Aktuální články

Výsledek hledání: region Vysočina kraj
Pohodlné dětské oblečení pro školáky s originálním potiskem DISTING
Dětské oblečení na hodiny tělocviku nebo pro mnohé volnočasové aktivity musí obstát i náročnějších podmínkách. Česká firma DISTING se zabývá výrobou vysoce odolných pracovních oděvů a také šije moderní tepláky a celé soupravy pro aktivní kluky i holky s vysokým podílem bavlny od velikosti 104. Oblečení pro školáky vyniká kvalitou, pohodlným ...
DISTING s.r.o.
Vysoce kvalitní stroje pokryjí zpracování od mytí po konzervaci
Od firmy zastupující špičky v oblasti potravinářských technologií dostanete veškeré stroje a celé technologické celky pro zpracování všech druhů zeleniny, ovoce, bobulovin, luštěnin, masa i ryb. Seženete zde myčky, odpeckovače a odstopkovače, loupače česneku a cibule, krájecí a řezací linky na různé tvary, sušičky, kuchačky, filetovačky, ...
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Nerezové zábradlí – dokonalý designový prvek
Zábradlí je důležitým bezpečnostním prvkem nejen u schodišť. Jestliže se rozhodneme pro možnost mít ve svém interiéru zakomponované například francouzské okno, měli bychom také myslet na bezpečnost obyvatel bytu. Zejména v případě, pokud se zde pohybují děti. Zábradlí by mělo být také odolné a esteticky ladit s okolním prostředím.
Anděl CZ, s.r.o.
Maturitní doplňky s potiskem - jak si vybrat a objednat originální a kvalitní produkty. Poradíme vám, kde najdete nejlepší nabídku a ceny.
Maturita je jednou z nejdůležitějších událostí ve vašem životě. Chcete si ji zpříjemnit a zvěčnit originálními a kvalitními doplňky s potiskem? V tomto článku vám poradíme, jak si vybrat a objednat šerpy, trička, skleničky, stužky a další sortiment pro maturanty. Přečtěte si, jaké jsou možnosti potisku, jaké jsou ceny a kde najdete nejlepší ...
Reklamní potisk, s.r.o.
Šerpy, trička, skleničky - jak si udělat radost originálními a kvalitními maturitními doplňky?
Máte před sebou jednu z nejvýznamnějších událostí vašeho života - maturitu. Chcete si ji užít naplno a zanechat po sobě nezapomenutelnou vzpomínku? Pak byste neměli zapomenout na originální a kvalitní maturitní doplňky, které vám pomohou vytvořit jedinečnou atmosféru a zvýraznit vaši soudržnost. V tomto článku vám představíme několik tipů na ...
Reklamní potisk, s.r.o.
Dřevostavby šetří náklady
Jedním z nejnovějších trendů v oblasti bydlení jsou výstavby nízkoenergetických rodinných domů v podobě dřevostavby. Jsou oblíbené zejména na Vysočině, kde jejich vkusné zpracování krajinu rozhodně nehyzdí, ale spíše pozitivním způsobem dotváří.
Homestead, s.r.o.
Servis a opravy spojovacích hřídelí a kloubů pro nákladní automobily
Provozování nákladních vozidel sebou přináší nejen radosti, ale také starosti. Pravidelný servis a opravy jsou pomalu na denním pořádku a vždy to chce služby odborníků na profesionální úrovni. Takovou jistotu a servis třeba i na počkání vám poskytne firma Kardany, spol. s r.o. se sídlem i provozovnou ve Velké Bíteši.
Kovošrot a autovrakoviště v Moravských Budějovicích i okolí
Zbavit se starého automobilu podle platné legislativy je stejně důležitý úkol, jako zajistit odstranění kovového odpadu. Společnost Ferrum s.r.o. poskytuje v Moravských Budějovicích služby kovošrotu a autovrakoviště za výhodných podmínek, díky čemuž své zákazníky odpadu nejen zbaví, ale také náležitě finančně odmění. Kovošrot přitom provozuje ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Prodej truhlářského a stavebního řeziva – Telč, Slavonice, Třešť, Třebíč, Jaroměřice nad Rokytnou
Máte stavební firmu? Jste živnostník a pracujete se dřevem? Vyrábíte nábytek na zakázku, potřebujete často přesná prkna z různých druhů dřevin? Velice rádi vyhovíme a vytvoříme i na míru přesná prkna a fošny. Takto opracované řezivo následně můžete použít při stavbě domu, rekonstrukci, ale také při výrobě nábytku.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Reklamní potisk triček, mikin a doplňků pro školy i sportovní týmy
Firma Reklamní potisk s.r.o. se sídlem v Telči dodá libovolné množství textilních výrobků různých velikostí potištěných navrženými i dodanými motivy. Specializuje se na trička, mikiny a další textil i doplňky pro mateřské, základní i střední školy, pro které jsou výrobky skvělou příležitostí, jak sjednotit kolektiv či sportovní tým na ...
Reklamní potisk, s.r.o.
Důmyslné systémy šetří čas i peníze
Zabezpečovací systémy, které jsou instalovány v podobě elektronicky řízených turniketů a parkovacích automatů, ušetří mnoho času přicházejícím zákazníkům a také finanční prostředky do budoucna provozovatelům různých areálů nebo parkovišť.
ELVIS
Základem pohodlného bydlení je podlaha
S jednou částí vašeho interiéru se setkáváte nejčastěji. Ať už sedíte u stolu, večer v křesle, nebo si právě chystáte něco dobrého v kuchyni. Jste v neustálém styku s vaší podlahou. Proto je to věc, která musí splňovat i ty nejnáročnější podmínky.
