Aktuální články

Výsledek hledání: region Pardubický kraj
Profesionální radiostanice pro každého zprostředkovává firma Konektel a.s.
Tato společnost se však nezaměřuje jenom na samotný prodej svých výrobků, ale snaží se pro své zákazníky vždy najít ucelené řešení. Zúčastnila se i Veletrhu Pyros v Brně 2017.
Vinylové podlahy
Možná si říkáte, že nová podlaha stojí moc peněz, že je složité vybrat si typ podlahy a časově náročné je i její vybudování pomocí vlastních sil. Jenomže pokud na to máte odborníka, tak to není vůbec složité, protože s výběrem vám velice rád poradí. Zajistí také kompletní realizaci podlahy od dodání přes vybudování a také obstará tu nejlepší ...
Plastové plotovky
Rodinné domy, novostavby, zahrady ale i moderní firmy, které jsou rekonstruované, vypadají z venkovního pohledu přepychově. Jenomže za půl roku nebo za rok je trápí jedna drobnost, která však kazí celkový dojem. Tím problémem jsou ploty. Ať už použijete sebekvalitnější dřevo, tak vždy zestárne, lak se sloupe nebo se pletivo začne drolit. Proto ...
Velkoobchod s brusnými nástroji a stroji a internetový obchod s brusivem
Společnost TECHCENTRUM s.r.o. přináší na trh vlastní internetový obchod s brusivem. Prezentují se však také jako velkoobchod s brusnými nástroji a stroji. Jste poctivý český řemeslník, který potřebuje ke své práci kvalitní a spolehlivé nářadí? V tom případě se můžete obrátit na tuto firmu a nakoupit si zboží třeba online přes internet.
Brzdové systémy, které zahrnují i hydraulické brzy vyrábí společnost KTR CR
Tento přední výrobce spojek, upínacích pouzder, pojistných spojek, systémů na měření krouticího momentu či hydraulických komponentů, je jedním z nejvýznamnějších i na českém trhu, kde si neustále hlídá a zvyšuje svou kvalitu díky mnohaletým zkušenostem.
Nábytkové hrany ABS
Každý jistě moc dobře známe problém s nábytkem. Nejvíce na nábytku trpí hrany, které se častým používáním mnohdy odlepují, drolí, lámou nebo roztřepují. Jakmile se takováto hrana ulomí nebo odštípne, vidíte pod ní nevzhledné dřevo, často v podobě jakési „překližky“, a snadno se to nedá opravit. Přilepením se vše ještě zviditelní a zkazí úplně. ...
Suroviny pro pekaře a cukráře zejména ořechy, semena a sušené ovoce
Kvalitní suroviny pro výrobu pečiva, zákusků a jiných dobrot můžete pohodlně nakupovat i na tuzemském trhu.
Výkup a sběr barevných kovů
Nevíte, kam jít s kovovým odpadem? Jak se ho zbavit, nebo kam jej umístit? Právě výkup a sběr barevných kovů a veškerého kovového a železného šrotu zajišťuje společnost JARÝ s.r.o., která se stará o veškerý tento materiál. Sídlí v Pardubicích, kde se nachází sběrný dvůr.
Počítače, téma, které jedním slovem dokáže popsat celou problematiku
Oblast počítačů skýtá mnoho zajímavých oborů. Počítače se dají sestavit na zakázku a přímo na míru danému majiteli. Díky tomu můžete mít přesně sestavenou sestavu tak, aby Vám naprosto vyhovovala.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Vzdělání na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim
Vzdělání patří do důležité životní etapy každého člověka a obvykle to pouze základním vzděláním nekončí. Je důležitý správný výběr střední školy nebo následného studia po maturitě či vyučení, aby byl snadnější výběr zaměstnání a každý dělal to, co ho baví. Zajímavé studijní obory má pro své studenty připravené Střední škola zemědělská a Vyšší ...
Firma BAVO Poříčí má nové strojní vybavení
V oblasti vědy a techniky se neustále posouváme kupředu a tak je potřeba, abychom drželi krok s moderními trendy. Z tohoto důvodu a také z mnohých dalších se naše firma rozhodla investovat do své budoucnosti a ještě více díky novému vybavení a novým strojům zkvalitňuje výrobu.
Podlahy - koberce, PVC a vinyl, laminátové, dřevěné i další druhy
Firma STRNAD podlahy, dveře s.r.o. prodává nejrůznější typy podlahových krytin. Soustřeďují se také na dveře a zárubně. Najdete zde krásně barevné koberce, dětské, veselé, ale i elegantní a důstojné. Mezi další se řadí praktické PVC a vinyl. Samozřejmostí jsou i dřevěné podlahy, ale máme také podlahy na terasy.
