Aktuální články

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků
Pracovní oděvy, obuv a další pomůcky jsou nedílnou součástí veškerých pracovních úkonů. Takové oděvy a pomůcky poskytují určité pohodlí, komfort, šetření oblečení, které máte na běžné nebo sváteční nošení, ale i bezpečnost. A právě o tento komfort se stará společnost OSAPO, s.r.o. s působením v Libereckém kraji.
Šroubové kompresory Parise, sušiče tlakového vzduchu, tlakové nádoby
Rádi byste využili kvalitní kompresory, kompresorové stanice a další produkty ze sortimentu techniky stlačeného vzduchu? V tom případě se neváhejte obrátit na firmu TECHNO-AIR s.r.o. se stabilní pozicí na trhu, kterou najdete v Jablonci nad Nisou.
Znovuotevření prodejny koupelen, instalatérského a topenářského centra
V sortimentu výrobků, které si můžete zakoupit v internetovém e-shopu, se nachází více jak 38 000 položek. Najdete zde nejenom koupelnové doplňky a nábytek, ale také plynové kotle, ohřívače, baterie, radiátory, obklady, dlažby a mnoho dalších výrobků například pro Vaši zahradu. Nové a atraktivní webové stránky lákají nejenom svým poutavým vzhledem.
Spolehlivé robotické a automatizační systémy od EXACTEC
Poptáváte kvalitní robotické systémy? Přáli byste si, aby robot nahradil drobné stereotypní úkony, které jsou pro vaše zaměstnance ubíjející? Pak jsou pro vás vhodným řešením roboty od předního českého dodavatele EXACTEC.
Prodej stavebního a truhlářského řeziva Oldřichov v Hájích, Chrastava
Kvalitní dřevo na různé využití a odborné poradenství s profesionálním přístupem jsou důležitým obsahem produktů a služeb a přístupu k zákazníkovi. Pokud hledáte široký sortiment dřeva a potřebujete také poradit či využít další služby, tak vašim požadavkům plně vyhoví PILA FACEK s.r.o.
Nový projekt firmy HAVAX a.s. - Terasy Café
Stavební společnost HAVAX a.s., se zaměřuje na výstavbu náročných stavebních zakázek. Po celé České republice zrealizují jakoukoliv zakázku v té nejvyšší kvalitě a ve velice krátkém časovém termínu. Garantují maximální stavební kvalitu. Jejich posledním příspěvkem je projekt Terasy Café. Podařilo se jim vytvořit moderní a zároveň útulné prostředí ...
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Řemeslo mnoha tváří
Firma Michal Hruban, která má své sídlo v Liberci, disponuje několika stroji, se kterými si hravě poradí s gravírováním a rytím. Je možné využít i variabilní stroj, který dovede gravírovat objemné nebo rotační předměty. Kromě těchto činností je i odborníkem na výrobu grafiky ze samolepicích fólií.
Geodézie Semily - geometrický plán, určení hranice pozemku, vyměřování pozemku i další služby
Geometrický plán, vyměřování pozemku nebo vytyčení hranice pozemku? To i mnohem více obstará Geodetická kancelář Semily. Již řadu let vám nabízíme kompletní práce z oboru geodézie, a to jak pro katastr nemovitostí, tak i ve výstavbě. Využít našich služeb mohou všichni z okresu Semily, Jičín, Jablonec nad Nisou i jejich širokého okolí.
Geodetická kancelář Semily Ing. Jan Král, geodet
H&H AUXILIA zaručuje citlivý přístup a profesionální pohřební služby
V těch nejtěžších chvílích, jako je loučení s drahou osobou, je dobré mít někoho, kdo vám pomůže zařídit vše potřebné. Využijte proto naši pohřební službu H&H AUXILIA s.r.o.,s tradicí už od roku 1991. Zajišťujeme kompletní kremační a pohřební služby. Díky citlivému přístupu vám můžeme chvíle smutku usnadnit. Vycházíme našim klientům maximálně ...
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Aktivní pobyty ve Sportovním centru Semily
Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace nabízí mnoho temperamentního sportovního využití. Pohyb je pro člověka nejenom zdravý, ale také naprosto přirozený. Svaly, kostra, klouby, šlachy a vazy, veškeré části našeho těla jsou přizpůsobené k pohybu. Užijte si ho proto naplno ve sportovním centru Semily.
Potřebujete štafle či žebřík? Vyberte si hliníkový od společnosti SWS Tauchman
Mezi hlavní činnosti firmy patří svařování slitin hliníku, odkud také pochází právě již zmíněné vynikající hliníkové žebříky, ale zaměřují se i na ostatní nejrůznější materiály, jakými jsou nerez-ocel, titan, a hořčíkové slitiny. K tomu je vhodná jejich metoda TIG.
Pomáháme při posledním rozloučení - Pohřební služba Křelina, s.r.o.
Pohřební služba Křelina, s.r.o. sídlí v Turnově. Bohužel i služby pohřebního ústavu patří do lidského života. Zármutek, který cítíte, nedokážeme zmírnit, ale alespoň se vám pokusíme se všemi náležitostmi a starostmi okolo pohřbu blízké osoby pomoci.
Mince, medaile, odznaky a ostatní výrobky, nabízíme kompletní sortiment
Výroba mincí, medailí, odznaků a ostatních výrobků tohoto druhu ještě úplně z našeho světa nezmizela. Zabývá se jí firma Kovovýroba - MIROSLAV VOTOČEK se sídlem v obci Pulečný v okrese Jablonec nad Nisou. Materiál, který zpracovávají je alpaka mědi, mosaz, slitiny mosazu, tombak, ocel, ale také drahé kovy jako je zlato a stříbro.
