Aktuální články

Výsledek hledání: region Plzeňský kraj
Zakázková výroba elektroniky v Plzni
Máte specifické požadavky na elektroniku? Musí splňovat vaše přání nebo požadavky zákazníků? Potřebujete nechat vyrobit speciální kabely pro některá zařízení? Naše služby jsou vám k dispozici. Jsme firma DURANGO electronic s.r.o., která se specializuje na zakázkovou výrobu elektroniky. Vyrobíme plošné spoje či jakýkoliv jiný kabel.
DURANGO electronic s.r.o.
Spolehlivé hydraulické hadice nemusí stát zbytečně moc peněz
Hadice jsou nepostradatelné v řadě průmyslových odvětví. Dokáží bezpečně přepravit běžné kapaliny, plyny, potraviny, ale například i ropné produkty. Pokud ale chcete mít jistotu, že vás hadice nezklamou a dopraví vše na své místo bez rizik, musíte sáhnout po těch skutečně ověřených a spolehlivých. Společnost Hadice Adrián se na průmyslové a ...
Rozvaděče aneb základ zavedení elektrické energie nejen do domácností
Elektrické rozvaděče tvoří naprostý základ pro zavedení elektřiny do všech objektů. Tyto, nejčastěji plastové skříně, jsou plné drátů, ale současně musí být vybaveny určitými funkčními prvky dle zaměření rozvaděče. Plastové skříně tohoto zaměření vyrábí v České republice firma Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., a to jak ve standardizované, tak ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů
Sortiment rozvaděčů, přípojkových a dalších skříní patří k důležitému vybavení pro další provoz například veřejného osvětlení, telekomunikací, distribučních sítí a podobně. Pokud hledáte kvalitu a profesionalitu včetně dlouholetých zkušeností, tak vám je poskytne firma ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kopírovací a tiskařské služby v Plzni
Marie Šimáňová – reproslužby, to jsou veškeré práce spojené s tiskovými a kopírovacími službami. Zabývají se výhradně výkresovou dokumentací. Parametry dané výkresové dokumentace mohou být do šířky 914 mm a může to být jak ve formě originálního dokumentu, tak i jakékoliv kopie.
Profesionální veterinární péče v prestižní plzeňské Kleissově klinice
Péče o zvířecí pacienty není o nic méně důležitá než o ty lidské. Profesionální a zkušení veterináři z plzeňské Kleisslovy kliniky jsou připraveni poskytnout vašim mazlíčkům i užitkovým zvířatům tu nejlepší možnou péči. Svěřte jim své miláčky do péče a maximalizujte šanci na to, že jejich zdravotní problémy budou správně diagnostikovány a ...
Plošné spoje a kabelové svazky – zakázková výroba od DURANGO electronic
Sháníte-li firmu, která vám na zakázku vyrobí nejrůznější kabely, kabelové svazky a plošné spoje, kontaktujte společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Zakázkovou výrobou elektroniky se zabýváme už více než 20 let. Za tu dobu jsme získali mnoho zkušeností, které nyní uplatňujeme při řešení a zpracovávání zakázek.
DURANGO electronic s.r.o.
Tepelná čerpadla zajistí efektivní využití energie a snížení nákladů
Platit každý měsíc obrovské částky na fakturách za energie je utrpením pro každý rodinný rozpočet. Kladete si otázku, jestli to nejde zkrátka i levněji? Samozřejmě, že jde, řešení vám poskytne společnost Enerfin plus, která je oficiálním dodavatelem tepelných čerpadel, které jsou odpovědí na vaši otázku, zdali se dá ušetřit na energiích.
Fyzická ostraha objektů, pracují od Plzně až po Železnou Rudu
Majetek stojí vlastníky hromadu peněz i síly. Ať už jde o soukromé vlastnictví nebo firemní, tak je potřebná určitá ochrana. Co se týká bezpečí lidí, tak rovněž je nutné zajistit jejich ochranu a eliminovat krádeže. Pokud nad ostrahou přemýšlíte, tak vám přijdou vhod komplexní služby zajištěné Bezpečnostní agenturou Ivana Píclová.
Ostraha firemních objektů v Plzni
Ochrana firemního majetku patří mezi zásadní opatření každé firmy. Uchránit cenné informace, materiál či jakýkoliv majetek před možností odcizení je zásadním úkolem, který se nesmí podcenit. Od toho působí v Plzni a okolí bezpečnostní agentura IP, která zajišťuje komplexní profesionální řešení zabezpečení firemního majetku. Ostraha firemních ...
Pneuservis Miroslava Koláře sídlí v Rokycanech
Firma poskytuje osobní přístup a disponuje pneumatikami různého typu. Pneuservis je autorizovaným dealerem značky Barum. Zabývá se prodejem, montáží a opravou pneumatik u osobních automobilů, nákladních a také zemědělských strojů. Zaručuje vždy kvalitní přezutí a poskytuje všechny značky pneumatik.
Bezpečnostní agentura Plzeň: A budete v bezpečí!
Abyste si nemuseli dělat starosti o bezpečí vašeho majetku, je tu naše bezpečnostní agentura. V Plzni i širokém okolí poskytujeme komplexní služby v oblasti zabezpečení objektů, od fyzické ostrahy objektů až po pulty centrální ochrany. Naše bezpečnostní agentura hlídá objekty 24 hodin denně a našich služeb využívá celá řada spokojených klientů.
STK v Plzni - Technická kontrola a měření emisí vozidla
Bez technické prohlídky a měření emisí vozidla se neobejdete, a to jak proto, že jsou stanoveny zákonem, tak i proto, že jen tak můžete mít jistotu, že je váš vůz v pořádku. Závady na vozidle je třeba včas odhalit a napravit je – jedině tak lze předcházet nehodám způsobeným špatným stavem vozidla. Naše STK Nepomucká v Plzni má dlouhou praxi, léta ...
