Aktuální články

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Kvalitní pracovní oděvy na zakázku šije SK servis
Pohodlí i bezpečí při práci vám i vašim zaměstnancům zajistí pracovní oděvy. Na zakázku je šije firma SK servis. Maloobchodní i velkoobchodní prodej nejrůznějších pracovních oděvů a ochranných pomůcek provozujeme již od roku 1997.
Stavební firma v regionu Třebíč
Projektování, instalace, zateplování, klasické stavební práce, prodej stavebnin, výstavba krbových kamen nebo stavba novostavby, to všechno jsou služby, které každý den zahrnujeme do naší práce. Naše stavební firma Vesas s.r.o., působí v oblasti Třebíče. Zaměřujeme se na bytovou výstavbu a průmyslové stavby a máme za sebou již mnoho zrealizovaných ...
Dřevo stále na prvním místě
Některé stavební materiály nás nikdy neomrzí. Přestože plasty nahrazují mnoho věcí, zůstane dřevo tím, bez čeho si neumíme představit náš domov. Své o tom jistě ví i společnost Fabri-Moravia s.r.o., která se právě na tento přírodní produkt specializuje.
Vybavení pro motorkáře do deště
Vybavení na motorku spočívá nejen v kvalitním vybavení, ale také v oblečení, díky kterému můžete na své motorce jezdit třeba i v dešti. Kromě toho vám kvalitní vybavení přinese nejen požitek z jízdy, ale také jízdu bezpečnou. A abyste měli vše, co potřebujete, tak o to se postará firma Rimoto, s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Prvotřídně zpracované dřevo na vás čeká u Fabri-Moravia
Potřebujete stavební nebo obalové řezivo? Jste truhlář a sháníte prvotřídní materiál? Překližky, OSB desky, palubky, spárovky a mnoho dalšího najdete u společnosti Fabri-Moravia. Jsme firma s mnohaletými zkušenostmi a stovkami spokojených zákazníků, kteří vědí, že pro kvalitu stačí zajít do Fabri-Moravia.
Firma Autoslužby Rous zajistí autodopravu, autoservis i pneuservis
Potřebujete zajistit autodopravu pro libovolný počet osob nebo naopak potřebujete opravit či nechat prohlédnout vlastní automobil? Obojí nabízí firma Autoslužby Rous se sídlem v Kralicích nad Oslavou, která své služby zajišťuje v rámci celého regionu.
Prodej a montáž pneumatik na motocykly
Péče o motocykl obnáší, kromě jiného, také údržbu a výměnu pneumatik. Zajisté byste uvítali kompletní servis včetně prodeje a výměny pneumatik, díky kterému byste měli jistotu, že je váš stroj v dobrých rukou. A to se vám splní díky společnosti Rimoto, s.r.o. z Třebíče, která vše zajistí.
Servis motorek a čtyřkolek na Vysočině
Pokud hledáte profesionální servis pro vaši motorku nebo čtyřkolku, který poskytuje nejen opravy, ale také zajištění veškerých náhradních dílů na všechny druhy motocyklů a další profesionální služby, tak se obraťte na společnost Rimoto, s.r.o. v Třebíči, která vám poskytne kompletní servis.
Operativní leasing Škoda
Máte zájem o nový automobil značky Škoda? Nebo naopak hledáte ojetý vůz v dobré kvalitě a za přijatelnou cenu? Pak navštivte společnost AUTOSALON F3K s.r.o. Sídlí v Třebíči a zabývá se komplexními servisními službami v okolí Třebíče, Velkého Meziříčí, Moravských Budějovic a Jemnice. Jedná se o autorizovaného prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA. ...
Spolehlivá dřevěná eurookna a kvalitní dveře - Třebíč
Máte rádi dřevo? Přírodní materiál, který je vzhledově líbivý a po všech stránkách spolehlivý. Rádi ladíte svůj dům do přírodního stylu? Pak jste si vybrali správě dřevěná eurookna od firmy BOHEMIO CZ, s.r.o.
Plastová okna Vysočina
Plastová okna nejsou v posledních letech žádnou novinkou, nýbrž se velice rychle staly součástí našich domovů a plní praktickou stránku našeho bydlení. Šetří náklady na bydlení, spoří energii a snižují tepelné ztráty domova.
Stavební práce Třebíč
Stavební práce zahrnují do svého oboru spoustu náročné a těžké práce, ale také mnoho informací. Znalosti jsou totiž hned druhou věcí, kterou budete potřebovat při stavbě domu, hned po svalech, které jsou první věcí, kterou do stavby domu zapojíte. Takže máme svaly a také znalosti a můžeme začít!
Kancelářské potřeby všeho druhu najdete i na našem e-shopu
V dnešní době málo lidí upřednostňuje osobní kontakt. Raději nakupují z pohodlí svého domova nebo kanceláře. Z těchto důvodů jsme otevřeli stránky, které nabízí e-shop, kde si můžete vybírat z našeho širokého sortimentu. Všichni chápeme, že je lepší ušetřit tímto způsobem čas, je to pohodlnější a nebrání Vám velká vzdálenost na koupi kancelářských ...
