Aktuální články

Výsledek hledání: region Liberecký kraj
Kvalitní střechy pro veškeré stavby zařídí firma STŘECHY Reiner, s.r.o.
Každému je jistě hned jasné, na co střechu v domově potřebujeme. Aby nám nekapalo do jídla, je nezbytné mít kvalitní střechu, kterou ani silný vítr neodvane. Střecha patří k základnímu a nesmírně důležitému bodu každého domova a to nejenom domova, ale v podstatě každé budovy. Firma STŘECHY Reiner, s.r.o. se zabývá klempířskými prácemi již po mnoho ...
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Certifikovaní specialisté na audity pro města, obce i podnikatelské subjekty
Auditorská činnost má za úkol přezkoumat hospodaření subjektů dle právních předpisů a provádí jí auditor statutární nebo auditorská společnost. A auditorskou činností včetně služeb v oblasti účetnictví a daní se zabývá také společnost O-CONSULT s.r.o., která sídlí v Liberci.
Potisk textilií Jablonec nad Nisou
Nechejte si potisknout tričko, mikinu nebo kšiltovku! Firma SHADOWS PRESS zvládne jakýkoliv potisk textilií. Potisk triček, ale třeba také například čepic nebo polokošil je stále oblíbenější. Hojně se využívá na různé firemní akce, jako reklamní předměty pro reklamní kampaně, také na školní soutěže a pro mnoho dalšího.
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Výměna autoskla dokonce i na cestách!
Nezaměřujeme se pouze na Liberecký kraj, ale působíme i v širokém okolí. Montáž skel do osobních a užitkových automobilů provádíme v naší dílně. Samozřejmostí je v takovém případě odvoz zákazníka zdarma.
AMT AUTO-SKLA s.r.o. Autoskla Liberec - prodej a montáž
Pohřební služba Křelina – důstojné poslední rozloučení a pohřby Turnov
Odchod blízkého člověka je pro každého velkou ztrátou. Ačkoliv váš smutek zmírnit nedokážeme, můžeme vám přesto ulehčit. Pohřební služba Křelina s.r.o. v Turnově vám totiž pomůže se zařízením všeho potřebného pro důstojné poslední rozloučení se zesnulým.
Dopravní, logistické a servisní služby, tím se představuje firma Sihelský s.r.o.
Firma Sihelsky se od samého počátku zabývá převážením a dopravou volně ložených materiálů. Převáží písek, štěrk, sádrovec nebo hlínu. Díky své vysoké kvalitě a dosažených certifikátů mohou také převážet zemědělské komodity.
DS Sihelský s.r.o. Nákladní, kontejnerová doprava Semily
Pro výrobce autosedaček disponujeme širokým sortimentem ochranných povlaků na autosedačky, ale v dnešní době je výroba rozšířena na další obalový materiál: pytle a sáčky nebo pytle na pneu
Často používané ochranné obaly vidíte v autoservisech nebo přímo u výrobce auto sedadel běžně. Používají je snad každý den, takže se jich spotřebuje velké množství. Tento speciální produkt však také musí někdo správně vyrobit. V této oblasti má naše firma mnoho znalostí.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Zbavte svého mazlíčka bolesti zubů - Veterinární ordinace Slovanka zajistí odstranění zubního kamene u zvířat
Péče o chrup je důležitá nejen u lidí. Také zvířata totiž může trápit zubní kámen, paradontóza a další nemoci chrupu. Jak ale tyto problémy řešit? Ideální je samozřejmě prevence, pokud se ale váš pes či kočka se zubním kamenem již potýká, návštěvě veterináře se nevyhnete.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Tradiční česká výroba pevných i pružných stuh
Textilní výroba přináší mnoho úspěšných produktů, díky kterým je náš život modernější a komfortnější a to od oblečení až po předměty denní potřeby. K těmto výrobkům patří také stuhy, které neupadly do zapomnění a mají svoje důležité místo na trhu jako i firma ELAS, společnost s ručením omezeným.
Realizace pozemních staveb všeobecného charakteru včetně rekonstrukcí
Stavba svého vlastního rodinného domu se dá považovat jako významný milník celého života. Jenže cesta od počátečního návrhu až po konečný dům je velmi dlouhá a náročná. Z tohoto důvodu vznikla firma D-BAU s.r.o., která dokáže pomoci se všemi činnostmi týkající se staveb nejenom rodinných domů, ale také bytových domů, školek, obecních úřadů či ...
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Půjčovna nářadí v Liberci má dostupnou i vibrační a hutní techniku
Mezi další patří také použití nářadí v domácnosti, na zahradě nebo v době volnočasových aktivit. Zajišťují od nejmenších sekáčků, přes velká a malá kladiva, až po vibrační desky, jádrové vrtáky, brusky, hoblíky, pily, elektrocentrály, topidla, řezačky, průmyslové vysavače, čerpadla, vlastně cokoliv, co vás v těchto oborech napadne.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Výroba a dodání kuchyní, vestavěných skříní a zakázkového nábytku
Představy o zařízení domácnosti podle svých nejlepších představ má každý z nás a proto se snažíme přiblížit tomu, co se nám líbí. Nejlepším řešením, jak si splnit představy, je nechat si udělat nábytek přímo na míru. Od kuchyní, skříní až po další kusy nábytku. Přání na míru plní firma Kuchyně Chábera z Liberce.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Stavba beze všech starostí
Stavby takzvaně „na klíč“ se staly už běžnou záležitostí, kterou nabízí řada stavebních firem. Právě proto, že je jich dostatek, můžeme si vybrat tu nejlepší. Společnost D-BAU s.r.o. Semily získala už několik ocenění ve svém oboru.