Elektrické topné systémy a podlahové vytápění
Při stavbě nového objektu nebo rekonstrukci současného je důležitou součástí také řešení vytápění. Můžete si vybrat z různých možností topných systémů a také moderní podlahové vytápění, které vám poskytnou nejen zdroj tepla, ale také šetření výdajů. O veškerý komfort v oblasti vytápění se postará firma VETRA-Jiří Tetour z Liberce.
Oční optika a měření zraku, komplexní služby včetně servisu
Zrak patří k našim důležitým smyslům, bez kterého bychom nemohli řádně fungovat a žít plnohodnotný život. Proto i v tomto případě je důležitá prevence a využívání služeb oční optiky, abychom zabránili případným potížím se zrakem nebo potíže kvalitně zvládli zmírnit. A s tím vám profesionálně pomůže a poradí oční optika J&M Optik Liberec s.r.o., ...
Výroba a prodej jablonecké bižuterie a bižuterních komponentů
Pomocí bižuterie se ženy zkrášlovaly už od nepaměti. Náušnice, řetízky, náhrdelníky, přívěsky nebo prsteny, krásný bižuterní šperk nesměl a ani nesmí chybět ve šperkovnici žádné ženy. Stěžejní je samozřejmě kvalita, která musí být co nejvyšší. Vyplatí se investovat do kvalitní jablonecké bižuterie, kterou má na svědomí tradiční jablonecká firma ...
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Brýlové obruby i sluneční brýle vybírejte online
Brýlové obruby dávno nejsou pouhým povinným doplňkem skel, vydobyly si své místo jako módní záležitost, součást osobnosti a dokonce životního stylu. Dá se s nadsázkou říct, že to zase jako obvykle přeháníme. Když jsou v módě kulaté plastové obruby, nosíme je všichni a nedbáme na to, že nám nejdou ke tvaru obličeje, obočí a uší. Ale co naplat - v ...
Dosáhněte energetické úspory díky regulačním systémům
Efektivní regulace tepelných zařízení je velmi důležitá z hlediska finanční úspory. Každá firma by proto měla popřemýšlet nad investicí do moderních regulačních zařízeních, která se dokážou postarat o přenos informací mezi jednotlivými stanicemi a vyhodnocování informací z nich. S řízením teplárenských soustav Vám může pomoci zkušená společnost ...
Speciální stěhování a stěhování výrobních linek a provozu
Ne nadarmo se říká, že raději vyhořet, než se stěhovat. Není divu, když se za ta léta toho nastřádá tolik, že nevíte co dřív stěhovat. A co potom v případě výrobních hal, kanceláří a dalších firemních prostorů, kde se kromě jiného nacházejí stroje nebo výrobní linky? Nenastane žádný problém, protože na speciální stěhování je odborníkem firma ...
Dodavatel přírodního i syntetického kaučuku a latexu
Firma Centrotrade s celosvětovým působením patří mezi významné dodavatele přírodního i syntetického kaučuku a latexu. Díky svému zastoupení v České republice je schopna dodávat kvalitní materiál pro potřeby gumárenských a dalších firem. Je dodavatelem všech typů přírodního kaučuku a latexu pocházejících z různých koutů světa.
Ocenění pivovaru roku 2017
Pivo je v České republice tradičním nápojem, který se zde připravuje hned v několika světově známých verzích, a proto se není co divit, že Češi také tohoto lahodného moku vypijí skoro nejvíc na světě. Každý rok se toto číslo mění, ale už mnohokrát jsme byli v pití piva na špici a stále se na vrcholu držíme.
Kaučuk - jeho použití a výroba
Vyrábíme technicky specifikovaný kaučuk, směs gumy a latexu v našich 32 zpracovatelských zařízeních v jihovýchodní Asii, Africe a Číně nebo v dalších částech světa. Malá rostlinka vyroste a stane se z ní materiál na další zpracování a na výrobu finálních výrobků.
Tvořte krásné šperky s komponenty na výrobu bižuterie z Jablonce nad Nisou
Když se v České republice řekne bižuterie, jako první každého napadnou šperky z Jablonce nad Nisou, které jsou dokonce i mezinárodně proslulé nejen svou krásou, ale i kvalitou. Společnost P.P.trading je už déle než dvacet let součástí této jablonecké tradice, neboť vyrábí a prodává hotovou bižuterii i bižuterní komponenty, ze kterých si můžete ...
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Měření emisí ani technická kontrola vás jednou za dva roky neminou
Technická kontrola všech dopravních prostředků na STK je důležitá nejen pro jejich samotného majitele, ale také pro ostatní účastníky silničního provozu. Díky STK budete vědět, zda neohrožujete nikoho na vašich cestách a budete moci bezpečně jezdit. Na STK či měření emisí pro vás zajistíme i ve městě Jablonec nad Nisou, tak přijeďte co nejdříve!
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Toužíte po výjimečné a přepychové kuchyni? Pak se podívejte na fotosklo, které je skvělým způsobem, jak si zpříjemnit vaření u vás doma
Fotosklo vám upravíme do přesných rozměrů. Orientačně a nezávazně také každou zakázku můžeme nacenit. Celou plochu přivezeme a namontujeme. Bez zbytečných zásahů do zdí nebo jiné pokládky. Vše čistě a snadno.