Aktuální články

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Věda a technika s projektem Alternátor je zábava
O tom, že věda a technika může být skutečně zábava, vás přesvědčí jeden unikátní projekt, kterým je třebíčské science centrum. Jeho sídlem jsou prostory bývalé Baťovy továrny. Tady si můžete vědu doslova osahat vlastníma rukama.
Územní plánování – Třebíč, Vysočina, Velké Meziříčí
Podklady pro územní plánování jsou důležité pro realizaci obsahu územního rozvoje a týkají se jak samotné územně plánovací dokumentace, tak i změn, opatření a vztahů a dalšího rozhodování na vybraném území. Tyto podklady vyžadují odborné a kvalifikované zpracování i dle stavebního zákona a vy se můžete v regionech Třebíč, Vysočina a Velké Meziříčí ...
DISprojekt, s.r.o.
Prodej paliv, uhlí a koksu v Třebíči na Vysočině
Třebíčské uhelné sklady pod zkratkou T.U.S. s.r.o. nabízí nejširší sortiment uhelných paliv v této oblasti. Za levné peníze zde pořídíte uhlí hnědé, černé dokonce i kovářské, brikety německé, koks, palivové dřevo a to formou dlouhého i kráceného. Samozřejmostí jsou také dřevěné brikety. Mezi jejich další produkty se řadí stavební písky betonářské ...
Vzduchotechnika, klimatizace do velkých budov i do domácností
Co vás napadne, když se řekne vzduchotechnické zařízení? Napadne vás klimatizace do domácností nebo ta větší do průmyslových hal a jiných komerčních objektů? Vzduchotechnika má mnoho podob. A přesně tímto tématem, výrobou vzduchotechnických zařízení ale i jejich montáží, se zabývá společnost Kovo vzduchotechnika spol. s.r.o.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Výkup zlomkového zlata
Zlatnictví Pavel Novák se nachází v Třebíči. Jakožto zlatnictví mají svou kamennou prodejnu, kterou mohou zákazníci navštívit a odnést si pěkný dárek pro partnera či partnerku, nebo blízkou rodinu či své přátele v podobě krásného náramku, řetízku, hodinek, prstenu nebo jiného šperku.
Nepodceňujte výběr kvalitních garážových vrat
Garážová vrata jsou důležitým prvkem, který je lepší nepodceňovat. Jejich účelem je splňovat moderní, estetické, technické, bezpečnostní i kvalitativní požadavky. A zároveň se přizpůsobit přáním i toho nejnáročnějšího zákazníka. S tím vám nejen poradí, ale také zrealizuje firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se sídlem v Telči.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Podzemní plastové sklepy
Sklepy jsou nedílnou součástí domácností. Ušetří spoustu místa v domě a zajistí prostředí pro skladování všeho. Každý si pod tímto pojmem představí tmavou chladnou komoru, do které se nakonec bojí i vejít. Vaše představy a předsudky okamžitě zažene zcela jiný pohled na sklepy. Nemusí se totiž jednat pouze o tmavá místa v suterénu domu, ale o zcela ...
Ušetřete si čas i nervy
Pokud se podnikatel obává, že by mohl v některé účetní operaci udělat chybu, může veškerou agendu svěřit do rukou odborníků. Nebo si jen zajistit dohled nad svým pracovníkem. Firma tak získá jistotu, že se v budoucnu nevyskytne žádný problém.
Výroba nerezových skluzavek a tobogánů
Občas byste se chtěli vrátit do dětských let? Možná se vám příjemné prožitky z dětství hned vybaví, když se řekne skluzavka a tobogán. A právě nerezové skluzavky a tobogány vyrábí firma ALFEKO s.r.o., která se zaměřuje také na výrobu lehkých kovových konstrukcí, ale zpracovávají i velice náročné a odvážné projekty.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pobočky firmy Jiří Drašar, a.s. najdete v Brně, Jihlavě nebo Třebíči, ovšem nemusíte tyto provozovny navštěvovat, protože mnoho věcí se dá vyřešit a vyřídit online. A právě do této tématiky spadá i online správa nemovitostí, bytů a bytových družstev.
Zahrádka jako z pohádky
Přeměnit neforemný trávník v místo, které přímo láká k posezení, je pro firmu I & T s.r.o. Jihlava denním chlebem. Za dobu své působnosti nasbírali potřebné zkušenosti, které mohou zúročit právě na vaší zahradě. Třeba při realizaci zahradního jezírka.
Pohotovost, údržba plynu i plynových přípojek Quantum
Občas se naskytnou situace, u kterých hned nevíme, jak si máme poradit. Tyto situace nastávají spíše zřídka a v běžném životě se s nimi dennodenně nesetkáme, ale právě v mimořádném případě může nastat situace, kdy se něco pokazí nebo rozbije, zkrátka vznikne havárie. Pokud se to týká oblasti vody, topení nebo plynu, pak využijte pohotovostní ...
