Výroba a montáž nezávislých topení, klimatizací a spacích kabin
Spací kabiny jsou neodmyslitelnou součástí všech nákladních a užitkových vozidel, u nichž se předpokládá nájezd mnoha kilometrů za den a z toho plynoucí únava řidiče. Spací kabina však musí splňovat určitou míru komfortu, aby byla pro řidiče kvalitním místem pro odpočinek. Proto by spací kabina měla mít nezávislé topení, klimatizaci nebo kombinaci ...
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Pouze férové jednání a odborný přístup
Mobilní telefon je dnes natolik běžnou součástí našeho vybavení, že se spíše divíme, pokud ho někdo nevlastní. My ostatní chceme mít co nejkvalitnější a od solidní firmy. Jen tak máme zaručeno, že s ním budeme maximálně spokojeni. A to i v případě poruchy.
ATC MOBILE Mobilní telefony a příslušenství
Servis a opravy spojovacích hřídelí a kloubů pro nákladní automobily
Provozování nákladních vozidel sebou přináší nejen radosti, ale také starosti. Pravidelný servis a opravy jsou pomalu na denním pořádku a vždy to chce služby odborníků na profesionální úrovni. Takovou jistotu a servis třeba i na počkání vám poskytne firma Kardany, spol. s r.o. se sídlem i provozovnou ve Velké Bíteši.
Jak řešit a předcházet problémy s ČKP – Česká kancelář pojistitelů
Pokud jste vlastníky starého či nepojízdného vozidla nebo máte s vozidlem jiné úmysly, je potřebné jej vyřadit z provozu, abyste se vyhnuli problémům při neplacení povinného ručení, které vám hrozí z ČKP. Svoje služby v oblasti likvidace autovraků vám poskytne Autovrakoviště Kunovice, firma Salvage-UH s.r.o.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Použité autodíly a náhradní díly na vozy všech druhů od autovrakoviště IB – MET
Hledáte náhradní díly na vozidla, sháníte použité autodíly nebo potřebujete využít služby autovrakoviště? Pak se obraťte na společnost IB – MET s.r.o., která provozuje autovrakoviště v okrese Brno-venkov - v Ivančicích, Znojmě, Moravském Krumlově a Pohořelicích.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Opravy výměna autoskel – kompletní péče o vaše autosklo
Výměny, opravy autoskel vám v dnešní době nabídne mnoho servisů. Pokud ale hledáte někoho, kdo nabízí skutečně kvalitní autoskla a jejich výměny, obraťte se na společnost AUTOSKLO TRIO. Jako jediní v okolí veškeré nabízené práce skutečně sami provádíme - na rozdíl od konkurence, která často využívá outsourcingu služeb a jednotlivé úkony si nechává ...
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Ekologická likvidace autovraku nově na provozovně v Moravském Krumlově
Máte vozidlo po havárii nebo už váš automobil dosloužil a potřebujete zařídit jeho ekologickou likvidaci? Obraťte se na IB – MET, kde se vám dostane kvalitní péče a osobního přístupu. Bez protokolu o ekologické likvidaci, který vystavíme zdarma, není možné automobil odhlásit z registru vozidel.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Autoservis - dekarbonizace, montáž či revize LPG nebo čištění klimatizace ozonem
Autoservis, pneuservis, montáže, opravy i revize LPG zařízení, čištění klimatizace ozonem, dekarbonizace nebo třeba seřízení geometrie a zajištění karosářských prací včetně lakování. To vše najdete u naší společnosti Autoopravna Lengál, kde se o váš vůz rádi postaráme, ať už potřebujete jen drobné úpravy karoserie, nebo větší opravu vozu.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Výměna autoskla dokonce i na cestách!
Nezaměřujeme se pouze na Liberecký kraj, ale působíme i v širokém okolí. Montáž skel do osobních a užitkových automobilů provádíme v naší dílně. Samozřejmostí je v takovém případě odvoz zákazníka zdarma.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Ceník autoskel hledat nemusíte – zavolejte naší bezplatnou linku 800 117 556!
Pokud řešíte pojistnou událost a potřebujete co nejrychleji vyměnit autoskla na vašem vozidle, tak se obraťte na servis, který vám umožní rychlé a profesionální jednání s možností opravy či výměny zdarma na pojišťovnu. Naše firma AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. s centrálou v Praze 10 vám poskytne prvotřídní služby.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Polep vozidel ochrání zatěžované části
Vyblednutí laku vozidla vlivem UV záření či poškrábání odlétajícími kamínky či ostrými předměty. To jsou nejčastější nešvary, které se dříve či později projeví na nechráněných částech karoserie a sníží tak estetickou, ale také finanční hodnotu vozu. Polep vozidel pomocí 3D fólií na auto přitom dokáže zatěžované a rizikové části vozu ochránit, ať ...
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Výměna autoskla – Brno
Autoskla Vacek s.r.o. je firma, která se výměně autoskel věnuje již mnoho let, proto se také mohou chlubit dlouholetou praxí v tomto oboru. Díky nasbíraným zkušenostem Vám vymění autosklo i na počkání expres.
Autoskla VACEK s.r.o.
Dopravní, logistické a servisní služby, tím se představuje firma Sihelský
Firma Sihelsky se od samého počátku zabývá převážením a dopravou volně ložených materiálů. Převáží písek, štěrk, sádrovec nebo hlínu. Díky své vysoké kvalitě a dosažených certifikátů mohou také převážet zemědělské komodity.
