Pronájem skladů a hal, ale i výroba mostových jeřábů a bylinných extraktů
Pronájem nebytových prostor, mostové jeřáby a extrakty z léčivých rostlin. To jsou tři činnosti, kterými se zabývají tři divize firmy První jílovská a.s., a to již od roku 1993. Soustředíme se zejména na pronájem skladů, výrobních hal a kanceláří.
Výrobky AR Brno do celého světa
Odvětví jako jsou energetika, vodohospodářství, chemický průmysl nebo třeba plynárenství, všechna jsou pro fungování každého státu důležitá. Ovšem ti, kteří nejsou technicky vzdělaní málokdy tuší, o jaké výrobky se v těchto průmyslových odvětvích skutečně jedná a také, že u nás existují firmy s tradicí, které se této problematice věnují. Jednou z ...
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Správná ozubená kola vyžadují absolutní přesnost a pečlivost výroby
Při výrobě některých produktů je přesnost klíčovou podmínkou úspěchu. Takové výrobky musí vznikat za speciálních, pro ně určených, podmínek. Typickým příkladem takovýchto produktů jsou ozubená kola pro dopravníkové pásy, elektromotory či obráběcí stroje, která zkrátka musí být zhotovena zcela přesně. Jen tak mohou plnit svůj účel bez komplikací. K ...
VK LAROZ DK: Ocelové haly pro vaše podnikání
Hledáte to pravé místo pro vaše podnikaní, ale pronájem drahých komerčních prostor si nemůžete dovolit? Společnost VK LAROZ DK z Holešova zná řešení. Postavíme ocelovou halu přesně podle vašich představ. Umožníme vám tak levný, ale efektivní prostor pro váš start.
Výroba nástrojů, měřidel a přesných součástek na zakázku
Nástrojářská společnost ZV – nástroje se zabývá zakázkovou výrobou nástrojů, měřidel a přesných součástí dle požadavků a potřeb zákazníků. Dlouholetá tradice výroby a kvalita produktů a služeb v oblasti kovovýroby zaručuje klientům ten nejlepší servis.
Nejen převodovky a hřídele od TOS ZNOJMO: Navštivte strojírenský veletrh a najděte přesně to, co hledáte
Strojírenská výroba je velmi široká oblast, ve které se angažuje řada kvalitních, ale i méně kvalitních firem. Abyste vždy získali takový produkt, který bude spolehlivě a stoprocentně plnit svůj účel, je nutné vybrat si zavedenou a zkušenou společnost, která vám jej dodá. K tomuto účelu poskytuje ideální příležitost strojírenský veletrh.
Závěsy i potrubní uložení a podpěry nabízí Witzenmann
Společnost Witzenmann Opava je specialista na flexibilní kovové díly. Nabízíme široký sortiment pružných nerezových elementů, které jsou ve světě distribuovány pod značkou HYDRA®. Jsou to například pružinové závěsy, konstantní závěsy, potrubní uložení nebo podpěry a mnohé další. Dohromady tak tvoří vzájemně sladěný nosný systém. Samozřejmostí je ...
Elektrotepelná průmyslová zařízení s mnohaletou tradicí a zárukou kvalitu
Firma ZEZ s.r.o. navazuje na tradici výroby elektrotepelných zařízení v Praze – Hloubětíně. Počátky samotné výroby těchto zařízení spadají až do roku 1953, výrobky firmy ZEZ Praha přitom byly vždy synonymem kvality a spokojenosti. Jinak tomu není ani dnes, společnost patří k největším a nejvýznamnějším dodavatelům elektrotepelných zařízení v ČR.
Strojní zámečník zvýší životnost strojů
Plně funkční stroj je základem každé průmyslové výroby. Je tedy potřeba dbát na jeho bezproblémový provoz a udržovat ho v perfektním stavu. Pokud stroj vyrobil nebo opravil kvalifikovaný strojní zámečník, máte o kvalitu stroje a jeho dlouhou budoucnost postaráno. Kvalifikované strojní zámečníky najdete ve společnosti VN machinery.
