Aktuální články

Výsledek hledání: region Zlínský kraj
Tiskový stroj UJV 55-320 Mimaki
Ve firmě V PRINT, s.r.o. tiskneme profesionálně a rádi. Nyní máme k dispozici jedinečný a unikátní stroj UJV 55-320 Mimaki, který umožňuje velkoformátový tisk v té nejlepší kvalitě.
FREMA: Výroba s využitím 3D digitalizace a měření pomocí nejmodernějšího 3D skeneru
Potřebujete si nechat navrhnout a vyrobit formy, jednoúčelové stroje či zařízení? To vše dokáže firma FREMA a.s., která je špičkou v oblasti strojírenské výroby. Za pomoci nejmodernější výrobní techniky umíme vyrobit vstřikovací, vulkanizační, vypěňovací, propařovací a vakuové formy, dále specializované stroje a zařízení, dílce, modely, prototypy ...
Skleněné stěny s grafickým potiskem dodají interiéru luxusní, moderní vzhled
Šatny a sociální zařízení nemusí být vždy nudné a bez nápadu. Novým designovým trendem jsou skleněné převlékací kabinky, skleněné sanitární příčky, skleněné obklady či skleněné dveře s potiskem grafikou. O luxusní vzhled vašeho provozu se postará společnost Frajt, specialista na kvalitní vybavení prostor pro sport i volný čas.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Luxusní oblečení pro dámy, pány a děti i XXL móda
To, že šaty dělají člověka je známá a jistá věc, protože oblečení dokáže přidat na kráse, sebevědomí a udělat z vás třeba důležitého manažera nebo o deset let mladší dámu. V případě, že chcete rovněž skvěle vypadat a být sami sebou v každém věku i s každou postavou, tak vás ve svých prostorech s radostí uvítá butik Zlechov kousek od Uherského ...
Dům, který umí energii nejen šetřit
Ušetřit za vytápění domu se dá mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i instalace takzvané švédské podlahy. Systém umožnuje obnovitelnost zdrojů energie a tím pádem dochází k žádaným úsporám. Toto řešení je možné i u starších objektů, které procházejí rekonstrukcí.
Vyrábíme pojízdné regály pro pneumatiky
V malebném městečku jménem Uherský Brod se nachází firma Mobile Storage s.r.o. Tato firma má ryze české kořeny a působí v oblasti vývoje, výroby a servisu pojízdných skladových zařízení. Pojízdné skladovací regály mohou mít různé využití. Naprosto zásadní roli hrají například při skladování pneumatik.
Prodej pneumatik pro osobní a lehké nákladní automobily
Nepodceňujte obutí svého automobilu. Se správným výběrem pneumatiky jak pro osobní automobil, tak také například pro lehký nákladní automobil vám pomůže firma CZECH STYLE spol. s.r.o., která prodává pneumatiky různých značek. Pobočky firmy najdete v Praze, Brně a ve Zlíně. Nakupovat můžete pneumatiky také zvlášť na jejich e-shopu.
Galanterní klempířství: Za studena tváříme plechy pro dekorativní účely
Chystáte rekonstrukci a chybí vám klempíř? Záruku kvalitní klempířské práce vám zajistí společnost Galanterní klempířství. Ať už se jedná o praktické nebo čistě ozdobné prvky, na nás se můžete spolehnout. Zajišťujeme výrobu a rekonstrukci nejen okapů, ale i vikýřů a arkýřů na historických budovách.
O zdravé sezení dětí se postarají rostoucí židle a stoly od firmy ON LEAD CZ
Jako rodič určitě chcete svému dítěti dopřát to nejlepší a postarat se o jeho zdraví. Proto byste měli dbát na správné sezení dítěte. Kvalitní dětská židle je základ. A vzhledem k tomu, že dítě pořád roste, ideální bude rostoucí židle. Pořídíte je v prodejně firmy ON LEAD CZ s.r.o. ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
PUR pěna pro zateplení střechy
Hledáte vhodný izolační materiál pro zateplení vaší střechy rodinného domu, chaty, či jiného objektu? V tom případě se můžete seznámit s jednou z variant a tou je speciální metoda stříkání PUR pěny. PUR pěna má mnoho skvělých vlastností a proto je považována za nejvhodnější zateplovací materiál. Zateplení formou stříkané PUR pěny vám odborným ...
Požární automatické dveře firmy SPEDOS
Skvělá varianta, jak vyřešit otevírání dveří moderním způsobem. V dnešní době už nepotřebujeme klasické dveře s madly nebo s klikami, mnohem praktičtější jsou automatické dveře, které se před Vámi samy otevřou. Hodí se do administrativních budov i obytných bytových domů.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Zahradní technika STIHL a VIKING na podzim
Na podzim je na zahradě opravdu hodně práce. Společnost Patrick s.r.o., autorizovaný prodejce výrobků značek STIHL a VIKING, přichází s podzimní akcí, která potěší profesionály i hobby uživatele.
