Papírové recyklovatelné samolepicí eko pásky šetří čas i životní prostředí
Lepicí pásky se používají ve všech odvětvích průmyslu i firmách různého zaměření. Především ve výrobě a distribuci jsou na tento sortiment kladeny poměrně vysoké nároky jak z hlediska pevnosti a odolnosti, tak v současné době i ekologické náročnosti. Papírové samolepicí eko pásky od zlínské firmy Steroll obstojí ve všech kategoriích a navíc mohou ...
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Dodáváme školní i kancelářské potřeby - vše pro žáčky, studenty i zaměstnance
Do vašich škol, školek, kanceláří i pro domácí použití dodáváme různé druhy papíru, pořadače, samolepky, bloky, obálky, obaly, lepidla, děrovačky, sešity, barevné papíry a kartony (čtvrtky) i mnohé další produkty. Firma Mrakeš je váš spolehlivý velko- i maloobchod s opravdu rozsáhlým sortimentem školních, kancelářských a psacích potřeb. Její ...
Mrakeš - velkoobchod papír a kancelářské potřeby Praha
Jaký motorový olej použít při výměně a kde ho koupit
O tom, že včasná výměna motorového oleje je pro náš vůz jedním z nejdůležitějších předpokladů pro spolehlivost a bezporuchový provoz, asi nikdo nepochybuje. Někdy máme ale tak trochu nejasnosti s tím, kdy olej vyměnit a jaký použít. Pokud se budete řídit několika jednoduchými pravidly, pak nemůžete udělat chybu.
Servis, kompletní dodávky infrastruktury, vybavení kancelářskou technikou
K nákupu kancelářské a další techniky je potřebné vybrat si nejen profesionálního prodejce, ale také kompletní servis a poradenství. A všechno v jednom je tím nejlepším řešením pro provoz vaší kanceláře a firmy. Požadovaný komfort vám zajistí firma FBT-Bräuer Tomáš se sídlem v Olomouci.
FBT - Bräuer Tomáš
Fasádní konstrukce ILTEGRO pro větrané fasády
Podíváme se, co vlastně fasádní konstrukce společnosti ILTEGRO, spol. s r.o. představuje, jaké má výhody a kde se používá. Jedná se především o hliníkové profily, které jsou nosnou konstrukcí pro větrané fasády. Uplatnění najdou pro obytné domy, rodinné stavby, panelové byty, obchodní centra a pro mnohé další objekty. Velice snadno se přizpůsobí a ...
Luxusní nábytek do vašich domovů, který znamená jedinečnost
Zařízení interiéru patří k základním potřebám každého jedince. Co člověk to jiný vkus a v krvi každého koluje touha po individuálním řešení dle vlastních představ. Je skvělé, když se dají představy naplnit a přesně o to se snaží i společnost HOME STYLE s.r.o., která se zabývá novými trendy interiérového nábytku a to nejen v České republice, ale ...
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Co znamená viskozita oleje
Viskozita je míra vnitřního tření kapaliny, nikoli hustota. Je jedním z nejdůležitějších hledisek při výběru vhodného motorového oleje. Hodnota viskozity se může za určitých okolností měnit.
Prodej a pronájem kontejnerů
Kontejnery typů 6m+ a 12m+ se hodí pro každou příležitost, aniž bychom si to běžně uvědomovali. Námořní typy můžete pořídit za velice nízkou a příznivou cenu, nehledě na to, že velice levný je také pronájem těchto netradičních prostor.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Železniční a tramvajové kolejnice, železniční pražce a upevňovací systémy se zárukou prvotřídní kvality
Vysoce kvalifikovaní pracovníci, flexibilní řešení při montáži, kvalitní materiály a desítky spokojených zákazníků. Pokud potřebujete spolehlivého dodavatele železničních pražců, železničních a tramvajových kolejnic včetně upevňovacích systémů, je certifikovaná firma Gantry Rail ideální volbou. Její zaměstnanci se postarají jak o montáž a ...
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Safetica Insight: dokonalý přehled o práci zaměstnanců i zabezpečení citlivých dat
Společnost ROOT IT s.r.o. přináší svým zákazníkům bezpečnostní nástroj Safetica Insight, který zajistí dokonalý přehled o práci zaměstnanců, její efektivitě, a ochrání citlivá data před zneužitím. Díky Safetica Insight tak máte příležitost zamezit zbytečnému plýtvání firemními zdroji.
ROOT IT s.r.o.
Výroba dřevěných palet a beden
Palety se používají nejenom na skladování, ale také pro přepravu zboží. Toto téma však zahrnuje i dřevěné bedny a další výrobky ze dřeva jako jsou přepravní a externí boxy a průmyslové obaly.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Průmyslová maziva, maziva pro zemědělskou a stavební techniku, maziva a oleje pro autodopravy - velkokapacitní balení
Každý stroj potřebuje péči a lásku, aby se Vám odvděčil. Je to daleko prostší, potřebuje kvalitní mazání a dobré oleje, aby mohl fungovat správně a aby se nezadrhával, což je jak u strojů, tak u automobilů nežádoucí projev.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Polep vozidel ochrání zatěžované části
Vyblednutí laku vozidla vlivem UV záření či poškrábání odlétajícími kamínky či ostrými předměty. To jsou nejčastější nešvary, které se dříve či později projeví na nechráněných částech karoserie a sníží tak estetickou, ale také finanční hodnotu vozu. Polep vozidel pomocí 3D fólií na auto přitom dokáže zatěžované a rizikové části vozu ochránit, ať ...
