Tenkostěnné profily a ocelové svařované trubky od výrobce světové úrovně
Ocelové trubky svařované pro rozvody plynu i vody, trubky pro požární rozvody, lešenářské trubky, tenkostěnné profily otevřené i zavřené. To vše vyrábí a prodává firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná. Významem, tradicí a zkušenostmi nemá v České republice konkurenci – na trhu působí už od roku 1918 a je součástí největšího světového výrobce ...
Ocelová lana s různými možnostmi využití vyrábí firma LANA VAMBERK
Spolehlivá nerezová a ocelová lana, která nachází uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích, vyrábí a dodává společnost LANA VAMBERK. Na českém trhu působíme už více než 60 let a garantujeme kvalitu, odolnost a dlouhou životnost našich lan.
LANA VAMBERK s.r.o. Výroba ocelových lan Vamberk
Kotlíkové dotace
Aleš Jarýn provozuje elektro-vodo-topo, což jsou samozřejmě zkratky pro oblast instalací elektřiny, vody, topení a plynu. Působí v okolí Šumperka. A dokonce u nich koupíte i peletky na topení, takže budete mít na zimu vystaráno.
LAMA ENERGY GROUP: pět výhod pro zákazníky pod jednou střechou
Elektřina, plyn, televize, internet a mobilní tarif, všechny tyto služby poskytuje holding LAMA ENERGY GROUP. Navíc, pokud jich využíváte víc najednou nebo dokonce všechny, máte značně zvýhodněné ceny.
Výroba, oprava a prodej žáruvzdorné keramiky a dalších žáruvzdorných materiálů
Použití žáruvzdorných materiálů a průmyslové keramiky je nutné v řadě odvětví. Pece a zařízení oceláren, slévárny železných a neželezných kovů, elektrárny, teplárny, spalovny, domácí spotřebiče či keramika. Ve všech těchto oblastech a řadě dalších je použití materiálů, které odolávají vysokým teplotám, nezbytné. Společnost CAPITAL REFRACTORIES ...
Kontaktní místo ČEZ Lety u Dobřichovic zajistí služby zákazníkům
Dodávky, opravy, montáže a rekonstrukce distribučních sítí pro vysoké i nízké napětí. Tím vším se zabývá firma ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Služby poskytujeme energetickým společnostem, obcím, developerům i drobným stavebníkům. Kromě toho jsme od roku 2005 smluvním partnerem Skupiny ČEZ pro zajišťování služeb zákazníkům.
Prodej truhlářského řeziva Znojmo
Záleží vám na vaši truhlářské výrobě a chcete prodávat výrobky pouze z kvalitních materiálů? Kvalita je zárukou spokojenosti a návratnosti zákazníků. Proto vše začíná výběrem materiálů a to i v případě dřeva. Pro kvalitní truhlářskou výrobu zajisté oceníte truhlářské řezivo vysoké kvality, které vám zajistí společnost FABRI-MORAVIA, s.r.o. z ...
Palivové a krbové dřevo na prodej ve velkoobchodu Prodex, okres Znojmo
Firma Prodex spol. s.r.o. prodává různé druhy dřeva. Mezi hlavní patří bud, akát, buk, habr a dále je to tvrdé dřevo nebo smíšené. Najít je můžete na Jižní Moravě ve městě Hrušovany nad Jevišovkou. Výroba a prodej dřeva je umístěna v areálu vlakového nádraží.
Interiérové barvy, fasádní barvy i lazury pod jednou střechou v Opavě
Malování interiéru domu je záležitost opakující se jednou za několik let, v případě fasády třeba jen jednou, maximálně dvakrát za život. I z těchto důvodů bychom měli interiérové i fasádové barvy vybírat velmi pečlivě. Budeme se s nimi setkávat v našich domovech každý den a přece chceme, aby nám zvolené odstíny dělaly radost dostatečně dlouho. ...
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Evolutní pružiny – výroba na míru dle požadavků zákazníka
Evolutní pružiny patří mezi důležitý pružící a tlumící prvek, uplatňující se především u železničních vozidel, ale také jako neodmyslitelná součást řady strojních zařízení. Odborníkem na výrobu evolutních, tj. pásových kuželových pružin, je firma SV výrobní se sídlem v Prostějově.
Dřevo, které má styl
Dřevěné interiérové doplňky jsou stále více žádané i těmi nejnáročnějšími zákazníky. Proto firma DIKASESIGN s.r.o. využívá nejmodernější technologie pro výrobu originálních a designově dokonalých výrobků. Od velkých schodišť až po drobnosti na sváteční stůl.
Práškové lakování firmy Festa, putuje převážně do zahraničí
V oblasti povrchových úprav mají mnohaleté zkušenosti a chrání kovy díky svým odborným zkušenostem. Vždy se spoléhají na precizně provedenou práci a garantují vysokou kvalitu jakékoli povrchové úpravy. Velké kapacitní možnosti umožňují, že jsou v každém směru flexibilní a dbají na potřeby svých zákazníků.
Dlouholeté zkušenosti s výrobou kabelových bubnů má společnost Stolárna Santo a.s.
