Aktuální články

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Gravírování a rytí a další speciální požadavky plní skvěle firma Michal Hruban
Začínali s klasickou technologií, do které patří CNC gravírování, řezání a potisk vinylových folií. Každá firma se však vyvíjí a postupem času se rozšiřuje. Tato má dnešní podobu a služby nastavené tak, aby mohli kvalitně a vždy s přesností plnit zadané úkoly od svých zákazníků.
Prodej náhradních dílů na všechny typy vozidel, to jsou Autodíly Čejkovi
Čejkovi v tomto oboru pracují již řadu let a za tu dlouhou dobu neustále rozšiřují svůj sortiment, aby mohli kdykoliv vyhovět jakémukoliv zákazníkovi. Je jedno, jestli tam přijedete ve staré škodovce, nebo třeba ve zbrusu novém bavoráku.
Laparoskopické řešení dislokace slezu u vysokoprodukčních dojnic
K dilataci (rozšíření) a dislokaci (přesunu) slezu u dojnic dochází nejčastěji v období po porodu, kdy v dutině břišní zůstává poměrně velký prostor a ve slezu dochází k hromadění plynu za současného snížení napětí ve slezu. Ten se přesune do oblasti levé hladové jámy mezi stěnu břicha a bachor, nebo vzácněji na pravou stranu. Projevy tohoto ...
Pila Facek - zpracování stromů z lesa je naše každodenní práce
A jaké jsou konečné výrobky? Většinou se jedná o řezivo. Stavební, truhlářské, sušené ale máme samozřejmě v našem sortimentu i jiné produkty. Mezi další patří štípané palivo, dřevní odpad, hoblovaný materiál, lepené lamelové dřevo BSH a další.
Sportovní centrum Semily přináší nejrůznější možnosti sportovního vyžití i relaxace
Potřebujete po zimě shodit pár kilo, zpevnit svaly nebo jen udržovat své tělo v kondici? K tomu všemu vám pomůže Sportovní centrum Semily. Poskytuje široké možnosti sportovního i relaxačního vyžití. K dispozici vám je sportovní hala, squash, malý sál pro stolní tenis a cvičení i fitcentrum. Na své si tu přijde zkrátka každý.
RATTAY – odborník na výrobu a prodej kovových nerezových hadic a kompenzátorů
Liberecká firma RATTAY kovové hadice s.r.o. byla založena v roce 1996 jako sesterská firma německé společnosti. Zaměřuje se na vývoj, výrobu a prodej kovových hadic a kompenzátorů. Během několika let získala řadu významných ocenění a certifikátů a patří mezi prestižní společnosti v daném oboru.
Safety Car Liberec je firma, která se zaměřuje na likvidaci automobilů po dopravních nehodách, ale také na servis vozidel, provádí klempířské práce nebo lakování
Abychom jako zákazníci nemuseli hradit opravu, pak máme jednu velkou výhodu, můžeme přijet do firmy Safety Car a ti vyřídí všechno potřebné za nás. Budou komunikovat s jakoukoliv pojišťovnou. Obstarají veškerá jednání a my budeme mít hlavu čistou.
Základní stavební práce bývají nedílnou součástí realizace zahrad
Každá podobná práce se nesmí uspěchat a je velice důležité, abyste měli kvalitní a pevný základ, na kterém se potom můžeme vyřádit. Nabízíme kompletní realizaci zahrad právě včetně počátečních stavebních úprav či dalších zahradních prací, které budou nezbytné, abyste měli ve výsledku krásnou a na pohled opravdu smysluplnou zahradu.
Stavební firma Havax patří ke špičce na Liberecku
Stavební firma Havax patří mezi největší stavební společnosti v regionu Liberec, která si získává důvěru čím dál většího počtu klientů - a není se co divit, firma má za sebou celou řadu úspěšných projektů, jako je například přístavba oblíbeného sportovně administrativního centra Babylon či stavba rekreačních domů v areálu Hutník - Hamr na Jezeře.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Bižuterní komponenty - broušené kameny Swarowski, zapínání, řetízky, náušnice a další
Luxusní bižuterie s komponenty Swarowski, jednoduché řetízky i výrazné náhrdelníky, náušnice pro všechny příležitosti nebo náramky jak pro běžné nošení, tak na slavnostní příležitosti. Nejen to je možné vyrobit z bižuterních komponentů, které nabízí naše společnost.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Rizikové kácení stromů – pro likvidaci problematicky rostlých stromů si zavolejte profesionála
Pokud je strom ve špatném stavu či na nešťastném místě, může ohrožovat své okolí. V takovém případě není jiná možnost než strom pokácet. Pokud je však strom mohutný a navíc se nachází na těžko dostupných místech či v obydlených zástavbách, je jeho likvidace složitá. Pak je třeba zavolat odborníky, kteří se zabývají rizikovým kácením stromů a ...
Realizace zahrad od A o Z – zajistíme kompletní zahradnické práce i údržbu
Kompletní realizace zahrad od hrubých stavebních prací až po odborné zahradnické práce? Přesně to nabízí společnost Zahrady J+J. V oboru realizace zahrad se pohybujeme přes deset let, každému zákazníkovi tak navrhneme a vytvoříme zahradu přesně dle jeho představ. Nezapomínáme ale ani na údržbu zahrad, vaše zahrada bude v těch nejlepších rukou po ...