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Vše potřebné pro potrubní systémy na jednom místě
Materiálů, které se používají na stavby nových vodovodů, kanalizací nebo plynovodů, je velké množství. Nejen v počtu, ale také oblasti rozmanitosti. Proto stavební firmy vítají možnost objednat a nechat si dovézt tyto potřeby přímo na místo stavby.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Bezpečnostní pečeticí pásky pro kontrolu neporušenosti zásilek a pro další využití
Potřebujete mít kontrolu nad svými zásilkami či důležitými dokumenty a mít jistotu, že se k nim nedostala neoprávněná osoba? Nejen k tomu slouží bezpečnostní security pečeticí pásky, které umožňují aplikaci na širokou škálu povrchů. Lze je použít na papír, kov, plasty i sklo a další materiály.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
O kvalitní a přesné plastové výlisky se postará lisovna plastů Josefa Krčmy
Získejte kvalitní plastové produkty přímo od výrobce. Na vstřikování plastů se specializuje společnost Josef Krčma – lisovna plastů, která vznikla už v roce 1995. Provádíme lisování, montáž a kompletaci kvalitních a přesných produktů z různých polymerních materiálů. Lisovna plastů sídlí vde Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Vyrobíme vám pohodlnou kancelář na míru a dle vašich požadavků
Jak se nám to má podařit? Díky naší zakázkové výrobě nábytku. Společnost Vipama funguje od roku 2003 a za svou dobu působnosti získala na síle a vytýčila si základní body, které vždy plnila a také bude nadále plnit. Nejvýše postavený bod, který zaujímá přední místo, je právě spokojenost zákazníků. A právě tu se snaží dodržet v každém ohledu. ...
VIPAMA s.r.o.
Pro výrobce autosedaček disponujeme širokým sortimentem ochranných povlaků na autosedačky, ale v dnešní době je výroba rozšířena na další obalový materiál: pytle a sáčky nebo pytle na pneu
Často používané ochranné obaly vidíte v autoservisech nebo přímo u výrobce auto sedadel běžně. Používají je snad každý den, takže se jich spotřebuje velké množství. Tento speciální produkt však také musí někdo správně vyrobit. V této oblasti má naše firma mnoho znalostí.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Kovový nábytek přináší jistotu i pohodu
Zatímco v domácím prostředí si můžeme zvolit nábytek z materiálů, které jsou vůči drsnějšímu zacházení méně odolné, v místnostech veřejných budov je zapotřebí věnovat pozornost i tomuto kritériu. Proto se pro podobné využití volí více kovový nábytek.
Kopírovací stroje a tiskárny Konica Minolta a Develop s veškerým servisem od firmy SAMSONTECH
Autorizovaný prodejce tiskáren a kopírovacích strojů barevných i černobílých, společnost SAMSONTECH, nabízí pouze kvalitní značky špičkových výrobců, ke kterým patří Konica Minolta a Develop. Kromě prodeje je samozřejmostí záruční i pozáruční servis.
Výroba různých druhů palet podle přání odběratelů
Když se řekne europaleta, tak jde o čtyřstrannou dřevěnou paletu splňující mezinárodní předpisy, tedy normy, která je vhodná i pro manipulaci s vysokozdvižným vozíkem. Pro uspokojení požadavků každého zákazníka se vyrábí různé druhy palet, které se liší rozměry, nosností, hmotností, celkovým zpracováním a konečným využitím. A široké spektrum palet ...
Výroba šedé lepenky
Chráníme naše lesy, a proto se opětovně snažíme zpracovat jakýkoliv časopis, noviny nebo jinou formu papíru a vytvořit z toho kvalitní lepenku, která se dá nadále použít jako nový výrobek. Vyrábíme lepenky v šedé, hnědošedé, bílošedé nebo dekorativní barvě. Můžeme zajistit ručně vyráběnou kartonáž potahovanou nebo speciální slepovanou lepenku.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Dřevěné palety na míru nabízí VPS J&M s.r.o.
Dřevěné palety se hodí pro skladování a převoz zboží, ale i pro výrobu nábytku a zajímavých doplňků do bytu. Sháníte i vy kvalitní dřevěné palety a nevíte na koho se obrátit? Spolehněte se na českého výrobce palet firmu VPS J&M s.r.o.. Nabízíme vám standardní palety, europalety i atypické palety na míru, to vše levně a v krátkém termínu.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Obalový materiál zejména bublinkovou fólii vyrábí firma HB pack s.r.o.
Bublinková fólie. To je něco, co zná zřejmě každý z nás minimálně ze svého dětství. Někteří následně i z dospělosti. Praskání bublinek je populární mezi dětmi i v dnešní době, ale tato fólie se vyrábí především proto, že je to skvělý obalový materiál, který má mnoho výhod.
HB pack s.r.o.
Nábytek z palet na zakázku vyrábí firma Pila Benda
Dřevěné palety slouží k převážení nejrůznějšího zboží po silnici, kolejích i po vodě. Využívají se také v supermarketech. Hodit se vám ale budou také doma. K čemu? Vyrábí se z nich nábytek do interiéru i na zahradu. Vyzkoušet můžete třeba postel z palet, konferenční stolky či venkovní posezení. Nábytek z palet všeho druhu v různých povrchových ...