Čističky vzduchu DAIKIN zajistí čistý vzduch pro zdravé žití
Vzduch, který přichází zvenčí do domácnosti nebo kanceláře, je plný alergenů, jako jsou plísně roztoči a pyl. Obsahuje také viry a bakterie. Všechny tyto částice dýcháme, i když bychom nemuseli. Stačí využívat čističky vzduchu od firmy DAIKIN AIRCONDITIONING, které dodávají čerstvý vzduch a účinně z něj odstraňují znečišťující látky, které ...
Klimatizace Haier – řešení pro zajištění domácí i pracovní pohody
Trápí vás doma velké teplo nebo zima doma nebo na pracovišti? Potřebujete nainstalovat klimatizaci ve vaší firmě? S tímto problémem vám pomůže klimatizační technika Haier pro byty, rodinné domy, chaty, chalupy, prodejny, kanceláře, servery i mnohapatrové komerční objekty.
Kvalitní průmyslová vzduchotechnika a chlazení vám zajistí čisté prostory
Potřebujete technicky zařídit výrobní závod, skladištní halu, nákupní centrum, nemocnici či jiné velké budovy? Firma BEST–TECHNICKÁ je pro vás ideální volbou. Za více než deset let působení na trhu zajistila desítkám spokojených zákazníků měření a regulaci, průmyslovou vzduchotechniku, elektroinstalaci i průmyslové chlazení. Firma v těchto ...
Větrací mřížky vhodné do dveří i nábytku
Větrací mřížka, která je vhodná jak na dveře, tak vzduchovody, mřížka s pevnou vnější žaluzií nebo taková, která je vyrobená z ocelového a galvanizovaného plechu - to je jen malý zlomek nabídky větracích mřížek naší společnosti.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Měření a regulace tepelných čerpadel, vzduchotechniky a klimatizací
Tepelná čerpadla jsou v dnešní době nenahraditelná zařízení. Dokážou efektivně ohřívat TUV, což však vyžaduje co nejpečlivější naměření a regulaci těchto zařízení. Optimalizace je činností specialistů, kteří dokážou dodat regulační techniku, vše nastavit a ještě k tomu zaškolit obsluhu těchto zařízení.
Klempířská výroba, oprava a rekonstrukce každé střechy
Především se však zabýváme klempířskou činností, která je našim specifickým řemeslem, kde jsme schopni vyrobit cokoliv na míru. Vzduchotechnické potrubí může být občas atypické, proto jej na požadavek zákazníka vyrobíme a následně také namontujeme, aby všechno přesně pasovalo.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Přední světový výrobce klimatizací, ventilací a topení
Japonská firma DAIKIN je předním světovým výrobcem klimatizačních jednotek a veškerého příslušenství pro ventilaci, topení, čerpadla a mražení. Obchodní zastoupení v České republice, zabývající se prodejem, logistikou a technickou podporou, zajišťuje dceřiná společnost DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL EUROPE – CZECH REPUBLIC spol. s r.o.
Vzduchotechnika se vším všudy – dodávka i revize
Hledáte spolehlivého partnera v oboru vzduchotechnika? Obraťte se na společnost Kovo vzduchotechnika. Výrobou vzduchotechnického zařízení se zabýváme již od roku 1966. Vyrábíme skutečně kvalitní potrubí i další příslušenství. Postaráme se ale i o kompletaci vzduchotechniky a potřebné revize.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Servis vzduchotechniky včas odhalí případné nedostatky klimatizace
Pravidelný servis klimatizací je zárukou opravdu čistého vzduchu ve vašem prostředí. Denně se kolem nás mění teplota a vlhkost, za kterou často ručí instalovaná klimatizace. Pokud si chceme tyto benefity užívat naprosto bez obav, servis vzduchotechniky je nezbytný. Servis vzduchotechniky však doporučujeme provádět pouze odborně, díky čemuž ...
Interklima: komplexní dodávky vzduchotechniky a klimatizace
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení a větrání. To jsou obory, kterými se zabývá firma Interklima spol. s r.o.. Postaráme se o komplexní dodávky klimatizačních systémů jak pro chlazení technologických zařízení, tak i pro úpravu vzduchu v provozech a na pracovištích.
Klimatizace pro všechny typy vozidel - od vlaků přes kombajny až po sanitky
Klimatizace dokáže během horkého léta pořádně zpříjemnit den a pro mnohé je v dnešní době cestování vozem bez klimatizace téměř nepředstavitelné. Klimatizace však zdaleka není pouze záležitost pohodlí a zvyšování komfortu při cestování autem. Je řada profesí, při kterých lidé tráví ve vozidlech různých typů podstatnou část dne, a proto je ...
O montáž klimatizace i vzduchotechniky se postará firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika, to jsou oblasti, kterým se věnuje firma bbklima99, s.r.o. Zajišťujeme prodej a montáž klimatizace a vzduchotechnického zařízení, rekuperace a tepelná čerpadla. Postaráme se také o servis veškerých produktů.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Program Home C°mfort Expert – kompletní služby při koupi klimatizace Daikin i ve vašem regionu
Klimatizace Daikin patří ke špičce na trhu více než 90 let. Již od roku 1924 totiž vyvíjíme a vyrábíme zařízení určená pro chlazení i vytápění domů a bytů, která se zcela přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Společnost Daikin klimatizace ale nejen vyvíjí a vyrábí, ale nabízí kompletní služby zahrnující poradenství při výběru klimatizace ...
Výroba, montáž i servis klimatizací pro vozidla
Společnost EKOKLIMA A/C s.r.o. se sídlem v Chocni působí na českém trhu již od roku 1998. Zabývá se výrobou, dodávkou, montáží i servisem klimatizací pro vozidla různého charakteru. Specializuje se především na klimatizace kabin, autobusů, minibusů, drážních vozidel i speciálních vozidel.
Kvalitní a úsporná klimatizace bytu i domu
Dodání a montáž klimatizace, ale také jejich servis, údržba a opravy. To vše kvalitně a odborně provádí firma Klima-Classic, která v České republice zastupujeme japonskou značku Toshiba. Kromě klimatizací se zabýváme také tepelnými čerpadly, příslušenstvím pro instalaci klimatizace nebo vzduchotechnikou a větráním.
Klimatizace a vzduchotechnika pro příjemný i zdravý pobyt ve vnitřních prostorách
Pro někoho je klimatizace příjemným luxusem, pro jiného nezbytnou záležitostí. Vzduchotechnika je pak takřka vždy nedílnou součástí všech průmyslových hal, ale i dřevopodniků a dalších specializovaných objektů. Při výběru klimatizace do jakéhokoliv interiéru je třeba zohlednit řadu kritérií a provést profesionální odbornou montáž. Již od roku ...
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Firma Pavel Kozák – HASKO odborníkem na vzduchotechniku
Vzduchotechnika, klimatizace a tepelná čerpadla. To jsou pilíře činnosti firmy Pavel Kozák – HASKO. Zaměřujeme se zejména na výrobu, dodávku, montáž a servis vzduchotechniky a dalších technologických zařízení. Už od roku 1995 dodáváme vzduchotechnické zařízení pro všechny obory jak v průmyslu, tak i zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti. ...
Nová sezóna Formule 1 nabírá na síle
Úspěšné oficiální partnerství týmu MERCEDES AMG PETRONAS a společnosti ebm-papst vstupuje do druhého kola.
Klempířské prvky musí být BezVa
Ať už jste klempíři či jen s klempířskými prvky pracujete, pak jistě dáte za pravdu, že pro kvalitní a profesionální výsledek práce potřebujete i materiál odpovídající kvality. Firma BezVa, spol. s r.o. se výrobou a prodejem klempířských prvků vysoké kvality zabývá a nabízí pestrý výběr žlabových háků, PVC žlabů či dílů pro vzduchotechniku.
Prvotřídní vzduchotechnika, klimatizace a chlazení od firmy Elklima
Máte už dost horkých letních dnů, během nichž ve vašem bytě panuje nesnesitelné vedro? Váš problém vyřeší pardubická firma Elklima Pardubice, která se už od roku 1991 specializuje na klimatizace, vzduchotechniku a chlazení. Regulační systémy od firmy Elklima se uplatňují jak v bytech, tak i v komerčních či průmyslových objektech. Firma Elklima ...
Řiďte si teplotu okolního vzduchu jednoduše a efektivně
Cítit se dobře je základem úspěšného a produktivního dne. A abyste se cítili dobře, musíte mít kolem sebe příjemné prostředí. Nedílnou součástí takového prostředí je i příjemný okolní vzduch a teplota. Specifické požadavky na teplotu vzduchu jsou schopny vyřešit různé prostředky, jako jsou klimatizace, fotovoltaické systémy, tepelná čerpadla, ...
Klimatizace a další vzduchotechnika CARRIER zajistí příjemnou teplotu doma i v práci
Chcete mít kontrolu nad teplotou vzduchu v místnosti bez ohledu na to, jaké je venku počasí? Vyzkoušejte klimatizační zařízení či tepelná čerpadla od společnosti SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. specializující se na špičkovou vzduchotechniku. Zajistíme vám čerstvý vzduch a teplotu přesně podle vašich potřeb a přání.
Elektrický odvlhčovač vzduchu REMS Secco 80 – novinka firmy REMS Česká republika
Havárie topení, prasklý vodovod, záplavy nebo jen zatuchlé sklepy či vlhké zdivo. To všechno jsou situace, kdy je potřeba prostor důkladně odvlhčit a vysušit. Poslouží k tomu elektrický odvlhčovač vzduchu a stavební vysoušeč REMS Secco 80, který je novinkou v sortimentu firmy REMS Česká republika.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Klimatizace, která umí i topit? Klimatizace NORDline AUS
V horkých letních dnech vám klimatizace příjemně ochlazuje domov či kancelář. Ale co v zimě? Klimatizace NORDline AUS s invertorem umí nejen chladit, ale i topit! Neslevujte ze svého pohodlí a užijte si i chladné a sychravé dny v příjemně teplém prostředí díky klimatizaci české společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o.
Klima Invest: Staráme se o kvalitu i teplotu vzduchu ve vašich objektech 24 hodin denně
Díky našim klimatizacím, vzduchotechnice, chlazení prostor, systémům ohřevu vody, odvětrávání, odsávání a větrání si můžete sami stanovit, jak teplo či zima vám bude a jaký vzduch budete dýchat. Buďte pány svého domu či jiného objektu – po všech stránkách.