Jak vybrat správnou stínicí techniku
Zvědavé pohledy z ulice, ostré slunce nebo večerní světlo pouličních lamp. To všechno jsou záležitosti, které dokážou život pěkně znepříjemnit. Naštěstí existuje perfektní řešení, díky kterému už nebudete muset hledat stín a soukromí ve vlastním domě. Kvalitní stínicí technika od firmy Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček se o vše postará.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Kvalita má jméno TOP VITAL – prodejna čerstvých produktů z českých farem
Jídlo nám může pomoci se uzdravit a také nám může způsobit zdravotní potíže. Nemusíme se hned s těžkým srdcem zříkat některých potravin. Stačí si vybrat českou kvalitu, kterou nabízejí farmáři, jimž na jejich dobrém jménu opravdu záleží.
Propagační stojany, prodejní regály a jiné reklamní prvky vyrábí firma Feroplast
Firma se snaží vyhovět i zákazníkům, kteří ještě nemají úplně konkrétní představu o daném produktu a proto naše vývojové oddělení může vypracovat hned několik návrhů v podobě skic a zvolená varianta se nadále vypracovává již do konkrétního výkresu.
FEROPLAST spol. s r.o.
Rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných střech pro usedlosti – statky, zámky a kostely
Sháníte odborně kvalifikovanou firmu, která by vám zajistila rekonstrukci střechy? Týká se to také například neobvyklých měděných nebo mosazných střech? Či historických nebo snad chráněných budov? V tom případě vám nejlépe odborně poradí a práce provede společnost ZVOZA s.r.o., která provádí rekonstrukce a opravy historických, měděných a mosazných ...
Jak vybrat kvalitní firmu vodo-topení-plyn v regionu Třebíčska
Voda – topení – plyn, tři základní věci, se kterými se běžně v životě setkáváme a které nás doprovází celou cestu od samotného začátku bydlení. Jakmile si zajistíte dům, byt, zkrátka jakékoliv bydlení, ale pozor netýká se to jenom běžných občanů, ale také firem a ostatní i průmyslových objektů, musíte vybrat správě kvalitní firmu, která bude vodu, ...
Oprava a rekonstrukce historických krovů a roubenek - Vysočina a celá ČR
Tesařství Břetislav Kocián je firma, která se stala mistrem ve svém oboru. Provádí opravy a rekonstrukce historických krovů, zejména u věží, kostelů a zámků, ale i opravy a rekonstrukce roubenek a to po celé České republice. Zajistí profesionální přístup a mají bohaté zkušenosti.
Veřejné osvětlení – nové, rekonstrukce, provoz i údržba Třebíč a Vysočina
Provádění elektrické instalace, provoz a údržba veřejného osvětlení patří k důležitým součástím profesionálních služeb. Realizaci nových projektů v rámci veřejného osvětlení a rekonstrukci stávajícího včetně dalšího servisu zajistí firma Elektro - Ing. Klíma s.r.o.
Výkopové práce s moderní technologií
Stavební práce obnášejí mnoho úkolů, starostí a povinností, které bez kvalitního nářadí, odborníků a strojů nejde zvládnout. Mezi takové starosti patří nejen stavební, ale i výkopové práce. S profesionální pomocí zvládnete všechny práce mnohem snadněji, odborněji a rychleji. Třeba s naší firmou TOMIreko, s.r.o. Poskytneme vám široký obsah služeb ...
Hydraulický zvedák pro polohovací postel, sloupový zvedák i další výrobky pro zdravotnictví
Zvedáky pro zdravotnický a pečovatelský nábytek od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost DOMKAT. Pod značkou MEDACT vám nabízíme hydraulický zvedák pro polohovací postel, lůžkový zvedák, sloupový zvedák i stolkový a sedačkový zvedák. Výrobky z naší dílny využijete všude tam, kde není možné využívat pohony elektrické.
Autoservis Náměšť nad Oslavou
S nadsázkou by se dalo říci, že automobilů je v dnešním světě více jak lidí. Každým rokem jich na silnicích přibývá a každým rokem také některé z nich skončí na vrakovišti. Občas může mít jak nový, tak samozřejmě také starší vůz nějaký ten problém.
Příroda je nenahraditelná
Milovníci přírodních materiálů si většinou snaží kousek té přírody instalovat i do míst, kde se chtějí cítit dobře. Doby, kdy téměř vše nahradily plasty, už minuly a my se opět navracíme k přírodě. Ta nám totiž nabízí mnoho za svých pokladů. Jen umět vše správně využít.
Pytle od firmy FOKUS-H s.r.o. mají opravdu všestranné využití
Takzvané zátěžové pytle se využívají především jako zátěže silážních plachet. Své využití ale našly i při nežádoucích přírodních událostech, jakými jsou stále častější záplavy na našem území. Sortiment firmy FOKUS-H s.r.o. je ale daleko širší.
Kvalitní pracovní oděvy na zakázku šije SK servis
Pohodlí i bezpečí při práci vám i vašim zaměstnancům zajistí pracovní oděvy. Na zakázku je šije firma SK servis. Maloobchodní i velkoobchodní prodej nejrůznějších pracovních oděvů a ochranných pomůcek provozujeme již od roku 1997.