Aktuální články

Výsledek hledání: region Pardubický kraj
Kongres Hotel Jezerka láká přepychovým kongresovým vybavením a relaxačním wellness centrem
Odpočinek, klid, relaxace, to jsou věci, po kterých jednou za čas zatoužíme všichni. Hotel JEZERKA s.r.o. se nachází v malebném prostředí uprostřed přírody. Nedaleko Čáslavi nebo známějšího Havlíčkova Brodu na pomezí těchto dvou měst leží, u vodní nádrže Seč, tento krásný hotel. Na své si zde přijdou mladé páry, manželé, senioři, ale i obchodní ...
Wellness pobyty Hotelu Jezerka – Nejlepší relaxace po pracovním shonu
Potřebujete zrelaxovat a odpočinout si? Jste unaveni rychlým tempem všedních dní? Skvělým řešením může být wellness pobyt se saunou, vířivkou, dobrým jídlem a pitím. Ten vám přináší hotel Jezerka poblíž Pardubic a vodní nádrže Seč. Hotel Jezerka se nachází v malebném prostředí Vysočiny se zázemím moderního ubytování, restaurací a vináren.
Pojízdné lešení BOSS – prodej zajistí firma EMKOL Litomyšl
Ať už stavíte, rekonstruujete či zateplujete dům, neobejdete se bez spolehlivého lešení, které vám zajistí bezpečnost při práci. Prodej kvalitního pojízdného lešení BOSS a dalších potřeb pro řemeslníky nabízí firma EMKOL Litomyšl. Své služby poskytujeme zákazníkům po celé České republice.
KTR CR je specialistou na spojky všech typů i hydraulické brzdy
Spojky, hydraulické komponenty, brzdové systémy a hydraulické brzdy. To vše vyrábí společnost KTR už více než padesát let. Na základě znalostí a zkušeností získaných z tisíců aplikací v mnoha průmyslových odvětvích umíme najít technicky nejvhodnější a současně ekonomicky optimalizované řešení pro další nové a speciální aplikace. Nabízíme veškerou ...
Lakování různých materiálů v dnešní době může probíhat i za pomocí kataforézy
Specialisté na kataforézu jsou ve firmě Kataforesis, která se nachází v Dašicích Pardubicích. Jde o povrchovou úpravu kovů a tento speciální typ lakování. Jejich další náplní práce je také lakování mokrou cestou nebo práškové lakování.
Potřebujete něco naplnit? Od toho jsme zde právě my! Naplníme, napytlujeme, všechno podle vašeho přání
Oblast vývoje této firmy je opravdu široká a její využití taktéž, protože mohou nabídnout mnoho zajímavých provozních linek. Výroba se může zaměřovat na vážení, plnění, dávkování, mísení a mnoho dalšího. Prodávají i základní prvky, které jsou potřebné k vážení.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Výroba a prodej zemědělské techniky a zařízení
Ke zpracování rostlinných produktů je zapotřebí speciálních technologií v podobě výroben krmných směsí nebo také posklizňových zpracování obilovin. Tyto a mnohé další technologie vyrábí již mnoho let firma TAURUS, s.r.o., která se zabývá nejenom výrobou, tak rekonstrukcemi zařízení pro zemědělství.
Povrchová úprava kovů - aplikace kataforézního lakování
Metoda kataforézního lakování je v průmyslových odvětvích stále oblíbenější. Jde totiž o velmi kvalitní, precizní a cenově dostupnou metodu povrchové úpravy kovů, díky které je dosaženo skvělého základu pro další úpravy. Odborníkem na povrchové úpravy kovů touto metodou je skupina Grupo Kataforesis.
S registrací chemických látek dle nařízení REACH pomůže VÚOS
Potřebujete poradit a pomoci s registrací chemikálií podle nařízení REACH? Nevíte, jak splnit veškeré požadavky nařízení? Obraťte se na Výzkumný ústav organických syntéz, VÚOS, a.s.. Máme bohaté zkušenosti v oboru toxikologie a analytiky, takže vám poradíme ve všech fázích registrace podle legislativy REACH.
Půjčovna a pronájem lešení ve spolupráci s firmou Vanko s.r.o.
Od roku 2006, kdy začala firma na trhu působit, ušli dlouho cestu. Na této cestě je doprovází jejich zkušenosti a další dovednosti a schopnosti, díky kterým mohou profesionálně reagovat a vyřešit i zapeklité případy. Žádný úkol pro ně není dostatečně složitý, tak je vyzkoušejte.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Prodej a odhady nemovitostí pro právnické i fyzické osoby
Nákup i prodej nemovitosti s sebou vždy přináší mnoho starostí. Je cena přiměřená? Vyplatí se nákup dané nemovitosti? Nebylo by dobré s prodejem ještě chvíli počkat? Tyto a mnohé další otázky trápí snad každého, kdo se nemovitostmi nějakým způsobem zabývá. Odborníci z firmy CONSULT VK Litomyšl, s.r.o. jsou tu pro všechny právnické i fyzické osob, ...
Výrobce a dodavatel automatických dveří, firma Atech Bohemia a.s.
Společnost Atech Bohemia pokrývá ve své výrobě automatických dveří celý český trh. Rozmanitý sortiment dává v tomto ohledu zákazníkům na výběr z různých možností. Dodávají a montují i celoprosklené dveře a stěny.
