Truhlářské práce pro region Brno-venkov
Zařízení interiéru patří k důležitým prvkům pro útulné a harmonické bydlení. Na trhu je spousta možností pro výběr nábytku, ale mnohdy nesplňují konkrétní představy, možnosti a požadavky zákazníka. Pokud si však najdete šikovného truhláře, tak získáte realizaci nábytku podle vašich představ. A pro Brno venkov svoje služby poskytuje Truhlářství ...
Vyrobíme a smontujeme ocelové konstrukce i potrubí. Demontujeme, stěhujeme a montujeme stroje a technologické zařízení
Dnes je těžké najít spolehlivou firmu, která svou práci odvádí kvalitně, rychle a s úctou k zákazníkovi. Montema Otrokovice však k těmto vzácným firmám patří. Klade důraz na kvalitu provedení práce, profesionalitu svých zaměstnanců a vstřícnost k přáním a požadavkům zákazníků. Hledáte-li tedy někoho, kdo montuje ocelové konstrukce, stěhuje či ...
Výroba a dodávka speciálních velkoobjemových Big-Bagů
Kdo pracuje v zemědělství nebo v nějakém průmyslovém odvětví, tak se často setkává s různým materiálem, který je potřebné bezpečně a kvalitně přepravit nebo uskladnit. A v mnoha případech se jedná i o materiály, které můžou být nebezpečné. Pro všechny zmíněné účely jsou vhodným řešením kvalitní velkoobjemové vaky i speciální, které pro vás vyrobí ...
Dodávka ocelových přístřešků
Společnost ST-mont Dačice, s.r.o. staví nejenom ocelové přístřešky, ale i veškeré další průmyslové objekty. Většinou se jedná o výstavbu ze železných a ocelových konstrukcí. Stavby mohou být libovolně velké a investor si může zvolit požadovanou délku i výšku stavby.
Konference a kongresy na špičkové úrovni jednodušeji, než si myslíte
Potřebujete prezentovat své nápady, výtvory či akce před menším či větším publikem? Pak víte, že nejideálnějším řešením je svolání konference či kongresu. Jenže pořádání takové akce je náročnou záležitostí a více než kde jinde zde hrají roli detaily. Vy se však nemusíte obávat. Stačí, když navážete spolupráci se společností SAN SERVICE.
Dílenský nábytek a dílenské vybavení včetně servisu
Společnost RK - TECH s.r.o. představuje kompletní vybavení dílen. Preferují individuální přístup. Nábytek vyrábí samozřejmě i na zakázku. Vybrat si zde můžete nářadí přesně dle požadovaných výrobních úkonů. Nyní můžete mít dílnu vybavenou podle svých vlastních představ.
Náhradní plnění
Náhradní plnění – pro některé lidi španělská vesnice. Toto téma se týká zaměstnavatelů a ukládá jim ze zákona jednu povinnost. Jakmile zaměstnavatel zaměstnává více jak 25 lidí, musí také zaměstnat lidi se zdravotním postižením. V případě, že to neuskuteční, může buďto zaplatit vysokou pokutu nebo naopak může nakoupit zboží od jiné firmy, která ...
Výroba ocelových konstrukcí a generální dodávky po celé ČR
Prostor jako takový hraje v životě člověka a společenstva jako takového obrovskou roli. Nemáme na mysli pouze prostor pro život a pro soukromé bydlení, nýbrž i prostor pro výrobu nových věcí, vytváření něčeho nového a realizování plánů a návrhů. Výrobní haly, závody, továrny, objekty průmyslové výroby, skladovací prostory a mnohé další objekty ...
Pytle pro balení brambor
Sháníte pytle pro balení brambor? Malé či velké? V tom případě jakékoli pytle na brambory zajistí firma FOKUS-H s.r.o., která prodává nejenom sortiment pytlů na brambory, ale také motouzy, plachty, igelitové, papírové a jutové pytle či další různé typy a velikosti pytlů.
Komplexní služby pro konferenci či kongres s mezinárodní účastí na špičkové úrovni
Zajištění hladkého průběhu nejen konference či kongresu, ale i firemních prezentací, workshopů, seminářů a dalších akcí, vyžaduje profesionální a precizní organizaci včetně veškerého vybavení. Společnost SAN SERVICE poskytuje komplexní služby a je spolehlivým partnerem při pořádání jakékoli akce.
Výroba atypických kovových a ocelových konstrukcí, rámů pro stroje a zařízení nebo rovnou svařence
Zmínili jsme svařence, pod tímto názvem si můžete představit svařované konstrukce různého typu, které dodává společnost TRIOMETAL s.r.o., jejíž prostory se nachází v Novém Hrozenkově v okrese Vsetín. Zaměření firmy je opravdu široké, pohybují se v oblastech kovovýroby, kovoobrábění a zámečnické výroby.
Metanova: Inteligentní maziva sníží ztráty motorů a tím i provozní náklady
U většiny motorových vozidel se ztrácí třením 25 % energie vytvořené pohonnou hmotou. Tuto ztrátu snižují inteligentní maziva Metanova přibližně o 60 %. Keramické částice použité v přípravcích Metanova navíc díky svým rozměrům neucpávají olejový filtr, jelikož jsou menší než otvory ve filtrační struktuře i nejjemnějších olejových čističů a filtrů.