Chropyňská strojírna, a.s. získala v roce 2013 řadu významných ocenění
Ocenění Volkswagen Group Award 2013 v kategorii „Lokální leader“, Exportní cena DHL UniCredit 2013 v kategorii středně velká společnost nebo také držitel titulu Ernst & Young Technologický podnikatel roku 2013, to jsou prestižní ocenění, které získala firma Chropyňská strojírna, a.s. v roce 2013.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
3D plazmové pálení a svářecí centrum Třinec
Svařování dílů, dělení materiálů či 3D plazmové pálení jsou služby, které nabízí firma TOP-STEEL Bohemia s.r.o. Svařovací centrum a 3D plazmové pálení však není to jediné, díky čemuž se tato firma stala oblíbená a klienty stále vyhledávaná. Společnost nabízí také zámečnictví, výrobu ocelových konstrukcí, stavebních dílů a částí strojů i zpracování ...
Lis na PET lahve od firmy STEELTEC má velký potenciál
Spotřební kovové zboží je všude kolem nás. Může se jednat o nejrůznější typy nářadí, jako jsou motyčky, sekačky, hrábě, kultivátory, součástky určené k montáži třeba do traktorů nebo jinak využitelné ve strojírenském průmyslu. Všechny tyto výrobky se ke koncovým zákazníkům dostávají skrze obchody – tam ale jejich cesta nezačíná. Mezi velkovýrobní ...
Steeltec CZ, s.r.o.
Ekonomicky výhodné převodovky vyráběné v ekologickém provozu
Pestrá nabídka společnosti TOS ZNOJMO zahrnuje ekologickou výrobu energeticky účinných pohonných systémů a doplňkového sortimentu pro strojírenskou výrobu, který vychází z individuálních požadavků zákazníků.
Ucelené logistické systémy zoptimalizují proces a ušetří spoustu peněz
Téměř v každém odvětví průmyslu se majitelé firem potýkají s logistickými problémy, ať už jde o neefektivní rozmístění jednotlivých prvků, drahý logistický software, který zdaleka neřeší vše, co by bylo třeba, nebo manipulační techniku s nízkou produktivitou. Výrobní a logistický proces je ovšem daleko složitější. Obsahuje tolik částí, jejichž ...
Ferrum - kovovýroba od A do Z
Už více než dvacet let společnost Ferrum poskytuje širokou nabídku služeb v oblasti kovoprůmyslu. V sortimentu nabízených služeb najdete velkoobchod hutního materiálu, zámečnickou výrobu, ekologickou likvidaci autovraků, pálení CNC laserem, pálení CNC plazmou, výrobu na ohraňovacím lisu, skružování profilů, výrobu ocelových roštů, kovošrot, prodej ...
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Firma NICO CZ s.r.o. se představuje
Firmu NICO CZ s.r.o., najdete v Jihlavě. Firma vznikla v roce 2010 a zabývá se strojírenskou a stavební činností, zakázkovou výrobou, stavebním zámečnictvím, speciální výrobou konstrukcí – kanceláří pro výrobní haly.
Kovovýroba, kovoobrábění a zámečnická výroba na míru každému zákazníkovi
Hledáte-li spolehlivého obchodního partnera pro realizaci kovovýroby, kovoobrábění či zámečnické výroby, ať už jde o jednotlivé kusy nebo velkoobjemovou sériovou výrobu, obraťte se na firmu Kovo – Roalbeta se sídlem v Hustopečích u Brna. Dostane se vám profesionálních služeb a kvalitních produktů od skutečných odborníků s dlouholetou praxí v oboru.
Energeticky účinné pohonné systémy nejvyšší kvality
Firma TOS ZNOJMO, akciová společnost zajišťuje vlastní vývoj, výrobu a prodej energeticky účinných pohonných systémů prvotřídní kvality certifikované v roce 2012 společností TÜV CERT Praha.
Komplexní řešení odsávání a filtrace vzduchu pro průmyslové provozy
Firma KOVODRUŽSTVO v.d. Strážov se zabývá výrobou, dodávkou a montáží techniky pro strojírenský, dřevozpracující, stavební, chemický a potravinářský průmysl. K hlavním produktům se řadí radiální ventilátory a průmyslová filtrace pro velké provozy.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov