Kvalitní svářecí technika a čistící přístroje od předních dodavatelů
Sháníte kvalitní svářecí techniku nebo čistící přístroje? Pak se obraťte na Dirett Ostrava. U nás najdete vše potřebné, s výběrem vám navíc poradí zkušení zaměstnanci. Prodejem to ale nekončí, k dispozici je vám i servis a půjčovna nářadí. U nás najdete vše na jednom místě.
Půjčovna stavebního nářadí a mechanizace Veselí nad Moravou, okres Hodonín
Vodohospodářské stavby Javorník-CZ s.r.o. je firma, která vznikla v roce 2000 a úspěšně plní veškeré služby, které jsou s vodohospodářskými stavbami spojené. Budují kanalizace, obecní a městské komunikace, ale mají také půjčovnu stavebního nářadí a ostatní mechanizace.
Agroservis Holý je autorizovaný dealer značky Husqvarna
Naše firma Agroservis Holý sídlí v Moravském Krumlově. Počátek firmy se datuje do roku 1993, kdy se firma začala zaměřovat na prodej a servis zahradní techniky. Postupem času se sortiment rozšířil. Neustále však dbáme na vysokou kvalitu a precizní provedení, proto jsme si vybrali tu nejlepší značku a v dnešní době jsme autorizovaným dealerem ...
Servis zahradní a lesní techniky, prodej značky Husqvarna
V Moravském Krumlově sídlí firma Agroservis Holý, která prodává zahradní a lesní techniku. Zajišťuje také servis těchto výrobků. Zaměřuje se na prodej výrobků kvalitní a léty prověřené švédské značky Husqvarna. Technické parametry této značky odpovídají nejvyšší kvalitě. Technika je určená i pro náročnější použití, protože je velice odolná. Firma ...
Vyberte si kvalitní zahradní techniku - Třebíč
Krásný velký rodinný dům se zahradou představuje pro každého z nás přepychové bydlení. Jenomže abychom takovéto bydlení mohli nadále obdivovat, musíme celou zahradu udržovat. Jistě víte, co to znamená, sekání trávy, omlazování a prostřihávání stromků, zařezávání křovinořezem, hrabání listí a mnoho dalšího. Dá se říct, že údržbu zahrady provádíme ...
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Agroservis Holý – to je záruka kvalitních motorových pil
Nevíte nebo ještě pořád váháte nad značkou motorové pily? Zvažujete, která je nejlepší, dostatečně kvalitní a bezpečná, aby se vám s ní dobře pracovalo? V tom případě zvolte jedinou možnost a to kvalitní motorovou pilu Husqvarna.
Za kvalitním nářadím do PRONARU
Pro všechny velkoodběratele, maloodběratele, domácí kutily, velké konglomeráty, zkrátka pro všechny je tu společnost PRONAR. Zabývá se prodejem nářadí, brusiva a měřidel, které využijete jak v domácnostech, tak v průmyslových podnicích. PRONAR sídlí v Olomouci.
Zahradní a lesní technika STIHL A VIKING.
Pečujete o lesy, parky či zahrady? Nebo máte jen kolem domu zahrádku, kterou chcete mít dokonalou? Pak navštivte firmu Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč, která vám poskytne všechno vybavení potřebné k udržení nádherné zeleně. Nezaměřuje se přitom pouze na prodej zahradní techniky, ale například i na broušení řetězů motorových pil a na další ...
Kupovat kvalitní zahradní a lesní techniku se vyplatí
Nakupovat zboží za nejlevnější cenu je snem každého z nás. Málokdy si však uvědomujeme rizika takového nákupu. Výrobky jsou totiž často nekvalitní, a ačkoliv jsme do nich původně investovali jen zlomek peněz, ve výsledku jeho hodnotu mnohokrát přeplatíme kvůli nezbytným opravám. Mnohdy se stane, že takový výrobek je i neopravitelný. U zahradní a ...
Půjčovna strojů AGROSERVIS Holý: Stroje a nářadí bez výdajů na údržbu a opravy
Ať už jste kutilové, řemeslníci či velké stavební firmy, bez nejrůznější techniky a strojů se neobejdete. Pořízení všech potřebných strojů je však finančně nákladné, stejně tak jejich údržba. Výhodnější je si stroje a nářadí zapůjčit. Umožňuje to firma Jan Holý AGROSERVIS – půjčovna zahradní techniky, strojů a nářadí v Moravském Krumlově.
Na pořádnou trávu je zapotřebí pořádná sekačka nebo rovnou malý traktůrek
Všechny produkty, které máme k dispozici ohledně zahradnictví, nám mají pomáhat. To je rozhodně dobře, protože nám v mnohých případech opravdu ulehčují naši práci. Ta je pak jednodušší a více nás baví, takže trávíme čas na naší zahradě či zahrádce rádi.
Robotické sekačky se postarají o dokonale upravený trávník
Úprava trávníku patří k nutným pracím na zahradě a zabere dost času. Pokud nechcete trávit své volno pobíháním se sekačkou, jsou tu robotické sekačky HUSQVARNA. Seženete je v prodejně firmy Agroservis Holý v Moravském Krumlově. Zatímco budete odpočívat nebo trávit svůj čas na zahradě jinak, sekačka za vás bude pracovat. Efektivně a bezpečně.
Milan Milichovský – MAT prodej i servis výrobků Husqvarna
Zahradní a lesní technika Husqvarna patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co můžete na trhu se sekačkami, pilami a dalším sehnat. Kde ale produkty značky Husqvarna sehnat za rozumnou cenu? Obraťte se na společnost Milan Milichovský – MAT. Jsme autorizovaní prodejci této značky. Nabízíme tak výhodný prodej, ale i servis veškeré lesní i zahradní ...