METANOVA
Zakázkové truhlářství Praha
Výroba nábytku je v posledních letech neustále trendy. Moderní je nechat si nábytek vyrobit přímo na míru tedy na zakázku. Díky tomu můžete mít svůj dům, byt, pracovnu i kancelář vybavený krásným a elegantním nábytkem, který bude nejenom vkusný, ale díky svému designu bude skvěle ladit s daným prostorem.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Tanky pro pivovary a farmacii i CNC stroje od kvalitních výrobců dodává firma P.A.F. Praha
Podnikáte v nápojářském průmyslu a řešíte, jak zajistit trvanlivost nápojů? Nebo potřebujete kvalitní CNC stroje na obrábění nejrůznějších materiálů? V obou případech se obraťte na společnost P.A.F. Praha s.r.o.. Už od roku 1993 totiž dodáváme tanky pro pivovary a farmacii, ale také nejrůznější CNC stroje od renomovaných výrobců.
Mobilní WC, oplocení i kontejnery pro venkovní akce i staveniště zajistí WC Servis
Pořádáte nějakou akci a chcete zajistit dostatečnou hygienu? Využijte možnosti pronájmu mobilních WC od firmy WC Servis s.r.o.. Jsme ryze česká firma se sídlem v Mladé Boleslavi a zajistíme nejen mobilní WC, ale také mobilní oplocení či kontejnery. Postaráme se také o dopravu a kompletní servis námi pronajímaných prvků.
Kancelářské židle se zvýšenou nosností a dětské židle
Pořád hledáte židli, která by se pro vás stala tou „pravou“? Žádné otlačeniny, bolavá záda nebo zkřivená páteř! To jsou velice bolestivé problémy, na které chceme raději jednou pro vždy zapomenout. Jak ale vybrat správnou kancelářskou židli? Vybírat můžete snadno u firmy ON LEAD CZ s.r.o., která je největší prodejnou židlí na Zlínsku.
TOMOS Praha – knihařství, tisk i kartonáž pro každého
Knihařství, tisk, kartonáž i další služby vám již od roku 1949 nabízí společnost TOMOS Praha. Díky moderním přístrojům a kvalitnímu vybavení jsme schopni vyhovět všem vašim požadavkům z oblasti tisku a knihařství. Chcete svázat diplomovou práci, vytisknout letáky a vizitky nebo vyrobit dárkové krabice? My vám vždy rádi vyhovíme a vytvoříme zboží ...
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna se 70letou tradicí
Nábytek podle principů štíhlé výroby od firmy Enprag
Kovový nábytek, Lean produktové řady a ergonomická pracoviště na míru podle principů štíhlé výroby nabízí společnost Enprag s.r.o. Na českém trhu působíme přes dvacet let a nabízíme široký sortiment kovového nábytku a vybavení. Začínáme zjištěním potřeb zákazníka, po společném výběru vhodných produktů pokračujeme grafickým návrhem v 3D, cenovou ...
Samolepící pásky od firmy Steroll mají mnoho různých způsobů využití. Pokrývají snad veškerá odvětví
Tato firma se specializuje na výrobu a prodej samolepících pásek. V jejich sortimentu však také naleznete mnoho jiných produktů, které mají pro své zákazníky připravené, jsou to: oboustranné samolepící pásky, ochranné samolepící fólie a pásky, textilní lepicí pásky, balící lepicí pásky, potištěné samolepící pásky.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Kovové dílenské skříně a stoly SKLADEM
Vybavení dílenských prostorů nebude pro vás oříškem, když najdete spolehnutí v profesionální firmě, která vyrábí tyto kousky na míru potřebám zákazníků. O vaše požadavky se odborně, rychle a profesionálně postará společnost TechnoBank s.r.o. se sídlem v Praze 6. Dílenský nábytek od stolů až po skříně a pracovní ponky.
Tonery do tiskáren nevyhazujte, buďte ekologičtí a navíc vydělejte
Používáte tiskárnu ve velkém a tonery se vám hromadí? Pokud jste doposud prázdné tonery vyhazovali, vězte, že existuje výhodnější způsob, jak se jich zbavit. Společnost RK-EMTIES se zabývá ekologickou likvidací tonerů, přičemž poskytuje výkup tonerů online.
Zabalte svoje výrobky do kvalitních a na míru dělaných krabic
Najít použitou krabici nebo karton doma, či ve firmě asi není problém. Ale odpovídá takové balení o kvalitách vaší firmy? Nezhrozí se zákazník, když mu objednané zboží přijde v pomačkané a popsané krabici, kterou užíval již někdo před ním? Vyhněte se zbytečným nepříjemnostem a trapasům a objednejte si kvalitní obalový materiál od firmy Akart CZ ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Průmyslové oleje pro spolehlivější motory nabízí firma OLVAN Náchod
Spolehlivé stroje jsou důležité v dopravě, stavebnictví i zemědělství. Základem je spolehlivý motor, který zajistí bezproblémový provoz vozu či stroje. Společnost OLVAN Náchod dodává kvalitní průmyslové oleje a maziva, které ochrání motor vozidel i stavebních a zemědělských strojů.
Jednorázové obaly a nádobí pro bufety, kiosky i restaurace rychlého občerstvení
Pokud jste provozovatelem kiosku, stánku, či restaurace rychlého občerstvení, jistě víte, že pokud nepodáváte vaše pokrmy na omyvatelném nádobí, přichází na řadu nádobí jednorázové. Segment rychlého občerstvení a prodeje hotových jídel tzv. „přes ulici“, stále roste a s velkou pravděpodobností bude růst i nadále. Je tomu tak jednak proto, že lidé ...