Kongresové centrum nabízí prostor pro semináře a školení
Moderní ubytování uprostřed krásné přírody. Místo vhodné pro turistiku a na procházky skrz krásnou krajinu. Nabízíme ubytování v 70 komfortně vybavených pokojích. Celková kapacita lůžek je 150.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.
Rodinná dovolená v České Kanadě, ubytování v našem selském stavení se starožitným nábytkem a ručně vyráběnými kousky připomíná prázdniny u babičky
S námi si však přírody a venkovního stylu užijete plnými doušky! Poskytujeme ubytování pro rodiny s dětmi, ale také pro mladší nebo starší páry. Připravený pro vás máme samostatně stojící vejminek, čili budovu, která má kompletní vybavení.
Kongres Hotel Jezerka láká přepychovým kongresovým vybavením a relaxačním wellness centrem
Odpočinek, klid, relaxace, to jsou věci, po kterých jednou za čas zatoužíme všichni. Hotel JEZERKA s.r.o. se nachází v malebném prostředí uprostřed přírody. Nedaleko Čáslavi nebo známějšího Havlíčkova Brodu na pomezí těchto dvou měst leží, u vodní nádrže Seč, tento krásný hotel. Na své si zde přijdou mladé páry, manželé, senioři, ale i obchodní ...
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Cestujte po světě bez komplikací. Zařídíme vám nejen turistická víza do exotických zemí
Cestování po Evropské unii je v dnešní době hračka. Pokud však toužíte navštívit i vzdálenější a exotické země, musíte si včas zařídit potřebnou dokumentaci včetně cestovního víza. Že nevíte jak na to? Nevadí. Společnost Agnesa Bohemia vám zařídí turistické vízum, pomůže se zařizováním ubytování, nebo třeba pomůže s přípravou vaší důležité ...
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Řešení jak si rychle a spolehlivě zajistit vízum do různých zemí světa vám nabízí firma Agnesa Bohemia s.r.o.
Zajišťujeme víza do Ruska, Běloruska, Kazachstánu, Uzbekistánu, Číny, Indie, Saudské Arábie, Vietnamu, Ázerbajdžánu, Barmy nebo Bangladéše. Zajistíme i veškeré s tímto spojené služby.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Vízum do Ruska i jiných zemí zajistí společnost Agnesa Bohemia
Máte v plánu procestovat kus světa a navštívit země, do kterých budete potřebovat turistické vízum? Nemáte přehled o tom, v jakých zemích platí vízová povinnost, nebo tápete v množství dokumentů nutných k vyřízení víza? Obraťte se na společnost Agnesa Bohemia s.r.o. Rádi vám pomůžeme zařídit víza do různých zemí.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Hotel Kraví Hora Bořetice – ideální pro firemní akce i rodinné dovolené
Firemní akce, rodinný výlet, romantický víkend plný wellness nebo noc strávená ve vinném sklepě? To vše nabízí Hotel Kraví Hora Bořetice. V našem hotelu najdete pohodlné ubytování, skvělou restauraci, konferenční místnost i řadu možností, jak trávit volný čas, a to po celý rok.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
Nádherná, klidná a romantická příroda a k tomu příjemné, malebné ubytování v penzionu Kamzík ***
V dnešní době lidé neustále někam spěchají. Pokud se chcete na chvíli zastavit a podívat se do krásné přírody, ubytovat se v pěkném penzionu, pak rozhodně můžete vyzkoušet penzion Kamzík, který se těší na vaši návštěvu.
Sloganem: „Klidné ubytování v srdci Valašské přírody“, to teprve začíná
Kde se ovšem nacházíme? Tato malebná chalupa, samozřejmě s prvky venkova, se nachází uprostřed panenské přírody a to poblíž Vsetína. Leží blízko vesničky Jesenná, což je severovýchodním směrem od města Vizovice, které je také v mnohých ohledech vyhlášené, zejména svými festivaly.
Chata U KRMELCA
Návštěva vinného sklepa a degustace dobrého vína k pobytu na jižní Moravě neodmyslitelně patří
Budoucnost patří poctivým rodinným podnikům a jistě nebudeme lhát, když řekneme, že v případě výroby vína a vinařské turistiky to platí dvojnásob. Neopakovatelná atmosféra vinného sklepa, degustace s lidmi, kteří vínu skutečně rozumí, neboť jej již léta vyrábějí, chutné občerstvení a také příjemné ubytování v rodinném penzionu skýtají skvělou ...
Penzion a restaurace Dřevák – České Švýcarsko jako na dlani
České Švýcarsko je ideální destinací pro rodinnou dovolenou, víkendový výlet i svatební cestu. Nabízí totiž množství památek, zábavy a také krajinu, která bere dech. Hledáte v této lokalitě útulné ubytování? Vsaďte na penzion Dřevák v obci Jetřichovice. K dispozici vám zde jsou plně vybavené pokoje i vyhlášená restaurace.
