Tepelné zpracování a žíhání kovů včetně rozměrných součástí
Žíháním kovů lze docílit lepších vlastností materiálu, především zvýšení povrchové tvrdosti. Právě proto patří tento typ tepelného zpracování kovů mezi nejvyhledávanější. Samotný proces žíhání je však náročný, a to obzvláště v případě, je-li potřeba takovým způsobem upravit i velmi rozměrné součásti. Přes 15 let se tepleným zpracováním kovů, resp. ...
Půjčovna stavební, zemědělské, lesní i zahradní techniky
Práce na stavbě, ale také v lese, na zahradě nebo na poli často vyžaduje použití specializované techniky. Díky ní bude práce vykonaná rychleji a ve výsledku také levněji. Investovat do nákupu všech přístrojů, které použijeme třeba jen několikrát do roka, se však rozhodně nevyplatí. Právě proto společnost Agroservis Holý disponuje vlastní půjčovnou ...
Systémy, robotika, komponenty to je firma EXACTEC
Doba se mění a je zapotřebí se umět přizpůsobovat. Chcete také levnější, kvalitnější a přesnější pomocnou ruku ve vaší firmě? Hledáte prostředky, jak kompenzovat vysoké náklady na zaměstnance?
Vysoce přesné CNC stroje a kvalitní automatické výrobní linky
Podnikáte ve strojírenské výrobě nebo pracujete v jiném oboru, kde potřebujete vyrábět více dílů pomocí stejné technologie? V tom případě byste měli zauvažovat o pořízení CNC stroje či automatické výrobní linky. Tyto moderní technologie řízené počítačem jsou v současné době základem každé firmy, která má za cíl vynikat ve strojírenské výrobě či ...
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Vysokozdvižné i paletové vozíky pro váš byznys
Manipulační technika je nepostradatelným pomocníkem každé společnosti, ať už se zabýváte zemědělstvím či průmyslovou výrobou. Vaše podnikání bude mnohem jednodušší, pokud budete mít vždy po ruce ty správné vysokozdvižné či paletové vozíky. Nejen prodej manipulační techniky zajištuje společnost Damatech z města Dačice. Kromě toho se podívají na ...
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Deskový filtr na víno, křemelinový filtr, vinařské lisy i další vinařské potřeby na jednom místě
Každý správný vinař ví, že základem úspěchů není pouze kvalitní úroda hroznů, ale i správné vinařské potřeby. A přesně ty seženete v nabídce společnosti ZAMMA SUDY. Nabízíme vinařské potřeby pro malé vinaře i velké vinařské společnosti. Sháníte-li vinařské lisy, sudy nebo deskový filtr na víno, u nás si přijdete na své.
Prodej strojů Strip – Till v ČR
Naše firma Silyba a.s. podepsala spolupráci se švýcarskou firmou Baertschi Perma – Agrartecnic. Je to velký převrat především pro samotnou Českou republiku, protože jsme prvními, kteří začali na tomto poli mezinárodně spolupracovat a díky tomu se budou dovážet do naší matičky země speciální stroje na využití v zemědělství.
Spolehlivé robotické a automatizační systémy od EXACTEC
Poptáváte kvalitní robotické systémy? Přáli byste si, aby robot nahradil drobné stereotypní úkony, které jsou pro vaše zaměstnance ubíjející? Pak jsou pro vás vhodným řešením roboty od předního českého dodavatele EXACTEC.
Obráběcí stroje pro plasty, kompozitní materiály, dřevěné materiály, hliníkové slitiny a kámen
Obráběcí stroje najdou využití v celé řadě oborů. Ve společnosti LJ TECH MACHINES to víme. Proto zastupujeme špičkovou firmu CMS S.p.A., která je předním výrobcem obráběcích strojů pro obory jako automobilový průmysl, letecký průmysl, výroba lodí, modeling (formy, kopyta,….), zbrojní průmysl, výroba brýlových obrouček a další… Dodáváme technologie ...
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Kvalitní obráběcí centra s rozsáhlou možností využití dodává LJ-TECH MACHINES
Obrábíte kompozitní materiály, hliníkové formy a jiné materiály? Potřebné pořídíte u firmy LJ-TECH MACHINES s.r.o.. Dodáváme CNC obráběcí centra renomovaného výrobce CMS Industries, která se využívají v leteckém, vojenském, automobilovém i námořním průmyslu, ale také v energetice, stavebnictví či při zpracování kamene, dřeva a jiných materiálů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Vinařské potřeby a nápojová technika
Výroba vína je založena na citu a umění. Aniž bychom si to běžně uvědomovali, chce to trpělivost a spoustu zkušeností. Jenomže to není zdaleka všechno, co budete k výrobě vína potřebovat a proto je zde náš kompletní sortiment výrobků a veškerých potřebných věcí, které při výrobě vína potřebujete.
Stroje pro mlékárenský a masný průmysl
Potravinářský průmysl už se v dnešní době neobejde bez technických pomůcek, které práci urychlí a zjednoduší. Zejména masná a mlékárenská výroba je mnohdy přímo závislá na strojích, bez nichž by byla produkce buď úplně nemožná, nebo příliš pomalá a neefektivní.
Strojírna Kukleny spol.s r.o. Zakázková výroba strojů Hradec Králové
Naše vinařské potřeby dodávají vínu šmrnc
Ať už jste producenti malého nebo velkého množství vína, pomoc se vám vždy hodí. Pomocnou ruku vinařům podává společnost Zamma-Sudy, v jejímž sortimentu najdete velké množství vinařských potřeb, které vám práci vinaře usnadňují. Není to ostuda povolat si na pomoc vinařské stroje. Ba naopak, zefektivníte tak výrobu a zkvalitníte celý proces ...