Úprava a filtrace vzduchu
Zajímáte se o úpravu a filtraci vzduchu a o další výrobky s tímto tématem spojené? Pak můžete využít velkoobchodní nebo maloobchodní prodej filtrace vzduchu, filtračních vložek, aluminiových filtrů a dalších filtračních elementů.
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Svářečská škola Česká Třebová poskytuje základní kurzy i zkoušky
Dopravní vzdělávací institut a.s. – Svářečská škola Česká Třebová se nachází asi 2 km od nádraží ČD. Pěšky to v pohodě dojdete za 20 minut. Nacházíme se v objektu bývalých kasáren.
Klimatizace do přepravních vozů
Letní období začíná, sluníčko stoupá stále výš a má daleko větší sílu, než je tomu v jiných ročních obdobích. Čekají nás vysoké teploty a krásně teploučko. Ovšem v některých případech velké horko může být až nepříjemné.
Ochranné pracovní pomůcky
Firma TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. nabízí široký sortiment pro všechna odvětví průmyslné i řemeslné výroby. Mezi naše zákazníky se řadí firmy stavební, strojírenské, energetické, chemické, potravinářské, zemědělské, zdravotnická zařízení a laboratoře.
Tónování autoskel – Petr Gregor
Naši provozovnu naleznete na Palackého 248, Pardubice. Nacházíme se naproti hypermarketu Albert. Vyměňujeme autoskla na automobilech a zdarma je to v případě pojistné události. Specializujeme se také na instalování ochranných fólií. Fólie zaručí zredukování slunečního záření a tím větší pohodlí při řízení a cestování. Navíc chrání potahy a odolává ...
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Projekce a montáž vzduchotechniky i klimatizace
Naše firma INTERKLIMA spol. s r.o. Vám v tomto oboru se vším pomůže. Zařízení navrhneme, odborně poradíme, zařídíme projekci a vzduchotechniku dodáme a namontujeme. Ať jde čistě o klimatizaci na chlazení, topení a chlazení, větrání nebo jiný typ větrání.
Přírodní radionuklidy ve vodách, rozbory potravin
Díky moderní technice a laboratořím můžete dnes snadno zjistit, jakou vodu používáte na vaření, koupání, atd., jestli potraviny, které nakupujete, jsou opravdu pro zdraví prospěšné. A to vše s vysokou spolehlivostí díky akreditaci laboratoře. Pokud právě tyto služby hledáte a ještě mnohem více, tak je vám k dispozici Orlická Laboratoř, s.r.o. se ...
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. je akreditovaná zkušební laboratoř především se zaměřením na zkoušky betonu
Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. je akreditovaná zkušební laboratoř. Nabídka jejich služeb se specializuje pro dodavatele staveb nebo dodavatele stavebních prací, hmot, polotovarů a výrobků. Také se zaměřují na služby pro stavebníky, investory, stavební dozorce, projektanty, technology a vývojáře.
Jak získat granty a dotace z EU? To je složitá otázka, na kterou vám odpoví společnost Stelma a pomůže vám i s celkovou realizací dané dotace
Abychom si lépe přiblížili, čím se tato společnost zabývá, začneme tím, že se jedná o společnost, která byla založena za účelem vzdělávání dospělých občanů. Mezi jejich hlavní úkoly patří zrealizování rekvalifikací, vytváření analýz a organizační zajišťování. Pomohou každému s dotacemi i nejrůznějšími fondy. Vzdělávací činnost poskytují v oblasti ...
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Hydraulické komponenty, spojky a brzdy pro moderní pohony
Společnost KTR CR, spol. s r.o. se zabývá hydraulickými komponenty. Umí najít vždy techniky a ekonomicky nejvýhodnější řešení. Tisíce aplikací jim pomáhají najít východisko pro mnohá průmyslová odvětví. Veškeré hydraulické komponenty, ale také spojky a brzdy najdete právě zde.
Lokální větrání s rekuperací tepla
Téma, o kterém se v posledních letech diskutuje čím dál více. Větrání a ztráta tepla. Dva hlavní faktory, o kterých si myslíte, že zde proděláváme a ztrácíme tím peníze, protože větrání v zimě znamená ztrátu tepla, naopak nedostatečné větrání zase naopak způsobuje vznik roztočů a plísní.
Nové pracovní pozice společnosti Bühler CZ s.r.o.
Společnost Bühler CZ s.r.o. nabízí nové pracovní pozice. Nabídky na práci najdete na jejich internetových stránkách. Společnost sídlí v Žamberku. Takže pokud hledáte nové místo ve východních Čechách a máte rádi Orlické hory, pak můžete využít nabídku práce v prosperující firmě. K dispozici je i služební byt.