Skybergtech - EMC měření i kompletní služby v oblasti elektromagnetické kompatibility
Výzkum, vývoj, výroba, ale i měření a poskytování dalších služeb v oblasti EMC – to je specialita společnosti Skybergtech. Elektromagnetická kompatibilita je naším oborem již od roku 1992, pro zákazníky z různých odvětví tak nabízíme speciální měření, poradenskou činnost, školení i výrobu systému na míru.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Mechanické zkoušky materiálu – trhací zkoušky a Charpyho kladivo
Akciová společnosti TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA patří mezi akreditované certifikované orgány, provádějící atestace na různé typy strojů a zařízení. Zkušební laboratoř je schopná po domluvě s klientem provést jakékoliv zkoušky strojních částí i kompletních dílů. Disponuje řadou pracovišť, od zkušebny důlních výztuží přes zkušebnu hydrauliky až po ...
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Laboratorní zkušební technika - trhací stroje a lisy
Hledáte odborníka na distribuci zkušební a laboratorní techniky? V tom případě se můžete spolehnout na firmu Labormachine s.r.o., která je distributorem španělské společnosti Ibertest. Tato společnost vyrábí stroje pro účely trhacích zkoušek.
Výroba videa má svá pravidla. Přečtěte si tipy na úspěšná videa!
Jak vyrobit video, aby opravdu zaujalo? Aby bylo video úspěšné, musí přesně odpovídat svému účelu, divácké cílové skupině a době vzniku, a to obsahem i formou. Zní to jednoduše, ale praxe často ukazuje pravý opak. A výsledný efekt Vám opravdu zaručí pouze video plnící uvedené zásady. Přečtěte si proto tipy od POLAS videostudia Praha.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP - Praha
Objednávku i přihlášku naleznete na našich stránkách ke stažení. Tam také naleznete veškerý přehled probíhající a nastávajících kurzů. Specializujeme se na základní kurzy, nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP. Dále na nadstavbové kurzy a semináře.
Studuj u nás – ve Škole plné života
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola v Opavě je v současnosti největší multioborovou školou v regionu nabízející celou škálu studijních oborů pro uchazeče ze základních škol. Výuka se uskutečňuje v sedmi budovách rozmístěných v centru Opavy a dále na smluvních pracovištích významných podniků a firem, které se aktivně podílejí ...
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
TÜV SÜD Czech s.r.o.: Nezávislé ověřování a certifikace
Začít veřejně propagovat svoje produkty a služby není jednoduché. Většina odvětví jako například automobilový, chemický, dřevozpracující, energetický průmysl, vyžadují certifikaci a různé povolení. Abyste se mohli odrazit, svoje služby již s dlouholetou tradicí v tomto směru poskytuje TÜ SÜD Czech s.r.o.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Školení, které má smysl
Vzdělávání je důležité nejen pro samotného pracovníka, ale pro celou firmu. Čím více zkušeností a znalostí se do podniku dostane, tím lépe bude fungovat. Školení s praktickými ukázkami v oblasti hydrauliky zajišťuje společnost YETTY.EU Jihlava.
YETTY.EU s.r.o.
Posouzení shody a schvalování k provozu strojů na pozemních komunikacích
Posouzení shody, přezkoušení a schvalování zemědělských a stavebních strojů k provozu na pozemních komunikacích zajišťuje Státní zkušebna strojů a.s. podle požadavků EMC 2014/30/EU, strojní směrnice 2006/42/ES, směrnice nízkého napětí LVD 2014/35/EU a směrnice na hluk 2000/14/ES.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Audity a certifikace od společnosti s celosvětovou působností DEKRA Certification
Auditorské a certifikační služby z oblastí oblasti techniky, bezpečnosti, životního prostředí a zdraví pro Vás zajistí společnost DEKRA Certification - přední světový poskytovatel těchto služeb. Její zkušenosti se vztahují na systémy řízení, jakož i testování a inspekci. Dále nabízí personální certifikace, rozvojové programy a specializovaná ...
Učte se od těch nejlepších, maskérské kurzy Petra Fadrhonse vám to umožní
Fascinuje vás líčení, účesy a tvorba nejrůznějších masek? Zaujme vás v divadle či filmu vždy především práce maskérů, kterou obdivujete? Nemusíte jen přihlížet, i vy se můžete stát profesionálním maskérem a učit se od těch nejlepších. Jak? Stačí navštívit studio Faza Makeup pod vedením Petra Fadrhonse a přihlásit se na náš intenzivní maskérský ...
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Nová EMC laboratoř TÜV SÜD Czech
TÜV SÜD je světově uznávanou společností, působící ve všech odvětvích průmyslu a služeb. Poskytují služby zejména v oblastech nezávislého ověřování, testování, inspekce, certifikace homologace a vzdělání. Nově mají k dispozici také EMC laboratoř. Mezi činnosti firmy se řadí certifikace systémů jakosti, Notifikovaná osoba EU, Autorizovaná osoba ČR, ...
