Aktuální články

Nerezové plechy i další nerezové materiály odolají korozi za každých okolností
Nerezové materiály jsou velmi oblíbené ve stavebnictví, ale i v dalších oborech. Není divu, rez a koroze totiž nejen snižují kvalitu a odolnost materiálu, ale také z estetického hlediska nejsou žádoucí. Sháníte i vy kvalitní nerezové materiály, které vydrží beze změny i v náročných podmínkách? Obraťte se na společnost Italinox. Máme pro vás ...
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Objevte chuť kvalitních ovocných zmrzlin a sorbetů
Zmrzlina se stala symbolem osvěžení a užívání si chutí. V prostředí Moravského Krumlova, známého svou historií a bohatou kulturou, se na ulici Znojemská nachází prodejna pekárny IVANKA, která vás zve na ochutnávku zmrzliny z ovoce a kvalitních ingrediencí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Výroba dřevěných madel - pohodlí a bezpečnost vašich rukou
Ve světě moderního designu a stavebnictví hledají zákazníci nejen estetiku, ale také pohodlí a bezpečnost. V této nekonečné snaze najít ideální rovnováhu mezi funkcionalitou a designem vstupuje na scénu společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o. S jejich sortimentem dřevěných madel se otevírají nekonečné možnosti pro vytváření prostorů, které nejen ...
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Široký sortiment železářského zboží pro domácí kutily i profesionální řemeslníky
Železářství Třinec Věra Gachová poskytuje široký sortiment železářského zboží, od ručních nástrojů až po elektrické stroje, které uspokojí potřeby jak domácích kutilů, tak profesionálních řemeslníků. Veškeré produkty jsou pečlivě vybírány od renomovaných dodavatelů, aby zajistili, že každý nákup je investicí do kvality.
Kompletní kominické práce, klíč k pohodlí a bezpečí vašeho domova
V dnešním uspěchaném světě často zapomínáme na důležitost pravidelné údržby a péče o naše domovy. Jedním z klíčových aspektů, který zajišťuje pohodlí a bezpečnost našeho bydlení, je správná funkce a údržba komínů. A právě zde přichází na scénu společnost Kominictví Pavel Máša, která poskytuje kompletní spektrum kominických prací.
Kompletní tesařské práce
Vítejte u Tesařství Moravec Roman od A do Z z Židlochovic, kde se setkává tradiční tesařské umění s moderními stavebními požadavky. Tato firma, sídlící v srdci Moravy, je známá svou precizností a širokým spektrem služeb, které zahrnuje nejen kompletní tesařské práce, ale i práce klempířské, pokrývačské a další.
Elektroinstalace a elektromontáže
Elektroinstalace včetně profesionálně odvedené elektromontáže je kvalitní a bezpečná pouze v rukou profesionálů. Abyste mohli bezpečně a bez problémů využívat elektrickou energii, svěřte vaše požadavky naší společnosti ELMONT GROUP, a.s. se sídlem v Brně.
ELMONT GROUP, a.s.
Bezproblémový převoz stavební techniky a strojů na vaši stavbu
BADIN s.r.o. přináší spolehlivé a profesionální služby přepravy stavebních strojů a mechanizace přímo k vám. Ať už žijete nebo stavíte kdekoli na Brněnsku, tato firma vám poskytne efektivní logistiku a bezpečný transport stavebního zařízení na vaše staveniště.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Výroba kuchyňské linky, dětského nábytku i kanceláře, zkrátka interiér na míru - Břeclav
Firma LAMÉ působí na trhu již od roku 1991 a má mnoho cenných zkušeností. Neustále však získávají nové nápady, zajímají se o moderní pojetí a také o vaše přání. Vykouzlí vám na míru nábytek do každé místnosti, dětského pokoje i kanceláře. Zrealizují kuchyni vašich snů nebo doplní interiér o praktické a na pohled krásné vestavěné skříně. Zařizují ...
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Spojovací materiál a šrouby do plechu
Spojovací materiál do plechu můžeme rozdělit do několika hlavních kategorií. Jedná se o nýtovací matice, matice v kleci, lisovací prvky, navařovací prvky, trhací nýty, klipy na okraj plechu, zásobníkové nýty, speciální prvky a bezpečnostní spojovací materiál.
SIMAF CZ s.r.o.
Autobusová doprava s tradicí pro malé skupiny i cestovní kanceláře
Chystáte se na výlet, dovolenou nebo zápas se svým sportovním klubem? Potřebujete dopravit větší počet lidí spolehlivě, rychle a levně na místo určení? Společnost AUTODOPRAVA Josef Ševčík je tu přesně pro vás. Autobusová doprava je totiž naším oborem již od roku 1991. Bezpečně a v naprostém komfortu vás tak dopravíme, kam si budete přát.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Dlouhodobý pronájem Škody Rapid 1.2 TSI již od 8400 Kč
Láká vás možnost dlouhodobého pronájmu auta? Straníte se finančnímu leasingu, protože chcete vozidlo jen dočasně, třeba na pár měsíců? Zapomeňte na finančně nevýhodný operativní leasing a vyzkoušejte dlouhodobý pronájem aut v režii Auto Kozelský.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Klempířská výroba z hliníkových, pozinkovaných a měděných plechů
Hledáte firmu, která vám vyrobí klempířské prvky z hliníkových, pozinkovaných nebo měděných plechů? Chcete si zkrášlit a zabezpečit vaše budovy, haly, fasády, střechy nebo okna? VESA, spol. s r. o. je firma, která se zabývá klempířskou výrobou z hliníkových, pozinkovaných a měděných plechů a jejich dodávkou do měst Olomouc, Brno, Ostrava, Praha, ...