D - BAU s.r.o. Pozemní stavitelství Semily
Zateplování domů a jejich rekonstrukce
Rozhodli jste se provést rekonstrukci domu či jeho zateplení? Jde o komplexní úkon, vyžadující odborníky z mnoha oblastí. Společnost Stavby Nisa s.r.o. se zabývá výstavbou nových domů, bohaté zkušenosti má však i v oblasti provádění rekonstrukcí a zateplování. Disponuje řadou řemeslníků z různých oborů, díky čemuž poskytuje komplexní služby.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Velkoobchod a výroba bižuterie a bižuterních komponentů
Bižuterie a její komponenty vyžadují při výrobě nejen kvalitu, ale také pečlivost, profesionalitu a zkušenosti. Pokud hledáte spolehlivou společnost zaměřenou na výrobu bižuterie a jejich komponentů, tak to je celkem jistě řeč o firmě P.P.Trading – Ing. Lumír Paldus.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Velkoobchod s bižuterními komponenty od jabloneckých výrobců
Že je město Jablonec nad Nisou vyhlášené po celém světě unikátní bižuterií, to ví snad každý. Že ale můžete pro svůj obchod s bižuterními komponenty nebo pro vlastní výrobu šperků získat bižuterní komponenty přímo od jabloneckých firem, to vám prozradíme až nyní. Výrobou, prodejem a distribucí bižuterních komponentů od renomovaných značek se ...
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Přípravky proti blechám a klíšťatům nejsou zbytečnost!
Blechy a především klíšťata jsou postrach asi každé domácnosti. A té, ve které se pohybuje pes nebo kočka, pak dvojnásob. Víte ale, jaké existují nejnovější přípravky proti blechám a klíšťatům, a jak správně postupovat, aby tito všudypřítomní parazité neomezovali váš život ani život vašich čtyřnohých společníků?
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Špatná výživa může zakrslému králíkovi způsobit vážné zdravotní obtíže
Mnoho lidí by dnes rádo mělo nějakého domácího mazlíčka, ale mají problém s časem. Za přijatelné řešení považují chov zakrslého králíka, který tolik pozornosti nevyžaduje. Problém však nastává někde jinde. Chovatelé mnohdy nevědí, jak správně králíka krmit.
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Developerská činnost
Developerská činnost zahrnuje různá odvětví a to nejenom stavební, ale také mnohé další úpravy domů a bytů. Často je spojená se stavebními zakázkami, takže se můžete setkat s vybudováním rodinných staveb a průmyslových objektů, ale také se zateplením, provedením sanačních systémů, rekonstrukcí budov a s dalšími pracemi.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Autoelektrika, diagnostika elektronických systémů, pravidelné servisní prohlídky
Pravidelný servis pro vaše vozidlo a další služby třeba v podobě mechanických a odborných autoelektrikářských prací vyžaduje profesionální přístup a odborné dovednosti a zkušenosti. V případě, že hledáte firmu, která umí víc, než jen dát auto do pořádku, tak se obraťte na společnost AUTOELEKTRO ČERNÝ v Liberci.
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Pohřební služba v Libereckém kraji
Život je plný radosti, štěstí a spokojenosti, ale patří k němu i pocity smutku, když se na pohřbu máme loučit s našim blízkým. I po radostném a šťastném životě to končí smutkem a bolestí příbuzných. Dopřejte zesnulému hezké rozloučení. To je to poslední, co pro člověka můžete udělat.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Systémy, robotika, komponenty to je firma EXACTEC
Doba se mění a je zapotřebí se umět přizpůsobovat. Chcete také levnější, kvalitnější a přesnější pomocnou ruku ve vaší firmě? Hledáte prostředky, jak kompenzovat vysoké náklady na zaměstnance?
Na klíč pro váš zhotovíme rodinný i bytový dům
Mít hezký domov je přáním snad každého z nás. Je to místo, kde strávíme většinu našeho života a na které bychom se měli vracet rádi. Nejen kvůli našim nejbližším, ale také kvůli radosti ze samotného bydlení. Jestliže jste v situaci, kdy se chystáte stavět dům nebo kupovat byt, dobře si vše promyslete. Většinou je to závazek na celý život, dům ...
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Výroba kompenzátorů a hadicových připojení s oceněním AAA
Kvalita hadicových připojení z ušlechtilé oceli a kompenzátorů, které najdou svoje využití především v různých oblastech průmyslu, při výrobě technických a medicinálních plynů do systémů malých i velkých zařízení, je na prvním místě. Abyste měli 100% jistotu kvality, profesionality a dlouholetých zkušeností, tak se vám vyplatí spolupráce s výrobní ...
Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků
Pracovní oděvy, obuv a další pomůcky jsou nedílnou součástí veškerých pracovních úkonů. Takové oděvy a pomůcky poskytují určité pohodlí, komfort, šetření oblečení, které máte na běžné nebo sváteční nošení, ale i bezpečnost. A právě o tento komfort se stará společnost OSAPO, s.r.o. s působením v Libereckém kraji.