Silikonové náramky na zakázku jako účinný propagační prostředek
Silikonové náramky jsou účinným a cenově dostupným propagačním a reprezentativním prostředkem všech kulturních či společenských událostí i firem či spolků. Díky moderním technologiím lze v krátké době vytvořit velké množství silikonových náramků, které díky přitažlivému vzhledu zaujmou širokou veřejnost. Tyto náramky jsou populární především u ...
IdentCORE s.r.o.
Prodej hliníkových a nerezových profilů
Sháníte spolehlivou firmu, která bude mít vlastní skladové zásoby, atesty a dopravu zařídí kamkoliv? Pak si vyberte osvědčenou firmu, která v této oblasti má rozhodně co poskytnout. Prodáváme nejenom hliníkové a nerezové profily, ale i mnoho dalších produktů.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Přesné a rychlé dělení materiálu s pomocí laserové technologie budoucnosti
Laserový paprsek je velice výhodné využít pro přesné řezání i těch nejodolnějších kovových i nekovových materiálů. Tím, že je možné zaostření pouze na určité místo, vznikne řezná spára minimálních rozměrů. Tím pádem nedochází k plýtvání materiálem.
Distribuce a logistika chemikálií
Na trhu je široký výběr chemikálií v podobě kapalné i pevné. Jedná se o sortiment českých, evropských i světových výrobců na různé využití. Nejen kvalitu těchto produktů, ale také odborné poradenství a další služby vám poskytne firma Chem Logistic, s.r.o. se sídlem v Pardubicích.
Chem Logistic, s.r.o. Technické chemikálie Pardubice
Výroba dřevěných palet a beden
Palety se používají nejenom na skladování, ale také pro přepravu zboží. Toto téma však zahrnuje i dřevěné bedny a další výrobky ze dřeva jako jsou přepravní a externí boxy a průmyslové obaly.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Reklama, která jde s dobou
Každá firma, která chce, aby se o ní vědělo, potřebuje dobrou reklamu. Záleží na grafickém zpracování, ale také na materiálu, ze kterého bude vyrobena. Současná doba nabízí mnoho různých možností, které kvalitní výrobci polepů a reklamních poutačů dovedou využít.
Světelná reklama Praha
Prodej palivového dřeva v oblasti Znojmo, Hrušovany nad Jevišovkou, Moravské Budějovice a Jemnice
Nemáte ještě zajištěné dřevo na zimu? Topná sezóna už je v plném proudu a skončí pomalu až příští rok v létě. Ještě na jaře se totiž pořádně přitápí v kotli, takže se není co divit, že toho přes zimu hodně spálíme. Chcete si na zimu zajistit dřevo rychle, snadno a s dovozem? Pak se obraťte na firmu BOŠ spol. s.r.o., která působí v oblasti Znojma, ...
BOŠ spol. s r.o.
O kvalitní a přesné plastové výlisky se postará lisovna plastů Josefa Krčmy
Získejte kvalitní plastové produkty přímo od výrobce. Na vstřikování plastů se specializuje společnost Josef Krčma – lisovna plastů, která vznikla už v roce 1995. Provádíme lisování, montáž a kompletaci kvalitních a přesných produktů z různých polymerních materiálů. Lisovna plastů sídlí vde Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Žíhání a pájení v lineární peci provádí firma D&K Brazing z Olomouce
Hledáte firmu, která provádí žíhání nebo pájení kovů? Pak se obraťte na společnost D&K Brazing s.r.o. s provozovnou v Olomouci. Specializujeme se na žíhání a pájení především nerezových materiálů v lineární peci s kontrolovanou atmosférou vodíku a dusíku.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Výroba různých druhů palet podle přání odběratelů
Když se řekne europaleta, tak jde o čtyřstrannou dřevěnou paletu splňující mezinárodní předpisy, tedy normy, která je vhodná i pro manipulaci s vysokozdvižným vozíkem. Pro uspokojení požadavků každého zákazníka se vyrábí různé druhy palet, které se liší rozměry, nosností, hmotností, celkovým zpracováním a konečným využitím. A široké spektrum palet ...
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Nábytek z palet na zakázku vyrábí firma Pila Benda
Dřevěné palety slouží k převážení nejrůznějšího zboží po silnici, kolejích i po vodě. Využívají se také v supermarketech. Hodit se vám ale budou také doma. K čemu? Vyrábí se z nich nábytek do interiéru i na zahradu. Vyzkoušet můžete třeba postel z palet, konferenční stolky či venkovní posezení. Nábytek z palet všeho druhu v různých povrchových ...