Objednávejte hydraulické hadice u léty prověřeného dodavatele
Nejrůznější průmyslová odvětví v nich spatřují své využití. Jsou skvělými pomocníky, pokud potřebujete přepravit kapalinu nebo jinou látku z bodu A do bodu B. O jakých komponentech je zde řeč? Za vším stojí hydraulické hadice, které vám společnost Hadice Adrián vyrobí přesně na míru do vašeho provozu. Tyto průmyslové hadice dokáží dopravit všechno ...
Komplexní řešení v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby a kovoobrábění
Společnost EKA-KOMPLET s.r.o. se zabývá prováděním různých druhů stavebních, instalatérských, montážních či strojních prací četně zámečnické výroby a kovoobrábění. Firma sídlí v centru Plzně v areálu ŠKODA Plzeň a je rozdělena do 4 středisek – HSV, PSV, kovoobrábění a doprava a mechanizace.
Prototypová výroba a servis CNC strojů a technologií
Potřebujete vyrobit specializované nástroje, ale nemáte k tomu dostatečné vybavení nebo kapacity? Pak je tu pro vás TGS nástroje - stroje - technologické služby, spol. s.r.o., která poskytuje spolehlivé služby v oblasti prototypové výroby.
Řiďte si teplotu okolního vzduchu jednoduše a efektivně
Cítit se dobře je základem úspěšného a produktivního dne. A abyste se cítili dobře, musíte mít kolem sebe příjemné prostředí. Nedílnou součástí takového prostředí je i příjemný okolní vzduch a teplota. Specifické požadavky na teplotu vzduchu jsou schopny vyřešit různé prostředky, jako jsou klimatizace, fotovoltaické systémy, tepelná čerpadla, ...
Klimatizace a další vzduchotechnika CARRIER zajistí příjemnou teplotu doma i v práci
Chcete mít kontrolu nad teplotou vzduchu v místnosti bez ohledu na to, jaké je venku počasí? Vyzkoušejte klimatizační zařízení či tepelná čerpadla od společnosti SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. specializující se na špičkovou vzduchotechniku. Zajistíme vám čerstvý vzduch a teplotu přesně podle vašich potřeb a přání.
Kamna různých typů -  teplovzdušná, teplovodní, krbová či akumulační
Hledáte nové krbové vložky nebo jste se rozhodli pořídit nová kamna? Zvolte zaručenou kvalitu a spolehlivost od předního českého výrobce. Naše společnost Euroteplo je přední český výrobce a dodavatel různých typů kamen i krbových vložek. Veškeré produkty z naší nabídky vyrábíme ve vlastních prostorách v Domažlicích a téměř 70% roční produkce ...
Kvalitní pracovní oděvy na zakázku přesně podle vašeho přání
Jsou pro výkon vaší profese nutné pracovní oděvy jako například pracovní bundy, pracovní kalhoty, reflexní obleky nebo třeba pracovní kombinéza? Záleží vám na tom, aby vaše pracovní oděvy byly ušité kvalitně, precizně a splňovaly vaše požadavky? Chcete své zaměstnance obléct originálně? Pak se obraťte na firmu Mako – výroba pracovních oděvů, která ...
Blíží se zima, pořiďte si spolehlivá kamna
Dny, kdy jsme se opalovali na sluníčku a užívali si jeho paprsků, jsou nenávratně pryč. Teď nás čekají tuhé dny a zima se projeví naplno. Proto je důležité už teď myslet na to, jak se v budoucnosti zahřát. Ideální volbou jsou kamna, kterých existuje už několik druhů. Ty nejlepší seženete u předního českého výrobce EURO TEPLO.
Netrapte se s papírováním, svěřte účetnictví odborníkům
Podnikání, to není jen vyřizování zakázek. Podnikatelé se musí také každý měsíc vypořádat s haldou papírů, které jim často berou mnoho času a energie. Je to i váš případ? Pak se obraťte na Účetní družstvo Domažlice. My vaše účetnictví i daňovou evidenci zpracujeme a osvobodíme vás od nekonečného papírování.
S kódovými zámky získáte kvalitní zabezpečení s jednoduchou obsluhou
Potřebujete inteligentní řešení zabezpečení skříněk, poštovních schránek, kufrů, popelnic nebo kancelářského nábytku? Spolehněte se na moderní způsob bez použití klíčů. Kódové zámky zaručují nejlepší ochranu vašeho majetku a mají široké využití.
Sanitka pro zvířata denně zachraňuje v Plzni a okolí vaše domácí mazlíčky
Veterinární klinika Kleisslova v Plzni nabízí jedinečnou službu pro domácí zvířata a jejich majitele, kteří se v nouzi nemají jak rychle dostat do veterinární ordinace. Sanitka pro zvířata je skvělé a mnohdy i jediné řešení akutního zdravotního problému vašeho zvířete. Stres z toho, jak dostat pejska co nejrychleji k lékaři denně prožívá spousta ...
Prodej i servis vozů Volkswagen, Audi a Škoda v Plzni
Kvalitní automobil je předpokladem pro pohodlné cestování bez nehod. Ať už cestujete pracovně či soukromě, měli byste dbát na bezpečnost sebe i svého okolí. Dobrým základem je pořídit si skutečně spolehlivé a nezávadné vozidlo. Pokud máte rádi vozy Volkswagen, Audi či Škoda, obraťte se na naši společnost Porsche Inter Auto CZ.