Úspěšná tenisová kariéra začíná ve SPORT KLUBU Mladcová
Špičkoví tenisté potřebují už od útlého dětství to nejlepší zázemí a trenéry. Ve zlínském SPORT KLUBU Mladcová to víme, a proto malým nadějným sportovcům poskytujeme kvalitní kurty, ty nejlepší trenéry a týmovou podporu. Nezapomínáme ale ani na amatérské tenisové nadšence, kteří si u nás po odvedené práci na kurtu mohou dopřát také odpočinek.
Z Golf Academy Pavel Nič vycházejí hvězdy českého golfu
Máte-li talent, vytrvalost, chuť učit se od těch nejlepších a hlavně vyhrávat, svěřte se golfové škole, ze které vyšly opravdové hvězdy českého golfu. Za přibližně 20 let od vzniku Golf Academy dosáhli hráči pod vedením Pavla Niče 45 mezinárodních, národních, juniorských a dorosteneckých mistrovských titulů.
Jak se nejlépe naučit jazyk? Studiem v zahraničí!
13 světových jazyků, 40 zemí celého světa. To je nabídka cestovní kanceláře INTACT, která zajišťuje různě dlouhé jazykové kurzy v zahraničí pro všechny věkové kategorie už od roku 1991. I vy můžete mluvit téměř jako rodilý mluvčí. Stačí jen chtít.
Chcete být zdraví a psychicky v pohodě? Vyzkoušejte stravování podle 5 elementů
Zní vám to jako jedna z dalších „zaručených“ diet, kterými jsme každodenně prostřednictvím médií bombardováni? Omyl. Stravování podle 5 elementů vychází z poznatků tradiční čínské medicíny a přirozených metabolických procesů, jejichž vyvážení je nezbytné pro správné fungování vnitřních orgánů i psychiky.
Školení, kurzy a e-learning nejen jako skvělá forma vzdělávání dospělých
Vzdělání je něco, co nám, pokud jej jednou získáme, nikdo nikdy nevezme. A už dávno přitom neplatí, že výuka musí končit s odchodem z určitého stupně základní, střední nebo vysoké školy. Velmi účinnou metodou, jak si také zvýšit své šance na pracovním trhu, je vzdělávání dospělých při různých školeních či rekvalifikačních kurzech, které mohou ...
Nepřestávejte se vzdělávat ani v dospělosti! Rekvalifikační kurzy naší masérské školy jsou tady pro vás
Chcete dál rozvíjet své dovednosti, posunout se někam dál, ale nevíte, jak na to? Zajímáte se o zdravý životní styl, učaroval vám svět masáží nebo tradiční čínská medicína? Naše rekvalifikační masérské kurzy, postgraduální kurzy i zahraniční studijní pobyty vám to umožní.
Kurzy a školení soft skills pro TOP management a střední management
Společnost TLC - Top Language Centre se kromě jazykových a IT kurzů, překladů a tlumočení specializuje na školení soft skills neboli měkkých dovedností. Soft skills si vydobývají v současném podnikání stále důležitější pozici, a tak se pomalu dostáváme do situace, ve které kdo soft skills neovládá, jako by nebyl. Specifickou skupinou pracovníků, ...