Design Hotel Besídka Slavonice je místem pro všechny činorodé lidi
Pokud hledáte ubytování v překrásném prostředí České Kanady, neváhejte navštívit design hotel Besídka ve Slavonicích. Kultovní místo pro setkávání je zároveň restaurací, galerií i centrem hudebně-filmového festivalu Slavonicefest.
Ubytování jako u babičky: Česká Kanada nabízí návštěvníkům jen to nejlepší
Ubytování v centru samotné přírody s bylinkovou zahradou najdete v jižních Čechách. Penzion, ve kterém si můžete vychutnat ubytování jako na vejminku, vás přivítá v obci Slavonice. Přijet k nám můžete i s vašimi dětmi, které se mohou společně s vámi dozvědět něco více o přírodním zahradničení. Půl hektarová bylinková zahrada je našim hostům plně k ...
Penzion Dřevák Jetřichovice – ubytování v srdci Českého Švýcarska
Chcete strávit příjemnou dovolenou v nádherném prostředí národního parku České Švýcarsko? Ubytujte se v Penzionu Dřevák Jetřichovice, který vás potěší útulnou a domáckou atmosférou. Nachází se v jedné z nejkrásnějších obcí Českého Švýcarska. V okolí najdete nespočet turistických tras i nejrůznějších výletních cílů, za návštěvu stojí třeba ZOO ...
Útulné ubytování, tradiční vinné sklepy a krásné prostředí najdete ve Velkých Bílovicích.
Krásná příroda, dobré jídlo, pití i zábava? To vše najdete v Penzionu u Hroznu. Nabízíme vám ubytování v malebném penzionu přímo v centru Velkých Bílovic. S rodinou, partou kamarádů, nebo třeba firemními partnery si tak můžete vychutnat pohostinnost krajů jižní Moravy a navštívit místní vinné sklepy i kulturní skvosty.
Relax, rodinná dovolená i firemní akce pod střechou hotelu Všemina
Pro milovníky zážitků přímo v krásném kraji naší země, uprostřed Hostýnských a Vizovických vrchů, je připravených mnoho skvělých možností. Můžete se těšit na wellness pobyty, rodinnou dovolenou, rybaření, cyklistiku, turistiku, ale také uspořádat nezapomenutelné teambuildingy i další firemní akce. Moderní zázemí a kvalitní péči pro hosty poskytne ...
Penzion Velké Bílovice - ubytování, vinný sklep i prostory pro firemní akce
Jak vypadá ideální místo na dovolenou nebo příjemně strávený víkend? Třeba prostředí krásné jižní Moravy a pouhých 8 km od Lednicko-Valtického areálu, wellness se saunou a vířivou vanou, vinný sklep, letní terasa s grilem, wifi a klimatizace, ubytování v příjemných pokojích a spousta možností, kam vyrazit na výlet. Tak by se stručně dal popsat ...
Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších poskytuje velice pěkné a moderní ubytování v penzionu Troll
Penzion Troll nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, ale také mají i jednolůžkový nebo trojlůžkový pokoj. Snaží se přizpůsobit každému, podle potřeb jejich zákazníků. Speciální jsou dvě plus dvě lůžka v jednom pokoji se společným sociálním zařízením, například pro rodiny.
Zpříjemněte si kongresovou turistiku pobytem ve wellness centru
Je důležité umět při práci i relaxovat. K obojímu máte perfektní podmínky v našem čtyřhvězdičkovém hotelu v Bořeticích, který funguje i jako školící centrum. Přes den pracujete v našem konferenčním sále či školícím altánu, a večer relaxujete v našem špičkovém wellness centru. Pěkná představa, že ano? Prostředí okolo hotelu je navíc velmi vhodné ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Pro firemní akce jsou Velké Pavlovice jako stvořené
Firemní školení, večírky, „výjezdní zasedání“ a jiné firemní akce. Více nebo méně často je mívá každá firma, ať má pouze několik nebo celé desítky zaměstnanců. Proč pro firemní akce či školení nespojit příjemné s užitečným a neuspořádat je v dosahu vinných sklepů jihomoravského vinařského města Velké Pavlovice?
Pro vaše firemní akce zajistíme prostory, občerstvení i bohatý program
Hledáte místo pro firemní akci, školení nebo konferenci, které zaujme řadové zaměstnance i významné firemní partnery? A slyšeli jste už o resortu Kraví hora na jižní Moravě? Náš hotel totiž nabízí vše, co k pořádání úspěšné firemní akce či konference potřebujete – pronájem školicích prostor a potřebné techniky, krásné prostředí, skvělé občerstvení ...
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Plavba lodí a cvičení čchi kung pro tělesné i duševní zdraví
Na plavbu na FIT lodi na Jadranu Vás zve společnosti Nika Yacht. Užijte si spojení s přírodou na moři při plavbě i na pevnině při cvičení čchi kung. Toto cvičení je prospěšné jak pro tělesné, tak i pro duševní zdraví.