Podlahy Pavel Kasal
Zahradní hliníkové pergoly pro ochranu před slunečními paprsky i deštěm
Přemýšlíte o pořízení zahradní pergoly, která je ideálním místem pro setkávání s rodinou a přáteli, kde budete chráněni před přímými slunečními paprsky i deštěm? Firma Anděl CZ nabízí kvalitní hliníkové pergoly od renomovaných výrobců za výhodné ceny, jejichž montáž zvládne i méně zkušený uživatel.
Anděl CZ, s.r.o.
Kvalitní protiskluzové rohože pro interiéry i venkovní použití
Protiskluzové rohože slouží pro odstranění hrubých nečistot i jako ochrana před úrazem a poškozením majetku ve veřejných prostorách. Vyrábí se jak pro použití v interiéru, tak i jako venkovní rohože sloužící například pro zatravnění namáhaných ploch. Firma Anděl CZ dodává pestrý sortiment protiskluzové ochrany a poradí s výběrem na základě ...
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba speciálních spojovacích materiálů a dalších kovových dílů
Firma Lagus s.r.o. se zabývá výrobou speciálních spojovacích materiálů a různých kovových dílů a to nejenom pro automobilový průmysl, ale díly se dají běžně použít v jakémkoliv dalším odvětví průmyslu nebo v jiných oblastech. Šrouby, matice, nýty, závitové tyče, závlačky, podložky, vruty, závitořezné šrouby, péra, kolíky či šrouby do plechu se ...
LAGUS s.r.o.
Firma M-SOFT, spol. s r.o. nabízí internet za bezkonkurenční ceny
Hledáte internet za opravdu nízkou cenu? Chcete mít bezdrátové připojení k internetu? Společnost M-SOFT, spol. s r.o. nabízí dokonce internet na 3 měsíce zdarma, když jim zprostředkujete zákazníka. Mnoho lidí z okolí Jihlavy, Telče nebo Dobronína tuto nabídku již využilo.
Zpracování projektových dokumentací pro průmyslové objekty nebo objekty občanské vybavenosti
Potřebujete využít služby firmy, která vám zpracuje projektovou dokumentaci? V tom případě vám může pomoci firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o., která se zaměřuje na zpracování projektové dokumentace. Často se jedná o projekty pro průmyslové objekty nebo objekty občanské vybavenosti.
Instalatérské práce všeho druhu zejména vodoinstalace a kanalizace
Naše firma sídlí v Třebíči a vznikla v roce 1993. Má tedy dlouhodobou tradici. Snažíme se udržet si v tomto ohledu prestiž i vysokou kvalitu naší odvedené práce. Spolehlivě odstraníme vždy jakýkoliv problém.
K-TOP, s.r.o.
Global Servis: Automatizované výrobní linky pro mlékárny a potravinářský průmysl
Žádná prosperující mlékárna se neobejde bez správné techniky a odpovídajícího zařízení, které umožní vyrábět produkty rychle, kvalitně a efektivně. Právě potravinářský průmysl je tím odvětvím, kde jsou automatizované výrobní linky denně zapotřebí. Global Servis se specializuje na projektování a dodávku technologických zařízení nejen pro mlékárny.
Vchodové stříšky – ochrana před nepřízní počasí i dokonalý designový prvek
Stříšky nad vchodové dveře mají hned několik funkcí. Nejen, že ochrání vás i vaše návštěvy před nepřízní počasí, ale také prodlouží trvanlivost vašich vchodových dveří tím, že je částečně chrání před intenzivním poledním UV zářením. Navíc jsou vhodným designovým prvkem, který tento prostor zajímavým způsobem ozvláštní a dodá mu netradiční vzhled.
Anděl CZ, s.r.o.
Česká firma PLETEX: výroba pletených čepic na zakázku
Hledáte pletenou čepici, která vás v zimě zahřeje, a navíc vypadá skvěle? Obraťte se na firmu PLETEX s.r.o., výroba pletených čepic je totiž naší parketou. Ať už potřebujete čepice na normální nošení, reklamní čepice či pletené klubové čepice, vyberte si v našem katalogu nebo si je u nás nechte vyrobit přesně podle vašeho přání. Neváhejte a ...
PLETEX s.r.o.
Jak vybrat kvalitní profesionální firmu v oboru klempířských prací?
Hledáte kvalitní tesaře, kteří vám dobře a především odborně provedou pokrývačské a klempířské práce? Stavíte a potřebujete firmu, která vám udělá střechu? Zvolte si firmu, která se drží svého poctivého a tradičního řemesla a snaží se pro své klienty odvést kvalitní a spolehlivou práci. Společnost Krovys s.r.o. vznikla jako stavební firma se ...
Krovys, s.r.o.
Povrchové úpravy kovů, kamene, cihel a dalších materiálů
Hledáte způsob jak nechat nějakou věc zrenovovat? Potřebovali byste pro svou věc dokonalou povrchovou úpravu? V tom případě se obraťte na opravdové odborníky v tomto oboru. Firma ELNA-renovace s.r.o. se specializuje na povrchovou úpravu a to u různých druhů materiálů. Provádí pískování, tryskání suchým ledem, metalizaci, nástřik i nátěr.
ELNA-renovace s.r.o.
Kvalitní spánek chrání vaše zdraví
Kvalitní spánek a odpočinek je základem spokojeného života. A nejen to. Pokud bychom měli v tomto případě dlouhodobý deficit, pak by nám hrozily i některé zdravotní problémy. V „Ráji spánku“ zjistíte, jak si konečně odpočinout podle svých představ.
Technologie pro mlékárenský průmysl
Potravinářská oblast má velice blízko k průmyslové automatizaci. Jakmile se tato dvě odvětví spojí nebo propojí, vznikají nové technologie. Ty se týkají také mlékárenského průmyslu, který se v naší vlasti stále drží na vysoké úrovni.