Speciální technologické vybavení autoservisů a pneuservisů už není jenom snem
Pak si jsme zcela jisti, že také potřebujete patřičné vybavení. Toto speciální vybavení nebývá tak jednoduché sehnat, ale naše kompletní nabídka vás jistě potěší, protože u nás si každý vybere to pravé. Co vlastně znamená o nás? Možná to, že jsme 22 let na trhu pro vás.
ELITE BOHEMIA Semily: křišťálové lustry a bytová svítidla na zakázku
Toužíte mít doma originální lustry? Pak je tu pro vás společnost ELITE BOHEMIA, která vyrábí luxusní křišťálové lustry na zakázku i bytová svítidla. Svou činností navazujeme na staletími prověřenou tradici českých výrobců svítidel a nadále ji rozvíjíme. Patříme k největším výrobcům ověskových svítidel na světě. Naše lustry přinesou do vašich ...
Tradiční pivo Rohozec dostalo zbrusu nový kabát
Změna je život, a proto jsme se i my v Pivovaru Rohozec rozhodli dát našim výrobkům novou podobu. Výsledek v podobě inovovaného loga a nových etiket je tu. Na trh se dostaly lahve vašeho oblíbeného piva s novými a přehlednějšími etiketami. Ale nebojte se, jeho lahodná chuť zůstala zachována.
Sportovní centrum Semily zve všechny příznivce pohybu a kvalitní relaxace
Hledáte-li ideální místo pro aktivně strávený volný čas, navštivte Sportovní centrum Semily, kde naleznete prostory pro veškeré populární sportovní i relaxační aktivity na jednom místě. Centrum se může chlubit moderním vybavením a veškerým potřebným zázemím vytvořeným pro zábavu jedincům, rodinám i větším skupinám.
Čištění filtrů pevných částic
Filtr pevných částic (DPF/FAP) je nedílnou součástí všech modernějších vozidel s dieselovým motorem. Jeho úkolem je zachytit množství škodlivých látek a jedů, které vznikají při spalování. Filtry pevných částic jsou z pohledu emisní legislativy velmi důležité. Moderní vozy disponují funkcí regenerace a pročištění filtru, bohužel i přesto dochází k ...
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Infračervený objektiv RONAR-SMITH pro jakékoli využití
Široký sortiment infračervených objektivů značky RONAR-SMITH nabízí společnost Applic s.r.o. z Liberce, která má více než desetiletou zkušenost se systémy strojového vidění v průmyslu. Od roku 2014 zastupuje na českém a slovenském trhu firmu Wavelength Opto-electronics, která infračervené objektivy vyrábí.
Skleněné obklady vytvoří z nudné kuchyně designový originál
Kachličky všude kam se podíváš - nudná klasika. Tak by se daly popsat kuchyně většiny domácností. Co na tom, že existuje velké množství barev a vzorů. Pořád jsou to kachličky, které tvoří dominantní část kuchyně. Odlište se od ostatních a vytvořte si originální kuchyni, kterou vám bude každý závidět. S tím vám pomůže společnost NC Glass.
Látkové i kožené sedací soupravy na míru od českých výrobců
Sedací soupravy jsou důležitým bodem každého obývacího pokoje, protože právě ony jsou místem, kde trávíme večery s rodinou, užíváme si rodinné oslavy nebo domácí posezení s přáteli či naopak relax o samotě.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Zateplení fasády šetří výdaje za energie
Zateplení fasády výrazně snižuje spotřebu energie, což může být mnohdy rozdíl v částkách, které ve vašem rodinném rozpočtu skutečně pocítíte. Naše firma D-BAU Semily provádí zateplení fasád jak rodinných domů, tak i bytových domů. Zajistíme kompletní dodávkou stavebního materiálu a o vše se postaráme.
Rokytnice nad Jizerou v Krkonoších poskytuje velice pěkné a moderní ubytování v penzionu Troll
Penzion Troll nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, ale také mají i jednolůžkový nebo trojlůžkový pokoj. Snaží se přizpůsobit každému, podle potřeb jejich zákazníků. Speciální jsou dvě plus dvě lůžka v jednom pokoji se společným sociálním zařízením, například pro rodiny.
Ražená betonová dlažba – imitace kamene nebo dřeva, vhodná do interiéru i exteriéru
Podlahy ze dřeva jsou sice na pohled velmi efektivní, avšak ne příliš odolné vůči poškození. A vjezdy, chodníky či podlahy z přírodních materiálů, jako je čedič, pískovec nebo ušlapaný jíl? To jsou materiály, které vypadají v interiéru i exteriéru dobře, avšak jsou buď nákladné nebo hůře dostupné či nepraktické. Neznamená to však, že byste se ...
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Svařované hliníkové, nerezové a titanové konstrukce
Firma Tauchman je specialistou na sváření hliníku, nerezu i titanu metodou TIG. Kromě toho nabízí i práškové navařování nebo svařování litiny. V sortimentu najdete širokou škálu výrobků, ale také můžete objednat cokoliv podle přání a specifických požadavků.