Autoopravna Chrudim - autoservis a pneuservis pro všechny řidiče
Automobily jsou v dnešní době stále pokročilejší a lépe vybavené. S novými technologiemi ale přichází také nové a složitější opravy. Ve společnosti Autoopravna Chrudim jsme si toho vědomi, reagujeme proto na nové požadavky klientů a náš autoservis a pneuservis nabízí vše od výměny pneumatik, přes opravy a pravidelné kontroly vozů až po opravy ...
Ochranné pracovní pomůcky a prostředky zajistí bezpečnost a ochranu zdraví vašich pracovníků
Zajistit bezpečnost svým zaměstnancům je nezbytnou součástí pracovního vztahu. Pomůže vám s tím společnost TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o.. Ať už potřebujete pracovní oděvy, obuv nebo další ochranné pracovní pomůcky, navštivte náš e-shop. Prodáváme tuzemské i zahraniční výrobky, u kterých dbáme na kvalitu, dlouhou životnost a samozřejmě i přijatelné ...
Výroba plastových oken a dveří s českou duší
Plastová okna a dveře dnes patří ke standardu pohodlného a také ekonomicky výhodného bydlení. Díky vynikajícím vlastnostem plastových oken a dveří těmto produktům dává při stavbách nových domů i rekonstrukcích bytů v panelových domech přednost čím dál větší procento Čechů, kteří chtějí kvalitně bydlet. Plastová okna přitom není třeba dovážet ...
Skladovací i výrobní prostory Pardubice, Hradec Králové
Není v možnostech všech firem, aby vlastnili svoje firemní zázemí a tak padnou vhod prostory k pronájmu. Nejlépe takové, ve kterých se dá skladovat, vyrábět, parkovat i zajistit zázemí kanceláří. Pokud právě toto řešíte, tak s prostory k pronájmu by vám mohla přijít vhod společnost Spedition Zavřel s.r.o. v Pardubicích i v Hradci Králové.
Zaměření na montáž a rekonstrukci zařízení v průmyslu
Průmysl je odvětví, které vyžaduje profesionální přístup a zařízení, které odpovídá veškerým kvalitám a normám. Podniky potřebují profesionální zázemí, které zajistí veškerý servis a údržbu zařízení, modernizaci a další služby. Proto ocení podporu společnosti s tradicí od roku 1999, kterou je společnost ACTUAL 98 s.r.o. se sídlem v Praze a ...
Velkoobchod i maloobchod v prodeji brusiva
Především se u každého zboží snažíme zajistit ty nejlepší dodavatele a značky, které jsou kvalitní a které vám tak můžeme bez výčitek, naopak právě s vřelým přijetím doporučit. Od našich dodavatelů požadujeme precizní přesnost, vysokou jakost a také dodržování termínů v požadované kvalitě. To všechno posléze zaručí, že naše firma je schopna ...
Zprostředkujeme kompletní služby v oblasti pohřebnictví
Těžká životní událost, jakou je i úmrtí se rozhodně nepřijímá snadno. Tragická událost, kterou ale musíme nějakým způsobem překonat, abychom nadále mohli žít. V daný moment je to však nepřekonatelná ztráta, která nám udělá velkou díru do prsou. Ta se časem trochu zahojí, ale není to snadné.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Vystavíme akreditovaný protokol o zkoušce nebo jiné formuláře, stačí využít naši akreditovanou laboratoř
Jako český výrobce si držíme stále své významné postavení ve výrobě a prodeji barev. Ty se používají ve vysoce postaveném strojírenském průmyslu ale také v automobilovém odvětví. Ovšem naše kvalitní výrobky putují i menším firmám, které se zabývají povrchovou úpravou.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Radikální změna přinese nový design i úspory
Přestože trh nabízí mnoho řešení otopných systémů, deskové radiátory zůstávají i nadále oblíbenou klasikou a společnost KORADO nabízí kvalitní otopná tělesa v mnoha barevných variacích. Designové úpravy dovolují instalovat radiátor jak do moderních tak i klasických interiérů.
FOREZ - lisovací nástroje a formy, plastové výlisky i kovové výlisky vyrábíme již 20 let
Lisovací nástroje a formy, plastové výlisky nebo kovové výlisky – to i mnohem více vyrábí společnost FOREZ. Již 20 let se pohybujeme v oboru a na pěti výrobních místech zaměstnáváme více než 700 lidí. Pokud hledáte spolehlivého dodavatele komponentů pro automobilový a elektrotechnický průmysl, obraťte se na nás. V rámci orlickoústeckého kraje i ...
Kompletní služby autoservisu a pneuservisu
Když už s vozidlem musíte do servisu nebo na pravidelnou kontrolu, tak to chce mít oblíbený autoservis s kompletními službami, na který se můžete spolehnout. Jedním z nich je i Autoopravna Chrudim, které kromě jiného poskytuje služby autoservisu i pneuservisu.
Výrobky z materiálu TRAPLAST™
Díky třídění odpadu můžou vznikat další projekty a produkty, které jsou šetrné k našim peněženkám, ale i k přírodě. Recyklace plastů má svůj důvod, protože následně vznikají produkty, které se dají využít dalšími směry. Možná je právě využíváte a ani o tom nevíte.