Bohatá nabídka prvotřídních vozidel a skvělý servis
Při koupi nového vozidla se skutečně odehrává hodně různých scénářů a otázkou je, jaký automobil by měl být tím pravým. Je pravdou, že stále platí, že Škoda Auto je dlouhodobě největší českou firmou, která má bohatý výběr jak pro jednotlivce, tak rodiny s dětmi.
Autosalon AUTO TOMAN Havířov – vozy Škoda
Kompletní služby pro motoristy v té nejvyšší kvalitě – to nabízí AUTO TOMAN Havířov. Jsme autosalon s dlouholetou tradicí. Pořídíte u nás nové i ojeté vozy Škoda Auto, skútry i motocykly. Nabízíme ale také servis vozů, plnění klimatizací, karosářské a lakýrnické práce nebo zprostředkování úvěrů.
Výměna čelního skla bez dlouhého čekání od firmy Autosklo servis CZ
Čelní sklo je důležitý bezpečnostní prvek na vašem autě a jeho odborně provedená oprava nebo výměna může znamenat i záchranu života. Autosklo servis CZ zajistí výměnu autoskel u všech typů a značek vozů, rychle a za příznivé ceny na šesti pobočkách v Praze. Montáž, oprava i výměna autoskel je naší hlavní činností už více než patnáct let.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Zpracování kovů nebo elektronické komponenty – to je Toyota Tsusho Europe
Ačkoliv je mezinárodní společnost Toyota Tsusho Europe S.A. známá z oblasti automobilového průmyslu, není to zdaleka jediný obor, kterému se věnuje. Své podnikání zacílila i do dalších oblastí a poskytuje mnoho služeb v nejrůznějších oborech a divize má také na čtyřech místech v České republice. Provádíme zpracování kovů, dodáváme produkty a ...
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Bezplatná výměna autoskla je zaručena jedině u smluvního partnera pojišťovny, Praha
Rychlou a v případě pojistné události zaručeně bezplatnou výměnu autoskla vám zajistí Autosklo servis CZ - smluvní partner všech pojišťoven. Prasknutí čelního skla u automobilu může způsobit kamínek, pád stromu, srážka s jiným automobilem nebo jiná nešťastná událost. S poničeným sklem není možné automobil používat, proto se taková situace musí ...
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Divize chemického zpracování a elektroniky a jako bonus divize robotiky a projektového řízení
V chemické a syntetické oblasti šplhají stále výš, podnikli nové obchodní aktivity. Zprostředkovávají kompozitní materiály pro automobilový průmysl a spotřební elektroniku. V oblasti robotiky řeší veškeré problémy, konzultace, plánování, vývoj technologií, řízení kvality. Řeší zařízení pro veškerá odvětví.
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Autoservis a pneuservis Prostějov
Máte problémy s vozidlem? Potřebuje ho opravit? Chcete mu udělat novou fasádu? Narovnat plechy po nějakém tom ťukanci nebo naopak potřebujete využít služby pneuservisu? V tom případě se můžete obrátit na firmu Pneuservis Fiala. Opravují jakékoliv automobily, užitkové, osobní, nákladní a to všech značek. Zajišťují také pneuservis.
Pneuservis Fiala
Autodílna MOTORSPORT zajistí vašemu automobilu servis po celý rok
Automobil používá dnes k přepravě téměř každý. V některých rodinách je vozů navíc hned několik. Proto je dobré mít svůj osobní autoservis, kam se můžete v případě potřeby kdykoliv obrátit. MOTOTORPORT je rodinný podnik, a tak vám vždy můžeme zaručit osobní přístup a vstřícné jednání.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Kapaliny do ostřikovačů na léto i na zimu
Zajistit čistotu čelního skla během jízdy je jedním z nejdůležitějších úkolů každého řidiče. Proto máme na automobilech stěrače, proto máme ostřikovače. Aby však byl ostřikovač funkční, musí být naplněn kvalitní kapalinou do ostřikovačů, která zajistí očištění skla. V zimním období je třeba do ostřikovačů nalít speciální nemrznoucí kapalinu, která ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výroba výlisků z ocelového, hliníkového a nerezového plechu
Pomocí hydraulických a mechanických lisů se vyrábí výlisky z plechů z různých materiálů. Společnost HS Umformtechnik disponuje lisy se sílou až 10 000 kN, pomocí kterých vyrábí výlisky z ocelového, hliníkového a nerezového plechu. Rovněž disponuje vlastní nástrojárnou, mycí linkou či 3D měřícím zařízením. Výlisky nachází uplatnění v oblasti ...
TOBA Plus Vizovice: Ložiska, gufera, akumulátory, válečkové a článkové řetězy a další
Nemusíte vlastně ani přímo podnikat ve strojírenství, abyste docenili služby kvalitního velko a maloobchodu, jako je TOBA Plus. Ten totiž nabízí řadu částí mechanických pohonů a jejich příslušenství, jako jsou ložiska, gufera, řetězy včetně sněhových řetězů, řetězová kola, klínové řemeny, ale třeba také akumulátory a autožárovky. A uznejte sami, ...
Nezávislá topení i klimatizace jsou pro vás i průmyslovou přepravu nezbytné
Požadavky se při přepravě zboží zvyšují nejen na pracovníky, ale také na samotné automobily. Dodávkové vozy zažívají boom a úroveň jejich interiéru se často staví naroveň aut osobních. Nákladový prostor je na tom obdobně. Mezi rozhodující faktory patří i regulace teploty uvnitř vozu. Taková možnost je velké plus v případě převážení zboží, které ...