Dokonce i v této oblasti má České Republika své odborníky na výrobu speciálních dřevěných kabelových bubnů, které jsou přímo na zakázku. Společnost Stolárna Santo a.s. má dlouholeté zkušenosti jak s výrobou tak i celkovým prodejem a to jen u nás, ale i v zahraničních státech.
Technické látky a tkaniny nejen pro čalouníky – Eifler, Praha 9
Technické látky, tkaniny všeho druhu i další potřeby pro firmy i jednotlivce nabízí společnost Eifler, Praha 9. Využijte nabídky za velice přijatelné ceny. Zejména oblíbené gumokokosové desky překvapí nízkou cenou, jelikož je firma přímým dovozcem tohoto materiálu.
Vypalování laserem a široká nabídka dřevěných produktů
Společnost DIKADESIGN je firma, jejíž historie sahá do osmdesátých let. Nyní se specializujeme především na výrobu i prodej dřevěných soustružených, frézovaných a hoblovaných polotovarů pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel i doplňků pro dřevěné podlahy.
Tepelné zpracování a žíhání kovů včetně rozměrných součástí
Žíháním kovů lze docílit lepších vlastností materiálu, především zvýšení povrchové tvrdosti. Právě proto patří tento typ tepelného zpracování kovů mezi nejvyhledávanější. Samotný proces žíhání je však náročný, a to obzvláště v případě, je-li potřeba takovým způsobem upravit i velmi rozměrné součásti. Přes 15 let se tepleným zpracováním kovů, resp. ...
Plechy pro výrobu ocelových konstrukcí
Firma PROGRES OCEL Hradec Králové spol. s r.o. nakupuje a prodává hutní materiály. Mezi hlavní produkty se řadí ocelové plechy a výpalky pro výrobu ocelových konstrukcí, tlakových nádob, svařovaných rour, zařízení a strojů pro obnovitelné zdroje energie, petrochemický průmysl, energetiku a ekologii.
Výrobce kovových i plastových dílů pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Sháníte kovové nebo plastové díly pro automobilový nebo elektrotechnický průmysl? Pak nezoufejte, v obou těchto odvětvích vám bude skvělým partnerem společnost FOREZ s.r.o., jenž vyrábí jak plastové, takt také kovové díly.
Keramické pancíře
Ještě jste neslyšeli o názvu keramické pancíře? Pancířem se v tomto konkrétním případě opravdu myslí pancíř tanku nebo jiné výzbroje. Kde byste mohli na tuto novinku narazit? Mnoho míst není, protože jako jediní se výrobou keramických pancířů zabývají ve společnosti CeramTec Czech Republic s.r.o.
Hlavní přednosti trapézových plechů a jejich využití ve stavebnictví
Trapézové plechy patří mezi hojně využívaný stavební materiál, který je oblíbený pro své vlastnosti, široké možnosti použití a nízké pořizovací ceny. Ve Zlínském kraji se výrobou této střešní krytiny zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. se sídlem ve Zlíně. Na trhu působí od roku 2013 a zajišťuje vlastní výrobu trapézových plechů, přičemž ...
Výroba a dodávka konopné izolace
Kvalita prostředí, ve kterém bydlíte nebo pracujete, závisí také od použitých materiálů na jednotlivé stavební a další prvky. Třeba v případě tepelné izolace zajisté uvítáte možnosti, které jsou nejen kvalitní a splní svůj záměr, ale také vyhovující vašemu zdraví. O takovou izolaci se s přehledem a vysokou odborností a profesionalitou postará ...
Výroba kompenzátorů a hadicových připojení s oceněním AAA
Kvalita hadicových připojení z ušlechtilé oceli a kompenzátorů, které najdou svoje využití především v různých oblastech průmyslu, při výrobě technických a medicinálních plynů do systémů malých i velkých zařízení, je na prvním místě. Abyste měli 100% jistotu kvality, profesionality a dlouholetých zkušeností, tak se vám vyplatí spolupráce s výrobní ...
Bez pitné vody ani ránu. Kvalita vody je pro nás stěžejní
Kvalita vody se musí všude bezpodmínečně hlídat. Bez pitné vody z kohoutku si dnes náš život nedokážeme představit, řadíme ji mezi naprosté standardy. Stejně tak se o kvalitu starají i Středočeské vodárny, bez níž by se tamější obyvatelé těžko obešli.
Projekt výstavby nového výrobního závodu a komplexní nabídka silo systémů a gravimetrických dávkovačů
Společnost Remiva, s.r.o. působí v oblasti plastikářského průmyslu již více jak 20 let a je předním výrobcem technických compoundů, plastových regranulátů a poskytovatelem dalších služeb v oblasti recyklace, testování a R&D. Kromě toho je výhradním zástupcem izraelské společnosti Sysmetric.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Hutní a nerezový materiál – Brno
Přemýšlíte, kam v Brně zajet pro hutní a nerezový materiál? Potřebujete ruční nebo elektrické nářadí? Pak pro Vás máme vhodný tip. Využít můžete širokého sortimentu firmy Železářství Skořepka, s.r.o. Firma sídlí právě v Brně.