Firma Forsch zastupuje na českém trhu značky firem, které se specializují na techniku pro ochranu a výživu rostlin
Společnost Forsch dbá vždy na vysokou spolehlivost a také na vysokou kvalitu. Pokud nedáváte přednost obyčejným věcem, pak se můžete spolehnout, že zde najdete stroje na opravdu vysoké technické úrovni. Zajištění servisu a náhradních dílů je samozřejmostí.
Kompletní strojírenská výroba, oprava strojů a zařízení
Technologická zařízení jsou důležitou součástí výroby v různém odvětví průmyslu. Proto každá výrobní firma uvítá strojní zařízení konstruované na míru požadavkům včetně servisu a montáže. Ať už máte požadavky pro strojní zařízení a náhradní díly běžné nebo zcela atypické, tak v každém případě se o výrobu na klíč postará firma TOMAS s.r.o.
Sklářské tavicí pece, ocelové konstrukce i termovize objektů
Sklářský, chemický, dřevařský i keramický průmysl vyžaduje spolupráci s odborníky, kteří jsou zaměřeny právě na činnost v oblasti průmyslových odvětví a poskytují kvalitní produkty a služby pro další výrobu a rozvoj. Mezi takové společnosti se řadí i společnost Teplotechna-Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích, která vyrábí a prodává různé druhy ...
Vše potřebné na jednom místě
Aby požadovaná povrchová úprava kovových i nekovových předmětů byla kvalitní, je zapotřebí speciálních provozů, ve kterých k tomuto procesu dochází. Firma W.P.E. a.s. vyrábí tyto linky v podstatě na klíč. v jejich možnostech je i vyškolení obsluhy. Linka je tedy připravená k okamžitému použití.
W.P.E. a.s. Water Purification Engineering
Sklářské pece, které obstojí ve světové konkurenci
Průmyslové a sklářské pece světové kvality? Přesně to vám nabízí společnost Teplotechna. Již od roku 1991 projektujeme a stavíme sklářské pece i pece průmyslové. Soustředíme se ale i na další služby, pro firmy české i zahraniční zajistíme nejen stavbu pecí, ale i termovize komínů, stavbu ocelových konstrukcí nebo odborné izolační práce.
Průmyslové tiskárny čárových kódů série ZT600 - připraveny na budoucnost
V kategorii průmyslových tiskáren čárových kódů od společnosti TFP universal a.s. je také série ZT600 od výrobce Zebra. Tyto robustní tiskárny podávají výjimečný výkon na uživatelsky přívětivé platformě, připravené pro budoucnost.
Generální opravy a modernizace CNC kovoobráběcích strojů
Technika jde kupředu velmi rychle a v oblasti strojnictví a kovoobrábění obzvláště. Kovoobráběcí stroje, které kdysi patřily mezi špičky na trhu, začnou po nějaké době stárnout, neodpovídají dnešním přísným kritériím a také vyžadují generální opravu. Společnost CNC - INTERSERVICE ZLÍN působí na českém trhu již od roku 1990 a zabývá se především ...
Hydraulický zvedák pro polohovací postel, sloupový zvedák i další výrobky pro zdravotnictví
Zvedáky pro zdravotnický a pečovatelský nábytek od českého výrobce? Přesně to nabízí společnost DOMKAT. Pod značkou MEDACT vám nabízíme hydraulický zvedák pro polohovací postel, lůžkový zvedák, sloupový zvedák i stolkový a sedačkový zvedák. Výrobky z naší dílny využijete všude tam, kde není možné využívat pohony elektrické.
Kompletní dodávka pekařských linek
Myslíte si, že mít vlastní pekárnu je příliš složité? Ne v případě, že si do pekárny a cukrárny pořídíte profesionální a kvalitní zařízení. Od pecí až po pekařské a cukrářské linky. A s výrobou a dodávkami těchto zařízení má téměř 30letou zkušenost firma J4 s.r.o. z Předměřic nad Labem.
Výroba strojů pro oblast klempířství, zámečnictví a jiné údržbářské dílny
Vlastní konstrukční návrhy pomáhají ve firmě Libor Brom – Mostr, vytvářet a produkovat originální komponenty do dílen a na další strojírenská pracoviště. Prodávají také nářadí a dokonce vyrobí a namontují sklopný stožár na pouliční osvětlení. Výrobky si sami navrhují a mohou vyrobit i atypické stroje.
Bin Picking – výběr objektů z bedny robotem naváděným 3D kamerou
Aplikace Bin-Picking řeší lokalizaci a výběr objektů z bedny, či kontejneru bez nutnosti zásahu lidského faktoru. Oči člověka jsou nahrazeny 3D průmyslovou kamerou, jeho ruce pak ramenem průmyslového robota. Nejširší uplatnění nachází tato aplikace při strojírenské výrobě, ale i jinde.
Standardní i speciální zakázkové dřevoobráběcí nástroje vyrábí Vydona
Potřebujete kvalitní dřevoobráběcí nástroje vyrobené přesně podle vašeho přání? Společnost Vydona má pro vás řešení. Už více než patnáct let vyrábíme, prodáváme a servisujeme dřevoobráběcí a kovoobráběcí nástroje a speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov. Nabízíme standardní nástroje, ale také individuální řešení podle konkrétních ...