Hračka pro děti nebo splněná vášeň uměleckých sběratelů? I to mohou znamenat kaleidoskopy a teleidoskopy
Jsou to právě kaleidoskopy, které se po celém světě včetně právě České Republiky vidí jen opravdu zřídka, naštěstí je zde společnost, která se neustále zabývá jejich prodejem. Tyto produkty však už nejsou jenom pouhými hračkami pro děti, ale nabývají na své hodnotě.
Dílenský nábytek a dílenské vybavení včetně servisu
Společnost RK - TECH s.r.o. představuje kompletní vybavení dílen. Preferují individuální přístup. Nábytek vyrábí samozřejmě i na zakázku. Vybrat si zde můžete nářadí přesně dle požadovaných výrobních úkonů. Nyní můžete mít dílnu vybavenou podle svých vlastních představ.
Vyberte si kvalitní zahradní techniku - Třebíč
Krásný velký rodinný dům se zahradou představuje pro každého z nás přepychové bydlení. Jenomže abychom takovéto bydlení mohli nadále obdivovat, musíme celou zahradu udržovat. Jistě víte, co to znamená, sekání trávy, omlazování a prostřihávání stromků, zařezávání křovinořezem, hrabání listí a mnoho dalšího. Dá se říct, že údržbu zahrady provádíme ...
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Pomocné poradenství při likvidaci škod – pojistné události
Škody na majetku, vozidle a škody, které způsobíte vy sami třetím osobám, způsobují menší problémy, když máte pro tyto případy uzavřené vhodné pojištění. A když dojde k pojistné události, tak zajisté uvítáte rychlé a efektivní vyřízení a likvidaci škod. A v těchto případech vám kvalitní a profesionální servis poskytne společnost SAM Finance, s.r.o.
Kongresové centrum nabízí prostor pro semináře a školení
Moderní ubytování uprostřed krásné přírody. Místo vhodné pro turistiku a na procházky skrz krásnou krajinu. Nabízíme ubytování v 70 komfortně vybavených pokojích. Celková kapacita lůžek je 150.
Pytle pro balení brambor
Sháníte pytle pro balení brambor? Malé či velké? V tom případě jakékoli pytle na brambory zajistí firma FOKUS-H s.r.o., která prodává nejenom sortiment pytlů na brambory, ale také motouzy, plachty, igelitové, papírové a jutové pytle či další různé typy a velikosti pytlů.
Inkontinenční pomůcky zachovají vaši důstojnost i v nepříjemných chvílích
S přibývajícím věkem člověka potkávají různé zdravotní komplikace. Jednou z nich může být i inkontinence, tedy nechtěný únik moči. I když se jedná o nepříjemný problém, inkontinence člověka nemusí příliš omezovat a trápit. Důležité je jen používat správné pomůcky, kterými jsou takzvané inkontinenční pleny, známé také jako inkontinenční kalhotky.
Využijte speciálních akcí na kancelářské potřeby
Nakupování ve velkém nás zkrátka baví. V případě, že nakupujete kancelářské potřeby to platí dvojnásob. Jakmile jednou za čas něco objednáváme, tak se snažíme přibrat věci i do zásoby. Nakupte zboží a výrobky z akce, kterou neustále měníme, a budete mít levnější nákup o desítky korun.
Výroba reklamního oblečení pro sportovní kluby a značky
Prezentace sportovního klubu nebo fandění oblíbenému sportovnímu týmu sebou přináší také různé reklamní předměty. Jejich vyniknutí záleží hlavně na originalitě a provedení a nejlepší je něco co můžete nosit třeba na sobě. Jako třeba čepice nebo šály. A abyste mohli prezentovat konkrétní klub, stačí si je nechat vyrobit podle vašich představ a ...
PLETEX s.r.o.
Široký sortiment materiálů, nářadí i pracovních pomůcek
Pustili jste se do stavění nebo rekonstrukce a potřebujete nejen veškerý stavební materiál, ale také další příslušenství jako třeba nářadí, pracovní oděvy nebo ochranné pomůcky? Vaše stavba půjde od ruky nejen díky stavebnímu materiálu a příslušenství, ale také díky odbornému poradenství, které vám pomůže vybrat správně. A takové služby včetně ...
Rekonstrukce domů v regionu Třebíč
Hledáte možnost jak opravit svůj dům? Čekají Vás těžké a náročné práce a nechcete se do toho pouštět sami? Neznáte patřičné odborné věci a raději byste to v klidu chtěli přenechat stavební firmě? Pak si můžete vybrat tu naší, stavební firmu Josef Pejchal, která působí v oblasti Třebíče.
Pracovní rukavice značky ATG
Díky nejmodernějším technologiím a nápadům vznikají pracovní rukavice, které poskytnou uživatelům dokonalou ochranu při jakékoliv činnosti. Rukavice kvalitní značky ATG ať už textilní, PVC, latexové či mnohé jiné pro vás zajistí firma s dlouholetou tradicí SK servis.