VESA, spol. s r.o. Klempířská výroba
Povrchová úprava lakování nejen pro JETSurf
Toužíte po něčem opravdu výjimečném, jedinečném a originálním v každém ohledu? V tom případě můžete využít služeb firmy Autolakovna BOSS. A na jaké konkrétní služby se tato společnost zaměřuje? Poskytují služby autolakovny, lakování automobilů, motorek nebo dokonce rámů kol a využívají i technickou malbu airbrush. Největší důraz kladou na precizně ...
Světoví výrobci dávají přednost informačnímu systému s propracovanou funkcionalitou
V dnešním rychle se vyvíjejícím průmyslovém světě je klíčové mít informační systém, který dokáže držet krok s požadavky daného výrobního odvětví. Proto se stále více výrobních firem více než k softwarovým balíkům s univerzálním použitím, přiklání k systémům oborově zaměřeným, jako je například QAD Adaptive ERP. Ten se v éře digitalizace a ...
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Zahradnické centrum Brabec překvapuje, najdete zde totiž kromě všelijakých rostlin také dárkové zboží
Hledáte už nějakou dobu pěkný a stylový dárek pro někoho blízkého? Nechcete kupovat pořád to samé, co najdete v každém běžném velkém obchodním řetězci? Pak přijďte k nám a můžete si nakoupit do svého domova květiny, jak řezané, tak zahradní rostliny a přitom pohodlně pořídit i krásné dárky pro své blízké a přátele.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Obalované asfaltové směsi různých typů - Obalovna Ostrava
Ostrava nedávno získala novou obalovnu, a tak můžete mít nyní obalované asfaltové směsi na dosah i vy. Jde o společnost Obalovna Ostrava v Kunčicích, která byla otevřena v roce 2016.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Nabízíme laboratorní přístroje pro zkoušky betonu i kameniva
Potřebujete nově vybavit vaši laboratoř? Hledáte odborníka s mnoholetou praxí? Pak si vyberte společnost Brio Hranice. Nabízíme veškeré laboratorní přístroje i zařízení. Máme více jak 20 let zkušeností a spolupracujeme s předními českými i zahraničními firmami. Kromě toho najdete v naší nabídce i laboratorní nábytek a tréninkové přístroje pro ...
BRIO Hranice s.r.o.
Servis havarovaných nákladních automobilů a rovnání podvozkových rámů
Nákladní automobily jsou velké giganty, které se pohybují po všech silnicích, dálnicích a místních komunikacích každý den. Bohužel se však často stává, že takovýto kolos se například při špatném počasí na silnici neudrží a skončí v příkopě. Proto společnost CN SERVIS, spol. s.r.o. provádí opravy havarovaných nákladních automobilů.
CN SERVIS, spol. s r.o.
Jak prodat zavedenou firmu nebo úspěšně fungující byznys snadno a rychle?
Pokud hledáte způsob, jak prodat svůj byznys rychle, snadno a bezpečně, máme pro vás řešení. Byznys na prodej je portál, který vám umožní najít potenciální kupce pro váš byznys z celé České republiky i zahraničí. Na tomto portále si můžete vytvořit inzerát, ve kterém popíšete svůj byznys, jeho historii, finanční výkazy, konkurenční výhody, ...
Byznys na prodej Aktivní firmy na prodej
Pohodlná a bezpečná doprava v Hradci Králové, autoškola a reklama v MHD
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. je společnost, která se stará o pohodlnou, bezpečnou a ekologickou dopravu v Hradci Králové a okolí. Poskytuje kvalitní služby v oblasti městské hromadné dopravy, autoškoly, reklamy v MHD, zájezdové dopravy a servisu vozidel.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
V Liberci najdete penzion pro seniory, který je zrekonstruovaný a má příjemný personál
Pobyt v podobném penzionu pro seniory je možný pro lidi, kteří jsou zdravotně v pořádku, ovšem nemohou se o sebe naplno postarat a potřebují pomoci v běžných denních činnostech. Samozřejmě i zde dochází jednou týdně lékař a to dokonce i na pokoj za pacienty, kteří nemohou přijít za ním.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
AF Zora, první evropská odrůda pšenice s černými zrny, zahajuje novou éru v zemědělské inovaci
V roce 2021 se na polích České republiky objevila nová a inovativní odrůda ozimé pšenice s názvem AF Zora, která přináší revoluci v oblasti genetiky a šlechtění. Co ji činí tak výjimečnou? AF Zora je první evropskou odrůdou pšenice s černým zrnem, kterého bylo dosaženo kombinací genů pro modrý aleuron a purpurový perikarp. Tento krok otevírá nové ...
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. Agrotest fyto, s.r.o.
Objednejte si kvalitní palivové dříví bez starostí
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele palivového dříví v okolí Pohořelic a Brna-venkov, Wood Trading s.r.o. je tu pro vás! Tato firma poskytuje široký výběr kvalitního palivového dříví, které vám dodá přímo k vašim dveřím. Díky použití moderní automatické technologii zaručuje vysokou kvalitu a precizní zpracování každého kusu dřeva.
WOOD TRADING s.r.o.
Romantické ubytování pod zámkem - Penzion Kardinál v srdci Mikulova
Pokud toužíte po dokonalém místě pro romantický pobyt, stačí se podívat do malebného města Mikulov. A pokud si přejete ubytování, které vám umožní ponořit se do atmosféry historie a současného šarmu Jižní Moravy, pak je Penzion Kardinál pro vás tím pravým místem.
Penzion KARDINÁL Ubytování Mikulov