Kotle na tuhá paliva s dotací - Centrum nářadí
Chcete výrazně ušetřit za topení? Právě teď máte ideální příležitost získat dotaci na pořízení nového ekologického kotle na tuhá paliva. S bezplatným vyřízením kotlíkové dotace i získáním nového kotle vám bezplatně pomůže firma Centrum nářadí z Opavy. Jsme český výrobce s třináctiletou zkušeností v oboru, zaručujeme profesionalitu a širokou ...
Výroba nástrojů, měřidel a přesných součástek na zakázku
Nástrojářská společnost ZV – nástroje se zabývá zakázkovou výrobou nástrojů, měřidel a přesných součástí dle požadavků a potřeb zákazníků. Dlouholetá tradice výroby a kvalita produktů a služeb v oblasti kovovýroby zaručuje klientům ten nejlepší servis.
Kvalitní kovoobráběcí stroje jsou zárukou úspěchu
Podnikáte v průmyslu a zaměřujete se na výrobu? Pak jistě víte, že základem každé výrobny jsou kovoobráběcí stroje. Na nich záleží polovina úspěchu, protože nám můžou náklady buď snížit, nebo naopak zvýšit. Vše záleží na kvalitě daných kovoobráběcích strojů. S těmi od firmy BOSTEC budete náklady jedině snižovat.
Dřevoobráběcí stroje, kovoobráběcí stroje i další nářadí pro firmy i domácí kutily
Dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje všeho druhu nabízí Centrum nářadí Opava. Pořídíte u nás vrtačky, brusky, kotouče i další kvalitní nářadí, které využijete v domácí dílně i při profesionální práci. Obráběcí stroje i další zboží navíc i opravujeme.
Víte, že se i na výrobu Formule 1 používají CNC obráběcí stroje a stroje na řezání vodním paprskem?
Sintex, Athena, Synthesy nebo Antares. To nejsou tajemné zaklínací formulky, ale názvy pro CNC obráběcí centra od společnosti LJ-TECH MACHINES s.r.o. umožňující kvalitní CNC řezání a obrábění nejrůznějších materiálů. CNC obráběcí centra a další stroje výrobce CMS S.p.A. přitom stojí za mnoha produkty především automobilového či leteckého průmyslu. ...
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín