Stavba ocelové konstrukce a opláštění - celá Morava
Na velké ocelové konstrukce je tady firma KAMAX - METAL s.r.o., která se zaměřuje na výstavbu ocelových konstrukcí a jejich opláštění. Společnost má dlouholetou tradici a mnoho cenných zkušeností a proto dokáže svým zákazníkům poskytnout pouze kvalitní a profesionální přístup. Zaměřuje se také na kovoobrábění a prodej hutního materiálu či ...
Kovové regály a regálové systémy tradiční i s novinkami
Kvalitní regály a regálové systémy jsou nezbytnou součástí průmyslových i dalších prostorů. Záleží na kvalitě materiálu, možnostech výběru rozměrů i barev, nosnosti a také na možnostech designu a způsobech montování. Pokud hledáte veškeré požadavky pohromadě, tradici a i novinky, tak vám je s radostí poskytne firma KOVONA SYSTEM, a.s. se sídlem v ...
KOVONA SYSTEM, a.s.
Rozbitá kontejnerová nástavba či hydraulická ruka? Opravy zajistí CH + S servis
Hydraulická ruka, kontejnerová nástavba nebo hydraulické válce? To vše opravujeme ve společnosti CH + S servis. Již od roku 1999 vám nabízíme záruční i po záruční opravy hydraulických zařízení všeho druhu, jejich revize, montáže i prodej náhradních dílů. Ať už vás trápí nefunkční hydraulická ruka nebo hydraulické válce, neváhejte se na nás obrátit.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Nábytek do škol a šatní skříňky
Hledáte vhodný nábytek do vaší školy? V tom případě se obraťte na společnost Enprag s.r.o. Disponují vlastními webovými stránkami, které jsou zároveň jejich e-shopem. Vašimi požadavky se bude zabývat tým odborníků, můžete navštívit dokonce jejich vzorkovnu nebo požádat o vizualizaci. Prodávají nábytek do škol, lavice, židle, katedry, stoly, ...
Ocelové konstrukce pro budovy, haly a firemní objekty
Snadná a rychlá výstavba haly za přijatelné finanční ohodnocení? To je sen mnohých podnikatelů. Ovšem ten sen se vám může splnit a to díky firmě Zámečnictví HSV. Firma sídlí ve vlastním výrobním závodu v Jičíně. Zaměřuje se na práce především ve svém okolí jako je Nová Paka, Turnov, Hořice a další místa.
Stavíme montované haly
Stavba haly už v dnešní době nemusí trvat roky, ani dlouhé měsíce. Nemusíte se také obávat ani zdlouhavého vyřizování či složitého papírování. Postavíme halu přesně podle vašich představ. Jsme společnost ST-mont Dačice, s.r.o., která toho dokáže předvést ještě více.
Regály a regálové systémy – česká zakázková výroba, která figuruje na globálním trhu
Mezi služby KOVONA SYSTEM, a.s. patří jak velkosériová a zakázková kovovýroba, tak i prodej vlastních finálních výrobků, kam patří mimo jiné regály a regálové systémy. V případě, že byste si z našeho sortimentu nevybrali výrobek, který by dokonale splňoval vaše požadavky, rádi vám zajistíme kovovýrobu na míru.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Montáž a demontáž výrobních linek i zařízení zajistí MONTEMA Otrokovice
Specialistou na montáž a demontáž výrobních linek, technologií a technologických celků je firma MONTEMA, spol. s.r.o. z Otrokovic. Montujeme technologické celky, výrobní linky, zařízení, stroje, ocelové konstrukce i potrubní rozvody. Kvalitní a rychlou montáž i demontáž zajišťuje tým zkušených techniků. Své služby poskytujeme po celé České ...
Zámečnické práce, výroba ocelových konstrukcí či prodej hutního materiálu
Naše společnost HSV zámečnictví Jičín byla založena již roku 1991 a zámečnické práce jsou naší hlavní činností již od počátku. V současné době sídlíme ve vlastním výrobním areálu ve městě Jičín a pracuje pro nás 5 pracovníků s bohatými a dlouholetými zkušenostmi v oboru.
Party stany a montované haly – řešení pro všechny venkovní akce
Pořádáte velkou firemní akci nebo večírek, organizujete setkání s větším množstvím přátel a nebo hledáte vhodné místo pro svatbu? Nebo organizujete sportovní akci, a potřebujete zajistit zázemí pro účastníky? Vhodným řešením jsou party stany, které dobře poslouží i v případě, že potřebujete náhle vyřešit nedostatek prostoru.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Stěhování strojů je naší doménou
Společnost Montema Otrokovice provádí nejrůznější montážní práce, jako je například stěhování strojů, montáže ocelových konstrukcí, technologických celků a výrobních linek v rozličných odvětvích průmyslu. Nejčastěji se jedná o gumárenství, strojírenství nebo stavební, chemický a potravinářský průmysl.