Zahradní technika k dostání u nás včetně servisu
Před jarní sezonou je dobré být připraven, zahradní technika by vám tedy rozhodně neměla chybět. Při ošetřování zeleně vám pomůže a ušetří spoustu namáhavé práce. Zajeďte si i vy pro zahradní techniku ECHO, kterou prodává společnost Zahradní technika Omelka. Kromě prodeje se vám postaráme i o záruční a pozáruční servis.
Internetový i kamenný obchod se zahradní a zemědělskou technikou i stroji
Ať už patříte mezi hobby zahrádkáře nebo profesionální pracovníky v oblasti zahradnictví a zemědělství, bez kvalitní techniky se neobejdete. Široký sortiment firmy AGS Agro Sortiment pokryje vše, co budete z této i jiných oblastí potřebovat. Zahradní a zemědělskou techniku přitom můžete objednat snadno přes internet.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Domácí, chovatelské i zahradnické potřeby od firmy Zahradní technika Omelka
Sháníte kvalitní vybavení pro domácnost a zahradu? Vše pořídíte u nás. Zahradní technika Omelka, to jsou domácí potřeby, ale také chovatelské potřeby, ruční nářadí nebo zahradnické potřeby. Najdete u nás opravdu široký sortiment, ze kterého si vyberete vše pro svou domácnost.
Inteligentní robotická sekačka Viking MI 632 P se postará o perfektní trávník za vás
Sekání trávníku by asi málokdo označil za svou oblíbenou činnost. Krásná zahrada s upraveným trávníkem se však bez pravidelné údržby neobejde. Naštěstí je tu řešení, které vás této nezáživné zahradní práce nadobro zbaví - robotická sekačka.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej a servis kvalitní zahradní, lesní a komunální techniky
Vybavte se zahradní, lesní a komunální technikou už teď a buďte včas připraveni na příchod sezóny. Zahradní technika Omelka vám pomůže s výběrem vhodných strojů a zařízení a zajistí také jejich servis či pravidelnou údržbu.
Zahradní drtič pomůže dát zahradu po zimě do pořádku
Zima končí, sněženky už vykukují, ptactvo se ozývá čím dál víc, sluníčko začíná hřát. Jaro je tady a s ním přichází spousta radostí, ale také práce na zahradách, zahrádkách a dvorech. Pomoci vám však výrazně může zahradní drtič, štěpkovač nebo kompostér. Každý zahrádkář ví, že bude potřeba prostřihávat stromky a keře, hrabat a sekat trávu a hlavně ...
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Hybridní trávník kombinuje přednosti umělého a přírodního trávníku
Odolnost, výdrž a vysoká schopnost regenerace. To jsou výhody, které nabízí hybridní trávník od firmy EUROGREEN. Jak z názvu vyplývá, kombinuje dvě technologie, a tedy i jejich kvality. Hodí se pro namáhaná místa fotbalových či golfových hřišť.
Bezpečné fotbalové branky pro veškerá sportoviště
Fotbalové branky jsou důležitou součástí mnohých sportovišť. Fotbal je totiž jedním z nejoblíbenějších sportů nejen dětí, ale i dospělých. Pro bezpečnou hru je však důležité, aby byly fotbalové branky stabilní, dobře ukotvené a spolehlivé. Naše společnost EUROGREEN CZ právě takové branky nabízí. Kromě výstavby, rekonstrukcí a regenerací travnatých ...
Kam pro kvalitní nářadí a domácí spotřebiče Bosch, Dremel či Skil?
Zlínská prodejna Bosch nářadí a spotřebičů společnosti Knirsch je vám otevřená každý všední den od osmi do pěti hodin. Najdete u nás kvalitní, spolehlivé a účinné domácí spotřebiče Bosch a Siemens, zahradní techniku a také praktické nářadí Bosch, Skil a Dremel. Sledujte i naše akční nabídky nebo nakupujte přes e-shop z pohodlí domova.
Lis na PET lahve od firmy STEELTEC má velký potenciál
Spotřební kovové zboží je všude kolem nás. Může se jednat o nejrůznější typy nářadí, jako jsou motyčky, sekačky, hrábě, kultivátory, součástky určené k montáži třeba do traktorů nebo jinak využitelné ve strojírenském průmyslu. Všechny tyto výrobky se ke koncovým zákazníkům dostávají skrze obchody – tam ale jejich cesta nezačíná. Mezi velkovýrobní ...
Steeltec CZ, s.r.o.
Půjčovátor: Půjčovna zahradní techniky, nářadí a přístrojů v jednom
Vyrostl vám na zahradě nevzhledný porost a nemáte doma křovinořez? Vypůjčete si ho! Jedete jednou za čas na dovolenou a potřebovali byste nosič kol na auta? Vypůjčete si ho! Přepadla vás nutkavá touha potápět se? Vypůjčete si vodní scooter! Všechny tyto věci a mnoho dalších najdete u Půjčovátoru.
BTGreen přináší nápady pro vaši zahradu
Zahradní skleníky a pařníky prvotřídní kvality, různé druhy závlah, stínící technika, zahradní nábytek, dětská hřiště, profesionální grily a spousta dalšího zahradního vybavení, to je nabídka společnosti BTGreen, specialisty na vybavení vašeho pozemku. O prvotřídní kvalitě produktů i služeb svědčí nejen výběr materiálů a precizní zpracování, ale ...