Stavební materiál na jednom místě u Andrla CZ Opava
Stavíte a potřebujete kvalitní materiál, který je pro stavební práce nezbytný? Vše potřebné najdete na jednom místě u společnosti Andrla CZ v Brankách u Opavy. Zajišťujeme výrobu a dopravu betonu, prodej sypkých materiálů a stavebnin. Své služby poskytujeme už řadu let všem od drobných stavebníků po velké stavební firmy, pro které máme i řadu ...
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Suché palivové dřevo vám ušetří náklady za vytápění
Topná sezóna už je v plném proudu a vy zjišťujete, že nejste na letošní zimu řádně připravení? Potřebujete si narychlo objednat palivové dřevo? Pak se obraťte na odborníky, kteří tomu rozumí. Dřevo vám pomůžeme vybrat tak, aby splňovalo vaše očekávání, nařežeme vám ho a nakonec také dovezeme. A vy si ušetříte mnoho starostí.
BOŠ spol. s r.o.
Betonové stavebnice pro plynové a elektrické přípojky
Vilém Mach je firma, která vyrábí nejen celé betonové stavebnice pro připojení na plyn a na elektřinu, ale také disponuje širokým sortimentem v oblasti dvířek a dalších doplňků nebo samotných skříní, které se pro tato odvětví používají.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
Přípravky značky BOCHEMIT ochrání dřevo proti dřevokazným houbám, hmyzu a plísním
Dřevo stále hraje velkou roli při stavbách domů. Zejména, pokud se jedná o klasické rodinné domy. Dřevo se používá na schody, okna, konstrukce krovů. Posledním trendem je i kompletní dřevostavba. Dřevo se však musí chránit před škůdci, plísněmi a dřevokaznou houbou.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Štěrk, písek, beton a lomové drtě od opavské firmy Andrla CZ
Chystáte se stavět, a chcete pro své potřeby využít kvalitní sypké materiály od spolehlivého dodavatele? Opavská společnost Andrla CZ se zabývá prodejem sypkých materiálů pro velké stavební firmy i menší stavitele. Každý rok tato firma prodá desítky tisíc tun těchto materiálů, což svědčí o jejich výborné kvalitě a spokojenosti ze strany klientů.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Zpracování kovů nebo elektronické komponenty – to je Toyota Tsusho Europe
Ačkoliv je mezinárodní společnost Toyota Tsusho Europe S.A. známá z oblasti automobilového průmyslu, není to zdaleka jediný obor, kterému se věnuje. Své podnikání zacílila i do dalších oblastí a poskytuje mnoho služeb v nejrůznějších oborech a divize má také na čtyřech místech v České republice. Provádíme zpracování kovů, dodáváme produkty a ...
Toyota Tsusho Europe SA Czech Republic Branch trading, logistics
Hledáte novou práci? Možná pro vás bude skvělou příležitostí firma Bühler, která přibírá nové zaměstnance
Společnost, která se především zaměřuje na výrobu a dodávku různých komponentů do celého světa. Jde o komponenty do strojů na výrobu těstovin, čokolády, krmiva pro domácí zvířata a dalších. Zaměstnávají přes 400 lidí, většinou odborníků v technických profesích. Jejich práce si cenní.
Trubky, tenkostěnné profily, plechy i další hutní materiál nabízí společnost Gavenda
Sháníte kvalitní hutní materiál za dobrou cenu? Pokud jste z Opavy a okolí, navštivte specializovaný velkoobchod s hutním materiálem - společnost Gavenda. Pořídíte u nás trubky různých rozměrů, tenkostěnné profily zvané též jäkly, plechy i další zboží.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Stavebniny Besta – Berný představují ideální a rychlý způsob, jak pořídit veškeré věci pro vaši stavbu
Rekonstruujete a potřebujete také stavební materiál? Obraťte se na širokou nabídku právě stavebnin Besta – Berný, které vám zařídí od zdiva, izolací, sádrokartónů všechno až po stavební chemii, pojiva či nářadí. Výběr je opravdu široký, jak značek, tak ostatních produktů.
Sestavte si variabilní dřevěné květináče podle potřeb
Stavebnicové dřevěné květináče jsou v našich končinách novinkou, o které ještě mnoho lidí neslyšelo, a proto ocení jejich originalitu a široké využití. Jsou velice variabilní. Dřevěné květináče a nekonečné záhony z akátového a tropického dřeva si můžete sestavit sami dle libosti, včetně nádoby a samozavlažovacího systému.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
GAVENDA: Prodej hutního materiálu
Trubky, profily, nosníky, plechy, kulatina z oceli, hliníku, nerezu. Společnost GAVENDA s.r.o. prodává zkrátka veškerý hutní materiál. Touto činností se zabývá od počátku své existence. Naše středisko najdete v Oticích i v Krnově, kde se sice jedná o menší sklad, ale s podobným sortimentem.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava