Kovoobráběčství a obráběcí práce včetně frézování, soustružení a elektroerozívního obrábění
Kovoobráběčské práce vyžadují nejen kvalitu materiálů a konkrétní projektovou dokumentaci, ale také profesionály v této oblasti včetně dovedností, zkušeností a certifikace. Na strojírenství, kovoobrábění, frézování a soustružení včetně elektroerozívního obrábění je odborníkem firma KOVOBA, s.r.o.
Profesionální uchopovací systémy a upínací technika
Pokud vaše firma hledá pro svoji strojírenskou, automobilovou a další výrobu a činnost kvalitní uchopovací systémy a upínací techniku, tedy chapadla, která mají široké možnosti využití a množství důležitých funkcí, tak produkty a služby firmy Schunk Intec s.r.o. vám zajistí kvalitu, profesionalitu a prestiž.
Dřevařské stroje firmy Binter DS s.r.o.
Vyrábí klasické dvouetážové litinové rámové pily (katry), omítací, rozmítací a zkracovací kotoučové pily, prizmování kotoučové pily na zpracování agregátní hmoty, ostřičky pilových lisů, pásů a kotoučů včetně SK. Rádi vyrobíme i doplňkovou mechanizaci pro malé a střední pilařské provozy.
Kovoobrábění je téma, které se velice blíží CNC gravírování a také značení výrobků
Strojírenství obecně má v naší republice velice příznivé klima, protože se v tomto ohledu dokážeme rychle rozvíjet, ale přitom jsme přesní a dodržujeme vysoké standardy. Tyto kvality mají i firmy, které se právě za pomocí různých CNC strojů vypracovávají až na špici, kde se snaží udržet vysokou laťku pro své zákazníky. Neustále se zlepšují a ...
Hutní materiál Pardubice – velkoobchod
Hutní materiál se používá v mnohých odvětvích výroby, například ve strojírenství, stavebnictví i dalším průmyslu. Pokud hledáte společnost, od které můžete hutní materiál odebírat, pak se obraťte na naší firmu Ocelservis.
Výrobce převodovek TOS ZNOJMO, akciová společnost
TOS ZNOJMO je česká společnost, která vyrábí různé typy převodovek. Velice rychle se dostala do povědomí zákazníků a získala si celosvětový respekt. Díky dlouhodobé působnosti a také vysoké kvalitě si ji cení i v ostatních zemích EU. V dnešní době působí na českém trhu, ale také v rámci zahraničí.
Ozubené převody a ozubená kola jsou docela věda. Víme, jak na ně!
Hřídele, ozubená kola nebo kola rozvodová jsou součástí celé řady mechanismů, se kterými se setkáváme v každodenním životě a ani o tom třeba nevíme. To, že jsou ale ozubená kola a další výrobky kovoobrábění součástí automobilů nebo letadel, si asi umí představit každý. A právě na takovéto profesionální a zcela přesné výrobky se specializuje ...
CNC obrábění, kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, Brno
Kvalitní obrábění formou CNC, profesionálně vybavená dílna a produkty, které se řadí do špičkového sortimentu pro různá odvětví průmyslu. To není pouze přání zákazníka, ale také realita, kterou s veškerými odbornými znalostmi a zkušenostmi poskytuje společnost USOB s.r.o. se sídlem i provozovnou v Brně.
Kovovýroba
Kovovýroba je oblast, která má dlouholetou tradici a stále se drží na špici při zpracování a opracování různých druhů materiálů. Potřebná je v průmyslu, ale také ve strojírenství, kde má své plné zastoupení.
Kovovýroba se vším všudy - CNC, robotické svařování i prášková lakovna na jednom místě
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kovovýroby a strojírenství? Obraťte se na společnost SW – MOTECH. Kovovýroba od prvotního návrhu až po konečnou povrchovou úpravu výrobku je naší specialitou. Problém pro nás není ohýbání plechů a trubek, CNC řezání ani robotické svařování. O perfektní povrchovou úpravu se pak postará naše prášková lakovna. ...
Hledáte vhodné partnera pro strojírenskou výrobu? Strojírny Olšovec s.r.o. je spolehlivým partnerem při výrobě strojů různého typu
Zaměření této společnosti je opravdu široké, zabývají se výrobou strojů, stavbou svařenců a všemi ostatními stroji. Vyrábí velké i malé zařízení. Za dvacet let zkušeností získali mnoho zajímavých zakázek, takže se rozhodně ničeho nebojí.
Ohýbání výpalků a dílů ohraňováním, vypalování laserem
Zpracování a povrchová úprava nerezových, ocelových či hliníkových materiálů vyžaduje nejen moderní technologii, ale také odbornost a zkušenosti pracovníků. Různé možnosti zpracování, široké portfolio produktů, zkušenosti i moderní vybavení v oblasti kovovýroby poskytuje firma KOVSTA s.r.o.
Kovové konstrukce, které vydrží vše
S ocelovými rámovými konstrukcemi se lidé mohou setkat na mnoha různých místech. Na stavbách, ve školách i při potřebě převážet například koně. V každém případě ale všechny tyto pomůcky musejí mít jedno společné. Tím je kvalita provedení.
Řezání kovů laserem a plazmou - Brno
Naše firma vyrábí různé výrobky, mezi které patří laserové výpalky, svařené plechové dílce osázené lisovacími i navařovacími prvky, svařované konstrukční celky, které mohou být opatřeny povrchovou úpravou dle přání a požadavků zákazníka.
Hliníkové i ocelové desky a další tvarové díly, díky kterým ušetříte
Volba výchozích produktů je jedním z faktorů určujících kvalitu každého zboží. Ocelové a hliníkové desky ani tvarové díly nejsou výjimkou. Potřebujete kvalitní přířezy či desky, které vám ušetří náklady do budoucna? Naše firma HABA vám je poskytne. Zabýváme se přípravnými pracemi v oblasti činnosti s ocelí a hliníkem.
Svařence a odlitky v kusové a malosériové výrobě
Společnost METAL ACTIVITY s.r.o., je ryze strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu strojních součástí pro pily na dřevo, pily na železo, lisy, strojní nůžky, důlní stroje, zemědělské stroje, součásti turbín, převodové skříně a mnoho dalších různých dílů.
Nové pracovní pozice společnosti Bühler CZ s.r.o.
Společnost Bühler CZ s.r.o. nabízí nové pracovní pozice. Nabídky na práci najdete na jejich internetových stránkách. Společnost sídlí v Žamberku. Takže pokud hledáte nové místo ve východních Čechách a máte rádi Orlické hory, pak můžete využít nabídku práce v prosperující firmě. K dispozici je i služební byt.
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Metal Activity s.r.o. je firma, která vám poskytne kvalitní strojní součásti nebo obrábění kovů
Firma Metal Activity s.r.o. poskytuje strojní součásti k různým účelům, např. na lisy, pro strojní nůžky, zaměřují se i na důlní stroje, součásti turbín nebo zemědělské stroje či převodové skříně a mnoho dalšího.
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Nová ohýbačka plechu umožňuje precizní zpracování klempířských prvků s přesností na milimetry
Ohýbání plechů je jednou ze služeb, které nabízí společnost Keramet, působící na trhu s hliníkovými výrobky a polotovary již od roku 1993. Za tu dobu jsme si získali celou řadu spokojených zákazníků z řad významných tuzemských i zahraničních společností. Ke každému zákazníkovu přistupujeme individuálně, osobní přístup je pro nás obzvlášť důležitý. ...
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.