O kvalitní a funkční vybavení dílny se postará TechnoBank
Nezáleží na tom, zda vybavujete malou domácí dílnu či celý velký průmyslový podnik. Obojí si zaslouží kvalitní dílenský nábytek, který vyrábí společnost TechnoBank, s.r.o. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu průmyslového vybavení, jsme specialisté zejména na kovový dílenský nábytek a v naší nabídce najdete dílenské stoly, skříně a mnohé další.
Mobile Storage: pojízdné vybavení skladů i stacionární regály na míru
Žádný sklad se neobejde bez kvalitních pojízdných skladových zařízení a regálů. Jejich vývojem, výrobou a servisem se už více než dvacet let zabývá česká firma Mobile Storage s.r.o. Na trhu sice najdete mnoho prodejců paletových a policových regálů, my se však specializujeme na jejich mobilní verzi - pojízdné regály.
Výroba nerezových skluzavek a tobogánů
Občas byste se chtěli vrátit do dětských let? Možná se vám příjemné prožitky z dětství hned vybaví, když se řekne skluzavka a tobogán. A právě nerezové skluzavky a tobogány vyrábí firma ALFEKO s.r.o., která se zaměřuje také na výrobu lehkých kovových konstrukcí, ale zpracovávají i velice náročné a odvážné projekty.
Šatní kovový nábytek pro školy, který vydrží
Každý jistě bude souhlasit s tvrzením, že ve školních zařízeních je zapotřebí opravdu odolného nábytku. V šatnách platí tento názor zřejmě nejvíce. Šatní kovový nábytek firmy TechnoBank vás přesvědčí, že řešení se vždy najde. Dokonce při nízkých nákladech.
Sklářské tavicí pece, ocelové konstrukce i termovize objektů
Sklářský, chemický, dřevařský i keramický průmysl vyžaduje spolupráci s odborníky, kteří jsou zaměřeny právě na činnost v oblasti průmyslových odvětví a poskytují kvalitní produkty a služby pro další výrobu a rozvoj. Mezi takové společnosti se řadí i společnost Teplotechna-Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích, která vyrábí a prodává různé druhy ...
Vyrábíme pojízdné regály pro pneumatiky
V malebném městečku jménem Uherský Brod se nachází firma Mobile Storage s.r.o. Tato firma má ryze české kořeny a působí v oblasti vývoje, výroby a servisu pojízdných skladových zařízení. Pojízdné skladovací regály mohou mít různé využití. Naprosto zásadní roli hrají například při skladování pneumatik.
Obytné kontejnery pro dočasné, rychlé a pohodlné řešení nedostatku ubytovacích kapacit například jako sociální byty, ubytovny, školy a školky
Společnost WAREX spol. s.r.o. je specialistou na výstavbu obytných kontejnerů. Ty vám zajistí volné místo pro ubytování formou sociálních bytů, ubytoven, ale také s nimi zajistíte nový prostor pro školy a školky. Ideální, levné a velice pohodlné řešení, jak zajistit nedostatek ubytovacích kapacit.
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Hledáte firmu, která vám postaví velkou halu, sklad nebo rozlehlou firmu? Pak se spolehněte na společnost Ruchstav Building a.s.
Zaměřujeme se na všestrannost. Pomůžeme vám v každém ohledu a mnoho z daných staveb stavíme kompletně na klíč. Můžete se spolehnout na odborníka v oboru, který vás nezklame. Realizace stavebních záměrů nebyla nikdy jednodušší.
Ocelové námořní přepravní kontejnery poslouží i jako sklad či dílna
Námořní kontejnery jsou univerzálním mobilním prostředkem pro skladování i přepravu zboží. O rozsáhlých možnostech využití kontejnerů ví své společnost Metrans, která se jejich prodejem a pronájmem dlouhodobě zabývá. V současné době přináší svým zákazníkům tři základní typy ocelových námořních kontejnerů, které vyhoví požadavkům všech klientů.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Dodávka ocelových přístřešků
Společnost ST-mont Dačice, s.r.o. staví nejenom ocelové přístřešky, ale i veškeré další průmyslové objekty. Většinou se jedná o výstavbu ze železných a ocelových konstrukcí. Stavby mohou být libovolně velké a investor si může zvolit požadovanou délku i výšku stavby.
Dílenský nábytek a dílenské vybavení včetně servisu
Společnost RK - TECH s.r.o. představuje kompletní vybavení dílen. Preferují individuální přístup. Nábytek vyrábí samozřejmě i na zakázku. Vybrat si zde můžete nářadí přesně dle požadovaných výrobních úkonů. Nyní můžete mít dílnu vybavenou podle svých vlastních představ.