Firma Tvar vyrábí formy a různé technické výlisky
Jako zpracovatelé plastů získali už vícekrát významná ocenění a mohli se díky tomu zařadit mezi 100 nejlepším českých firem. Výrobní okruhy se zaměřují na tři části, my se nyní zaměříme na výrobu forem a na technické výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Vše pro svařování včetně pomůcek - KVP servis Opava
Svařujete a hledáte spolehlivé a kvalitní svářečské potřeby? Vše potřebné pro svařování najdete u firmy KVP servis v Opavě. Nabízíme svařovací techniku, ochranné pomůcky i technické plyny pro svařování, provozujeme také půjčovnu svářecí techniky. Portfolio nabízeného sortimentu stále rozšiřujeme a zákazníkům jsme schopni nabídnout většinu ...
KVP servis s.r.o.
KOVO PRAKTIK - kvalitní manipulační technika i další vybavení do firem a skladů
Ruční manipulační technika všeho druhu, odpadkové koše, regály i kancelářské vybavení – to vše nabízí ryze česká firma KOVO PRAKTIK. Vyrábíme a prodáváme rudly, vozíky i další praktické věci ze železa. Vybavíme sklad, firmu i kancelář.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Obaly bag-in box uchovají všechny tekutiny v nezměněném stavu
Kvalitní a dokonale propracované obaly BAG-IN BOX nejen, že uchovají každou tekutinu v původním stavu po dlouhou dobu, ale také uspoří náklady při skladování a dopravě. Pro tyto své vlastnosti se uplatňují například při uskladnění vín.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové obaly a krabice umožní bezpečnou manipulaci potravin a zajistí jejich čerstvý vzhled
Manipulaci potravin lze snadno, kvalitně a levně zajistit pořízením papírových obalů. Krabice na potraviny využívají jednak profesionálové v různých gastronomických odvětvích, jednak přímo koncoví spotřebitelé. Ti vyžadují levné řešení pro přepravu a zajištění čerstvého vzhledu potravin bez zbytečných nákladů. Model Pack Shop se zabývá prodejem ...
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Kvalitní obalové materiály přímo od výrobce za skvělou cenu
Společnost DAPAS, spol. s r.o. vyrábí a dodává levné obalové materiály prvotřídní kvality pro malé i velké odběratele. V nabídce najdete LDPE/HDPE fólie, stretch fólie, pytle, sáčky, tašky, bublinkové fólie a mnoho dalších typů obalového materiálu včetně možnosti individuálního potisku a jiných úprav.
TVAR výrobní družstvo Pardubice - plastové obaly vyrábíme již 70 let
Hledáte skutečně spolehlivého partnera v oblasti zpracování plastů? Obraťte se na společnost TVAR výrobní družstvo Pardubice. Na trhu působíme již 70 let, hned čtyřikrát jsme se navíc umístili mezi 100 nejlepšími českými firmami. Vyrábíme plastové obaly, spotřební zboží i plastové výlisky.
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Prodej dřeva Prostějov: Stavební řezivo i jiný kvalitní dřevomateriál
Sháníte dřevěné lišty, obkladové palubky, palety nebo jiné stavební řezivo pro výrobu pergoly, opravu střechy či renovaci podlah? Obraťte se na prostějovskou společnost PROŘEZ, která se specializuje na prodej dřeva a dřevomateriálu pro různá využití.
Truhlářství Radim Sladký: kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru
Truhlářství, které vám splní každé přání – to je truhlářství Radim Sladký. Vyrábíme kuchyňské linky, vestavěné skříně i další nábytek na míru. Postaráme se o zaměření prostor, výběr materiálů, grafický návrh, výrobu i dopravu a montáž nábytku. Ať už tedy toužíte po nové kuchyni nebo potřebujete vybavit kancelář, jsme tu pro vás.
Velkoobchod železářství GAVENDA nabízí nářadí, spojovací materiály i doplňky pro každého
Jaké jsou hlavní výhody železa a železných výrobků? Je to především jejich odolnost, spolehlivost a všestranné využití. Ve společnosti Gavenda to víme, a proto jsme pro vás hned ve dvou městech zřídili velkoobchod železářství, ve kterém seženete vše potřebné do domácí dílny i pro podnikání. Jste z okresu Opava nebo Krnov? Pak navštivte železářství ...
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kovo Praktik – výroba regálů i manipulační techniky
Potřebujete kovové vybavení pro vaši firmu? Výroba regálů, archivů a dalšího kovového kancelářského vybavení i manipulační techniky je specializací české firmy Kovo Praktik s.r.o. se sídlem v Ostravě. Na trhu působíme již od roku 1990. Důraz klademe na spolehlivost a na kvalitu našich výrobků k co nejvyšší spokojenosti zákazníků.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Vybavení dílen pro řemeslníky
Prodejem elektrického ručního nářadí a jakéhokoliv ostatního vybavení do dílny se zabývá firma Kres spol. s r.o. Dále mají pod palcem také servis tohoto ručního elektrického nářadí nebo i svou vlastní výrobu, která se zaměřuje na navíjení statorů trojfázových trakčních elektromotorů.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
BAG-in-BOX – papírový obal, který má šťávu
Hledáte způsob uchování vína či ovocné šťávy tak, aby uložený obsah vydržel čerstvý po dlouhou dobu? Současně vyžadujete komfortní a šetrné skladování a jednoduchou manipulaci? Všechny tyto požadavky splňují papírové obaly, přímo určené pro skladování vína a moštu – BAG-in-BOXy. Na trhu je rovněž k dispozici nová varianta balení BAG-in-BOXů, a to ...
