadla a křesla do divadla a kina
Všude, kde máme v úmyslu posedět si trochu delší dobu, vyžadujeme pohodlí. Kvalitní sedadla a křesla, která vycházejí z dílen moravské firmy HOKO-VH s.r.o. pohodlné posezení zaručují. To ale rozhodně není jediné plus, které tato renomovaná společnost svým zákazníkům přináší.
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Nežádoucí částice, prach ani kovy nemají díky produktům od firmy Jelínek Trading šanci
Textilní průmysl, potravinářství, nebo třeba chemická výroba, to jsou odvětví, ve kterých se klade důraz na kvalitu, a i ty nejmenší detaily mohou hrát roli. Není divu, do sypkých materiálů i kapalin se mohou dostat nežádoucí částice a způsobit nemalé potíže. Jak tomu zabránit a zajistit, aby celý výrobní proces proběhl hladce? Řešení známe ve ...
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
Plechové střechy od firmy KLEMPOS - kvalitní materiály a velký výběr barev
Hledáte ideální střešní krytinu, která bude skvěle vypadat a současně nebude příliš drahá? Společnost KLEMPOS vám nabízí spoustu řešení. Nabízíme vám plechové střešní krytiny nejrůznějších typů, barevných odstínů a provedení v té nejvyšší kvalitě. Stačí si tak jen vybrat střechu, která se vám líbí a my se postaráme o vše ostatní.