Železobetonové konstrukce od projektu po montáž
Stavební firma ZIPP Brno s.r.o. se zabývá projektováním, statikou, dodávkou a montáží železobetonových konstrukcí. K další nabídce služeb společnosti patří také autodoprava, pronájmy jeřábů, provozování autodíly a pneuservisu, zámečnické práce a další činnosti na profesionální úrovni.
Máte spoustu odpadu či suti? Nechte si přistavit kontejner
Při rekonstrukcích, stavbách i demolicích se velmi často nahromadí velké množství odpadu, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Bez těžké techniky by odvoz odpadu trval velmi dlouho a znamenal by spoustu práce. Ideálním řešením je přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu či suti s možností likvidace.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Svoz a likvidace biologického odpadu pro soukromé osoby i města
Třídit odpady je výhodné z mnoha důvodů. To platí dvojnásob pro biologický odpad, který má velmi bohaté využití, a to z hlediska dalšího nakládání a zpracování. Biologický odpad může posloužit například jako kvalitní hnojivo, neboť obsahuje mnoho živin, a navíc se v půdě dokáže plně rozložit. Třízení tohoto odpadu je navíc velmi efektivní, díky ...
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Pro bezpečnou nákladní dopravu je tu DORYS CZ
Potřebujete přepravit vysokoobjemový náklad nebo jen drobnost? Na dlouhé či krátké vzdálenosti? Pokud jste alespoň na jednu možnost odpověděli ano, pak vyhledejte DORYS CZ. Jsme totiž spolehlivá služba, která má v oblasti nákladní dopravy bohaté zkušenosti.
Spolehlivá kamionová doprava do Anglie pro vaše zboží
Potřebujete převést zboží do Anglie? Chcete spolupracovat se spolehlivou a prověřenou firmou? Pak je řešením společnost DORYS CZ. S námi se vám spolupráce vyplatí.
Zemní práce, výkopové práce, prodej štěrku i další služby nabízí Miroslav Slabihoudek
Přepravu a recyklaci stavebních odpadů, zemní práce, výkopové práce a další služby pro vás zařídí společnost Zemní práce Miroslav Slabihoudek z města Mníšek pod Brdy. V oblasti zemních a výkopových prací se pohybujeme již řadu let. Jednotlivcům i firmám tak můžeme nabídnout kompletní služby na míru.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
S Garantrans přepravíte nadměrné náklady kamkoliv
Přepravovat velké stavební konstrukce není jednoduchou záležitostí. Většinou si na takové úkoly musí firmy volat odborníky, kteří mají přepravu jakkoli rozměrných a těžkých předmětů v malíčku. Nadrozměrná přeprava vazníků nebo betonových dílů je jedním z úkonů, který vám pomůže vyřešit společnost Garantrans. Cizí jim nejsou jakékoliv možnosti ...
Rychlá a promyšlená přeprava nadrozměrných nákladů – to je GARANTRANS
Potřebuje vaše strojírenská firma přepravit strojírenské vybavení z jednoho místa na druhé? Nevíte si rady s přepravou nějakého technologického celku nebo průmyslového vybavení? S veškerou nadrozměrnou přepravou si hravě a efektivně poradí významná společnost GARANTRANS.
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava za příznivé ceny
Svěřte svou zásilku do těch správných rukou. V případě nutnosti reagovat rychle a precizně jsme ti praví, kterým můžete kdykoliv svůj náklad svěřit. Může jít o velkou či menší zásilku, umím se vždy přizpůsobit. Reagujeme vždy okamžitě, jsme zkrátka flexibilní firma.
Čištění a oprava studní i zemní a zednické práce
Pokud vlastníte studnu, byla by velká škoda ji nepoužívat. Studny však vyžadují pravidelnou údržbu a v případě několikaletého nevyužívání i náročnější opravu. Studna může sloužit jako zdroj pitné vody, stejně jako zdroj vody zahradní. Je jen na vás, jak potenciálu studny využijete. Potřebujete-li dostat vaši studnu opět do provozu, firma Páleníček ...
Mezinárodní doprava pro největší české společnosti i malé firmy
Ostravská společnost Seneca Trans se profiluje již od roku 1998 jako specialista na přepravní a logistické služby nebo chcete-li vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. V oblasti tuzemské a mezinárodní dopravy nabízíme vysoce kvalifikované služby, u kterých se můžete spolehnout na individuální přístup ke každé z jednotlivých řešených zakázek i ...
Cisternová přeprava ADR
Hledáte partnera v oblasti cisternové přepravy? Náš tým profesionálních odborníků v této oblasti poskytuje kompletní služby. Jedná se o služby silniční motorové a nákladní přepravy se specializací na přepravu kapalin.
Kompletní zemní práce i autodoprava - Hradec Králové
Sháníte firmu v oblasti autodopravy? Pak Vám kompletní služby v této oblasti může poskytnout firma AM Gnol s.r.o., která se zabývá přepravou osob, servisem osobních a nákladních vozidel ale zaměřují se také na kompletní provedení zemních prací.
