Modelárna a CNC obrábění FORKLIM s.r.o.
Velkou část úspěchu ve firmě FORKLIM s.r.o., tvoří zkušenost a zručnost pracovníků. Firma byla založena jako malý rodinný podnik, ale postupem času se rozšiřovala až do dnešní velkolepé podoby.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Nové pracovní pozice společnosti Bühler CZ s.r.o.
Společnost Bühler CZ s.r.o. nabízí nové pracovní pozice. Nabídky na práci najdete na jejich internetových stránkách. Společnost sídlí v Žamberku. Takže pokud hledáte nové místo ve východních Čechách a máte rádi Orlické hory, pak můžete využít nabídku práce v prosperující firmě. K dispozici je i služební byt.
Nástrojárna ISOTRA – výroba nástrojů a vlastních strojů, měřidel i obrábění
Nástrojárna ISOTRA, a.s., se zabývá výrobou nástrojů a jednotlivých dílů různého charakteru. Na trhu působí již od roku 1992, v roce 2007 se přetransformovala z s.r.o. na akciovou společnost a působí po celé České republice. Společnost disponuje moderní nástrojárnou, nabízí prodej strojů s vlastní technologií i výrobu nástrojů, dílů i měřidel. V ...
ISOTRA a.s. Nástrojárna Opava
Spolehlivé strojní součásti od společnosti Metal activity
Sháníte strojní součásti pro pily, turbíny, lisy, zemědělské, důlní či jiné stroje? Hledáte někoho, pro koho není problém CNC obrábění kovů, někoho kdo má zkušenosti s obráběním obyčejné i ušlechtilé oceli, nereze, speciálních slitin a spousty dalších materiálů? Pak je tady firma Metal activity právě pro vás.
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů a výrobu dílů, konstrukcí a sestav z plechového a profilového materiálu
Centrála se nachází v Sazovicích, ale mají také pobočku v Kroměříži. Pohybujeme se tedy v oblasti kolem Zlína. Moderní technologie, kterými disponují, umožňují opracování různého typu materiálů. Běžně může jít o plech, nerez, mosaz, měď a další.
Metal Activity s.r.o. je firma, která vám poskytne kvalitní strojní součásti nebo obrábění kovů
Firma Metal Activity s.r.o. poskytuje strojní součásti k různým účelům, např. na lisy, pro strojní nůžky, zaměřují se i na důlní stroje, součásti turbín nebo zemědělské stroje či převodové skříně a mnoho dalšího.
Moderní způsob lakování kovů i plastů - mokré lakování s využitím UV záření
Lakovna Hajdík je česká společnost, která se na trhu pohybuje již od roku 1989. Od té doby jsme postupně získali jak cenné zkušenosti, tak celou řadu spokojených klientů. Naší hlavní činností je kompletní péče o povrchovou úpravu prostřednictvím mokrého lakování, což je oblast, ve které patříme ke špičce. V letošním roce vám můžeme nabídnout i ...
Zpracování nerezového materiálu laserem, moderními lisy a další služby
Potřebujete zajistit řezání laserem nebo svařování nerezu? Od toho je tu společnost ABNER a.s.. Zajišťujeme laserové řezání, ohýbání plechu, svařování a broušení nerezového materiálu - vše precizně a bezchybně.
ABNER a.s. Zařízení z nerezu pro gastronomii Praha
Povrchová úprava kovů, sanační práce, hydroizolace staveb
Firma STROJCONSULT Litvínov s.r.o. vznikla jako sdružení fyzických osob již v roce 1990. Díky mnohaletým zkušenostem a nabývajícím znalostem vyrostla do dnešní velkolepé podoby. Efektivně působí v oblasti renovace kovů a betonů.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Žárové zinkování je účinná forma povrchové úpravy
Ochránit materiály proti nepříznivým vnějším vlivům není nikdy snadný úkol. Můžeme se pokoušet je neustále dokola natírat vhodnými prostředky a barvami, ovšem nikdy nedosáhneme stoprocentního výsledku. Nátěr se po nějaké době opět oloupe nebo začne rezivět. Ochrana proti rzi je náročným úkolem pro profesionály, kterými jsou i zaměstnanci ...
Výroba vnitřního i venkovního nerezového zábradlí
Nerezové zábradlí, jednoduchá leč velice účelná věc, která je snadno dostupná, lehce udržovatelná a navíc od firmy SEADD s.r.o., za skvělou cenu včetně práce a jejich originálního designu. Každé zábradlí se vytváří dle požadavků a přání zákazníků a je k němu vyhotovena také výkresová dokumentace.
Lakování různých materiálů v dnešní době může probíhat i za pomocí kataforézy
Specialisté na kataforézu jsou ve firmě Kataforesis, která se nachází v Dašicích Pardubicích. Jde o povrchovou úpravu kovů a tento speciální typ lakování. Jejich další náplní práce je také lakování mokrou cestou nebo práškové lakování.
Nově otevřený provoz těžké lakovny HAJDIK a.s.
Jablůnka je malá vesnička ve Zlínském Kraji poblíž většího města Vsetína. Má však jednu velkou přednost a to tu, že se může chlubit největším a nejrozsáhlejším provozem těžké lakovny, kterou vlastní firma HAJDIK a.s.