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Virály aneb videa, která se šíří po sociálních sítích - tipy od Polas Videostudia Praha
Video nestačí pouze vyrobit. Aby bylo smysluplnou investicí, je nutné ho i dobře uplatnit a získat pro něj diváky. Jedním z takových způsobů je jeho šíření prostřednictvím internetových sociálních sítí - pro tato videa se ujal pojem virály. Pokud Vás toto téma zajímá, přečtěte si následující článek od pražského videostudia POLAS, které působí na ...
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Školení personálu a certifikace podle normy SCC/SCP
Certifikát bezpečnosti SCC/SCP je velmi důležitý především pro dodavatele, působící v oblastech petrochemie, dopravy, infrastruktury či dodávek technologických celků. Spolupracujete-li s investory z Holandska a německy hovořících zemí, tuto certifikaci budete s největší pravděpodobností potřebovat.
Výchova nemá dítěti uškodit
Být dobrým rodičem není jednoduché. Pokud si nejste zcela jisti, jestli jdete tou správnou cestou, pak je nejlepším řešením navštívit odbornou poradnu, ve které zjistíte, kam máte své kroky směrovat. Paní Libuše Jíšová se mezilidskými vztahy zabývá už dlouhou dobu.
TWI&KATA Akademie - Zapojte své zaměstnance do zlepšování a růstu firmy
V roce 2018 firma DMC management consulting s.r.o. otevírá poprvé kompletní akademii modulů TWI. Tuto akademii můžete absolvovat jako celek, nebo je možné navštívit pouze jednotlivé moduly.
Komplexní služby v oblasti PO a BOZP a protipožárních ucpávek, to je HASTEKO Uherský Brod
Máte doma karmu, kotel či plynové spotřebiče? Pak byste určitě měli dbát na bezpečnost svou i celé rodiny. Chybět by vám neměl požární hlásič, hasící přístroj a detektor oxidu uhelnatého, který včas odhalí problém a ochrání vaše zdraví. Komplexní služby nejen v oblasti PO, ale také BOZP a protipožárních ucpávek, včetně dodávky bezpečnostních ...
Školení jeřábníků a další obsluhy zdvihadel připraví zaměstnance na práci s technikou
Zdvihací zařízení nemůže obsluhovat každý, ale pouze odborně vyškolený zaměstnanec. A proto v naší společnosti JOKR pravidelně pořádáme školení jeřábníků, které vás nebo vaše zaměstnance připraví na správou obsluhu zdvihacích zařízení.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
S paletovým vozíkem pro ženy je snadná manipulace
Firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., která sídlí v malé obci s netradičním názvem Grešlové Mýto, v okrese Znojmo, nabízí zajímavý paletový vozík. Je s ním velice snadná manipulace, a i obsluha je nenáročná. Proto se stal velice oblíbeným zejména u žen. To ale neznamená, že za svými robustnějšími technickými kolegy zaostává. Uveze 1300 kilogramů.
Vzdělávací středisko vás připraví na nástrahy života
Dostali jste se někdy do životu nebezpečné a stresující situace a nevěděli jste, jak se zachovat? Nezoufejte, příště už vás oheň nebo jakákoliv jiná nehoda nerozhodí. Vy už totiž budete vyškolení díky vzdělávacímu středisku T.E.P.
Kurzy BOZP a PO: Zajistěte svým zaměstnancům vzdělání v oblasti bezpečnosti i požární ochrany
Vzdělání v oblasti bezpečnosti a ochrany při práci (BOZP) či požární ochrany (PO) je nezbytnou součástí zaměstnaneckého vztahu. Máte i vy proškolené své zaměstnance? Kurzy BOZP, PO i v oblasti ochrany životního pro zaměstnance pořádá Vzdělávací středisko Ivana Kubičková – T.E.P.
Služby odborné technické podpory jsou na dosah i vám
Společnost TÜV SÜD není na trhu žádným nováčkem. Ba naopak, naše působení se datuje už od roku 1866. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti nezávislého ověřování, auditu, správy vozového parku a dalších služeb, které vaši firmu pozvednou opět o něco výše.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Firemní vzdělávání a jedinečný produkt Soft Skills Workshop
Snažíte se pro své zaměstnance udělat maximum? Chcete, aby se zdokonalovali a jejich úspěch byl také přínosem pro vaši firmu? Není nic jednoduššího, než odevzdat firemní vzdělávání pro české i nadnárodní společnosti do rukou firmy UniStudies, s.r.o. Nabízí moderní styl vzdělávání cizích jazyků, který se přizpůsobí individuálním potřebám firem i ...
Práce, která mění tváře
Profese maskéra se stále vyvíjí. To, co stačilo v dobách první republiky, už je pro dnešního diváka málo. Proto se v této profesi uplatňují lidé s velkým talentem a smyslem pro kreativitu. Jedním z nejlepších je tvůrce dokonalých masek Petr Fadrhons.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Otevřené kurzy, školení a semináře pro jednotlivce i firmy - objednání prostřednictvím e-shopu
Moderní metoda otevřených kurzů, školení a seminářů pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze je postavena na cenové dostupnosti, široké nabídce témat, návaznosti jednotlivých kurzů a díky možnosti objednání prostřednictvím e-shopu i snadné přístupnosti všem zájemcům.