Přeprava nadrozměrných a těžkotonážních nákladů speciální technikou
Čas od času nastanou situace, ve kterých je potřebné něco přestěhovat, něco někam doručit. A nemusí jít vždy o standardní náklad, ale doslova nadměrný či těžkotonážní. A takový náklad vyžaduje speciální techniku a specialisty, kteří vše bezpečně a v pořádku dopraví na místo určení. Tak jako firma S.I.T.S. Zlín, spol. s r.o.
S nadrozměrným nákladem vám pomohou roztahovatelné návěsy
Řešíte, co si počít s nadrozměrným nákladem? Váš problém snadno vyřeší teleskopické návěsy od S.I.T.S. Zlín. S přepravou extrémně dlouhých či širokých nákladů má firma mnohaleté zkušenosti. Nadstandardní náklad pro vás přepraví nejen v Česku, ale i v rámci celé Evropy.
Stavební, obchodní a přepravní činnost
Vodohospodářské a průmyslové stavby vyžadují profesionalitu a mnohaleté zkušenosti s použitím moderní technologie. K tomu přičtěte nákup materiálů, jako jsou lepidla, tmely, ochranné nátěry a mnohé další a dostanete se k firmě poskytující všechny zmíněné služby TRANS-REGION-STAV s.r.o. se sídlem v Chomutově.
Autodoprava, spedice, logistika na jednom místě
Dopravní služby jsou nepostradatelnou součástí dnešní moderní doby. A když nemáte vlastní nákladní vozidlo, tak využijete služby jiné dopravní společnosti. Dopravní, spediční a logistické služby poskytuje také společnost JHT CZ s.r.o., Mladé Buky.
Logistická společnost DHL Express:  zákazník na prvním místě
Hlavním mottem DHL Express bylo a vždy bude „maximální orientace na zákazníka“, proto má i aktuálně platná firemní strategie (tzv. Strategie 2020) s podtitulem „Focus – Connect – Grow“ ve svém středu právě zákazníka a naplňování jeho logistických potřeb. Prioritou společnosti DHL Express je další zlepšení kvality veškerých zákaznických služeb, ...
Milan SIHELSKÝ Kolín – přeprava sypkých materiálů rychle a spolehlivě
Přeprava sypkých materiálů vyžaduje zkušeného a spolehlivého přepravce. Přesně takovým je firma Milan SIHELSKÝ Kolín, která na trhu působí už od roku 1991. Zajistíme přepravu nejrůznějších sypkých materiálů, a to písků i kameniv. S naší výbavou okolo padesáti nákladních aut to není žádný problém. Kromě přepravy sypkých materiálů patří k našim ...
Půjčovna mechanizace a veškeré zemědělské služby? To je SILYBA
Potřebujete traktory, kombajny, cisterny nebo jinou zemědělskou mechanizaci, ale nevyplatí se vám ji kupovat? Obraťte se na firmu SILYBA a.s., jejíž součástí je půjčovna mechanizace. Naše společnost na trhu působí od roku 1999, zabýváme se výrobou zemědělských produktů i dalšími službami v oblasti zemědělství. Najdete nás v obci Dolní Dobrouč v ...
Vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava i logistické služby
Společnost PAP TRUTNOV se již více než 25 let specializuje na silniční kamionovou přepravu a svou pozici na trhu průběžně upevňuje. Podle potřeb klientů neustále rozšiřuje vozový park i logistické služby a služby spedice. Svým klientům poskytuje vnitrostátní i mezinárodní dopravu s důrazem na individuální přístup a vysokou odbornost.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Mezinárodní doprava a spedice - přeprava sypkého materiálu, kusového i paletovaného zboží
Když se řekne mezinárodní doprava a spedice, spolehlivou volbou je naše firma SPEDITION ZAVŘEL, která má k dispozici klasické návěsy s tonáží do 25 t, lowdecky se stejnou tonáží, velkoobjemové soupravy i auta s nižší tonáží do 5,5 t či skříňové nebo plachtové dodávky.
Silniční kamionová, železniční nebo námořní doprava. Promet Logistics Ostrava rozšiřuje vozový park!
Vnitrostátní i mezinárodní silniční přeprava sypkých materiálů i jiného zboží, železniční či námořní doprava a další služby? To všechno zajišťuje firma Promet Logistics a.s.. Využívá k tomu vlastní vozy i vozidla smluvních partnerů. Kromě toho poskytuje logistické služby a fleet management.
Stavby domů, průmyslových budov i rekonstrukce zařídí firma HAVAX
Stavět nebo rekonstruovat dům není nic snadného. Je proto dobré vybrat si takovou stavební firmu, která svou práci odvede kvalitně, rychle, pomůže vám s hledáním správného řešení a splní vaše požadavky ohledně stavby. Právě taková je stavební firma HAVAX z Liberce. Zaměřujeme se na stavby bytových domů, průmyslových staveb a komplexů, stavíme také ...
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Autodoprava: Nadměrný náklad přepraví IRON SPED
Tuzemský a mezinárodní rozvoz zboží, přeprava nadměrného nákladu, ale i skladovací a manipulační prostředí nabízí firma IRON SPED. Na českém trhu jsme od roku 2005 a působíme i na Slovensku. Naše nákladní auto s hydraulickou rukou nám umožňuje zajistit převoz takřka jakéhokoliv nákladu a manipulaci s ním.