Strojírenská výroba od profesionálů je zárukou spolehlivosti
Stroje a svařence vyrobené na míru popř. dle dokumentace zákazníka, kvalitní obrábění i zámečnictví. To vše zahrnuje portfolio služeb Strojíren Olšovec nacházejících se v Olšovci u Hranic na Moravě. Poctivá strojírenská práce se ještě nevytratila. Ve Strojírnách Olšovec pracuje téměř šedesát vysoce kvalifikovaných obráběčů, zámečníků a techniků, ...
Povrchová úprava kovů - aplikace kataforézního lakování
Metoda kataforézního lakování je v průmyslových odvětvích stále oblíbenější. Jde totiž o velmi kvalitní, precizní a cenově dostupnou metodu povrchové úpravy kovů, díky které je dosaženo skvělého základu pro další úpravy. Odborníkem na povrchové úpravy kovů touto metodou je skupina Grupo Kataforesis.
Kovové palety na přepravu i skladování jedině od firmy TRIOMETAL
Potřebujete pravidelně přepravovat nebo skladovat své zboží? Pak jistě využijete kovové palety od firmy TRIOMETAL s.r.o., která má v této oblasti více než 25 let praxe. Kovové palety vysoké výrobní kvality nachází své uplatnění především ve strojírenství, stavebnictví a logistice, ale i v dalších průmyslových odvětvích.
Potrubní soustavy, potrubní rozvody - dodávka i montáž
Naše společnost ACTUAL 98 se již od svého vzniku v roce 1999 úzce specializuje na montáže a rekonstrukce investičních celků a technologických zařízení. Naše služby využívají klienti z oblastí strojírenského automobilového, chemického i potravinářského průmyslu.
Zakázková zámečnická výroba - nerezové zábradlí, nerezové schodiště, ocelové schody, brány a ploty
Zámečnictví a kovovýroba, dva obory, které na první pohled nemají moc společného. Ovšem společnost RS evostyl s.r.o. Vám dokáže pravý opak. V jejich firmě se totiž tyto dva obory skvěle doplňují. Firma zpracovává nerez, ocel, hliník a mosaz a věnuje se především interiérovému provedení schodů a zábradlí, ale i exteriérovému provedení bran a plotů.
Nová ohýbačka plechu umožňuje precizní zpracování klempířských prvků s přesností na milimetry
Ohýbání plechů je jednou ze služeb, které nabízí společnost Keramet, působící na trhu s hliníkovými výrobky a polotovary již od roku 1993. Za tu dobu jsme si získali celou řadu spokojených zákazníků z řad významných tuzemských i zahraničních společností. Ke každému zákazníkovu přistupujeme individuálně, osobní přístup je pro nás obzvlášť důležitý. ...
SEADD s.r.o. vyrábí veškeré kovové konstrukce už od roku 1993
Společnost SEADD s.r.o. byla založena roku 1993 a její výrobní sekce je umístěna ve Starém Městě u UH. Už více než 20 let vyrábíme nejrůznější ocelové, nerezové ale i hliníkové konstrukce pro venkovní i vnitřní použití. Naše technologie neustále zlepšujeme a modernizujeme, abychom uspokojili požadavky i těch nejnáročnějších klientů.
SV Metal to je obrábění kovů a dodávání kompletních sad kovových dílů, podle potřeby jejich zákazníků
Zabývá se vaše podnikání strojírenstvím? Potřebujte často originální komponenty, které budete mít rychle a přesně dodané v termínu? Zajišťujete flexibilně vlastní výrobu a vždy musíte docílit rychlosti a také preciznosti provedení? U nás získáte, podle svého přání, přesné druhy ohnutých plechů, nařezaných na specifické rozměry nebo svařených do ...
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Výpalky Hradec Králové, pálení plazmou
Firma Elza Předměřice se specializuje na výpalky, řezání plazmou, řezání vodním paprskem, výrobu potrubních dílů ale také zámečnickými pracemi včetně svařování nerezu. Mají mnoho běžných klientů, ale mezi jejich zákazníky mohou patřit i odběratelé s vysokými a specifickými požadavky.
Zaměření na montáž a rekonstrukci zařízení v průmyslu
Průmysl je odvětví, které vyžaduje profesionální přístup a zařízení, které odpovídá veškerým kvalitám a normám. Podniky potřebují profesionální zázemí, které zajistí veškerý servis a údržbu zařízení, modernizaci a další služby. Proto ocení podporu společnosti s tradicí od roku 1999, kterou je společnost ACTUAL 98 s.r.o. se sídlem v Praze a ...
Galvanické zinkování hromadné a závěsové pro firmy i soukromníky
Zinkování je v současnosti tou nejlepší možnou ochranou kovových dílů před korozí. Aby však zinkování splnilo svůj účel, musí být provedeno velmi pečlivě. O pečlivé zinkování se stará již řadu let firma GALMAT zinkování s.r.o., která se specializuje především na galvanické zinkování jak menších dílů v podobě spojovacího materiálu, tak větších ...
Ocelové konstrukce i sekční vrata přispěly při stavbě hospodářské budovy v Krokovicích
Firma ST-mont Dačice se v roce 2016 podílela na realizaci stavby pro garážování zemědělské techniky v Krokovicích u obce Písečné v Jindřichohradeckém okrese. Tato hospodářská budova byla postavena za účasti subdodavatelské firmy ZEM-TECH, která zajistila hrubou stavbu a terénní úpravy. Firma ST-mont Dačice dodala a namontovala ocelové konstrukce, ...