Od školních potřeb, přes kosmetiku až po barvy a laky – Drogerie Poruba
Drogerie je místem, kam člověk jde, když potřebuje nový šampón, barvu na zeď, nejnovější řasenku nebo třeba vybavit pouzdro svých dětí školními pomůckami. Je to místo, kde se dá sehnat prakticky vše, co vy a vaše domácnost potřebujete. Navštivte rozsáhlou Drogerii Poruba, pro kterou je spokojenost zákazníka slovním spojením, které lze vzít opravdu ...
DROGERIE Petr Poruba
Corporate design – návrhy logotypů a firemních tiskovin
Nejen produkty a služby dělají firmu úspěšnou, ale také prostředky prezentace jako loga, vizitky, etikety, letáky a podobně. A jedině kvalitními návrhy a zpracováním dosáhnete touženého výsledku a úspěchu. Pokud chcete vsadit na originalitu, jedinečnost a kvalitu, tak to a mnohem více vám poskytne Marek Macháček s kanceláří ve Zlíně.
Novinka od Slovlak CZ s.r.o. - asfaltohliníková nátěrová hmota Renolast
Tato firma sídlí ve Zlíně. Najdete u nich univerzální produkty ale také specifické. Mají své vlastní produkty a novinkou, kterou představují je právě asfaltohliníková nátěrová hmota pod značkou Renolast.
Fóliové izolace ochrání dům před prosakující vodou
Prosakování vody do domu při dešti lze účinně zabránit pomocí izolace. Na fóliové izolace plochých střech, izolace balkónů i teras se specializuje rodinná firma IZOLACE M s.r.o.. Zakázky realizujeme především v regionu Uherské Hradiště, Zlín a Brno. Samozřejmostí je bezplatná cenová kalkulace a důsledné plnění termínů.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Krbová kamna nebo kachlové krby příjemně oživí domácnost
Ozdoba, zdroj tepla, zlepšovač nálady – tím vším a mnohým dalším můžou krby nebo kamna být. V důsledku vyvíjení nejnovějších technologií jsme zapomněli, jak moc nám oheň dává. Jsme zajatci doby, kdy musíme neustále někam spěchat a být ve stresu. Změňte to a ještě se zahřejte – pořiďte si kachlové krby nebo krbová kamna od Krby Polách!
Společnost SALVATOR STŘECHY je tím pravým partnerem při rekonstrukci střech
Když před čtvrt stoletím vznikla firma Salvator střechy, specializovala se pouze na prodej materiálu a potřeb pro klempíře z okolí Bystřice pod Hostýnem. Postupně se rozšiřovala a dnes se prezentuje jako úspěšná společnost, která disponuje klempířským centrem i půjčovnou strojů.
K čemu je dobrý trapézový plech?
Trapézový plech je materiálem, který má skutečně široké využití. Je vhodný jako střešní krytina, hojně se využívá také pro interiérové opláštění, běžná jsou dnes už také třeba vrata z trapézového plechu. V tomto článku vám jako český výrobce představíme trapézový plech detailněji.
Posuvné, bezbariérové dveře nebo odolná plastová okna
Praktické a stylové posuvné dveře, které se skvěle hodí do každého interiéru, bezbariérové dveře s bezbariérovým prahem a HTS portálem, které umožní každému pohodlný vstup. Ale také odolné plastové dveře nebo plastová okna, která jsou nenáročná na údržbu a navíc skvěle vypadají – to vše je nabídka SLOVAKTUAL Zlín.
Autosalon Peugeot, který vás příjemně překvapí
Od automobilu jeho majitel požaduje především spolehlivost. Ať už se jedná o rodinný vůz nebo například „sporťák“. V novém autosalónu UNICARS ve Zlíně máte jistotu, že zakoupíte pouze kvalitu. Kromě toho můžete využít pravidelné technické prohlídky.
Kvalitní prkna, fošny a další druhy řeziva z tradiční pily v Malenovicích
Téměř stoletá tradice, kvalitní produkty, spolehlivé služby a přijatelné ceny. Pila Zlín-Malenovice má s výrobou a dodáváním řeziva a kulatiny dlouholeté bohaté zkušenosti. Byla založena už ve 20. letech minulého století rodem Šternberků a dobrým jménem a poctivou prací se pyšní dodnes. Za rok zpracuje až 10 000 plm jehličnaté kulatiny a vyrobí z ...
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Zabraňte vlhkosti, aby ničila váš majetek
Společnost IZOLACE M v Uherském Hradišti se postará o to, aby voda a vlhkost nezasahovala nežádoucím způsobem do našich domovů. Kromě toho si umí poradit i se zabráněním pronikání nebezpečných látek, jakými jsou kupříkladu radon nebo metan.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.