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Zemní a výkopové práce kolovým rypadlem, terénní práce minibagrem a smykovým nakladačem
Sháníte někoho v blízkém okolí, kdo by Vám mohl pomoci se zemními a výkopovými pracemi? Nebo si potřebujete pronajmout lešení či stavební nářadí, lodní kontejner, lešení nebo hliníkovou věž? Pak se můžete spolehnout na služby Autodopravy Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Kvalitní český výrobce autobusových zastávek a čekáren
Zabýváme se jejich klasickou výrobou a specializujeme se na přesné a pečlivě stanovené požadavky zákazníka. Vyrábíme klasické typy, ale je zde možnosti i jakékoliv další úpravy. Provádíme i pozáruční servis včetně dodávky jakýchkoliv náhradních dílů. V tomto odvětví máme kompletní sortiment.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Produkty z potahované lepenky, které se týkají zakázkové výroby nebo rovnou různé bezpečnostní produkty vám zařídí společnost Protrade
Zaměřujete nebo specializujete se na papírnictví? Požadujete vlastní potisky, své rozměry, nebo máte jiné specifické požadavky? Pak se neváhejte obrátit právě na společnost Protrade, která vám vyhoví v jakémkoliv přání. Soustřeďují se vždy na konkrétní požadavky svých zákazníků.
Předcházejte katastrofám díky pravidelnému čištění komínů a kotlů
Požáry domů nejsou neobvyklým jevem. V loňské topné sezoně došlo k téměř tisícovce požárů. A jejich příčina? Špatně ošetřené komíny - konkrétně vznícení sazí v komíně, které se rychle rozšiřuje. Tyto požáry se při včasném zásahu dají snadno uhasit. Ještě lépe se jim dá ale předcházet. Pomůže vám s tím společnost Kovoblesk Opava.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Šedá strojní lepenka a výrobky z ní - na to se specializuje SEVEROČESKÁ PAPÍRNA
Výroba a prodej šedé lepenky ze sběrového papíru, výrobky ze strojní lepenky, ale také výkup a recyklace sběrového papíru či skartace. To jsou činnosti, kterými se zabývá společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s r.o. z Novosedlic.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Centroplast: LDPE a HDPE fólie i další plastové výrobky na míru
Jak ochránit své zboží? Přece kvalitním obalem. Obalový materiál všeho druhu vyrábí firma Centroplast s.r.o. Uherské Hradiště. Specializujeme se zejména na LDPE a HDPE fólie, plastové sáčky a pytle či fólie k tvorbě parotěsné zábrany. Všechny výrobky jsme schopni upravit vašim požadavkům přesně na míru.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Podzemní plastový sklep jako moderní dostupná alternativa klasického zděného sklepu
Sklep je ideálním prostorem pro uložení ovoce a zeleniny, která bude dlouho čerstvá díky ideální teplotě a nízké vlhkosti. Rovněž je vhodný pro uskladnění materiálu či pracovních pomůcek. Nachází se pod zemí, a tak nezabírá zbytečný prostor. Stavba klasického zděného sklepu je však poměrně náročnou a nákladnou záležitostí, nemluvě o dodatečné ...
Laminace - ochrana dokumentů za rozumnou cenu
Uvažujete, jakým způsobem ochránit Vaše dokumenty tak, aby byly vysoce bezpečné a přitom za rozumnou cenu? Pak si přečtěte následující článek, v němž se dozvíte více o laminaci a speciálních laminátorech na doklady od společnosti HS TRADE a.s., která je specialistou na tuto problematiku s dlouholetými zkušenostmi.
Máte spoustu odpadu či suti? Nechte si přistavit kontejner
Při rekonstrukcích, stavbách i demolicích se velmi často nahromadí velké množství odpadu, které je třeba odvézt a zlikvidovat. Bez těžké techniky by odvoz odpadu trval velmi dlouho a znamenal by spoustu práce. Ideálním řešením je přistavení kontejneru a následný odvoz odpadu či suti s možností likvidace.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Pracovní oděvy, nářadí i čisticí prostředky do každé firmy
ŘEMPO VEGA je předním českým průmyslovým distributorem speciálních jedincových a režijních materiálů a další široké palety zboží. Co si pod těmito pojmy ale konkrétně představit? Je to jednoduché - v naší nabídce najdete doslova vše, co byste ve své firmě mohli potřebovat - od pracovních oděvů, přes ochranné pracovní pomůcky, úklidové prostředky, ...
Kapaliny do ostřikovačů na léto i na zimu
Zajistit čistotu čelního skla během jízdy je jedním z nejdůležitějších úkolů každého řidiče. Proto máme na automobilech stěrače, proto máme ostřikovače. Aby však byl ostřikovač funkční, musí být naplněn kvalitní kapalinou do ostřikovačů, která zajistí očištění skla. V zimním období je třeba do ostřikovačů nalít speciální nemrznoucí kapalinu, která ...
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Pravidelné kontroly plynových a tlakových zařízení vám nařizuje sám zákon
Plynová a tlaková zařízení jsou nezbytnou součástí domácností, firem, bytových družstev, škol a dalších objektů. Jsou velmi důležité a nepostradatelné, mohou být ale i velmi nebezpečné. Správné a bezpečné používání těchto zařízení se neobejde bez pravidelných revizí a kontrol od zkušeného Jana Nohavy.